72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mivel mangát nem láttam, és a szörnyes része nem is igazán érdekel, ezért nekem az anime tökéletes. :) Egy jó fejlődéstörténet és egy bukás bemutatása, úgy hogy a szörnyek csak sokkolni jönnek kb. a legjobb pillanatban. -
Akik látták már a filmet, írták, hogy nagyon mangahű (nem úgy, mint a korábbi anime volt), sokkal jobbak a dumák és a karakterek, de túl sok a CG, nem néz ki olyan jól, mint az anime, vagy a manga. A részlet alapján azért nem annyira vészes, mint mondjuk az Appleseed XIII volt, de tényleg nem túl jó... :/
-
azt tudom :} -
Nem. Ott csak bele lett sűrítve annyi részbe a manga hátralévő része, maga a manga nem olyan módon ért véget, mint a Negima. -
Mint az InuYasha 167 rész utáni talán 20 részes vége?
Mondjuk még azt sem láttam :S -
A probléma abból adódott, hogy ahogy a dolgok álltak, semmi jel nem utalt arra, hogy a közeljövőben vége lesz. Erre kb. 5 fejezettel a vége előtt, egy abszolút felesleges és bosszantó néhány fejezetes rövid arc után, mintha hirtelen eldöntötte volna a mangaka, hogy véget vet az egésznek. Az eredmény egy olyan lezárás lett, amivel jóformán senki se lehet elégedett. -
A Jigoku Shoujo 3. évada, a Live Action, és az Égenjárók után szerintem nagy baromság nem lehet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kivéve, ha a végén Negi meghal, majd a következő oldalon felébred, hogy ja, csak álom volt
... Dallas után szabadon :D -
Rajtad áll, de sok jóra ne számíts. :)
-
Inkább megnézem megint az animét... Mi ez a fos?! Mintha egy játék átvezető animációja lenne, abból is a gagyibb féle. :( -
hmm... akkor lassan ideje a végét letölteni, és elolvasni? :]
Valahol 302-303 környékén elakadtam -
a cunami és a manga-anime ipar...
fura egy cikk....:D -
Inkább nem nézem meg. Csak fájna. -
Berserk - Ougon Jidai Hen I, első 10 perc, webrip és f*ssá cenzúrázva, de egyelőre nincs jobb. :)
-
Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Manga Gets Anime -
Képzelj el rá mindenféle negatív jelzőt. Így tönkrevágni egy ilyen jó mangát... Tiszta ideg vagyok, ekkorát szerintem még sosem csalódtam. Az utolsó kb. 10 fejezetben szemmel láthatóan már magasról sz@rt a mangára és az olvasók fejére a mangaka. Így nem csoda, hogy szinte minden szempontból katasztrofális lett a vége... Innentől viszont spoiler-be folytatom, RelakS-ra való tekintettel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalább a háremből lett volna valami... Ilyen nagy háremmel én még nem találkoztam máshol, így azt vártam volna, hogy minimum legalább 1 lánnyal összejön a főszereplő... Az utolsó fejezetekben el is lett hintve, hogy van egy favoritja, aztán meg jött egy time skip. Azt hittem, majd az utolsó fejezetben kiderül ki az, de csalódnom kellett. Nem jött össze senkivel!!!!
Ez ütötte az utolsó szeget a koporsómba. -
ilyen jó lett a befejezés??? :D -
Negima 355(end):
És most ha megbocsátotok... -
Persona4 22:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát a vége naggyon durva volt :O -
azé ne vedd biztosra...tegnap este elküldtem a feliratot aztán kitudja....
