72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Farkassacred #52787 Animék terén nem vagyok valami profi :D
általában mangát olvasok, de most bele kezdek az animés "korszakomba" :) -
Nem egy rossz sorozat. Túl kell tenni magad a rajzoláson. Sok szempontból még komolyabb is mint az átlag shounenek. -
Farkassacred #52785 One Piece-ről vélemények?? érdemes e elkezdeni nézni vagy túl gyerekes?!
Szerintem túl sok rész van belőle... és még Ongoing*... -
Én még nem szereztem acsit... 
-
boff
Ez tényleg mókás kis cucc. Engineer lettem!
Amúgy tényleg érdekes pár eredmény. Pl ezek szerint rengeteg military,space témájú cuccot láttam, pedig nem mondhatnám, hogy kedvenceim lennének. :)
-
micsoda statisztikák...:DD micsoda achievmentjeim vannak, főleg a robotos tetszik :DDD mennyi sunrise animét láttam, meglepő :D -
Hát, azért fórumokon meg 4chan-on nézem miket írkálnak a Naruto mangáról, nekem nem az jön le, hogy tök jó lenne. :D Aki nem narutard, az nem hinném hogy túl jó véleménnyel lenne róla. Viszont a Bleach pont hogy felszállóágban van, bár oda kellett egy katasztrofális előző arc is ehhez. :D -
De ahogy hallom a Naruto manga egy ideje már tök jó, míg a Bleach... igazából ha úgy nézed hogy Kubo egy troll, és egy vicc az egész, akkor jókat lehet röhögni rajta :D -
Te a Bleach-ben hogy építetted volna be a történetbe a fillereket, amikor nagyban zajlott egy háború? Amikor volt lehetőség rá, a Bleach-ben is beépítették a történetbe a hosszú fillereket. (Bounto, vagy a legutóbbi Kagerozás...) A Naruto-ban azért ez sokkal könnyebb megoldani. Bár most ott is belevágtak egy nagy háborúba, majd kiváncsi leszek ott hogy fognak fillerezni. :) De ha már a fillereket hoztad fel, a Naruto-ban sokkal több van, és egyáltalán nem különbek, már ami a minőségüket illeti.
De egyébként ha nem lett volna érthető, én a mangákra tettem kijelentést elsősorban, a már végignézett Bleach animét nehéz lenne dobnom... :)
-
Mindkettő jó, Naruto csak azért jobb a Bleachnél, mert a fillereket ügyesen iktatják be a történetbe. Olyan, mintha nem is lenne filler, de az ember érzi, hogy nem halad előre a történet ettől függetlenül. Bleach pedig ezt minden fantázia nélkül csinálja. Pl.: "Most jön a legjobb rész!!!4!1 DE CSAK A FILLER UTÁN *trollface és fél év filler után* no jó most leadunk 2 részt, és még 4 rész fillert rögtön utána". Ezért is dobtam a Bleachet. -
Mennyit is láttál a kettőből? Amúgy a Bleach jobb, legalábbis azt még nem dobtam. :D -
annál lejjebb ugysincs :D
(najo bleach) -
Farkassacred #52775 Eddig csak Naruto-t néztem, de nagyot csalódtam benne..
Ezért is keresek befejezett, viszonylag rövid animéket:) -
sokan sokmásra rátudnák mondani, hogy a legpoénosabb...:DD
nálam Gintama viszi a prímet ilyen téren... -
Farkassacred #52773 Nem rég néztem végig a "Kaichou wa Maid-sama"-t , szerintem aranyos volt , de Poénok terén a legjobb anime :) jó azért az FMP is rohadt nagy :D -
Farkassacred #52772 Mostanában elég sok szabadidőm van, kíváncsi leszek hogy milyenek lesznek .
Köszi a válaszokat :) -
* Clannad - 23 rész + extrák
* Clannad: After Story - 24 rész + extrák
* Clannad: The Motion Picture - 1 film
* Gunslinger Girl - 13 rész
* Hyakko - 13 rész + OVA
* Kämpfer - 12 rész + extrák
* Nana (ne riasszon el a "nyál", jó sorozat!) - 47 rész
* Saikano - 13 rész + OVA
-
a sorrend tökéletesen mindegy :DD sőt szerintem a F/Z után az FSN kurva nagy csalódás lenne...így is az mondjuk... -
Fate/Stay Night, ha már Fate/Zero, és ebben a sorrendben mind2.
Én még ezekhez hozzácsapom a Krno Crusade-et. -
Kaiji, Code Geass, Tengen Toppa Gurren Lagann, Darker than Black, Baccano, Bakemonogatari, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Haruhi, Evangelion, Death Note, Fate/Zero, stb... :D -
persona 4
durararara
nodame cantabile
higashi no eden
ano natsu de matteru
to aru majutsu no index i-ii
working
sora no otoshimono
fairy tail
HOTD
Kyoukai Senjou no Horizon
-
Farkassacred #52766 Üdv :)
Tudnátok mondani jó Animéket?!
- maximum 50 részes ( de ha jó , akkor lehet több is ) , lehet benne : Akció ,"Iskola" ,Romantika ,Dráma,Tragédia ( Pl : phantom requiem for the phantom , ez viszonylag jó volt )
előre is köszi :)
Off: ha van belőlük manga akkor arra is kíváncsi lennék :) -
Na az jó. -
2részes a flashback :) -
Úgy gondolod? :D
Fate/Zero 18: Ez kemény volt. Ezek után nem csodálom, hogy mivé lett Kiritsugu. Még a következő részben is az ő múltja lesz? -
Lelouch, olyan ... sápadt vagy
-
Accel World 5: Ez a Taku milyen csodálatos gyerekkori barát. :) -
Az eltérő célok miatt váltak szét... Nincs ebben semmi furcsa. -
Nem igazán értem miért ilyen irányba ment el a történet, mert szvsz az alap 4fös csapat elég jo volt, és sztem Kurapica és Leorio is érdekes karakter. -
Egy idő után már csak Gon és Killua marad középpontban. -
igen, Killuával kiegészülve, de akkor igy gondolom, az egész anime csak Gon-rol szol...ami annyira nem tetszik, de tul jo az anime ahhoz, h csak emiatt dobjam. -
Mármint Gon, Leorio és Kurapica? :D -
Ehh... :D
Pedig az elejéböl és az op/ed-böl kiindulva azt hittem ök lesznek a 3 föszereplö... -
Hogy fokozzam a jó hírt, itt egy kis érdekesség vele kapcsolatban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2001-es utolsó szereplése óta, 11 év kellett hozzá, hogy idén újra feltűnjön a mangában. XD Jó, ehhez hozzájön a sok hiatus, de akkor is kb. 200 fejezetről van szó. -
Segítsetek már egy vitában... ugye hogy 0:50-től a szöveg a Black Rock Shooter ből van? -
Ez nem jo hir, mert Leorio a kedvenc szereplöm :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurapica nagyon durva lesz, ha viszont a mangát követik, akkor Leorio nen-jéből nagyon sokáig nem látni majd semmit, lehet az anime már fel se dolgozza odáig. -
Nah végre lassan Kurapica is megtanulja a nen-t, reméle hamarosan Leorio-ra is sor kerül :) -
Valaki szereti az ilyent?
"Akár" azt is mondhatjuk hogy nem 100% off... de azért csak linkben. -
Szívesen.