72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #52627 Terra E az anime címe.
Más. Ez a kép azt hiszem mindent elmond erről az évadról. :)
-
Ma eszembe jutott egy anime amiről fogalmam sincs mennyire tetszett, de nem jut eszembe a címe és ez nagyon zavar. Hirtelen a listámon sem találtam, lehet be sem jelöltem MAL-on.
A sztori egy olyan világban játszódik ahol tizenpár évesen valamilyen tesztnek vetik alá a gyerekeket és akik átmennek azoknak nagyon jó lesz. Valójában valamilyen genetikai mutációt(?) próbálnak kiszűrni és az ilyen embereket ritkítani. A főszereplő srác is közéjük tartozik és valamilyen hajó meg a legénysége mentik ki, ahol eleinte mindenkit utál és őt is hasonlóképpen utálják. :D
Remélem ennyiből rájön valaki, mert már belefájdul a fejem, hogy nem találom. :) -
Az anime lezárása bele fog férni a harmadik évadba? -
jövő héten véget ér a bakuman manga....mik vannak :DDD -
Prof William #52623 Maga manga jó volt. tulajdonképpen a srác mindennapjai egy nem mindennapi bartánővel. De komolyabb történetet nem kell várni. -
Hát akkor nincs sok értelme nézni :D
Ahogy elnézem a manga még fut keményen, és mivel az anime csak 13részes +ahogy irtad komolyabb történet csak késöbb lesz, igy nem sok értelmét látom nézni :S -
Prof William #52621 amiről szólni fog...
Kb ez. A Csaj nagyon fura és a főhőnek együtt kell élnie azzal hogy mindig gyökeresen más reakciókat vált ki belőle mint a lányok 99%-ból. Később beindul valami történetszerűség/karakterfejlődés is de addig biztos nem jut el az anime.
-
Aki olvasta a mangát: Nazo no Kanojo X fog másrol is szolni, mint ami az elsö 2 részben volt? Mert öszintén szolva, ez igy elég kevéske, nem érzem azt, h nekem ezt hétröl hétre néznem kéne :S -
Ehhez már senki se fog hozzányúlni szerintem. A Pierrot is ha folytatni akarta volna, akkor normálisan, a manga szétbarmolása nélkül zárta volna le, mint a Bleach-t. -
hát kb. addig még ugy-ahogy követi a mangát(persze csak nagy vonalakban) aztán hirtelen hoppá be kéne fejezni... :D
ennek az utolso résznek meg kb. semmi értelme nem volt :D
gondolom folytatás meg már ugysem lesz hozzá, csakha valaki az elejéröl elkezdené teljesen mangahüen. -
Mintha az 59. rész háromnegyedének elkészítése után szóltak volna rá a készítőkre, hogy a 60. lesz az utolsó, jó lenne összehozni valami lezárást... Hát olyanra is sikerült. -
Hát ez a Beelze befejezés tényleg elég gyenge lett :S -
És ennek van valami köze ahhoz, amit én felvetettem? :) -
Na ja. Attól tartok, így ez is arra a sorsra fog jutni, mint a The World God Only Knows... -
Prof William #52613 Halandó elme nem foghatja fel ezt az időn kívüli iszonyatot és ama
elmondhatatlan indokokat amely ezen szentségtelen, az életet meggyalázó szörnyetegek vezérli. :)
Ha mégis érdekel az ok akkor ajánlom nézz utána a Necromoniconban, a Pnakotikus kéziratokban, Dzyan könyvében vagy a R'lyeh-i szövegekben a loli nyarla -ról szóló részeknek.
De a Wermis Misterys -ben is van egy vicces kis one-shot róla. De vigyázz mert spoileresek!
"És eme undorlatos kozmikus nekropoliszon túlról, az időn kívül létező, felfoghatatlan, világtalan barlangokban dobok őrjítő üteme, istenkáromló fuvolák halvány, monoton szűkölése hallik; s e förtelmes kalapálás és sípolás kíséretére táncolnak lassan, ormótlanul és értelmetlenül a gigantikus és megismerhetetlen végső istenek, a vak, hangtalan és esztelen szörnyek, kiknek lelke: Nyarlathotep."
