72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #52667 Ez jutott nekem is eszembe. Eléggé Moe ez a verzió is. -
Hát ez jobb lett volna.
Egyébként meg nem a "moeblob" miatt volt... hát nem igazán tetszett mondjuk azt. A vége jó volt, oszt annyi. -
Ilyen minőségű So Ra No Wo To ütősebb lett volna - szerintem.
K-On-okat egyelőre kihagyom. -
Felesleges volt változtatni,mert ez ugyanolyan moe overdose :) -
nem...a Wotot az A1 pictures csinálta, és az eredetihez képest megváltoztatták a karakter dizájnt, hogy moe legyen...a moeblob áldozata lett a sorozat...
az eredeti ilyesmi:
-
A "Sora no Woto" és a K-On karakterei döbbenetesen hasonlítanak.
Míg utóbbit nem láttam még (csak képeket, és YT-videókat], az előbbit nézem.
Egy stúdió készítette őket? -
Basszus HxH-ban ez az Arc nagyon jo! :) -
Evangelion meets The Simpsons -
Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead 3: "shiri ai" - Ha ha, ha ha.
-
aham :D -
a szunyókáló lányok? :3 -
ez a keion banner annyira jó, hogy eltudok gyönyörködni benne...:DD -
Nézz csak a logómra :) -
Persze értem én :)
Csak viccesen megjegyeztem, h annyira vágytál egy okra erre pont ilyet okot adtak meg :D
Mondjuk engem ez a lovecraft parodia nagyon megfogott igy biztos nem fogom dobni.
Amugy jah én is szelektálok nálam a Nazo no kanojo esett ki 2rész után. -
Nem amiatt dobtam. A múltkor írtam hogy muszáj lesz szelektálnom az új sorozatok közül, hát ez nem ment át a rostán. -
Nem értelek...sztem teljesen logikus indok volt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy yaoi film szerep miatt akarták elrabolni :DDDDD -
Eléggé elhamarkodottan ítélkeztem, mivel a 2. részben már fény is derült mindenre. XD Mondjuk ezzel együtt is a dobás sorsára jutott nálam... -
Az Accel World egész jó lehet még, bár a főszereplőt valószínűleg sosem fogom megszokni. Viszont az új Eureka az első két rész alapján legalább annyira nézős lesz, mint az eredeti volt. :) -
akkor olvasd a mangát.
az anime vége teljesen más -
Sankarea 3: Megtörtént, aminek meg kellett történnie. :) (de lol, cenzúrázott SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!)kilógó belek?
-
Ha valaki még nem látta ezt az készüljön fel lelkileg a röhögésre.
-
Most fejeztem be az Elfen Lied-ot és egyszerűen le vagyok nyűgözve. Hihetetlenül jó a történet. Erős idegzetűeknek ajánlom. Első rész ne tántorítson el senkit, utána indul be. :) -
Érdekes. :D Szerintem most sokkal jobban néznek ki az ikrek mint régen, mondom ezt úgy, hogy nekem a régebbi rajzolás is tetszett anno. -
háát ... nekem a bal oldali rajzolás jobban bejön -
szép fejlödés :) -
Határozottan jobb lett.
-
To Love-Ru manga art evolúció
Impresszív. -
Jormungand 02: ez is egy kellemes darab...Koko karakterét nagyon eltalálták :) -
jah értem. :) -
Khm, Arkham és az ottani elmegyógy eredetileg Lovecrafttől származik és a batman képregények tőle vették át. :) -
az a durva, h rengeteg utalás van más dolgokra, pl amit felvett armort, az is utalás link
Meg Arkham games, batman utalás, stb. :D
-
Azért páran vagyunk itt is kellőképpen "geekek" úgytűnik. :) -
A legjobban akkor lepődtem meg, amikor a sanity pontok lehúzása a valódi CoC szerepjáték karakterlapon történt meg. :)
-
A grafikája meg nagyon szép :)
Karakter dizájn meg eléggé hajaz a Denpa Onna-ra :) -
Prof William #52633 Ahhoz képest, hogy azt hittem valami ecchi ökröködés lessz amiben Nyaralótelep :) a kiscsaj valósággal hemzseg sok Lovecraft, utalástól és lénytől bár nem tudom hogy hányan értik a közönségből hogy ki micsoda.
A többi utalás is poén, valamint a humor is a bágyú helyet a "pihent" kategóriában van. Eddig nagy meglepetés a Nyaralótelep kalandjai. -
valoban kicsit erös, inkább ugy gondoltam, h nagyon beteg parodia :D
pl.: Nyarlathotep-be bele van zugva Cthugha...jajj :D
Meg jopár idiota utalás más anime-kre, pl. mostani részben one piece utalás :D -
Megalázás túlzás, paródia. :) -
Ez a Haiyore! Nyaruko-san totál a Cthulhu mitosz megalázása és mégis tetszik... :D
Nagyon beteg sorozat... :D -
jo kép :D -
És tényleg az, köszönöm! :D