72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ez nagyon jó lett, ez a Nichijou OP angol rajongói szinkron!
-
-
És a tanuló tömegek az Azumangában? :) -
Prof William #51904 Jaja a Bakemonoban egyedül voltak egy tök üres világ közepén. :) Max a sorozatgyártott tök egyforma autók mászkáltak az úton. :) -
minden sorozat máshogy oldja meg...asszem xxxholicba mindenki más csak ilyen fekete alak volt...bakatestoban is csak arcuk nem volt, szájuk vagy csukjások voltak az egyszerűség kedvéért...költség kímélő módszerek :D
---
a bannerban most látom, hogy Ricz/Ronin helyett Rich van..:D -
legjobb példája a bakemono/nisemono, stb. sorozat, ahol nincsenek :D -
Hopp, de ahogy látom "beragadt" a Seitokai banner :) Mert megint alóla írok. -
Basszus, a gondolatolvasó banner...
-
Imádom! :D -
Köszönöm szépen.
-
Seitokai no Ichizon -
Prof William #51896 Ennek legjobb példája a Soul Eater volt ahol a nem fő tanulók/tömeg egyszerű pálcikaemberekből állt. -
Miből van? -
muhahaha -
Wait! Whut?!
-
Nem is nehézség kérdése, hanem ilyen stilisztikai döntés, hogy nem szokás megrajzolni őket, mert nem rendes karakterek. Ugyanúgy mint ahogy lánycsapatos slice-of-life sorozatokban vagy Visual Novel CG-k ben a fiúknak sokszor nincs szeme, a Daily Lives of Highschool Boys-ban meg a lányoknak, mert ott sem "rendes" karakterek. -
egy random fejet nehéz lett volna odarajzolni :D -
Prof William #51890 Tipikus anime húzás. Sok animban amikor a szülők fényképét mutatják akkor az anya vagy apa arcát valami fénytörés mindig kitakarja, vagy alapból nem látszik.
Valószínűleg semmi sem jelent. A tipikus "volt egy anyja de meghalt mi meg azt már nem akartuk leanimálni" effekt. -
Belekezdtem az original Hunter x Hunter-be. Ez nem tunik olyan rossznak, pedig nem mai gyerek. -
Hát az nem mondható, hogy nem volt rajtuk hangsúly. :D A mangának mondjuk már aktív része lett a fanservice, ahogy elnéztem. Bár az OVA csak valami anime original sztorit fog feldolgozni. -
Csak remélni tudom, hogy elkezdik majd végigvinni a mangát onnan, ahol az első sorozat abbamaradt... -
Jó rég láttam már a Kenichi-t, de a sorozatban is ekkora hangsúly volt a melleken? :D
Amúgy meg nagyon várós lesz. :) -
Egy kis betekintő a Kenichi OVA-ba:
-
Hm Persona 4-ben miért van Nanako anyukájának arca mindig kitakarva? :O -
Dragon Drive kipipalva, de nagyon gagyi volt szegenykem. :D -
Meg az Ano-k is.
-
Éljenek a Natsu-k
-
thats some shit...
ano natsu kész, lenyügöző amit ez a sorozat művel...minden résszel egyre jobb....imádom....:DD -
Jaaaaaaaaaaaaa hogy arc... értem
-
Köszi, na majd meglesem akkor. :D -
az első 3 részt láttam azok nem voltak rosszak...de igazából elég egyszerű shónennek tűnik...történet a 0 felé konvergál, de szép környezetben bunkó nagy robottók verik egymást.... -
Az Aquarion Evol-t nézi innen valaki? Eddig milyen? -
arc...például az Edolas arc a 76. résztől a 95. részig... -
arc? -
Ahogy elnézem viszont, tényleg már csak néhány rész van hátra az arc-ból. -
Arc. Nem harc. -
Ha "a következő harc végét" akkor a mangából kiindúlva max 2-3rész. -
-
sztem jopofa volt, mondjuk nem nagy szám, de aranyos volt :)
meg legalább valami minimális japán történelmet is össze lehet belöle szedni :D -
1 részt bírtam én belőle...de ha ennyire eleged van belőlük ott van Sengoku Basara is...:D