72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem Kizumonogatariban?
@imy: tényleg ennyire számítanak a személyes dolgai? Engem valahogy nem tudnak érdekelni a sztárallűrjei, meg hogy esetleg mekkora kurva ameddig hozza a tőle megszokott minőséget. Haruhi, Konata, nem tudnám mással elképzelni őket.
Másrészt Shinobuhoz (ő a vámpír, ugye?) szerintem nem passzolna, szóval sóhaj nem is - mert nem is tudtam hogy őt fontolják -, de egy kicsit örülök ennek. :) -
Nem lett túl szimpatikus, a dolgai miatt.
Tudom, hogy lehetnék elnézőbb (hosszú lenne kifejteni az érveket), de semmi kedvem.
-
nah..nem szereted??? -
Megkönnyebbült sóhaj, részemről. -
Eldőlt, nem Hirano Aya lesz Shinobu hangja a Nisemonogatari-ban. :D -
Itsuka Tenma no Kuro Usagi x Densetsu no Yuusha Densetsu OAD 1.: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Gekkou táncraperdül, én akkorát szakadtam! xD -
A Haganai-ra gondolt(Boku wa Tomodachi ga Sukunai), volt benne OreImo cameo. -
? :O -
tegnapi hangaiban volt...:DD
-
Harry Potterest láttam ilyet, az jobb volt. -
öszintén szolva szivesen megnéznék egy ilyen anime-t :D -
animés GYU...:D
-
Már megvolt. -
Az Aeden? 
Imádom azt a számot. -
Wow, jó trailer.
Közben pont hallgattam a számot amit linkeltél. Kb. 20 másodperccel a szám kezdése után kapcsoltam be a trailert, és valahogy nagyon passzolt a vágásokhoz :D -
hm, ezt meg kell néznem :) -
:D
Atolvastam amit irtam, nyugodtan elolvashatod, nincs spoiler benne :)
Amugy az 5cm-hez erdemes elolvasni a mangat is, sokminden kiderul belole ami a mozibol nem. Nyilvan a manga nem akkora vizualis orgia, de epp csunyanak se csunya -
Csak az első bekezdést mertem még így is elolvasni :)
5 Centimeters Per Seconds vége még mindig kísért: egyszerű és mégis nagyszerű 'cliffhanger', ami miatt az ember ott ragad előtte, és mereng azon, amit sok filmrendező csak elérni szeretne a filmjeivel: azon merengünk, hogy "mi lett volna, ha"...
-
en nem titkoltan 5cmps fan vagyok es szerintem se a legjobb muve Shinkai-nak a Hoshi wo ou kodomo, de ez nem jelenti azt hogy nem jo. Szerintem igenis jo, irtam is rola egy nem spoileres bejegyzest nem lovok le benne semmit. -
szép volt, de engem a történet nem tudott megfogni...unalmas volt, vontatott és olyan semmilyen....de a másik két filmje a voices of a distant star meg a beyond clouds (she and her cat is, de az más) az tetszett, sokkal érdekesebb és mozgalmasabb volt, mint az 5cm -
Nekem a 5 Centimeters Per Seconds nagyon tetszett! A "Hoshi o Ou Kodomo" is felkerült a listámra :) -
persze......egy ideje már itt pihen a gépen, de nemtom mikor nézem meg...:D Shinkait bírom...a stílusa nagyon szép, bár 5cm/s nem tetszett.... -
Köszönöm, akkor érdemes lesz megnézni.
-
Erről hallottatok már?:
Children Who Chase Lost Voices from Deep Below (星を追う子ども Hoshi o Ou Kodomo) is a Japanese anime film created and directed by Makoto Shinkai, following his previous work 5 Centimeters per Second. This film is planned to be his longest animation film to date and is described as a "lively" animated film with adventure, action, and romance centered on a cheerful and spirited girl on a journey to say "farewell". The film was released in Japan on May 7, 2011. It was released on DVD and Blu-ray in Japan on November 25, 2011.
-
nekem tetszett...nem a legjobb, de élvezhető volt :D -
Na ezt a filmet megnézem... -
Én megszoktam ezt - én hatásszünetnek tartom ezeket.
Be is tettem a "beszerzendők" listámba a Paradise Kiss-t.
Most épp egy koreai filmes oldalt böngészek, és ott is vannak finomságok.
-
Egyszer ketszer probalkoztam elo szereplos feldolgozasokkal, de valahogy annyira eletszerutlen szamomra a japan szineszet, mintha kozepiskolai szinjatszokorok csinalnak oket. Tulzott merteku, ugyanakkor elkesett testbeszed, a parbrszed sem eletszeruen folyamatos, hanem mindig meg megallnak. Erthetetlen szamomra a dolog, hiszen animekben ezek az idozitesi gondok nincsenek, tehat tudnak igy szerepelni, sot kulturalis oknak is nehezen tekintheto, hiszen akkor a animekben is igy lenne. Sosem fogom erteni -
Csak most találtam rá, és meglepett, hogy a Paradise Kiss-nek is van élőszereplős verziója. -
És persze, hogy rossz helyre írtam most is... ehh... -
Korr. (átkozott VIP-hiány): "BD Animék nem esetében is vehető észre." -
BD Animék esetében is vehető észre. Élőszereplős filmeknél azért már tapasztalható - főképp a sötét helyszínes jeleneteknél.
Azért a több menetes kódolás jobb minőséget produkált már a korábbi érában is. -
fel van rakva ami a 10bites cuccok lejatszasahoz kell, ertem en azt is hogy kisebb, meg ha lenyegtelenul is, az viszont hogy jobb minosegu lett azt nem vettem eszre. -
A Trance-t én is szeretem. A metált pedig nagyon messzire kerülöm. És?
Toleráns vagyok. Van aki a hörgős trasht, van aki a nyugis klasszikusokat, és azok feldolgozásait kedveli és még sorolhatnám... de a zenehallgatás nem minősít, szerintem.
A "Nichijou"-ból a CoalG eddig csak 12 részt adott közkézre, a release-k lassan szivárognak, és majd amikor egyben megnézhető lesz, rávetem magam.
A linkelt meme szerintem rettentő szar volt. :(
A CoalG nem saját scripteket helyez a kiadványaiba, hanem másokét, erősen felülvizsgálva - ez nem lehet ok a közgyűlöletre.
A 10 bit erőltetése, és korábban a feleslegesen nagy méretű kiadványok [pl. ~17 GB-os "Mardock Scramble: The First Compression"] annál inkább. Bár ezt sem igazán értem, hiszen, aki kicsit is halad a korral, az már feltette a gépére a szükséges összetevőket.
A multimédiás tárolókkal, TV-n animézőket szívből sajnálom, de hát ez van...
-
jaah tudom már melyik ez...olvastam már AA-n róla...ez érdekesnek tűnt már akkor is...jó tudni mikor lesz :D -
Az ám! (Ezért mondtam hogy off). Az érdekessége, azon kívűl hogy jó történet, az hogy egy angol anyanyelvű, teljesen "amatőr" munka, de egyébként talán ez az első teljesen japán-professzionális-kaliberű ilyen játék.
Öt évvel ezelőtti 4-chan thread-ben született az ötlete, azóta készítik.
A bevezető/demó részét már pár hónapja olvastam. -
Így van. -
e valami VN? -
Off:Hurrá!
Január 4.-én megjelenik a Katawa Shoujo! -
Én majdnem felvágtam az ereimet az AGE első pár része után. Digimon gundamokkal... :/