72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    357,14 Ft :DD
  • efti
    elovehetnem kedvenc elso feleves egyetemi matekfeladatomat amely ugy kezdodik, hogy "Vegyunk egy kommutatuv gyurun ertelmezett osszeadasnak nevezett eljarast, amire igazak a kovetkezok..." biztos ki lehetne talalni olyan verziot ahol a 26+11=31, de sajna ennyire nem gondolkodtam mely matematikaban amikor elb***tam a kivonast :D

szerk: naugye hogy valahol kepbe kerul a gintamas epizod :D
  • Máté94
    Én még 15-nél hagytam abba, és 26-ig van magyar felirat. Úgy vagyok 11 résszel lemaradva.
  • LasDen #49948
    nyugi...tőlem ma kérdezték, hogyha 7 boríték 25 forint, akkor 100 boríték mennyi...és nem tudtam :DDSASD
  • efti
    marmint 31-11 <> 26? Na jo...pedig van matek szigorlatom is...raadasul egyetemi. De most altalanos iskolas matekbol buktam :D ciki..
  • LasDen #49946
    hogy a gintama crossoveres rész előtt vagy....

mondjuk nem pont előtte mer az a 26. volt ő meg ha 11-gyel lemaradva akkor a 20-21-nél van...de a lényeg ugyanaz...:D
  • Máté94
    Fuss neki még egyszer :D
  • efti
    11? akkor pont a gintamas resznel tartasz? Az is nagyon ott volt :D Azt se birtam blogbejegyzes nelkul hagyni..
  • LasDen #49943
    nagyon komoly volt...:DD
  • Máté94
    Nézni kéne... már 11 résszel le vagyok maradva...
  • efti
    Wazz...a mostani sket dance-en vinnyogtam a rohogestol...

• Máté94
    BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCCCCSSSSSSIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lelouch
    Már tárgytalan.
  • Lelouch
    A Yuno-féle "megvédelek" arcok nincsenek összeszedve valahol? /a/-n mindig belebotlok pár jól sikerült alkotásba. :D
  • LasDen #49937
    ez a carnival phantasm...nem is tuttam, hogy berserker-kun és lancer ilyen jó barátok...:DDD
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nero miért néz ki úgy, mint Artúr király?
  • Zomil
    pc-re is csinálják elvileg régebben linkeltem be :)

Lelouch: jah hogy ö van rajta...nem tudtam :D
  • LeventeV
    Kicsit off: van FSN RPG psp-re. Mostani Store frissítésnél láttam hogy felkerült.

• Lelouch
    Mivel ő van rajta, nem csoda.
  • Zomil
    a jobb oldali erösen hasonlit F/Z-s saberre :D
  • LeventeV
    Igen, így már érthető.
  • LeventeV
    Nekem is a Ga-Rei ugrott be először, de akkor ez valami fanmade kép, mert csak hasonlít Yomi-ra.
  • IMYke2.0.0.0
    A teljes kép:

[img=http://www.kephost.com/images4/2011/11/3/gtouh1rxzi7ol8pfhrbk_tn.jpg]
  • Zomil
    gugli szerint a ga-rei-böl van :)
  • LeventeV
    Ő egy létező anime egyik karaktere?
  • LeventeV
    Arakawa Under the Bridge-t kezdtem el tegnap, megnéztem belőle 7 részt. Jó és rosszabb mini részek (50 körül járok most) váltogatják egymást. Van amelyiken szakadok, de van amelyik már fáraszt egy kicsit. Gondoltam megnézem egyből a második évadot is, de szerintem egyelőre hagyom, majd később megnézem.
  • Lelouch
    Nem lehet valami nagy szám, az eladási listákon sose látni. A WSJ-ben meg egyedüli kivételként nem vonatkoznak rá az értékelések, ha ez nem lenne, már egy ideje biztos kaszálták volna.
  • LasDen #49924
    amit találtam mint hosszú a Kochira 170 vol-lal (1500+ fejezet) és azt írja wiki hogy még ma is megy...
  • Lelouch
    Nem biztos, hogy ami 45 vol. felett van, az több fejezetből áll...
  • LasDen #49922
    hát az csak 45 volume szóval nem hiszem...
  • Lelouch
    Doraemon?
  • LasDen #49920
    "the 63rd and latest volume of Eiichiro Oda's One Piece pirate manga has sold 3.013 million copies..."

geci népszerű ez a one pince...melyik a leghosszabb shonen manga???
  • LasDen #49919
    új working prodzsekk...
    yééééy....jó hír...bár gondolom nem 3. évad, mer akkor azt írták volna, de bármi legyen, csak jó lehet..:DD
  • BEAST #49918

Teljesen egyetértek. Kb ennyire tiszta nekem is az egész, de a harc nagyon rendben volt. :D
  • Zomil
    Megnéztem én is a 4. részt...de azon kivül, h volt pár szép csata, meg elkezdödött valami háboru, fogalmam sincs mi történik...hogy kik harcolnak miért harcolnak...azt sem vágom, h most ki-kivel van, vagy kik tartoznak össze... :D
    Tul zavaros az egész...viszont legalább a csata egész látványos volt... :D
  • Máté94
    Kyokai Horizon megint letett az asztalra... még mindig nem tudom, hogy hol vagyunk. He? A 12 rész végére se fogom tudni szerintem. Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok japánul, mert akkor lenne esélyem elolvasni az LN-t. :)
  • Máté94
    Karuta? Összejön a "versekkel"?
  • efti
    Ami nekem igy hirtelen eszembe jutott es nem lattad:

Cowboy Bebop
    Now and then here and there
    Tetsuwan birdy decode
    Senkou no night raid

Egyik sem baccanos ugyan (imho szerencsere), de mindegyik jo szerintem es kelloen akciosak
  • Ruley
    Ajánljatok valami pörgős, 12-26 részes sorozatot. Akció, fantasy, kaland, thriller, sci-fi, mindegy, csak jó tempós legyen, valahogy úgy mint mondjuk a Baccano.

Igen, a Durararát láttam már.

Grimdarkot nem kérek.
  • efti
    Szerintem Chihaya x Karuta befejezes lesz, a masik temat meg nyitva hagyjak.. mar csak azert is mert meg futo mangarol van szo