72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Tudtommal az LN is így kezelte a helyzetet, higgyen a néző/olvasó, amit akar. :D -
Nisemonogatari 7
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Említettem már hogy a gutaütés kerülget az ilyenektől, amikor erősen céloznak rá hogy a főszereplők lefeküdtek egymással, de mégsem egyértelműen jelentik ki? Mert most pont az kerülget. Miért nem lehet ezt egy normális jelenettel kezelni? -
Elvégre az egy könyvtár
-
Prof William #51944 Sírtam. -
Erre emlékeztetett.
-
lol :D -
Prof William #51941 Szegény csaj sehol sincs az anime nagy tsundere királynőihez képet. :) -
Ezen valahogy nem tudnám felhúzni magam XD
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ez meglepően súlyos volt ehhez az animéhez.
-
Pont most :D zsír. Így hogy tudom mi lesz... -
Nem ugyanilyen lesz, ő kikerül a képből az első néhány rész után - sőt, a kislány visszatéréseit még kedvelni is fogod :) -
Úristenmá(ez spoilernek minősül?)
-
Megnéztem még egy részt, de ez a Fuuko arc nekem egyáltalán nem jön be... Ugyanilyen lesz végig a sorozat? Ha igen, akkor inkább nem erőltetem még tovább. -
SKET Dancet aki nézi:
Melyik részben lesz majd Switch múltja? :D Legjobb karakter. -
először néztem, hogy WTF? Hol meztelenkedett Mio?
...
Márhogy a K-On-beli Mio
-
Mondjuk Mio meztelenkedését továbbra se értem...de biztos lesz rá vmi magyarázat :D
azt hiszem nem fogom kibirni, h megvárjam a magyar feliratot a következö részhez :D -
Mikor már gondoltam, h tovább nem lehet keverni a dolgokat az Ano natsu bebizonyitotta, h de lehet... :D -
Jó volt a 6. epizód (is). A Hachikuji-s rész nagy poén volt. :D Azt meg már meg se kell említenem, hogy vizuálisan nagyon ott van a sorozat... Irtó sokat dob az egészen. -
Én akkor túráztatom az agyam csak igazán, amikor egy teljes egész történetet - esetünkben sorozatot - látok: képes vagyok egy-két napig is mélázni a részleteken, élményeken, érzéseken, mondanivalón.
Mint például épp a Clannad, vagy a
- Kara no Kyoukai,
- Pale Cocoon,
- Paprika,
- Saikano,
- Spriggan,
- The Sky Crawlers (listámról szemezgetve) esetében... -
jellemző, ide mindig tudsz írni -.- -
Úgy is jó szerintem, csak maga az élmény, hogy túráztatod az agyadat, hogy mi fog történni. :D
Nem pedig egy kiszámítható valami az egész történet. -
Pedig elég rossz, ha egy történet nem működik úgy, ha egyben nézed. Az jut róla az eszembe, mintha minden epizód csalódás lenne és szünetekkel legalább egy darabig hiteget. :)
Ezt mondom úgy, hogy a harmadik rész óta halmozódnak most az epizódok, tehát nem kimondottan Another vélemény a fenti. -
Pedig olyan jókat lehet rajta agyalni, na mindegy. Úgy elveszik a varázsa. :) -
Újra kéne néznem a Clannadot, kíváncsi vagyok hogy most is olyan jónak találnám-e mint két éve.
Most épp a Legend of the Galactic Heroes-t nézem újra, az még mindig epikus.
Meg a Nichijou-t is kedvem támadt újranézni miután tegnap 20-szor végighallgattam a szinkronos OP-t. -
Le akarom darálni majd - így várok minimum a TV-s batch-re. :) -
Te hozzákezdtél már Another-nek? :D Már fele kint van. :) -
Hihetetlennek tűnhet, de ennek én örülök.
//Adj még esélyt a Clannad-oknak, szerintem, nem fogod megbánni// -
Nem talált. -
Részben tipp volt, részben mindennap olvasom [persze, a spoilereket kerülve] a topikot. -
Honnan veszed ezt, hogy mit szeretünk? :) -
Megnyugtató, hogy nem én vagyok itt az egyetlen, akinek nem jött be... :) -
Jaj neee....uguuu -
Meg lehet őket is érteni - ők azt szeretik, ha minden epizódban valami döbbenetes történik.
A Clannad nem erről szól, hanem az egész sztori ad nagy élményt - a folytatások pedig ezt még tovább fokozzák.
A filmről nem is beszélve. -
Seth, Lelouch... számomra nem léteztek többé.
:D
-
Hozzátenném: ez ízlés kérdése.
A Clannad nem pörgős, nem olyan háremes dolog, mint a maiak.
S hogy jellemezzem a véleménykülönbségünket:
Én például a Red Line-t 6 (HAT) pontra értékeltem. Tegnap néztem meg. -
Nálam 5 részt élt meg :) -
Semmi közöm hozzá, és nem is igazán ismerem az ízlésedet, de szerintem nagy hibát követsz el.
-
Clannad 6 rész után dobva... -
Shinobu karaktere vmi eszméletlen jo :D
Ráadásul nagyon jo hangot találtak neki...az a nevetés meg...ká, ká... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicces volt mikor most mondta, h azért kell parancsolnia Araraginak, mert igy akkor nem olyan, mintha ö ajánlaná fel a segitségét :D -
Ezt jó! mint az eredeti