72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #49829
    adja magát, hogy így legyen...már előre látom hogy milyen jelenetek lesznek...annyira nem is tűnik már jónak...:(
  • Zomil
    wiki szerint: "a tsundere (14 years), a little demon (10 years) and a small girl (3 years)"

szoval eltaláltad :D
  • LasDen #49827
    ez még jó is lehet...gondolom az egyik csaj majd tsundere lesz és ki nem állhatja a srácot is.....:D
  • Ruley
    Nem annyira az a gáz hogy néhányan kiléptek, hanem hogy állítólag gondok voltak az egész cégben, visszatartották a fizetéseket, stb, és ez lehetett volna az első jele hogy menekül mindenki a süllyedő hajóról, de úgy tűnik azóta elsimították a dolgokat, hogy többen már ne meneküljenek el.
  • Prof William
    Nagy ilyen anime stúdióknál az animátorok kb a fizetett szakmunkás szintjén vannak. Ha kettő kilép valszeg egy héten belül 10-en is jelentkeznek a helyükre. Eddoig A Persona mindeggyik része hasonló minőségűnek tűnt. Az hogy meg távolról vagy tömegben fail a rajzolás az kb minden sorozatra igaz. majd a BR-re kijavítják.
  • LasDen #49824
    szerintem se...bár csodák még történhetnek...:D
  • Lelouch
    Ez se az a projekt, ami megmenti a Manglobe-t a csődtől. :D
  • LasDen #49822
    újabb sorozattal bővült a dropped listám...a szerencsés nem volt más mint a Mashiroiro...köszönjük a részvételt...
  • Jakuza001
    De nem is olyan jo mint az elso sorozat.
    Meglatszik, hogy leakartak tudni minnel elobb.
  • Lelouch
    Elkezdtem az Inuyasha befejező sorozatát, a tempója jóval gyorsabb, mint az alapsorozaté volt. 4 részen vagyok túl, és nem kevés lényeges dolog történt már... Látszik, hogy 20 kötet lett belezsúfolva 26 részbe. :D Előtte meg 36 kötetre volt 167 rész, igaz fillerekkel együtt.
  • Lelouch
    Nem hiszem, hogy ne tudnának új animátorokat alkalmazni.
  • LasDen #49818
    viszont ha nem kamuztak, akkor meg bármikor beüthet a krach...
  • LeventeV
    Ez jó hír. Lenti hsz-ek alapján tényleg erős ez a szezon.
  • Lelouch
    Majd eldől, egyelőre úgy néz ki, hogy csak túl volt reagálva az egész.
  • Zomil
    Néhány animátor távozott(pontosabban 2) azok is sztem csak a hirkeltés és figyelemfelhivás miatt, meg hogy kb. leszarják öket...(mert ugye japánban az animátorok, nem igazán vannak megbecsülve)
    Irták twitteren, h mekkora gáz a 2. meg a 3. rész minösége(mármint aki kilépett animátor)...nos hát kijelenthetem, h sztem semmi minöségbeli romlás nem volt az animácioban, sött egyre csak jobbak a részek, szoval nem hiszem, h izgulni kéne vmi miatt.
  • Zomil
    Nemtom nekem simán benne van a top-ban az anime, hiába ugyanaz megy 3 rész oda annyira hangulatos számomra...

Jelenleg valahogy igy tudnám sorrendbe rakni:
    Fate/Zero(magasan a többi felett)
    C3(ez olyan P4-el egy szinten, de lehet lecsuszik, ha nem tudja tartani a 2.-3. rész szinvonalát)
    Persona 4(ez egylöre nagyon megfogott, a grafika, a zene, klisés persze, de valahogy mégis tetszik)
    Hunter x Hunter(nem rossz, jopofa történet egészen szerethetö anime, és már azt is megszoktam, h egy kisgyerek a föszereplö, de akkor is Leorio a kedvenc karakter :D)
    Guilty Crown(az feljebb kerülne, ha nem lenne egy gyenge Code Geass utánzat...igazábol a föszereplö miatt számomra totál a lista aljára valo, eszméletlen irritál és logikátlan, pedig önmagában nem lenne rossz ilyen Macross F-Code Geass összemosással)
    Un-Go (ez kerülhet feljebb, de 2rész alapján ahol még a bünösök meg is usszák, szoval olyan érzésem van, mintha semmi értelme nem lenne a nyomozásnak)
    Kyōkai Senjō no Horizon (Legnagyobb fanservice anime az idei szezonban és még csak nem is jo...látok benne vmi kis esélyt, h jo legyen, de igy 3rész alapján gyorsan elfogom felejteni...egyelöre heti 20percnek jo lesz...)

Ezeket még nem láttam:
    Last Exile: Fam, the Silver Wing (erröl fogalmam sincs de érdekel)
    Mirai Nikki (ez nagyon érdekel és olvasottak alapján jo is)
    Boku wa Tomodachi ga Sukunai (ez meg sztem top3 fog kerülni nálam, pedig nem szeretem a slice of life-ot, de sok jot olvasok rola)
  • LeventeV
    Akkor végül nem sokban befolyásolja a Persona 4-et az, hogy pár készítő távozott?
  • LasDen #49812
    akkor gyorsan legyenek túl rajta...
  • Prof William
    Nekem tetszik csak sajna mivel játszottam a játékkal amit 100%-ban követ az anim ezért kb 0 meglepetés fog érnié.

