72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Az AniDB a lekjopp. :) Calendar, notify, group követés, stb., minden van.
-
én használom is, de mikor legutóbb akartam bejelölni az új sorozatokat, akkor csak 1-2 volt és annyiban maradt utána :D -
Hayate no Gotoku! Heaven Is a Place on Earth: Filler volt, de egynek azért elment. Legalábbis már nem tartanám olyan nagy katasztrófának, ha a Manglobe csinálná a 3. évadot. :D -
Jep, én mondjuk több mindent is szoktam nézni. AnimeCalendar + mahou + anidb + taiga. PtW-re pl taigából rakom a dolgokat. -
Egyébként meg http://animecalendar.net/ összegez mindent, ott át lehet nézni hogy mi hol tart. -
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a Sankarea-ból. Eddig elég betegnek tűnik a főszereplő srác. Remélem nem viszik túlzásba a zombulást, mert amúgy egész érdekes lenne. :o -
Majd meglátod. Annyi biztos, hogyha nem váltott volna NisiOisin, akkor elég hamar kaszálták volna a mangát. -
és az most jo v rossz? :) -
köszi...szép lassan rendezem soraimat.....:D -
Abc rendben:
Accel World preair volt, holnap jön a rendes MAL
Acchi Kocchi MAL
Fate/Zero második szezon most indul
Ginga e Kickoff!! MAL
Hiiro no Kakera MAL
Kimi to Boku. 2 MAL
Lupin the Third: Mine Fujiko to Iu Onna MAL
Medaka Box MAL
Natsuiro Kiseki MAL
Ozuma MAL
Queen's Blade: Rebellion MAL
Recorder to Randoseru Re♪ MAL
Saint Seiya Omega MAL
Sankarea MAL
Sengoku Collection MAL
Uchuu Kyoudai MAL
Zetman MAL
+ pár amit kihagytam + OVA + special
...eddig. -
Ha nem is színtiszta, de a battle mangák rögös útjára tévedt. -
Ez a Sankarea is most indult, jónak tűnik -
aham... :D
Lasden: Space Brothers, Kore wa zombie desu ka, F/Z-hez nemtudom van-e már anyag, azt tudom, h tegnap adták le a 14-15. részt, Medaka Box, -
am most elvagyok veszve...tavaszi szezonból eddig mi indult el??? :D -
én mintha azt olvastam volna, hogy később tiszta shonen fight lesz.... -
guro-hentai lesz belőle -
és a genre shift mit takar(mármint mi változik a stilusán)?
Mert azt én is olvastam, h az eleje nem olyan jo, de aztán beindul rendesen. -
A Hayate no Gotoku movie magyar felirata is elég érdekes. Pl. a Totoro "madár és hal" lett, LOL. Ezt is nézhetem most angolul... :/ -
Azt olvastam, hogy az elején nem nagyon volt népszerű a manga, így elég hamar beüt majd egy genre shift. -
Ez a Medaka Box egy elég érdekes dolog...egyelöre nem igazán látom miröl fog szolni, de az elsö rész egész pofás volt :D
A Kamina karakter meg nagyon tetszett :D
Mondjuk már csak a seiyuu-k miatt érdemes lesz nézni, mert mindegyik elég kellemes hang :)
szerk: elolvasva a MAL-os leirást, kicsit a Sket dance-re emlékeztet -
AnoNatsut kicsit megkésve fejeztem be... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Összességében nagyon jó volt, el tudnám viselni, ha ez a gárda együtt maradna és készítenének még nekünk jóságokat. Najó Kuroda Yousuke félreléphet egy HotD második évadért... :)A legutolsó jelenetnek örültem, gyenge vagyok. :) Azért kicsit csalódás is, hogy konkrétan nem láthattuk, hogyan történt. -
végre van net....van mit bepótolni csak asse tom hol kezdjem :D -
Medaka Box: Elsőre nagyon tetszetős, úgy is odavagyok a Diáktanácsokért.
