72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    itt pihen a 2 terras vinyo az asztalon, ma ugyis ugyintezos, karacsonyibevasarlos szabadnapom volt, ugyhogy belevettem ezt is. Ha kicsit aklimalizalodott (meg en is) akkor jol be is szerelem es ezzel az anime archivalasi gondok a kovetkezo kb 2 evre megoldva, hacsak meg nem nonek az allomanyok a kozeljovoben
  • LasDen #50707
    tegnap (ma hajnalban) felhoztam magam kicsit horizonnal....érdekes...
    a történet az 5. résszel indul el igazán. vannak sötét foltok egyes miértekben, de érdekesnek igérkezik a továbbiakban.
    valaki bleaches endless fightnak írta le, de nem hiszem hogy ilyen irányba akarna menni az egész. Főleg hogy a főszereplő srác sem az a harcolós fajta (legalábbis nem a front vonalon)
  • IMYke2.0.0.0
    Én már régóta centizgettem, de tegnap ki kellett írnom 8 darab 25-ös BD-t, hogy legyen helyem. Így is ki kellene pörkölni még ~ 3 TB-ot.
    Persze, nem fogom. Majd jövő nyáron, amikor kicsit normalizálódik a helyzet, veszek egy olcsóbb 2-3 TB-ost a többi mellé.
  • Prof William
    Ez minek köszönhető? Csak hogy tudjam előre...
  • BEAST #50704
    de be ám
  • LasDen #50703
    ez a maji de teljesen beszart...ha minden igaz 12 részes lesz azt a 2 részt még lezavarom valahogy, de ez fantasztikusan szar lett a jó kezdés (1-2. rész) után....
  • efti
    tolem :)

Nem nagyon igyekeztem megtalalni a letezo legolcsobbat, megneztem egy szamtechbolt oldalan mennyiert van a legolcsobb. Lehet rosszat neztem. Mindenesetre ahhoz, hogy az egyaltalan nem alacsony jelenlegi winchester ar szintjen legyen, ahhoz kb 400Ft-nak kene lennie
  • PetruZ
    Tesco-ban 790 (volt a múlt héten) a 2x Verbatim BD.
  • Zomil
    Un-go 7-8: ejha nem semmi...kár hogy mindjárt vége a sorozatnak :(
  • efti
    A teljesseg kedveert megneztem a golden wingset, remelem a tovabbiakban nem lesz ekkora buzulas, mert eleg zavaro volt...
  • LasDen #50698
    legalább senki nem rabolta el a szívét....

(szar poén)
  • Lelouch
    A remake-ban visszakapta, de már túl sokat nem ért vele... :)
  • LasDen #50696
    give it back??? mit akart, visszarakni???? :D
  • armageddon666
    Ne is mondd, gondoltam bevásárolok 2*1TB-t karácsonyra, esetleg 2*2-t mert már biztos olcsó, aztán látom, hogy thaiföld, áradás, és szeptemberhez képest 4szeres árak... kiütött.
  • RelakS
    hmm.... érdekes

Főleg, hogy én szlovákoktól vettem szerintem 1000 alatt darabját :) (most éppen 467Ft)
  • efti
    van benne nemi kis kerekites, de kb ennyi. 1500 egy 25gigas bluray lemez ha azt visszaosztod az 60Ft/GB ha 2000GB nek vesszuk a winchestert (es sajna ugye mar reg csalnak ezzel a gyartok) akkor a 32000Ft/2000GB az 16Ft/GB ami nagyon picit tobb mint a negyede
  • Lelouch
    Erre kiváncsi voltam hogy oldják majd meg. Kár, hogy nem úszta meg cenzúra nélkül, de végülis így se lett rossz.
    Összehasonlításképpen, a régi sorozatban ilyen volt.
  • RelakS
    négyszerese? Szerintem ez azért elég jóindulatú számolás :S
  • Zomil
    HxH-ban Killua harca nem volt semmi :O
  • LasDen #50689
    most megnéztem 10. részt mer olvastam hogy a srác döntött (nem vártam) és hogy azt akire én is tippeltem az első részek után....de szinte végig fogtam a fejem a sok fasságon....
  • efti
    azert gyanitom a valutaarakhoz is akad koze a dolognak
  • efti
    ehh micsoda mubalhe ez a Mashiroiro sypmhpony...

