72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Így voltál a Nisemonogatarinál is, nem? :D -
Igen? Akkor ennyit erről. XD -
Ha bron-ra gondolsz, akkor ő csinálja SaiyanRivals-nál. :D -
Medaka-t és Sankarea-t néztem nemrég tölük és sztem nem volt vele gond :) -
Repesek az örömtől. :D Amúgy meg LasDen leírta a véleményem erről.
Én ráérek várni az US-re, mostanában amúgy se sikerül túl sok időt szakítanom anime nézésre. Ha meg mégis máshogy alakulna, van egy 3. magyar fordítója is, meglesem majd annak a feliratát, vagy nézem majd angolul. Szerencsére van bőven alternatíva. :) -
attól még a szar szar marad... -
Örüljünk neki, hogy valaki veszi a fáradságot lefordítani. -
Ha a 2 kötetű Bakemonogatari-t, valamint Nisemonogatari-t két-két könyvnek veszem, akkor 15 lesz összesen, mire idén kijön az utolsó három. -
ez a monogatari összesen hány könyvet jelent??? -
NisiOisin's Upcoming Monogatari Anime Works Outlined
A Nekomonogatari Black valószínűleg OVA lesz. Utána viszont 6 könyvet 26 részbe sűríteni? Nem biztos, hogy jó ötlet... Annyi előnye azért lenne, hogy nem kellene olyan sokat várni, míg feldolgozzák az egész LN-t. -
A SaiyanRivals már leszerepelt nálam a Gintama feliratával. -
Közben AA-n irták, h SaiyanRivals elkezdte forditani(elsö rész ki is jött), szoval lesz magyar forditás idöben :) -
F/Z 14 nagyon brutál rész volt...a Berserker vs Gil harc nagyon jo volt :)
Megnéztem ezt a Zetman-t...hát érdekes...nem nagy szám igy elsöre, de ilyen heti 1szeri csihi-puhinak jo lesz :D -
kiváncsi vagyok rá, majd megnézem :) -
Prof William #52533 Dusk Maiden első része tetszett bár ez egy amolyan "dolgok közepébe vágó" rész volt de jól bemutatták a szereplőket. Élvezetes volt pedig SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első 5-6 percet egy az egyben kétszer leadták annyi különbséggel hogy másodszorra már látjuk miket ökörködik Yuuko. Amikor a végén felrúgja a követ azon szakadtam. -
Na, a Mysterious Girlfriend X első része is jó volt, bár Urabe hangja zavart, sokkal jobban illett volna hozzá egy olyan monoton mint a rövid világoskék hajú bagázshoz, vagy még inkább egy olyan félig-monoton félig-játékos mint Misaki Mei-hez, ehhez képest leginkább arra emlékeztetett volt mint egy angol vagy magyar szinkron szokott gyakran hangzani, hogy becsukom a szemem, és nem is anime karaktert látok magam előtt hanem egy 3Ds felnőtt nőt. -
Igen valoszinüleg a Madoka mozi miatt van ez :S
Mondjuk sajnos az annyira nem érdekel, mint a Kizu, de hát ez van.
(mondjuk madoka-t is várom, de nem hiszem, h a sorozatnál jobb lenne...) -
Amiben ennyi pénz van, annál már nem engednének meg maguknak egy olyan fiaskót, mint ami a Negima movie-nál volt. BD kiadásra javított verzió ide vagy oda... Amúgy tuti az őszi Madoka movie miatt késleltetik. Egyébként meg ha tisztességesen megcsinálják a Kizu-t már a mozipremierre, akkor talán a BD-re már nem kellesz olyan sokat várni. ;) -
Értem, köszi. -
Angolul...valahol azt olvastam, h US csak DxD befejezése után kezd neki...vagyis szokásos US tempoban majd jövöre befejezik talán... :D
Igy inkább nézem akkor angolul, mivel senki más nem forditja és nincs kedvem sokat várni rá.
szerk: elfelejtettem hozzászolni a másik válaszodhoz:
"Inkább később jöjjön, mint hogy összecsapott legyen"
Mert Shaft aztán arrol hires, h idöben elkezdi csinálni a dolgokat és BD-n minimális változtatások vannak... :D -
Inkább később jöjjön, mint hogy összecsapott legyen. De ha ezek után nem lesz minőségi akkor... :D -
Angolul nézted, vagy jött már ki valami magyar felirat? -
Kore wa zombie desu ka 2.évad 1. része...hát elég szépen hozta a töle elvárhato "minöséget" :D
Eszméletlen beteg rész volt szokás szerint és kellöen teli faszságokkal :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége meg mikor eltört a fürész... :D -
Prof William #52524 Kicsit elvont és humoros a mangája és bár rég olvastam az elejét de 100% hogy nem véletlenül kóstolta meg.
