72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ezt a megfogalmazást kerestem :)) -
Jep, a kontraszt miatt zavaró. -
Az a baj ezzel, hogy a többi karakter kurva jól néz ki = nézésre ingerel.
Miközben az a gumimaci benne (még) idegesít.
Mire kijön a BD-batch, talán túlteszem magam rajta.
-
Én is végignéztem. Háát, túl sokat nem veszítettem volna, ha kimaradt volna az életemből. 6,5/10 -
Na, az Accel World első 2 része alapján nem rossz. Ahhoz képest hogy tipikus Light Novel adaptációra számítottam, van pár érdekessége, például az hogy a női főszereplő egy összetettnek tűnő karakter, nem pedig egy Shana klón, vagy egy személyiség nélküli bálvány.
A fiú rajzolását meg egész megszoktam a végére. -
Persona 4 befejezve...sztem nagyon kellemes anime volt egy 8/10-et simán adnék rá, nagyon tetszett. Grfika, zene, történet, sztem minden rendben volt, humor is volt benne, komolyság is. Nem tudom, h a játék milyen, de ez nagyon bejött :)
Lesz egy OVA ami elvileg a true ending-et fogja feldolgozni, kiváncsi vagyok mi lesz benne. -
A malacka változni fog, de ez a chibi chubby kinézet szerintem végig megmarad majd. -
Ha a későbbiekben sokkal kevesebbet szerepel a chibi chubby meg a malacka alakjában a főszereplő akkor még a végén egész nézhető lehet az Accel World. -
Prof William #52459 Az unaszimpatikus főhősök terén a HANAZAWA Kengo mangái legjobbak. Ő követte el a Ressentiment és az I am a Hero c. mangákat.
A Ressentiment főhőse is kövér tömzsi lúzer de itt meg is szűnik a hasonlóság az Accel Worldddel. Nézzetek bele és megértitek. :) -
Ez lett felhozva példának. Arra utaltam hogy ki lehetne hozni a személyiségét normális megrajzolás mellett is. Nem kell ilyen chibi marhaság. -
Medaka Box PV
-
Persze egyetértek veled. :)
Akkor ez kb. olyan effektus, mint a Shaft esetében, h bármit csinálnak hatalmas hype veszi körül... :D
Kiváncsi vagyok amugy a véleményedre, mert történet alapján egész kellemesnek tünik, csak kiváncsi vagyok, h tud-e olyan maradandot alkotni, mint Clannad vagy Angel Beats. Bár valoszinüleg tud, mert akkor nem kapkodnák a VN-t :)
Mindenesetre kiváncsian várom a sorozatot.
Az aktuális szezonhoz:
A héten végre megkezdödnek az elsö részek, egyböl szerdán egy fincsi zombi deszka 2 és csütörtökön egy F/Z 14-15 résszel :) -
Én nem is azt mondom hogy biztos jó lesz, csak azt hogy a közhangulatban a Clannad egy elég jó ajánlólevél neki.
Olyan ez, mint ahogy én a Cowboy Bebop-ot sem láttam soha, mégis értem hogy amiatt hájpolják most a Sakamichi no Apollon-t hogy ugyanaz a rendező és zeneszerző is.
Egyébként most megyek is, elolvasom a Little Busters-t. -
"ami meg az AB-vel ellenben egy egy remekmű."
Ezzel vitatkoznék, mert sztem AB is egy remekmü :)
Mondjuk Key-t leginkább azért nem hasonlitom Clannaddal, mert nem láttam igy nem sok értelmét látom véleményt se mondani rola.
Csak érdekelt, h miért van hypolva, mert lehet hypolni valamit a történet miatt, zenék miatt, stb. :)
Aztán gondoltam hátha tudjátok, h mégis mi ez a nagy hype körülötte :)
Mert attol még, h valami körül hatalmas hype van attol még lehet, h pl. nekem nem jön be(ha már vn, végülis az is egyfajta játék, ugyhogy pl. ott van a Cod sorozat, szarrá van hypolva mégis egy fillért ki nem adnék érte :D)
Mindenesetre kiváncsian várom, ha csak az AB szintet hozzá máris egyböl megy a 10/10 rá :D
(mindenesetre leirásbol itélve annyira nem tünik rossznak,van benne akcio, poén, stb., Key-böl kiindulva siros dráma is lesz benne :D) -
Azt nem tudom ott mit írnak, mert kerülöm a spoilereket, de amúgy nem sok olyan anime van amit csak a leírása után hájpolnak, ha az lenne olyan érdekes, akkor maximum enyhén kíváncsiak lennének rá, a lényeg a kivitelezés.