-
Folyt.:
Kore wa Zombie Desu Ka? Of The Dead: A régi gárda, a régi hülyeségek (csak ezerszer cukibb), plusz új nők a láthatáron és szegény Ayumu rettenetesen pórul jár mindjárt az első részben. Erős kezdés, csak ilyen is maradjon. :D
Buta: A Young Animator Training Project 2011 idei első darabja a szokásos négyből. Klasszikus középkorias, japános, kalózos, magányos szamurájos, kincses térképes - mindez állatokkal. Erősen Usagi Yojimbo-szerű és nem igazán lezárt sztori, fene tudja, lesz a folytatása valamikor, de egynek jó volt.
-

-
Hogy került hozzád a fényképem ???? -
De ő igazából még csak nem is kocka, legalábbis az eddigiekből nem ez jött le. Eszes, de végtelenül gyáva és aggódós, még az online világban is (mindkettőben).
-
Isten ments, hogy elképzeljem...
-
Prof William #52479 Na meg azért egy MMORPG-ben az ilyen kocka jellegű arcok is előszeretettel állítják be az avájukat ezüstpáncélos kockahasú lovagnak. -
Kenichi OVA 1. rész: So-so... A kétharmad része egy elég gyengus filler volt. De miért is kell fillerezni, amikor több mint 300 fejezetnyi feldolgozandó anyag van a mangából?
Mindenesetre ha ez csak egy újabb TV-sorozat előszele, akkor no problem. :) -
Ez a Medaka box eddig egész jónak tűnik. :o -
:)
-
Még nem nézem, de az előzetesből nekem is az jött le, hogy ez a gumimaci külső vs. überfrankó robotgép kap valami moralizálós magyarázatot.
Reálisnak tűnik ez a "kövér srácok nem vagytok lúzerek" indok. -
Kösz, hogy nemrégiben emlékeztettetek, hogy én meg akartam nézni a Cross Gamet, az 50 rész gyors lement, nagyon jó volt. :) -
Valami olyasmi volt a szöveg, hogy a legbelső titkaiból táplálkozik, ennek egyik része az, amivé lett (tkp. nincs semmi különleges powerje), a másik pedig a külseje, a színe, ami viszont egyedi (a színéről mondja a csaj, hogy nem tükröz gyengeséget, sem erősséget). Majd ha lesz rendes változat, nem csak ez a webes cucc, akkor megnézem újra.
A lényegen mindenesetre nem nagyon változtat. :)
-
Az új aviját nem azt mondták hogy a szíve alapján építette, hanem hogy a kisebbségi komplexusát tükrözi. A lány is mondta hogy amit ő maga kapott a kisebbségi komplexusa alapján, az ocsmány randa lett. -
Passz, ezért sem értem, mit akarnak a lányokkal. Még a virtuális ikonja is egy apró disznó, ehhez képest az Accel World-ben már extra-ritka ezüstpáncélos kiborg, és zagyváltak valamit arról, hogy a szívében valami más van, mint amit a valódi külseje sugall, mert a spéci szoftver ebből építette meg az új avatarját.
Nem tudom, talán a modern kori elhízott kölyköknek is akarnak nyújtani egy hősképet, amivel azonosulhatnak.
-
De miért gumimacival hangsúlyozzák? ... -
Új évad újdonságok:
Accel World 1-2: A "gumimaci" szándékos, ezzel is hangsúlyozzák, mekkora lúzer srác, ennek ellenére úgy néz ki, lesz néhány lány, aki összevész rajta a való világban is, nem csak a játékban. :) Amúgy szokásos virtuális harcolós cuccnak néz ki egyelőre, de több valódi világban játszódó résszel.
Zetman 1: Az n+1. monszta-gyerkőc + rejtett póver + bújkáló egyéb monszták + titkos kísérletek anime, de a srác legalább nem egy Ganta-szintű nyafogógép. :)
Space Brothers 1:: Na, ez már értelmesebbnek néz ki. Egy testvérpár, akik gyerekként megfogadják, hogy űrhajósok lesznek, de ez csak az öcsikének sikerül - látszólag. :) A felvezetés jó és érdekes is, és teljesen valós alapokon nyugszik (az "ufót" kivéve, egyelőre).
-
Én is erre utaltam :)