72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    mmmm haibane renmei 720p coalgirls verzio...nyami...kar hogy 10bites, de hat semmi se lehet tokeletes, a DVD verzional csak jobb..
  • LasDen #50066
    :D
  • LasDen #50065
    nem rossz...bár csak 6 részt láttam, de érdemes megnézni egyszer :D
  • LeventeV
    Valaki?
  • LeventeV
    Trinity Blood milyen? Érdemes megnézni?
  • Máté94
    Kedvenc szereplő... Yoga Kimimaro
    Év gonosztevője díját már oda ajándékoztam Peavy Barroy-nak C3-ból. :)
  • BEAST #50061
    Sosem állítottam, hogy ettől ne lehetnének ők a kedvenc karakterek az idei szezonból. :)
  • Lelouch
    Ilyen alapon akkor nekem meg nincs az idei évben kedvenc szereplőm, mert a TWGOK első évad még 2010-ben volt, a Kaiji 1. évad meg 2007-ben indult. :D
  • BEAST #50059
    Csak remélni tudom, hogy ezt nem gondoltad komolyan. Semmi közük egymáshoz. :D
  • BEAST #50058
    De feltételezem Gintoki még mindig Gintoki, a szereplő nem új. :p
  • LasDen #50057
    a gintama idén indult újra...míg a FT 3 éve indult v mikor :D
  • Zomil
    Hát az eddig látott 4rész alapján de :D
  • BEAST #50055
    Shu közel nem olyan töketlen, mint pl Ganta. :p
  • BEAST #50054
    Ha Gintoki belefér akkor Natsu is. :p Viszont nálam akkor már inkább Gildarts lenne Fairy Tail-ből. :) Ha nem végtelen sorozat akkor pedig Yamato a Maji de Watashi ni Koi Shinasai-ból.
  • Zomil
    Nemtom, szeretem Artur király legendáját +ez a csavar, h ö igazábol lány volt :D
    Meg nem mondanám miért, pedig tényleg nem egy összetett karakter.
  • LasDen #50052
    nemtom mit eszel saberen....annyira átlagos...:DD
  • Zomil
    Héhé kihagytad Shu-t a Guilty Crown-bol...ö is a tökösség mintaképe :DDDD

hehe, jolátni, h nem csak én irtam Aki-t :D
  • Zomil
    Kedvenc föszereplö...hm...
    Badassságnál talán Homura madoka-bol :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért az elég jo volt mikor kirabolta jakuzát/rendörséget fegyverekért :D
    meg mikor egy halom fegyvert a végén leteremtett maga mellé és lötte a boszit :D

Aki(baka to test) azért mert egy idiota(bár itt igazábol ugy az összes föszereplöt szeretem) :D

De öszintén szolva ritkán van olyan, h egy szereplö a kevdencem lesz és 1évad után se felejtem el, most valahogy nem volt ilyen. Hogy ilyen nagyon kedvencem lett, akit kettöt leirtam azokat tudom kiemelni.

F/Z most fut, de Saber eddig az egyik kedvenc karakterem volt szoval nem ujdonság, h még mindig az :D

Viszont, ha a mellékszereplöket is belevesszük...F/Z-bol Nagy Sanyi egyértelmüen számomra az év legjobb férfi szereplöje :D
  • LasDen #50049
    Ganta és Yukiteru...igazi egyéniségek, akik mindenkinek példát mutatnak :D
    viccet félretéve Gintoki, Akihisa, Himeko meg ha a fairy tail számít, akkor Natsu is..:D
  • Lelouch
    Ha már itt tartunk, kedvenc főszereplők az idei évből? Nálam Keima és Kaiji magasan veri a mezőnyt. (+ Gintoki is ide jönne, csak még közel se járok az idén indult folytatáshoz... :D) Egyik sem az a generic főhős.
  • LeventeV
    Talán a Myself;Yourself volt, de nem vagyok benne biztos.
  • LeventeV
    Imerd fel a képről topikba berakott RealkS egy olyan képet amin valami power rangers utánzatok vannak. Ezt az animét nem láttam, de viszont van egy másik anime is ahol az egyik részben a fiú és a lány elmennek egy vidámparkba és megnéznek egy ugyanilyen műsort. Ha jól emlékszem akkor ott ezek a karakterek valami sasszerű főellenség ellen harcolnak, aki elrabol valakit a közönség közül. Nem jut eszembe melyik anime volt az és nagyon idegesít. Ti nem tudjátok véletlenül, hogy melyik volt az?
  • piros mogyi
    ismerem ezt az érzést, amióta a narutofüggőségem odáig fajult, h mangát is olvasom.

