72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
maji de-be van ez a mayucchi akinek folyton játéklovat hurcolja magával...az a ló most tényleg tud beszélni vagy a csaj zakkant és senkit nem érdekel körülötte, hogy magába beszél meg minden??? :D -
nem tudtam, hogy milyen és mikor felraktam egy klasszik vn-re számítottam csak valami jobbra is...aztán meglepett, hogy mennyire más formátumú... -
Prof William #50346 Elméletileg pár hónapon belül jön a School Daysből a teljesen angol official HQ verzió addig kell kibírni. Igaz hogy a School Days egy VN viszont a legtöbb visuellel ellentétben ez olyan mintha egy animét nézne az ember. Anno amolyan demószerűen kipróbáltam 1-2 órára de teljesen más élmény volt mint egy alap VN. -
Van koztuk olyan amelyikben egy uszodaban megeszi a karaktereket egy capa? :D -
21 befejezése van, ez szerintem rengeteg. Pláne hogy gondolom nem teljesen egyedi minden route, szóval sok az ismétlődés is. (Engem nem vonzanak annyira a VNek)
-
??? -
21 ending. :) -
Nem én mondtam neki hogy nézze. :) Általában amit mondok neki azt nem nézi. Magától kezdte el. Nem tud róla még semmit, remélhetőleg nem is néz utána. :P Nice boat.
Egyébként meg én sem láttam. Nem tetszett a világa. Utolsó részt megnéztem mert az kell az alapműveltséghez :D -
viszont a játékkal akartam játszani, de valami gebasz volt vele és a jobb felső sarokban egy kis ablakban ment a játék a többi meg fekete volt és a felirat se volt rajta...próbálkoztam egy ideig, pöccsöltem meg minden aztán hagytam a csudába.... -
Komolyra fordítva a szót, én se voltam oda érte. Azért egyszer megérte végignézni a lulz miatt. -
nem fogott meg az első rész és nem folytattam...ismerem a végét meg ezt azt még a sztoriból a többi meg már nem számít :D -
Nagy hiba. :D -
én nem láttam (1. részt) és nem is tervezem...:) -
Miért is? A School Days egy igazi örökzöld, kötelező darab! -
és még nem is boku no picot adtál neki... csalódtam benned ifjú padawan XD -
szegény :D -
nice boattal a végén?? :D -
haha, te adtad neki? ;) -
Haha, öcsém School Dayst néz :DDD 15 éves -
Prof William #50329 Kb annyi derül ki róla amit az első 5 percben elmagyaráztak. A gnóm meg a jócsaj valami privát dimenziója lehet honnan segítenek a Persona usereknek. De hogy miért az eddig egy P játékban sem derült ki. -
-
Eredetileg pecsi gyerek vagyok, erettsegi utan koltoztem fel egyetemistanak pestbudaba, aztan meg jol ittragadtam -
Jaj... -
Nem siették el... :D Szerencsére a Kai-ban ez már nem ilyen volt. -
A TWGOK manga eléggé depresszív hangulatba váltott most...
Amúgy elég durva, hogy mióta igazán beütött a mennykő(több mint 50 fejezet telt már el azóta), Keima jóformán nem játszott semennyit se. -
Amugy kiderül majd mi a fene ez a bársony szoba? :) -
Ezek szerint, "földi" vagy/voltál :) -
akkor jo :) -
Prof William #50320 A játékban is vannak ilyen lazulós részek. Ráadásul pont így jönnek sorrendben. Csak ott még vannak ilyen pihent minijátékok is mint a csajok kilesése stb.. -
Tyuuu... koszonom szepen mindenkinek a koszontest :)
Hullareszegsegrol szo sem volt, Pecsen jartam szuleimet meglatogatni eme jeles alkalombol, plane mivel egyszerre van a szulinapom mas csaladtaggal is -
passz...majd lesz... -
Nyaatorrentsről tud vki vmit?Egész nap nem ment. -
Ilyen névvel lehet hódítani. XD -
Index -
apja igazi DB fan lehetett...:DD -
off:
wat? :D -
Persona 4 megint jo volt... :D
Pedig elég fillernek tünt(nemtudom van-e ilyen rész a játékban), de legalább vicces volt, Narukami-nak meg a pokerarca nagyon nagy(mikor lerugták öket a vizbe...) :D
Ráadásul a fürdöruhás részt is ki lehet pipálni. -
Amik így hirtelen eszembe jutottak: Densetsu no Yuushano Densetsu, Tales of the Abyss(és kb az összes többi Tales of), talán még az Isekai no Seikishi Monogatari is belefér. -
Fate/Stay Night -
Lolmá... eddig nem találtam semmit.... most meg bőségzavarom van
(~700+)
Ezekhez hasonló mítikus vagy mágikus...jól kinéző dolgokat keresek... esetleg (slayers,fairy tail,zero no tsukaima)
Ugye nem vagyok túl pofátlan a sok hülyeségemmel