Inkább nagyobb szerepe van annak hogy maga a VN nagyon népszerű volt, én például nem is gondoltam volna hogy egyáltalán LÉTEZIK 300.000 VN vásárló összesen. Meg ahogy mondták, Key, bár ezt legtöbben nem az AB-vel, hanem a Clannaddal azonosítják, ami meg az AB-vel ellenben egy egy remekmű. -
wikit olvastam el -
Mármint a VN elolvasásából? -
Miért nézzen ki perverz állatnak, ha nem az a karakter? -
De akkor legyen egy kövérdisznóundorítóperverzállat karakter ne pedig ilyen kis cukin megrajzolt pufi chibi karakter. -
Key: akkor ezért jutott nekem eszembe a történetröl az Angel Beats, legalábbis sztem kicsit arra hajaz(vagy forditva, attol függ melyik volt elöbb, persze teljesen más, de mégis kicsit az AB-t juttatja eszembe) -
Ahány .hack annyi félék kb, de mindegyik kapcsolódik a virtuális valósághoz. Már nem is emlékszem melyiket láttam, arra pedig főleg nem melyik volt az amelyik tetszett is. :D
Remélem, hogy inkább hasonlít majd a Tower of Druaga-ra. Az általam látott .Hack sorozatokban mindig volt valami furcsa légkör vagy szereplő. Legalábbis valami ilyesmi rémlik, de lehet újra kellene néznem. :D -
Szinte egy az egyben ugyanaz? Láttad már egyiket is? :) Most az egy dolog, hogy hasonló az alaphelyzet...
Little Busters: KEY -
vagyis a csávokának van 2mmo-s története? :D
Amiböl a sword art online szinte egy-az-egyben .hack? :D
hát nemtudom akkor mi van ezen annyira hypolva :D
mondjuk arra sem válaszoltatok, h a little busters miért van annyira hypolva, mert történet elolvasásábol nekem nem jött le :) -
Hálistennek én nem néztem a Guilty Crown-t, amilyen jókat olvastam róla már az első rész után is, inkább hagytam. :D Úgy látszik jól tettem.
A főszereplő srác kinézete engem is zavar, de ha ez lesz a legnagyobb hibája a sorozatnak, akkor nincs olyan nagy baj. Ami a sztorit illeti, bízom az LN írójában, remélhetőleg nem a semmiért övezi akkora hype.(bár való igaz, ezt nagyrészt inkább a Swort Art Online-nak köszönheti...) -
Silver Wolf #52443 Animaxon megkezdődött a FMA:Brotherhood film, gondoltam szólok. -
A karakter már ránézésre se "undorítóperverzállat", úgyhogy... -
Am ez is olyan mmo cucc nem? -
Á azt hittem legalább sikerül.(tudom csak gondoltam hátha beugrik valaki) -
wat, ez eddig is igy nézett ki :D -
Most nézem 2012.04.01 uggyanmár!!... holnap kijön az igazi trailer. -
több bajom is van ezzel: elöször is Shu hangja a GC-böl...neee... :D
másodszor: nagyon gáz a föszereplö chibi karakter dizájnja, sztem sokkab jobb lenne egy normális kövér karakterrel, semmi bajom azzal, ha a föszereplö nem a szokásos tökéletes gyerek, de azért számomra itt már nagyon is kilog a többiek közül...
a harmadik gondom...van egy olyan érzésem, h ez is ilyen Guilty Crown féle látvány anime lesz... :S -
Én régóta hiányolom az átlagosabb, vagy még inkább a valamilyen külső hibával rendelkező főszereplőket, de ez már a ló túloldala és teljesen nevetségessé teszi az egészet. Legalábbis én mint "kövérdisznóundoritóperverzállat" ettől nem élem bele magam jobban. -
AZért hogy a sok "kövérdisznóundoritóperverzállat" jobban beleélje magát. -
És miért van Shu hangja? Olyan.. baaahh... :/ -
-
Ezt én sem értem... :/ -
DE MIÉRT KELL ÍGY KINÉZNIE A FŐHŐSNEK?! Miért nem lehet normálisan kövér meg alacsony, miért kell neki ilyen Cartman fej? -
-
Igen. A humora is tetszett, meg az a hangulata is erről a gyerekkori "ha nagy leszek, űrhajós leszek" álomnak a megvalósításáról.
Erősen a Bakumanra emlékeztet. -
és amugy jo sorozat igy 1rész alapján? :)