72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nacceru, working 2 harmadik reszet a harmadik fansubbertol... -
köszi szépen :) -
Elolvastam az 5cm per second mangajat. Kellemes raadas volt az animehez kepest, bar persze a lenyegen nem valtoztat. Kicsit tobbet mesel a szereplokrol. -
A vándorló palota -
ebbol van -
sziasztok!nem tudjátok véletlenül, hogy ez melyik filmben lehet?
-
Prof William #49743 Kint az új fordításom. Link az aláírásomban. -
hirano aya új szerepet kapott...:DD -
:DDD -
a maken-kis Takeru a régi iskola híve...az asszony a konyhába való nem harcolni...:DD -
Úgy néz ki, ez a manga a Sora no Otoshimono folytatása. Szép egy jövőkép... -
megtaláltam :D
-
Ki fordította a Baka to test 2. évadát? -
-
Első hallásra nem tetszik. De lehet majd változik, ha megszoktam. :) -
Gondolom, amennyire ízlés kérdése hogy kinek milyen történetek tetszenek, legalább tízszer annyira ízlés kérdése a zene.
Én mindenesetre a Supercell zenéire már a Bakemonogatari ED-nél felfigyeltem, az egész albumukat is leszedtem, most meg, ugyan nem értek a zenéhez, de ebben egyből éreztem ugyanazt a stílust, pedig még nem is ugyanaz az énekes mint azokon, hanem valami új lány, de Ryo, aki szerzi a zenéiket, annyira jellegzetesen tudja csavarni a hangokat, hogy feláll tőle a hátamon a szőr. -
kinek mi...nekem nem tetszik... -
-
Íme.
-
Egyszer lehetne mar forumos tali... -
Váci. Majd lehet hogy elmegyek valamikor. -
Hova valósi vagy? Egyszer eljöhetnél egy fórumos talira :D -
Általában a mérsékeltebb, mainstream-ebb művekkel szemben az elvárások is midig nagyobbak, mint a niche-vel.
Márpedig ebben az esetben az OreImo lényegesen népszerűbb volt, 24 ezer eladott lemezzel megközelítőleg a Clannad, Haruhi, TTGL, Azumanga, F/SN kategóriájú klasszikusok közé került fel, vagyis olyan fenoména lett amivel szemben magasabb elvárások vannak, amit ezeket figyelembe véve külön értelmezni kell.
Ez alatt a Yosuga no Sora csak egy volt a tavaly őszi évad sok ecchi közül, még ha a nézőközönsége szerint a saját súlcsoportjához képest igényes is volt, az a közönség mégis csak egy kis niche, ami igazából mindenkit hidegen hagy hogy épp mire gerjednek.
Nincs ebben semmi japán sajátosság, gondolj csak arra milyen kereszttűzbe kerül nálunk is bármi ami túl népszerű lesz, ahogy mindenki be akarja bizonyítani hogy a tartalma burkoltan így rasszista, úgy szexista, amúgy kommunista, miközben az senkit nem érdekel hogy ugyanez más, kevésbé ismert művekben minden burkoltság nélkül megvan.
-
Ore no Imouto... az olyan "rossz az aki rosszra gondol". Szerintem ott az volt a lényeg, hogy a két testvér közelebb kerül egymáshoz, a közös titok révén, csak gyökeresebb volt a változás. Mondjuk így mindenki azt képzelhet bele amit akar.
Prof William: ha nem nézted meg az alternatív befejezést akkor ajánlom azt is, a 4 Special az. -
Prof William #49725 Ez igaz de az Ore no...-ban olyan szinten lightos ez a "kacérkodás" hogy tulajdonképpen nem is létezik...
Bár az igaz hogy a Yosugában a testvér szál tulajdonképpen csak "egy másfajta végigjátszás." így talán el lehet azzal intézni hogy mindenki azt a befejezést tartja valódinak ami neki bejött. Nekem pl az Amatsume Akira - sztori volt a kedvencem.. -
Bocs - miközben a Yosugára gondoltam, a a Sora címét írtam [fogalmam sincs miért].
-
helyesem Yosuga no Sora :)
A Sora no Otoshimono masik anime -
Helyesen: "Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai" -
Szerintem (!), a "Sora no Otoshimono" esetében a nézők tudták, hogy mindegyik egy alaphelyzet alternatívája, míg - még nem néztem meg! - az Ore ni Immouto esetében ugye a helyzet az, hogy a testvérek kacérkodnak. -
Prof William #49720 Amit nem értek a dicsőséges Nipponnal kapcsolatban.
Ugyebár amikor kijött az Ore ni Immouto... akkor ment felháborodás hogy hát ez INCEST! pedig sztem még utalás se igen volt rá. Elég sokáig ment is a ragelés.
Aztán jött a Yosuga no Sora ami azon kívül, hogy minden "route" végén szexjelenettel örvendeztet minket, a 9-12 részekben a Sora sztorija elég komoly vérfertőzést tartalmaz. Erre meg semmi csak a nézők áradoztak ( köztük én is bár nem vagyok incest rajongó ) hogy menyire jó ez a sorozat...
Hogy is van ez? -
Inquisitor #49719 Közben eszembe jutott, de köszi srácok a megerősítést. -
Nem. Ott nincs verselés. -
Summer warsban koi koi-t jatszottak, ez meg karuta. Ha visszagondolsz Summer warsban nem volt melle semmifele versolvasas -
Inquisitor #49716 Nem ezzel a játékkal versenyeznek az A.I. ellen a Summer Wars-ban? -
Horizon 3. rész...mi az a baszott nagy franciakulcs az egyik csaj vállán? :DD
Amugy meg még mindig nem értek semmit sem az egészböl...részröl részre adagolják az infokat, de annyi név elhangzott itt 3rész alatt, mint máshol 1évad alatt...és hát nekem amugy sem tul jo az ilyen japán névmemoriám...
Egyáltalán az elején kezdték ezt az anime-t?(mármint az LN elején?) Mert olyan mintha csak igy durr a közepébe csaptak volna.
Hol azt érzem, h ez egy nagyon is érdekes történet és eléggé összetett, néha meg csak egy random idiotásgnak gondolom. Még azt sem mondanám, h tele van ecchi-vel, mert igazábol a dinnyemelleken kivül más ecchi nem igazán van benne.
Viszont a föszereplö tetszik, nem mondanám sablonosnak :D
Nézem tovább és reménykedek erösen, h majd valahol a 10. rész körülre összeáll a fejemben a történet...
(Csak azok a fránya elbaszott mell rajzolások ne lennének, esküszöm nem sirnék ennyit emiatt a sorozat miatt, de totál elrontják számomra az élvezeti faktort...) -
Sugita yesss (Y) -
PV.
Úgy tűnik, ez legalább valamivel heteroszexuálisabb sorozat lesz mint a Kimi to Boku. -
nem volt kedvem semmit nézni, így újranézem a fumoffut....fekszek a röhögéstől...:DDD azok a tesnevelésórák a 2. részben...:DD -
Ertem es koszonom. Nem volt semmi bajom a feliratokkal, pont ott voltak ahol lenniuk kellett, pont addig tartottak amig tartaniuk kellett. A 10 bit meg valami szukseges(?) rossz csak sajnos. Minimalisan kisebb fileok es a gypeolas ellenere is szarabb kepminoseg, ugyhogy akkor a Mirai Nikki GotSpeed-del fog a jovoben nalam menni. -
kimi to boku után újabb fiús slice of life...
mondjuk a gintama & skl rumble rendezője azé sokat jelent, így tuti hogy nézős...:D