Amúgy elég "nyálas" anime lesz. :) -
basszus ne már, pedig azt vártam a legjobban :( -
Úgy néz ki, a Kizumonogatari movie áttolódik a következő évre... -
már az alább idézett mondattal meggyözött, h ezt muszáj megnézni, legalább egy részt, de az alapján amit irtál, mostmár tényleg érdekel :D -
Egyébként jó a manga, elég Shaft-os hangulata van, vizuális értelemben is, meg ilyen "fejezetenként vadonatúj fétiseket feltalálós" értelemben is, (lol fogmosás).
-
A Mysterious Girlfriend X-nél én már ott eldobtam az agyam mikor történetben ezt olvastam: "One day, Tsubaki goes to wake her up and accidentally tastes her drool"
WTF :D -
A J.C. Staff esetében azzal szoktak jönni legtöbb esetben, hogy rosszul adaptálnak. -
A 'görögdinnyés' animéktől nekem is csömöröm van már - pedig még nem is láttam 300+ sorozatot... -
Szerintem az a baj hogy az emberek egyszerűen nem tudják elválasztani egymástól a studiókat és a kiadott művek tartalmát.
Tényleg nagyon sok gagyi, és kevés jó sorozatot csinált a J.C. Staff, csak azt felejti el mindenki hogy a sok gagyi az mind eleve gagyi regények/mangák adaptációja volt, a jók pedig az alaptörténetük miatt lettek jobbak, nem azért mert az animátorokat hirtelen homlokon csókolta a múzsa.
Ugyanez a hiszti megy például a most induló Mysterious Girlfriend X miatt is, amit meg a hullámzó csöcsös animéiről ismert Hoods csinál, és erre mindenki úgy reagál mintha ez azt jelentené hogy akkor most az MGX-ben is mindenkinek görögdinnyéi nőnek, vagy mi, mintha az eddigi Hoods sorozatok nem is hullámzó csöcsös mangák alapján készültek volna.
Egyébként meg a Hoods és a J.C. Staff is tud tisztességesen animálni, rendezni meg még egy majom is tud: nem kell nagyon átvariálni a cselekményt, oszt annyi. -
a Little Busters animét a JC Staff fogja csinálni, de hatalmas utálat veszi körül a stúdiót...de én nem értem miért
rengeteg jó sorozatot csináltak (Nodame, bakuman, toradora stb), de mégis instant bukásként értékelik az emberek, most hogy ők csinálják
értem hogy KyoAnit akartak, de ettől még nem kell fikázni... -
Új évad újdonságok, folyt.:
Acchi Kocchi: "A" tipikus felállás, vagyis magas, cool srác, alacsony, reménytelenül szerelmes lány, körülöttük lézengő barátok, iskolai hétköznapok végtelenül, nekoneko mindenütt... Váá, újabb cute rom-kom. :P
Sankarea:: Hm, érdekes lesz, pláne ha a macsek is visszajön, mert akkor már semmi sem akadályozza meg a lányt, hogy felvágja az ereit... :D
Kimi no Iru Machi: Szokásos félreértésen és nem-beszéden alapuló "dramance". Csak OVA, a második rész majd nyár közepén jön.
Korábbról befejezve:
Ao no Exorcist:: Rajtam ragadt már egy ideje, de most három nap alatt ledaráltam, kellett a hely az új évadnak. :) Nem volt rossz, az animáció is tetszett, és a sztori sem volt túlhúzva filler-ekkel. Ennek ellenére eléggé befejezetlen, de remélem, az idei film majd mindent helyrerak.
Kill Me, Baby: Gyenge kezdés után erősen visszaesett, bár voltak időnként felvillanásai. Összességében azonban nagyon sótlan, olcsó slapstick.
-
Már a gondolat is rémisztő. :( -
Prof William #52512 Szerencsére nem olyan lesz. :) Úgy tűnik itt a főhős nem az aranyos kis zobbancsokra gerjed hanem a rothadtabbakra. :) -
Anime of All of NisiOisin's Monogatari Novels 'Officially' Green-Lit
Mostmár csak egy Zaregoto anime bejelentés kellene... :D -
hát igen...arra irtam, h nem kicsit beteg...ott én is néztem egy nagyot :D -
A haj nem zavart annyira, de amikor elkezdte azt ecsetelni, hogy ő csak halott lányokra indul be... hát akkor nem tudtam hirtelen mire gondoljak. Elsőre azt hittem zombiság szempontjából olyan lesz mint a Kore wa zombie desu volt. :D -
Hát ez a Sankarea elég érdekes...a föszereplö...nem kicsit beteg... :D
Mondjuk a macskafül szerü haja nagyon idegesit :D