72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #51187
    én is dobtam már sorozatot....most ez olyan szemét dolog?? :D
  • Zomil
    AA S;G topicbol: "Leleveleztük Albellel a Steins;Gate dolgot, mielőtt mi elkezdtük volna kiadni. Nekem azt mondta, már nem foglalkozik vele."

értemén, h izé, meg hozé, de akkor is kicsit gusztustalannak tartom, h valaki aki fordit valamit magára vállalja, egyszer csak szarik bele az egészbe és nem csinálja tovább...még csak a fáradtságot sem vette, h beirja, h ne is várjanak az emberek a feliratra... :S
  • Lelouch
    Ez a Shana III is elég gyenge eddig... Arról nem is beszélve, hogy milyen "szimpatikus" az őrzők oldala, egy ideje már azon vettem észre magam, hogy a tomogaráknak drukkolok.(igaz főleg Aizen miatt... :D)
  • Ruley
    Ja igen, meg a Little Busters angol fordítása is most jelent meg.
  • Ruley
    Remek, most nem is tudom hogy ezt kezdjem el azonnal, vagy előbb befejezzem a G-senjou no Maou-t amit éppen olvasok. (azt egyébként ajánlom mindenkinek).

Vagy a C terv, hogy tanulok a vizsgáimra.

Majd meglátjuk.
  • Seth
    VN = TL ; DR
  • piros mogyi
    BUÉK!

Megint jövök sűrűbben.
  • LasDen #51180
    végre...úgyis régen játszottam már VN-nel...remélem jó lesz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a cikk meg hab a tortán: Bandai Dumps US Anime – “Foreigners Are All Pirates!”
  • IMYke2.0.0.0
    Katawa Shoujo - Finally released

"Katawa Shoujo, the “4chan developed” English language visual novel so long in production, has finally been released after a mere 5 years of development, much to the delight of cripple fanciers the world over."
  • Prof William
    Iggeen!

Mondjuk az másik fordítás is tetszett de az nagyon lassú volt.
  • LasDen #51176
    annyira el vagyok vesze az Ano natsu-vel, hogy mostanáig nem is realizáltam, hogy holnap meg azután más sorozatok is kezdődnek...:D
  • Máté94

FFnF for president!
  • Zomil
    náááám
  • LasDen #51173
    mert eddig nem tudták megnézni ha akartátok volna, ugye?? :D
  • Zomil
    én is örülök, végre tovább láthatom, mint 2 rész :D
  • Lelouch
    Én is örülök, mert míg Albel befejezte volna... :D A Naruto-Senin Team meg már leszerepelt nálam, plusz egyébként is már inaktívak mostanában.
  • LasDen #51170
    AA fanboyok el is élveztek az örömtől...:DDD
  • Zomil
  • Lelouch
    Az AA elkezdte magyarra fordítani a Steins;Gate-t.
  • efti
    Utolag is Buek mindenkinek. Valahogy annyira nem volt mostanaban erkezesem animet nezni, hogy a topicba se akartam belesni, ne spoilerezodjon le a sorozatok fele :)

Ami az eladasi listat illeti: tok hulyek ezek a japanok, hogy a ****ba fogyhatott a Maji de Watashi...bol 10x annyi mint a mirai nikkibol?? Az elobbi mar az elso epizoodnal is fajdalmas volt, a masodiknal meg siman bekerult a veletlenul sem megnezni dobozba nalam. A mirai nikki ezzel ellentetben olyan jo, hogy nem birtam nem vegigolvasni a mangat kb egyultohelyemben. A Chihayafuru annyira nem csoda, hogy nem fogy, leven kicsit sem shounenfight, de orulok neki, hogy vegig fogjak vinni.

A working sikere meg kb senkinek sem meglepi szerintem, tuti befuto meg 1-2 folytatasra is siman.
  • Máté94

• Ruley
    Olyan értelemben nem, hogy nagyon sok rejtély a közepéből soha nem lett megmagyarázva, vagy csak valami kamu magyarázatot kapott, mert egyértelműen nem is tudták hogy merre halad a sorozat, csak közben találták ki. Ehhez képest a Penguindrum ugyan használt nehezen érthető szimbólumokat, de nem értelmetlenül, végig volt egy következetes szimbolikája, és mondanivalója, amit az utolsó rész lényegében dekódolt. Nem írom le az egészet mert nagyon hosszú, keress rá ha érdekel, de pl. itt egy jó példa arra ahogy a végzet gyümölcsének az útját végig követi lehet, és elég jól megmagyarázza hogy mikor miért halt meg vagy támadt fel valaki miatta.
  • Máté94
    A LOST-nak nem volt?
  • Ruley
    Kivéve hogy ennek a végén volt értelme.
  • Máté94
    Üde színfolt volt a szezonban, ezekkel a flashback-ekkel a LOST-ra emlékeztetettet, de szerintem olyan is volt. :)
  • Lelouch
    A Mawaru Penguindrum egy meglehetősen érdekes sorozat volt, több szempontból is. Sajnálom, hogy a vége így alakult.
  • LasDen #51160
    Ano Natsu trailer 2-3:

• Lelouch
    Hunter x Hunter Greed Island Final befejezve. Ez is hozta a megszokott minőséget. Remélem az új sorozat majd folytatni fogja innen a történetet. De az is megtenné, ha az innen következő irkafirkás fejezeteket kicserélné a tankoubon változatra egy csapat, mert egy összehasonlító képből látva óriási a különbség.
  • Zomil
    jo kép :)
  • Malakai
    De az majd csak 23-án kezdődik... :)
    A kép egyébként jó. :)
  • RelakS

Boldog Új Évet Kívánok!
    明けましておめでとうございます。
    I wish you a Happy New Year!

Aki nem értené a képet: Nyúl éve volt, Sárkány éve jön
  • Lelouch
    Boldog újévet kívánok mindenkinek!
  • LasDen #51154
    Egy újévi jó hír....
    According to the official website, Evangelion: 4.0 titled "?" was announced to be premiered in 2013. The third movie Evangelion: 3.0 Q Quickening is due in the autumn of 2012.

gondolom, akkor a 2 részen egyszerre dolgoznak vagy nemtom :D
  • RelakS
    Aaaazuuuu-nyaaaannnn :]
  • biomage
    Boldog újévet :)
  • Zomil
    Sajnos jo Saberes ujévi képet nem találok, csinálni meg lusta vagyok...
    szoval Boldog új évet mindenkinek! :D
  • LeventeV
    BUÉK!!!
  • IMYke2.0.0.0
  • LasDen #51148
    Bújék mindenkinek...(^▽^) remélem jobb szilvesztere lesz mindenkinek mint nekem...:DD