72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
költözz el :D -
...
A Funimation egy csomó animét felrakott a Youtube-ra.
Itthon persze mit kapok?
A videó az ön országában nem elérhető... -
köszi! (15.?? XD) -
Így utólag csatlakoznék
Boldog 15. születés napot! -
köszi!
-
Boldog szülinapot Devi! Én hoztam tortát is:
-
Itt az eredménye, hogy a reggeli műsorsávban adják a sorozatot, remélem később lesz majd váltás... -
Köszönöm Mindenkinek! :) -
Hát igen...sajnos a cenzura sosem jo, de hát ez van, legalább iszonyat jo rész volt :D
Várom a folytatást :) -
Hunter x Hunter remake 31. - A régi sorozatban alig mutattak valamit a Hisoka vs. Kastro harcból, úgyhogy örvendetes hogy itt benne van végig. Viszont a karletépésnél az az aranyló effekt eléggé érdekes cenzúra volt... :) -
Boldog születésnapot, Devi! -
én a filmet anno a sorozatok után elkezdtem, de nem bírtam végignézni...valahogy nem fogott meg...ahogy a Kyou specialt sem néztem még meg és valószínű soha nem is fogom....:D -
!!!HáBéDé Devi!!! -
Ne kérdezősködj, nézd meg :) -
Boldog születésnapot Devi! :) -
Farkassacred #52852 De az egész film mire alapul? mi a Témája? csak hogy megnézzem e vagy ne:D -
Boldog Szülinapot Devi! :) -
Upsz, Photoshop-ban kisebbnek tűnt :( -
-
Boldog születésnapot, Devi! -
Boldog szüli napot Devi :) -
Nos, érdemes megnézni a filmet - én annak tartom.
A speciálok amolyan "melléksztorik", a "mi lett volna, ha"...
Szerintem, azok is hangulatosak voltak, nélkülük szegényebb lett volna az EGÉSZ.
Emellett, a Tomoya- és Kyou-rajongóknak akartak kedvezni [mint a Visual Novelek esetében]. -
Farkassacred #52845 Nekem egyáltalán nem tetszett a vége :(
Film miről szól?!
Clannad speciálokat láttam , nekem nem tetszettek:D az after story speciáljai milyenek?! -
Boldog Szülinapot Devi!
-
Nem volt az elsietett - nézd meg a filmet... -
Kéne valamit nézni, de nem tudok választani
-
Farkassacred #52841 Ez a Clannad érdekes volt... :)
az első éved nagyon tetszett ( Clannad)
Az after story eleje is tűrhető volt , a vége nagyon nem tetszett.. de ízlések és...:D ( nem azért nem tetszett mert szomorú, ez szerintem elsietett volt... :( ) -
Most láttam, hogy a Cartoon Network adni fogja az Inazuma Eleven-t. Plusz már adják a Thundercats-et is, amit japán stúdió animált. Ha hozzáveszem a legújabb Bakugan-t is, akkor idén több premierrel szolgáltak eddig, mint az Animax. :) -
Jaj, mit indítottam el, pedig nem szándékoztam... :D -
egyszer én is próbálkoztam skl dayszel, de valami bekrepált és az ablak jobb sarkában ment kicsiben...de akkor majd én is meglesem ha kijön :DD -
Engem még mindig a hideg ráz ki ha a School Days-re gondolok. Az egyik legvisszataszítóbb főszereplő és az egyik legértelmetlenebb befejezés. Ha a VN-ben vannak értelmesebb útvonalak lehet én is belenézek majd. -
Pedig vannak akik mesterműnek tartják, lehet a végén te is közéjük tartoznál.
-
Egy ismerősöm akinek adok a véleményére azt mondta nem tetszett neki. Akkoriban eléggé hasonló ízlésünk volt, így kimaradt. Most meg már hogy tudom "mire megy ki" nem tudom megnézni.
Öcsém viszont megnézte :D Ha-ha-ha, vicces volt. Ő nem ismerte a végét. :D -
Úgy az igazi, ha végignézed az animét. :D Attól függetlenül, hogy a végén komolynak vagy komolytalannak tartod, egy igazi alapmű. :] -
Na jó, már nagyon érdekel miért balfasz a Makoto az animében :D
nem láttam, végét már ismerem. spoilerben valaki írja le plz :) -
szép menyasszony XD -
Ez a kép mindent elmond a legujabb Kore wa zombi részröl...
I'll be back... :D
-
Azóta utánanéztem én is, egészen pontosan az első 4 chapter van angolra fordítva, aztán leállt a projekt az általad említett hivatalos angol kiadás hírére. Hamarabb is utánanézhettem volna, akkor nem bajlódtam volna vele... :D -
Huhh hát ezen most nagyon meglepödtem...(NOT) :DD -
Prof William #52828 Pont a leghíresebbet sikerült kifogni. :)
Amúgy nem olyan mint az anim mert te játszol vele szóval ha jól csinálod akkor a főhős nem akkora balfa*z mint az animében és jobban is végződik.
Az angol patch csak az első 3 chapot viszi de a nyáron jön a teljesen angol, HD feljavított official verzió.