nagyon király volt a 9. rész...mikor másodszor néztem az egyik jelenet erősebben hatott mint elsőnek :D -
"am szerintem holnap lesz ano natsu 9...:D"
hurrá :D -
naaagyon naaagyon butta...:D
am szerintem holnap lesz ano natsu 9...:D -
én még a 9. részre várok...kár, h Yuri ilyen sokat késik a forditásaival(és szvsz annyira jo munkát se végez :S ), mondjuk ennyi erövel nézhetném angolul...nah mind1...már megbeszéltük, h én buta vagyok és magyar feliratot megvárom általában mindig :D -
Nisemonogatari 10: Elég komolyra fordultak itt a dolgok a végére, az utolsó rész ezek után igencsak EPIC-nek ígérkezik majd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Araragi ennyire még sose volt begőzölve, kiváncsi vagyok mire ment volna a shikigamival, ha Kagenui nem állítja meg. Az utolsó részben mindenesetre komoly harc elé nézünk, állítólag lesz majd felerősített, 18 éves külsejű Shinobu is.
-
elöször csak a képet néztem majd a te hsz-ed után elkezdtem olvasni a szöveget...majd én is néztem egy nagyot :D -
Jó na csak jól néz ki.
A kép a logó csak egy kedvenc zene a megtetsző logó és a nagy unalom eredménye.A zene és az eredeti logo.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy legyen on is Gray Fullbuster
-
Nem tudom, de én elkezdtem elolvasni a feliratot.
A második sor végén kicsit megakadtam, majd némi tanakodás után... nyááááááááááádpics! XD -
Egy kicsit anime...Kitalálja valaki ki van a képen? -
ha tudnék se hallgatnám meg...a memocho szar volt :D
ez meg milyen jó kép....
-
A fanatikusoknak, és a japánul jól értőknek ajánlom a "Kamisama no Memocho" 1-5 Volume RAW verziója mellett található "Bonus CD"-ket, megközelítőleg 12 órányi hanganyaggal...
Ez nem a Commentary (ami amúgy szintúgy megtalálható). -
-
Inquisitor #52197 Hát igen, anno az USA elég csúnyán beletérdelt a társadalmi hagyományokba és felépítéseb, ne legyenek befolyásos japánok alapon. Meg rémlik egy nagyon régi keresztény(!) felkelés Japánban ami elég fura eme vallás jelenlegi elterjedtségét tekintve a szigetországban. De a történelem során sokszor volt szorosabb hol barátságos, hol nem barátságos módon Koreával, ahol most viszonylag sok keresztény van. Meg gazdasági és társadalmi válságoknál szokott növekedni idegen ellenesség. -
Nagyon várom már... :D -
Azért a Sankaku cikk még itt is ferdít, azzal hogy összeadja az összes valamilyen formában bevándorlás-ellenes választ, ami egyébként részekre van bontva hogy "ha nagyon muszáj beengedném őket", meg hogy "inkább nem anyira engedném be őket". Persze az embereknek szokása, hogy ilyen kérdőíveknél mindig egy átmeneti válasz felé húznak, hogy jó mérsékeltnek tűnjenek. Legtöbben itt is ezt tették.
Olyan ez mint amikor az orrod alá tolnak egy tízes skálát hogy mennyire szereted a cigányokat, aztán úgy számolják hogy aki az 1-t húzta be az full cigányellenes, aki 10-et az nem cigányellenes, mindenki más meg 2-től 9-ig "valamennyire cigányellenes", aztán írják a pánikkeltő cikkeket hogy az ország 97%-a cigányellenes. -
Legtöbb helyen a legtöbb ember idegen ellenes, de tekintve a japánok történelmét és a társadalmi normákat, nem meglepő, ha náluk fokozottabb. És nem mintha egy hatalmas hír lenne ez. :D Ami persze nem a megosztásáról kritika. -
-
Sose a cikket nézd, a forrását... -
sankaku-s cikk... :D -
Nem mintha érdekelne, ha kinn élhetnék, de idegen-ellenesek a japánok, a legutóbbi felmérés alapján. -
Csak beszéltetek itt a nem szemtelen logókról, gondoltam megosztom a véleményem róluk. -
Az ecchi felső határait feszegeti, de a hentai-tól még elég távol áll szerintem.