72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Ez nagyon jó lett, ez a Nichijou OP angol rajongói szinkron!

• LasDen #51906
  • RelakS
    És a tanuló tömegek az Azumangában? :)
  • Prof William
    Jaja a Bakemonoban egyedül voltak egy tök üres világ közepén. :) Max a sorozatgyártott tök egyforma autók mászkáltak az úton. :)
  • LasDen #51903
    minden sorozat máshogy oldja meg...asszem xxxholicba mindenki más csak ilyen fekete alak volt...bakatestoban is csak arcuk nem volt, szájuk vagy csukjások voltak az egyszerűség kedvéért...költség kímélő módszerek :D
    ---

a bannerban most látom, hogy Ricz/Ronin helyett Rich van..:D
  • Zomil
    legjobb példája a bakemono/nisemono, stb. sorozat, ahol nincsenek :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp, de ahogy látom "beragadt" a Seitokai banner :) Mert megint alóla írok.
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus, a gondolatolvasó banner...

• Máté94
    Imádom! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
  • Lelouch
    Seitokai no Ichizon
  • Prof William
    Ennek legjobb példája a Soul Eater volt ahol a nem fő tanulók/tömeg egyszerű pálcikaemberekből állt.
  • IMYke2.0.0.0
    Miből van?
  • LeWyTy
    muhahaha
  • RelakS][
    Wait! Whut?!

• Ruley
    Nem is nehézség kérdése, hanem ilyen stilisztikai döntés, hogy nem szokás megrajzolni őket, mert nem rendes karakterek. Ugyanúgy mint ahogy lánycsapatos slice-of-life sorozatokban vagy Visual Novel CG-k ben a fiúknak sokszor nincs szeme, a Daily Lives of Highschool Boys-ban meg a lányoknak, mert ott sem "rendes" karakterek.
  • Zomil
    egy random fejet nehéz lett volna odarajzolni :D
  • Prof William
    Tipikus anime húzás. Sok animban amikor a szülők fényképét mutatják akkor az anya vagy apa arcát valami fénytörés mindig kitakarja, vagy alapból nem látszik.

Valószínűleg semmi sem jelent. A tipikus "volt egy anyja de meghalt mi meg azt már nem akartuk leanimálni" effekt.
  • Jakuza001
    Belekezdtem az original Hunter x Hunter-be. Ez nem tunik olyan rossznak, pedig nem mai gyerek.
  • Lelouch
    Hát az nem mondható, hogy nem volt rajtuk hangsúly. :D A mangának mondjuk már aktív része lett a fanservice, ahogy elnéztem. Bár az OVA csak valami anime original sztorit fog feldolgozni.
  • Lelouch
    Csak remélni tudom, hogy elkezdik majd végigvinni a mangát onnan, ahol az első sorozat abbamaradt...
  • BEAST #51886
    Jó rég láttam már a Kenichi-t, de a sorozatban is ekkora hangsúly volt a melleken? :D

Amúgy meg nagyon várós lesz. :)
  • Lelouch
    Egy kis betekintő a Kenichi OVA-ba:
  • Zomil
    Hm Persona 4-ben miért van Nanako anyukájának arca mindig kitakarva? :O
  • Jakuza001
    Dragon Drive kipipalva, de nagyon gagyi volt szegenykem. :D
  • Ruley
    Meg az Ano-k is.
  • LeWyTy
    Éljenek a Natsu-k
  • LasDen #51880
    thats some shit...
    ano natsu kész, lenyügöző amit ez a sorozat művel...minden résszel egyre jobb....imádom....:DD
  • LeWyTy
    Jaaaaaaaaaaaaa hogy arc... értem
  • Lelouch
    Köszi, na majd meglesem akkor. :D
  • LasDen #51877
    az első 3 részt láttam azok nem voltak rosszak...de igazából elég egyszerű shónennek tűnik...történet a 0 felé konvergál, de szép környezetben bunkó nagy robottók verik egymást....
  • Lelouch
    Az Aquarion Evol-t nézi innen valaki? Eddig milyen?
  • LasDen #51875
    arc...például az Edolas arc a 76. résztől a 95. részig...
  • LeWyTy
    arc?
  • Lelouch
    Ahogy elnézem viszont, tényleg már csak néhány rész van hátra az arc-ból.
  • armageddon666
    Arc. Nem harc.
  • LeWyTy
    Ha "a következő harc végét" akkor a mangából kiindúlva max 2-3rész.
  • LasDen #51870
  • Zomil
    sztem jopofa volt, mondjuk nem nagy szám, de aranyos volt :)
    meg legalább valami minimális japán történelmet is össze lehet belöle szedni :D
  • LasDen #51868
    1 részt bírtam én belőle...de ha ennyire eleged van belőlük ott van Sengoku Basara is...:D