72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #52867
    költözz el :D
  • RelakS
    ...
    A Funimation egy csomó animét felrakott a Youtube-ra.
    Itthon persze mit kapok?
    A videó az ön országában nem elérhető...
  • Győri Devi
    köszi! (15.?? XD)
  • piros mogyi
    Így utólag csatlakoznék

Boldog 15. születés napot!
  • Győri Devi
    köszi!
  • RelakS
    Boldog szülinapot Devi! Én hoztam tortát is:
  • Lelouch
    Itt az eredménye, hogy a reggeli műsorsávban adják a sorozatot, remélem később lesz majd váltás...
  • Győri Devi
    Köszönöm Mindenkinek! :)
  • Zomil
    Hát igen...sajnos a cenzura sosem jo, de hát ez van, legalább iszonyat jo rész volt :D
    Várom a folytatást :)
  • Lelouch
    Hunter x Hunter remake 31. - A régi sorozatban alig mutattak valamit a Hisoka vs. Kastro harcból, úgyhogy örvendetes hogy itt benne van végig. Viszont a karletépésnél az az aranyló effekt eléggé érdekes cenzúra volt... :)
  • Lelouch
    Boldog születésnapot, Devi!
  • LasDen #52856
    én a filmet anno a sorozatok után elkezdtem, de nem bírtam végignézni...valahogy nem fogott meg...ahogy a Kyou specialt sem néztem még meg és valószínű soha nem is fogom....:D
  • LasDen #52855
    !!!HáBéDé Devi!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Ne kérdezősködj, nézd meg :)
  • BEAST #52853
    Boldog születésnapot Devi! :)
  • Farkassacred
    De az egész film mire alapul? mi a Témája? csak hogy megnézzem e vagy ne:D
  • Zomil
    Boldog Szülinapot Devi! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Upsz, Photoshop-ban kisebbnek tűnt :(
  • IMYke2.0.0.0
  • armageddon666
    Boldog születésnapot, Devi!
  • biomage
    Boldog szüli napot Devi :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, érdemes megnézni a filmet - én annak tartom.
    A speciálok amolyan "melléksztorik", a "mi lett volna, ha"...
    Szerintem, azok is hangulatosak voltak, nélkülük szegényebb lett volna az EGÉSZ.
    Emellett, a Tomoya- és Kyou-rajongóknak akartak kedvezni [mint a Visual Novelek esetében].
  • Farkassacred
    Nekem egyáltalán nem tetszett a vége :(
    Film miről szól?!
    Clannad speciálokat láttam , nekem nem tetszettek:D az after story speciáljai milyenek?!
  • Seth
    Boldog Szülinapot Devi!

• IMYke2.0.0.0
    Nem volt az elsietett - nézd meg a filmet...
  • LeWyTy
    Kéne valamit nézni, de nem tudok választani
  • Farkassacred
    Ez a Clannad érdekes volt... :)
    az első éved nagyon tetszett ( Clannad)
    Az after story eleje is tűrhető volt , a vége nagyon nem tetszett.. de ízlések és...:D ( nem azért nem tetszett mert szomorú, ez szerintem elsietett volt... :( )
  • Lelouch
    Most láttam, hogy a Cartoon Network adni fogja az Inazuma Eleven-t. Plusz már adják a Thundercats-et is, amit japán stúdió animált. Ha hozzáveszem a legújabb Bakugan-t is, akkor idén több premierrel szolgáltak eddig, mint az Animax. :)
  • Lelouch
    Jaj, mit indítottam el, pedig nem szándékoztam... :D
  • LasDen #52838
    egyszer én is próbálkoztam skl dayszel, de valami bekrepált és az ablak jobb sarkában ment kicsiben...de akkor majd én is meglesem ha kijön :DD
  • BEAST #52837
    Engem még mindig a hideg ráz ki ha a School Days-re gondolok. Az egyik legvisszataszítóbb főszereplő és az egyik legértelmetlenebb befejezés. Ha a VN-ben vannak értelmesebb útvonalak lehet én is belenézek majd.
  • Lelouch
    Pedig vannak akik mesterműnek tartják, lehet a végén te is közéjük tartoznál.
  • armageddon666
    Egy ismerősöm akinek adok a véleményére azt mondta nem tetszett neki. Akkoriban eléggé hasonló ízlésünk volt, így kimaradt. Most meg már hogy tudom "mire megy ki" nem tudom megnézni.

Öcsém viszont megnézte :D Ha-ha-ha, vicces volt. Ő nem ismerte a végét. :D
  • Lelouch
    Úgy az igazi, ha végignézed az animét. :D Attól függetlenül, hogy a végén komolynak vagy komolytalannak tartod, egy igazi alapmű. :]
  • armageddon666
    Na jó, már nagyon érdekel miért balfasz a Makoto az animében :D
    nem láttam, végét már ismerem. spoilerben valaki írja le plz :)
  • RelakS
    szép menyasszony XD
  • Zomil
    Ez a kép mindent elmond a legujabb Kore wa zombi részröl...
    I'll be back... :D
  • Lelouch
    Azóta utánanéztem én is, egészen pontosan az első 4 chapter van angolra fordítva, aztán leállt a projekt az általad említett hivatalos angol kiadás hírére. Hamarabb is utánanézhettem volna, akkor nem bajlódtam volna vele... :D
  • Zomil
    Huhh hát ezen most nagyon meglepödtem...(NOT) :DD
  • Prof William
    Pont a leghíresebbet sikerült kifogni. :)

Amúgy nem olyan mint az anim mert te játszol vele szóval ha jól csinálod akkor a főhős nem akkora balfa*z mint az animében és jobban is végződik.

Az angol patch csak az első 3 chapot viszi de a nyáron jön a teljesen angol, HD feljavított official verzió.