—H. P. Lovecraft, Nyarlathotep
-
az elég karcsunak tünik -
Én is úgy tudtam, de már pl. MAL is csak 12 részesnek jelöli. -
Állítólag 45... -
Medaka Box: Nem csípem az ilyen Medaka-féle karaktereket. Amúgy tényleg csak 12 részes lesz? Kevésnek tartom... -
nekem az tetszik, h amellett, h elég komoly és véres, mégis valahogy a föszereplö(a csaj) ellensulyozza ezt :) -
Inquisitor #52607 Jormungand
Hát ez odaba*sz. Az alap téma is kemény, fegyverkereskedők, no de maga a karakter és a magánhadserege meg a nem is kicsi stiklik ... Kellett nekem futó sorozatba kezdenem, most várhatok. :D
Remélem a színvonala nem fog esni. -
Innen én is bekapcsolódok már az új sorozatba. -
HxH-ban elkezdödött végre a mennyek arénája, már várom, h szert tegyenek némi nen képességre :) -
Akkor majd írjátok be ha esetleg kiderül valami, addig félrerakom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értelmesebb sorozatokban egyébként a főszereplő srác furcsának találta volna, hogy ennyire célkeresztben van, és rákérdezett volna miért van ez. Annyi magyarázatból, amit kapott, az jönne le, hogy kb. minden embernek veszélyben kellene lennie... -
Most olvasom Deadman Wonderland mangát, tényleg eléggé kiherélt az anime, de annyira nem gáz szerintem. Mondjuk ha lesz második évad, az valszeg nagyon el fog térni. -
Mivel LN adaptácio igy aligha az anime hibája, és gondolom késöbb kiderül...
nagyon eltulzott és sarkitott példával élve ez olyan mintha NGE elsö része után azért akarnád dobni, mert nincs megmagyarázva, h az angyalok miért támadják Tokyot... -
Attól tartok, nem lesz logikus magyarázat, csak ezt az alapszitut "hozta ki a gép"... -
Na lássuk, ebben a negyedévben elég kevés a jó OP vagy ED.
De ami jó:
Phi Brain: Kami no Puzzle 2 OP
Sankarea OP
Kore wa Zombie Desuka? of the Dead ED és az OP-nak az eleje tetszik még.
Nagyjából ennyi ami megragadta a fantáziám. Mondjuk eddig csak 1-2 epizódot láttam, így ez a lista még bővülhet, előtte mindig szokni kell őket egy kicsit. :) -
Esetleg majd később kiderül ? -_- -
Haiyore! Nyaruko-san: Elég furcsa. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ez a bűnszervezet, ami embereket akar elfogni, hogy kereskedjenek velük. Miért ragaszkodnak ennyire a főszereplőhöz? Szó szerint üldözik, pedig azt hinné az ember, úgy működnek ezek a szervezetek, hogy random felszednek pár embert azt kész... Gondolom védelem alá se mindenkit helyeznek...
Ha valaki meg tudná nekem magyarázni a helyzetet, megköszönném, mert így dobásra áll nálam a sorozat. :) -
Nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz. Pontosabban, milyen módon ábrázolják a zombulást. -
Prof William #52596 Sankarea 2
Meglepett hogy úgy tűnik az átlagosnál hosszabb felvezetést kap. Én az első rész végére tippeltem a nagy eseményt de úgy tűnik hogy a harmadik végén jön el az idő. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Veszek neked fornettát a mutatványos péknél? :) -
Kore wa zombie desu ka 2...jajjj... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Szeretlek én kedves kis szardarabom" :DDDD -
Beelzebub 60: Ez a befejezés nagyon szánalmasra sikeredett... Kár érte. -
Most én is újranéztem az első két részt és bár még mindig zavar, már kezdem megszokni. -.- -
Na megnéztem az Accel World első részét. Meglepő módon egyáltalán nem zavart Haruyuki kinézete.
-
Denpa Onna OVA: Eléggé antiklimatikus befejezése lett az első évadnak. Erio-nál egébként érdekes volt az átlátszó ruha+nopan kombó. :D -
nem kell várni...már van :D -
Általában kibírom a picsogós hősöket. Meg ez az opening valami hihetetlenül király :D Meg albino csaj full bodysuitban. Meg gore. Nagyon szar csak nem lehet. Viszont akkor várom a BD kiadást.