72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #52147
    valamelyik oldalon 45 000-et olvastam, de nem vagyok benne biztos....
  • Lelouch
    A Nisemonogatari-ról nincs valami infó? Annyit hallottam, hogy arat az előrendelések terén, de kiváncsi lennék konkrét számokra is.
  • LasDen #52145
    húú most olvasom, hogy Ano natsu előrendelések 7000-nél állnak és növekszik...zsír, örülök ha még jól is fog fogyni :D több ilyen próbálkozást szívesen látnék...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Épp most az "Usagi Drop"-ot nézem :)
    Valahogy ehhez a témához volt kedvem.
    Tegnap megnéztem ezt: Mai Mai Shinko to Sennen no Mahou - tőlem egy 6-ost kapott.
  • LasDen #52143
    Starting on April 2, the animated television series Gon will air on TV Tokyo at 6:00 p.m. on Mondays. The Gintama' anime currently holds this timeslot, but its staff has not announced what will happen to the series after March. The first Gintama' television anime series changed timeslots in 2006.

ajjaj...bár nem jelentették be, hogy vége lenne, de akkor is ez nem kóser így......
  • Inquisitor
    Dehogy nem, rengetegszer, de az a bizonyos jelenet jellegében más volt. Lehet csalódás lesz a sorozat vége, de elég sok karakter archetípus van már benne a Paprikából. Meg azt hiszem sokan csalódtak, mert nem tudták vagy akarták érteni, hogy az emberek gondolatai és cselekedetei sokszor nem olyan realista, mint a filmekben vagy egymás közt beszélgetve.
  • armageddon666
    Mondd miket nézel mostanában, lehet megnézem én is azokat, és akkor probléma részben megoldva :D Hasonló cipőben vagyok én is :)
  • LasDen #52140

a címről folyton valami 80-as évekbeli sorozat jut eszembe...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor a Bryan élete c. filmet még nem láttad? :)
  • LasDen #52138
    elég silány volt szerintem...
  • Inquisitor
    Én találtam pár régi gyöngyszemet amit anno idő hiányában nem néztem meg.
    Most Paranoia Agentet nézem. Ha valaki azt mondta volna ma reggel, hogy röhögőgörcsöt kaphatok a csoportos öngyilkosság témától, azt kiröhögtem volna. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mijezaszar?
  • LeWyTy
    ÚÚÚÚRISTEN
  • BEAST #52134
    Én megint a feltöltési időszakomban vagyok. Van egy pár anime ami érdekel/érdekelt és megvárom amíg az utolsó részeket is leadják. Addig maradnak a végtelen anime-k heti részei.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindennap benézek ide, csak mivel folyó sorozatokról szól a fáma és nekem azokhoz nincs mit hozzáfűznöm, illetve hatalmas spoilerekkel futhatok össze a későbbiekre való tekintettel, ezért inkább bele sem olvasok a valamilyen, engem érdeklő anime címmel kezdődő hozzászólásokba ===> nem sok mondanivalóm akad.

Amit én írok be ide, az nem sok emberkét érdekel, vagy triviálisnak hat, vagy ilyesmi :)
  • armageddon666
    Én mondjuk már egy ideje nem nagyon nézek. Most 1-2-t megnéztem, de aztán megint kifogytam. Így mondanivaló sem igazán akad. Ellenben olvasni még visszajárok, csak ott meg többnyire éppen futó sorozatok durva spoilerekkel való kitárgyalása folyik, amiket meg átugrok. :)

Durván BD-függő lettem. Pl. Tiger&Bunnynál is arra várok, mert nem kicsit jobban van megrajzolva a BD változat :D
  • RelakS
    Már IMYkének sem újdonság a téma, szóval inkább nézi, mint beszél róla
  • Ruley
    Már jó ideje elég kihalt ez a topik.

Ami elég fura, mert egyébként javarészt mind itt vagyunk a topikban akik régebben voltunk, meg animét is nézünk tovább, úgy tűnik csak a mondanivalóból fogyott ki mindenki.
  • LasDen #52129
    ha ezen múlik visszamegyek....:D
  • Zomil
    megjöttél és kihalt a topic... :D
  • LasDen #52127
    érdekes cikk

am a topik nagyon kihlat....
  • LasDen #52126
  • Lelouch
    Az LN szerzője írja a sztoriját, úgyhogy ez így már nem filler.
  • LasDen #52124
    filler, így is úgy is....de azé érdekel :D
  • Lelouch
    Toaru Majutsu no Index's Kamachi Writes New Story for Film

Ez jó hír véleményem szerint.
  • IMYke2.0.0.0
    Én majd akkor nézem meg, amikor BD-anyag van belőle :)
    Az OVA nagyon bejött.
  • Máté94
    Én nézem, hát a megvalósítás tényleg nem a legjobb grafikai szempontból, de a történet rendben van. :)
  • Ruley
    Nekem a kivitelezése nem annyira tetszik, de legalább eredeti a stílusa.

