72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
357,14 Ft :DD -
elovehetnem kedvenc elso feleves egyetemi matekfeladatomat amely ugy kezdodik, hogy "Vegyunk egy kommutatuv gyurun ertelmezett osszeadasnak nevezett eljarast, amire igazak a kovetkezok..." biztos ki lehetne talalni olyan verziot ahol a 26+11=31, de sajna ennyire nem gondolkodtam mely matematikaban amikor elb***tam a kivonast :D
szerk: naugye hogy valahol kepbe kerul a gintamas epizod :D -
Én még 15-nél hagytam abba, és 26-ig van magyar felirat. Úgy vagyok 11 résszel lemaradva.
-
nyugi...tőlem ma kérdezték, hogyha 7 boríték 25 forint, akkor 100 boríték mennyi...és nem tudtam :DDSASD -
marmint 31-11 <> 26? Na jo...pedig van matek szigorlatom is...raadasul egyetemi. De most altalanos iskolas matekbol buktam :D ciki.. -
hogy a gintama crossoveres rész előtt vagy....
mondjuk nem pont előtte mer az a 26. volt ő meg ha 11-gyel lemaradva akkor a 20-21-nél van...de a lényeg ugyanaz...:D -
Fuss neki még egyszer :D -
11? akkor pont a gintamas resznel tartasz? Az is nagyon ott volt :D Azt se birtam blogbejegyzes nelkul hagyni.. -
nagyon komoly volt...:DD -
Nézni kéne... már 11 résszel le vagyok maradva... -
Wazz...a mostani sket dance-en vinnyogtam a rohogestol...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCCCCSSSSSSIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! -
Már tárgytalan. -
A Yuno-féle "megvédelek" arcok nincsenek összeszedve valahol? /a/-n mindig belebotlok pár jól sikerült alkotásba. :D -
ez a carnival phantasm...nem is tuttam, hogy berserker-kun és lancer ilyen jó barátok...:DDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nero miért néz ki úgy, mint Artúr király? -
pc-re is csinálják elvileg régebben linkeltem be :)
Lelouch: jah hogy ö van rajta...nem tudtam :D -
Kicsit off: van FSN RPG psp-re. Mostani Store frissítésnél láttam hogy felkerült.
-
Mivel ő van rajta, nem csoda. -
a jobb oldali erösen hasonlit F/Z-s saberre :D -
Igen, így már érthető. -
Nekem is a Ga-Rei ugrott be először, de akkor ez valami fanmade kép, mert csak hasonlít Yomi-ra. -
A teljes kép:
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/11/3/gtouh1rxzi7ol8pfhrbk_tn.jpg] -
gugli szerint a ga-rei-böl van :) -
Ő egy létező anime egyik karaktere? -
Arakawa Under the Bridge-t kezdtem el tegnap, megnéztem belőle 7 részt. Jó és rosszabb mini részek (50 körül járok most) váltogatják egymást. Van amelyiken szakadok, de van amelyik már fáraszt egy kicsit. Gondoltam megnézem egyből a második évadot is, de szerintem egyelőre hagyom, majd később megnézem. -
Nem lehet valami nagy szám, az eladási listákon sose látni. A WSJ-ben meg egyedüli kivételként nem vonatkoznak rá az értékelések, ha ez nem lenne, már egy ideje biztos kaszálták volna. -
amit találtam mint hosszú a Kochira 170 vol-lal (1500+ fejezet) és azt írja wiki hogy még ma is megy... -
Nem biztos, hogy ami 45 vol. felett van, az több fejezetből áll... -
hát az csak 45 volume szóval nem hiszem... -
Doraemon? -
"the 63rd and latest volume of Eiichiro Oda's One Piece pirate manga has sold 3.013 million copies..."
geci népszerű ez a one pince...melyik a leghosszabb shonen manga??? -
új working prodzsekk...
yééééy....jó hír...bár gondolom nem 3. évad, mer akkor azt írták volna, de bármi legyen, csak jó lehet..:DD -

Teljesen egyetértek. Kb ennyire tiszta nekem is az egész, de a harc nagyon rendben volt. :D -
Megnéztem én is a 4. részt...de azon kivül, h volt pár szép csata, meg elkezdödött valami háboru, fogalmam sincs mi történik...hogy kik harcolnak miért harcolnak...azt sem vágom, h most ki-kivel van, vagy kik tartoznak össze... :D
Tul zavaros az egész...viszont legalább a csata egész látványos volt... :D -
Kyokai Horizon megint letett az asztalra... még mindig nem tudom, hogy hol vagyunk. He? A 12 rész végére se fogom tudni szerintem. Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok japánul, mert akkor lenne esélyem elolvasni az LN-t. :) -
Karuta? Összejön a "versekkel"?
-
Ami nekem igy hirtelen eszembe jutott es nem lattad:
Cowboy Bebop
Now and then here and there
Tetsuwan birdy decode
Senkou no night raid
Egyik sem baccanos ugyan (imho szerencsere), de mindegyik jo szerintem es kelloen akciosak -
Ajánljatok valami pörgős, 12-26 részes sorozatot. Akció, fantasy, kaland, thriller, sci-fi, mindegy, csak jó tempós legyen, valahogy úgy mint mondjuk a Baccano.
Igen, a Durararát láttam már.
Grimdarkot nem kérek. -
Szerintem Chihaya x Karuta befejezes lesz, a masik temat meg nyitva hagyjak.. mar csak azert is mert meg futo mangarol van szo