@relaks: Egyik sem failsafe megoldas, nyilvan BD-n egyszerre max 50 giga veszhetne oda, ugyanakkor meg Ft/GB vonatkozasban kb negyszeres arba kerul

@Zomil: ja kerem, kis magyar gazdasagunk mint a Titanic szaguld a tobbi orszaghoz kepest..
  • Máté94
    Te hol élsz? :D
    Taiwani áradások miatt egyébként...
  • Zomil
    wtf fél éve 18k-ért vettem 2terásat :O

hogy ment igy fel az ára?
  • Ruley
    Nekem is most, a LOGH újra letöltésével telt meg.

Mondjuk én nem is gyűjtöm az animéket, Egyetlen 250 gigás beépített vinyón is megférek, amire épp ráférnek a futó évad sorozatai, meg még 1-2 egyéb kacat, amiket az évad végéig felhalmozok, hátha vissza akarok nézni egy korábbi részt, aztán évadváltáskor letörlöm.

Ha valamit újra akarok nézni, akkor azt újra letöltöm.
  • RelakS
    én csak azért ragaszkodok a lemezekre kiíráshoz, mert inkább menjen tönkre egyetlen sorozat, mind egy egész vinyónyi (ugye, lehet rendszerhiba, eszköz hiba, köcsögprogram, stb) Valahogy nem bízok a megváltoztatható adathordozókban :S
  • efti
    A ket leghentaiabb darabom az Aki Sora es a Yosuga no Sora, ezutan mar csak a kiss x sis ova jon es az attol lightosabbak
  • efti
    jaja, 32K egy 2 terras :(

@Relaks: annyira nem dragulnak, hogy ezt akarcsak meggondolni is erdemes legyen
  • RelakS
    lehet, ha a hentai-t törölné, egy negyed ekkora is elég lenne
  • LasDen #50679
    pont jókor...éppen drágulnak a hdd-k...:D
  • RelakS
    írd ki BD-re
  • efti
    Nabasszus...megtelt az animes winchester...ideje meg egyet venni...
  • Ruley
    Én csak a fő sorozatot néztem, soha nem szoktam egyrészes ovákkal meg mozikkal tökölni.

Most látom hogy a fő sorozatból végre van már végig 720p változat, lehet hogy ennek örömére most mindennel együtt újra végig nézem.
  • Győri Devi
    Legend of the Galactic Heroes: My Conquest Is the Sea of Stars
    Legend of the Galactic Heroes: Overture to a New War
    Legend of the Galactic Heroes

Én így néztem meg. A Golden Wingset nem ajánlják szóval azt én kihagytam.
    Meg még van kettő ova ami a két főszereplő előzményeit meséli el szerintem azt az egész után érdemes megnézni.
  • efti
    legend of the galactic heroes-t milyen sorrendben celszerubb nezni? Megjelenesi sorrend, vagy torteneti kronologiai sorrend? Ha jol latom mindegyik mozi kesobb jott ki mint a sorozat es mindegyik prequel-kent szerepel MALon
  • Ruley
    Ennek a F/Z résznek a végén az ED nagyobbat ütött mint valaha. Annyira jók azok a képek!
  • RelakS
    madVR nálam kuka. MPC-HC + FFDShow a nyerő.
    A bannerbe meg majdnem ugyanezt tettem, csak magyarul
  • LasDen #50671
    nem is tuttam, hogy lesz 3. része....eddig csak kettő volt....ejj de soká jön az még ki....
  • IMYke2.0.0.0
    10 bites beállítások, lépésről-lépésre, MPCHC - képekkel illusztrálva.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy újabb Movie-sorozat, aminek a végére várhatok - Mardock Scramble