MMég az Inu x Boku SS ilyen a mostani évadból, hogy elméletileg érdekes, sajátos a hangulata, csak éppen tetszeni nem tetszik.
  • Zomil
    Black rock shooter sorozatot nem tudom ki nézi innen...ez az 5. rész...iszonyat durva volt, föleg a vége... :)
    Nem gondoltam volna az ova után, h a sorozat ennyire durva lesz...nagyon bejön, eddig 8-9/10.
  • Lelouch
    Nisemonogatari 9: Karen is rövid hajú lett. Amúgy hogy ez hogy lesz lezárva a maradék két részben, nem tudom... Tsukihi eddig a saját arc-jában jó egy percet szerepelt az előző epizódban, a mostaniban meg semennyit se.
  • LasDen #52117
    megnéztem a Toaru Hikuushi e no Tsuioku filmet. újabb madhouse csalódás. mostanában több ilyen van mint pozitív élmény...nem volt a filmben semmi kiemelkedő. a karakterek egyszerűek, a történet egyszerű és unalmas minden. nem történik semmi, ha meg igen, abban sincs semmi izgalom. nem volt unalmas, mer gyorsan elment a film, de nem volt semmi pozitívan értékelhető benne. sőt Fana hangja borzalmas volt. Az első próbálkozása volt, de van még mit tanulnia....ehh....
  • LasDen #52116
    Elnéztem a dolgokat és aztat hittem, hogy már kint van a fairy tail 120. része és mivel már a vége fele (1-2 rész még) van az arc, így gondolván mire befejezem kinn lesz a 121. rész is belekezdtem...3 nap alatt ledaráltam a 23 részt és a végén derült fény az igazságra, hogy a 120. még csak ma kerül adásba...kicsit rosszul esett, de szerencsére az már tényleg a vége...bár még van 1-2 elvarratlan szál...

maga az arc szerintem helyenként vontatott volt. lehet rosszul láttam, de mintha ez az arc nem natsu centrikus lett volna....:D még mindig a Phantom Lord és az Oración Seis a 2 legjobb arc...
  • armageddon666
    AS. Első évad eléggé felvezető jelleg. Tetszett nagyon, de AS-ban teljesedett ki, és vált külön a hasonló animéktől.
  • Malakai
    Kicsit ugrottál a témára, felnőtt inkább 30, mint 20 emberekről van szó a saját ismeretségi körömben.
  • IMYke2.0.0.0
    Rajzfilm megkönnyezése témában nehogy valaki holmi "Snoopy gyere haza!", "Mulan" meg más hasonló baromságokkal jöjjön, mert rögvest harakirit követek el...
  • IMYke2.0.0.0
    Ne menjünk nagyon mélyen a kor kérdésébe - mert jönnének az ellen vélemények, miszerint egy 14 éves is "sokat" meg tudott élni... -, de úgy hiszem, kell egy bizonyos kor, és jó/rossz tapasztalat az Életből ahhoz, hogy az ember meg tudjon könnyezni egy rajzfilmet (is).

14-16 éves nézőtől én nem várom el, hogy bőgjön a Clannadon - azok inkább röhögnek.

Szerintem, mi itt nem vagyunk már tinik, és nem ciki, ha az életünk viszontagságai [plátói szerelmek, csalódások, sorscsapások, empátia, megértés stb.] okán elpityeregjük magunkat egy arra érdemes anime láttán - a Clannad ilyen.
  • Malakai
    Amellett, hogy én is nagyon szeretem a Clannadot ezt nagy túlzásnak találom, azért azt is megértem, hogyha valakinek sok/erőltetett a dráma benne és műdrámázásnk érzi. Sok anime kedvelőt ismerek, akik (sajnos) ezen a véleményen vannak.
  • Lelouch
    Az After Story-n, vagy már az első évadon is kellett volna...?
  • Ruley
    Tudom, erről beszélek, hogy meglepően kevésre emlékszek abból hogy végül is miről szólt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja értem. Az más. Én is bőgtem. Sokszor :)