72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékszel, mikor a kukkolós részben Ikaros belenézett a csőbe és Tomoki csókját látta? Ami utána jött, kezdve a memória törléssel az már nem történt meg a mangában. De a legnagyobb gubanc, hogy Chaos helyzete a mangában teljesen máshogy alakul. Így a további cselekmény nagy része meg lett lőve. -
Én csak az Onegai Twins láttam, az első öt animém között volt olyanokkal mint az Evangelion és a FLCL.
Akkor még nagyon tetszett... viszont így utólag visszagondolva akkor még nagyon szellemesnek találtam azt a jelenetet is, ahogy benyit a lány, mire a fiúról leesik a törülközője, mire a lány sikítani kezd.
Viszont az OP-je nagyon nosztalgikus, imádom. -
Miben tértek el a mangától? Laptop van most nálam és azon nincs fent a SnO, nem tudom megnézni. -
Nekem régi kedvencem mindegyik :) -
Nem voltam annyira oda az Onegai sorozatokért, de Ichigo karaktere tetszett anno. Lehet el kellene kezdenem ezt az Ano Natsu-t... :D -
Lemon karaktere mondhatni egy visszatérő karakter az Onegai szériából. Morino Ichigo ugyanilyen karakter volt, mindenkiről tud mindent, ha nem akkor valamilyen furmányos módon megoldja:D, szereti kihasználni a karaktereket,keverni a szart és ugyanúgy ühühühü-sen nevet. Nem hinném, hogy más különleges kiderülne róla. (bár Teacher-ben kiderült, hogy idősebb mint vallja magát) -
Ha azt írom, hogy egy, akkor meg azt lett volna, hogy "És mi van Ichika-val?" 
-
nem rég volt a sok geass bejelentgetés úgyhogy kedvet kaptam hozzá meghát 2 éve hogy láttam....a sorozatot nem volt kedvem újrázni, így maradt a 2 órás recap...kicsit filmesebbre számítottam nem szimpla összefoglalóra, de lényegen nem változtat. sokmindent kihagytak nem magyaráztak meg, így tényleg csak összefoglalónak volt jó :D
Suzakun és marhaságain csak röhögtem, szánalom az az ember. A másik, aki rossz pontja a sorozatnak Nina a szemüveges őrült picsa. Idegesítő volt és hát a leggonoszabb tette, hogy megrontotta szegény Table-kunt (ami amúgy kimaradt a filmből)....:D
holnap vagy valamikor jöhet a zero requiem... -
Nee egy idegen, aki ürhajoval érkezett nem az akinek mondja magát...?
-
Ichika... tudjuk miért, és Lemon, ugyanezért. :) -
Normálisan már csak úgy térhetnének vissza a manga vonalához, ha resetelik a Forte végi Chaos incidenst. Az anime original/filler részekkel szemben eddigi tapasztalataim alapján meg nem lennének nagy elvárásaim. -
omg, ez az év hire... :D
nem nagyon tud zavarni, h nem mangahü, ha "értelmes" történetet találnak ki helyette, bár lehet, h vmi modon esetleg vissza probálnak térni a manga szálhoz.
amugyis is perverz Tomoki-bol sosem elég :D -
fuck yea...még-még Ikarost....:DD -
Sora no Otoshimono 3. évad bejelentve.