Ez az ismétlődés mellesleg csak addig fog tartani amíg össze nem gyűlik a csapat. Utána indul nyomozás a sorozatgyilkos után.
  • Ruley
    Nekem

1. Chihayafuru
    2. Fate/Zero
    3. Boku wa Tomodachi ga Suganai
    4. Mirai Nikki
    5. Ben-To
    6. Bakuman II
    7. Guilty Crown
    8. Shana III
    9. Kimi to Boku
    9. Persona 4
    10. C3
    10. Un-Go

Nagyon erős évad, 1-től 7-ig csupa olyan amiről ha meglátom hogy van új epizód, mindent eldobok és egyből meg is nézem, de a maradék 5 sem azért fért fel a listámra mert annyira rossz lenne.
  • LasDen #49809
    a legjobb 10 (-nek tartott) őszi anim...

1. Boku wa Tomodachi ga Sukunai
    2. Fate/Zero
    3. Working!!
    4. Mirai Nikki
    5. Guilty Crown
    6. Ben-Tou
    7. C3
    8. Horizon on the Middle of Nowhere
    9. Persona 4 The Animation
    10. Un-Go

Boku wa-ba az a Gundam-Eva kvázi robotszex nagyon durva volt...:DD
  • LasDen #49808
    persona így nem lesz túl izgalmas. már az előző k2 résznél éreztem, hogy valami nem stim. olyan egysíkú az egész, valaki meghasonlik aztán meg megmentik...plusz ugye narukami (lesz) az ultimate karakter, aki úgy gyűjti a personakat mint Ash a pokémonokat...
  • IMYke2.0.0.0
    Esküszöm már fogalmaztam a kissé fanyar, lemondó hozzászólást, hogy "bezzeg le sem bagóz senki", és erre látom az 1 új üzenetet, és a válaszod.

Köszönöm szépen!
    Engem ez így érdekelni fog, mert kezd tele lenni a hátam az erősen iskolai ecchi / triangulumra, sablonokra építő sorozatokból...

• PetruZ
    Néhol kicsit üzleti, szakmai-szagú, de újszerű megfogalmazásban, és simán nézhető, nem is hosszú. Némi baseball ismeret azért itt sem árt, én alig-nulla szabályismerettel pár dolgot nem nagyon fogtam, bár leszűrhető a reakciókból, hogy jó, vagy rossz dolog történt-e. :) Hangulatilag inkább felnőttes, komolyabb.
  • LasDen #49805
    Akibaba reprodukálták a Steins;Gate lezuhant szatelitjét

ez meg vicces...
  • LeventeV
    kösz a segítséget. drop lett a vége. :(
  • RelakS
    Efti felvetésére:

Piros mogyi felvetette, hogy ramenezhetnenk egyet forumilag a momotaro ramen-ben, ehhez a nov 5 illetve a 13 merult fel mint datum.

Postot kilinkelem, lehet érdeklődni
  • efti
    Na jo, de az csak egy mozi, nem 12 resz... amugy a sky crawlers inkabb a szep mint a jo animek egyike, szerintem egyszer erdemes megnezni azert.
  • RelakS
    Mint én az Égenjárókat
  • efti
    Egyet kell ertsek Prof Williammel. Nagyon jol kezdodik, de a vegere mar utaltam
  • LeventeV
    akkor szerintem hagyom az egészet.
  • Prof William
    A Yumekui Merrynek még éppen hogy az eleje jó aztán egyre jobben elcsesződik a végére.
  • LasDen #49797
    úgy érzem un-go kezd kibontakozni vagy valami...a 3. rész olyan hirtelen lett vége, de szerencse jövő hét folytatódik...
  • IMYke2.0.0.0
    "Moshidora"-ról a mi a véleményetek?
  • zola2000
    bár lehet +2giga ram nem ártana.
  • zola2000
    Nekem tavaly volt 140 egy noti 2,4es i3, 2giga ram, radeon5470, 3év garancia, hogy gépdöglé esetén ne kelljen fizetnem, ezzel elleszek egy ideig ha nem játszom, ha igen akkor meg onlive...
  • Zomil
    Sztem nem rossz, nekem tetszett, csak ez is el lett baszva ilyen anime original izével... :S
    Hogy még csak folytatni se lehessen nagyon.
  • LeventeV
    Akkor egyelőre folytatom aztán meglátjuk mi lesz.
  • Lelouch
    Kaiji 2 END: Az első évad szvsz jobb volt, de ez is simán megérdemli tőlem a 10/10-et, és ment a kedvencek közé. Az elégedettségi szintem ugyanis régen volt már ilyen magasan. :D
    Az utolsó rész végén volt egy Zero cameo, nem bánnám ha a Madhouse felkarolná azt is. :D Kaiji anime már úgyse nagyon várható, meg nem is nagyon hoz lázba, ami ezután következik...
  • LasDen #49790
    bullshit