Például ma szerda (a fordítás napja) van és én itt ülök teljesen besózva, mint egy drogos hülyegyerek. Mert múlt héten ilyenkor már kint volt az új rész most meg semmi.

[idegesen ücsörög]
  • Zomil
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezen legalább rajta van az 'Elfen Lied' - igaz, a bolondok csak a 15. helyre rangsorolták.
  • LasDen #50042
    ezt a sok hülye listát...
  • efti
    szerintem mindket panaszban sok az igazsag, de azert szerencsere minden szezonban bolt eddig olyan ami igazan jo volt es ami ezeket feledteti
  • Zomil
    Én meg azt látom sok helyen, h azért sirnak, h egy csomo anime-ban manapság ilyen nyomi a föhös, pedig a mostani szezonban is akad nem is 1 ahol normális férfi/fiu föszereplö van :)
  • Ruley
    Ritka erős egy év volt ez, az egyszer biztos, ráadásul sokrérűen, volt sok jó abszurd humor, szívmelengetés, badass harcok, művészi stílusoskodás, a különféle ízlésűek közül is mindenki teljesen elégedett lehet.

Kivéve talán azok akik nem animét nézni szeretnek, hanem fórumokon sírni hogy manapság minden sorozat csak moe és ecchi fanservice szar. Azokra bizony rájár a rúd manapság, ahogy fogy a muníciójuk a kevenc témájuk felemlegetéséhez.
  • efti
    *sohaj* A bakuman heti 19 oldala amugy is keves szokott lenni, de most hogy vegre a fo tortenettel foglalkoznak, most plane messze van a jovo heti folytatas :(
  • LasDen #50037
    nemtudom, nem vagyok olyan biztos benne....ha valaki vizuális típus, akkor adhat valami pluszt neki....
  • efti
    A verselemzesnel azert nekem is fajt a fejem. Raadasul nehez elhinni, hogy a verseny karutaban tenyleg ettol lenne barki is jobb.
  • LasDen #50035
    gintama és steins;gate...e kettőnél jobb nem volt az évben...:D

chihayafuru meg a verselemzések....a falat néztem míg magyarázott a kiscsaj, hogy milyen szép versek ezek....jajj...:D
  • efti
    ahh tenyleg ano hana. Az is nagyon tetszett, annak is helye van az idei nagyon jok listajan
  • Zomil
    nálam amik nagyon bejöttek(nem tetszési sorrendben): anohana, baka2. évad, denpa onna, gosick, kamisama dolls, kore wa zombie, madoka, steins;gate(mondjuk még nem láttam csak 2részt, de tudom,h tetszeni fog)

a mostaniakrol még nem tudok nyilatkozni bár F/Z tuti ide kerül.
  • efti
    Nem tudnek kijelolni egyet amire azt mondanam, hogy ez marpedig minden masnal jobb volt. Amit hetrol hetre nagyon vartam az a Hanasaku Iroha volt, de a vege valahogy megse volt olyan meggyozo. Nagyon szerettem ezen kivul az Usagi Drop-ot is, de sajna a manga lezarasa nagyon sok addigi jopontot rontott. A Mirai Nikki elejetol vegeig nagyon izgalmas, sehol sem keverik benne ossza kuzdelmet a monologizalassal es idiota vicsorgasokkal ami nagyon jo pont. A madoka kellemes darab volt, de nem volt eget rengetobb a most felsoroltaknal. A Fractale (ha meg ehhez az evhez szamit) szinten borzasztoan bejott mind a tortenetet mint a megjeleneset figyelembe veve.

nagyjabol ezek voltak nalam az ev animei, de sorrendet nem szivesen raknak mar ezen belul
  • Zomil
    az év anime-ja sztem egyértelmüen a Madoka, utána F/Z, utána meg a többi :D
  • LasDen #50030
    máténak már ez a 3. év animéja idén....:DD

amúgy szerintem nem nagy szám (se az anime se a manga)
  • efti
    Nem tudnek most igy zebbol ev animejet mondani, de az biztos hogy top 10es
  • Máté94
    Áhh, kész. Még jó, hogy hetente vetítik, mert ha egyben néznénk végig, lehet azt se tudnánk hol vagyunk. Év animéja, ha nem több. :DD