Egyrészt örülök, másrészt viszont nem tudom hogy hozzák majd helyre a Forte végi öngólt, remélem nem rugaszkodnak el nagyon a mangától. -
AnimeAddicts - letöltesz egy felirat csomagot és ha problémás, akkor kijavítod a Aegisub-bal. -
skygt90 #51532 sziasztok. Megszereztem a Death Note összes részét,,csak van egy kis gondom. Van rajta Magyar szinkron illetve redeteti japán hang de felirat sajnos nincs. Tudta valaki nekem felirat linket adni a : MadTyson féle verzióhoz ? -
köhömménmegmontamköhömm... -
ez az Ano Natsu kellemesebb, mint gondoltam, azt hittem, h egy sima romcom lesz, de ezzel a sci-fi dologgal és filmforgatással elég kellemes meglepetés :) -
kikre gondolsz? -
Ahh, én két személyt látok, akik nem azok, akiknek mondják magukat. :) -
Ano Natsu: Mintha kicsit gyorsan történnének az események, mondjuk nem mintha az időt kellene húzni, csak fura. :) -
nekem már kezd elegem lenni Kaji Yukiból (Guilty Crown, c3, aquarion evol, iroha, no6 stb), vagyis a hangjából...manapság minden második szarban ő főhős/fontosabb mellékszereplő hangja...unom már... -
:D Elkezdem majd azt is és akkor meglátom, csak legyek túl a vizsgáimon először.
-
én ezt már passzolom...nemtom :D -
A mangával mi a helyzet? Mangahű az anime? Ha igen akkor kb hány fejezetet dolgoz fel?
Ahogy láttam havonta jelennek meg a fejezetek. -
ha jól tudom nem fogyott olyan jól, hogy folytassák.... -
Mennyi az esélye annak, hogy folytassák az animét? -
bepótoltam 2 elmaradt részt guilty crownból...de fuh....nemtudom hogy folytassam-e, mert a 12. résszel ez a vonal befejeződött, jó pont a befejezéshez...:D -
Tegnap este befejeztem a Kaichou wa Maid-samat. Jó volt, tetszett. El kéne kezdeni a mangát is, ha nem lesz 2. évad. -
soha... -
Még nem unják ezeket a listákat? Top 25 Anime You'll Never Get Tired of Watching -
A Maken-Ki-t én ott kaszáltam el, amikor már kezdett előbújni a srácból az a titkos power és úgy nézett ki, lesz valami sztori is, erre megjelent a másik iskola egy vagon csajjal és megint párbajozni kezdtek... 
-
na mondjuk az tényleg idiótaság volt :D -
Engem mondjuk eléggé megleptek az ágyúzó mellek, de tényleg nem tűnik rossznak. Csak maradjanak meg ennél az akció/történet keveréknél. Nem lenne jó ha ezt is elbohóckodnák, mint a pl a makenkit.
A srácban eddig kellemesen csalódtam, eleinte azt hittem egy tipikus bugyuta perverz, de úgy néz ki ott van benne a jófiú is. -
tegnap sikerült elég korán lefekedüni (jól megtömtem magam aztán legyűrt a fáradtság) úgyhogy korábban keltem mint kellene...:D
de legalább megnéztem a HighSchool DxD legújabb részét...és megelégedésemre szolgál, hogy ebből valami jó sülhet ki, nem csak agyatlan mutogatásból áll, hanem van történet is, amivel rendesen foglalkoznak is. plusz a srác nem egy töketlen flótás...:D
és egy túlfejlet acceleratort is kaptunk mint antagonist... -
Hát nem egy Death Note, ahol azért többségében minden helyén volt. :)
A második részre nem emlékszek konkrétan de nem az volt, hogy...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...egy másik naplóhasználó miatt megváltozott a jövő? Mert akkor nincs kötve a 10 perchez, azon kívül frissül 10 percenként, ha van mit bejegyezni, ami a napló típusába is belevág. Én így emlékszek, de lehet rosszul. -
Már a 2. részben figyelmen kívül hagyták, amit az első részben elmondtak. :) -
Mirai Nikki 14 továbbra is... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval belegondolva több sebből vérzik ez most, ami rossz egy elméletileg logikázós animénél.Azon logika mentén tudott kiszabadulni Yuki, hogy Yuno naplója csak azt jelzi mit direkte ő cselekszik. Így pedig, hogy Hinata rúgta oda neki a kulcsot azt nem jelezte Yuno naplója. Persze már ott is hibás a dolog, hogy ettől még azt jeleznie kellett volna elölre, hogy a "Az odarúgott kulcsal kiszabadítja magát és pofon vág." -
Mire gondoltál? -
én is így emlékszem...mer mi történt???