72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #53067
    Az NGE szerintem mindig ugyanolyan. A szereplők mindig szenvednek, nagyon, az emberiség helyzete részről részre csak rosszabb lesz és bármi is történik az anime-ben mindennek van valamilyen elvont jelentése amin agyalni lehet, meg elfogadni, de megérteni sosem. :D
  • pries
    Elismerem, elég hülyén tettem fel a kérdést, mivel a jó/rossz erősen szubjektív dolog. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy beindul-e a cselekmény, vagy végig ezt a kicsit vontatott tempót kapjuk? Mármint nem azt mondom, hogy rossz, csak a sok interneten olvasott hype miatt magas a léc.
  • armageddon666
    Csak vicc természetesen.

"Lesz jobb?" érdekes kérdés, lévén már az első pillanattól roppant jó. Egyrészt. Másrészt meg ez egy tök szubjektív dolog. "Lesz másabb?" a kérdés? Ebben az esetben igen a válasz. Viszont ha már az eleje sem kötött le, akkor a te "jó-rossz" vonatkoztatási rendszeredben rosszabb lesz.

:)
  • armageddon666
    Én egyáltalán nem vagyok elfogult, de...viszlát!
  • PetruZ
    Általános közvélekedés szerint "muszáj" szeretni, mert "whoa" és jó nagy híre van, de nekem se tetszett. :) Azért végignézni megéri.
  • pries
    Üdvözletem az uraknak!

Egy olyan kérdésem lenne, így 6 rész után, hogy a Neon Genesis Evangelion lesz jobb? Az eddigiek alapján csak arra jutottam, hogy tarkóncsapnám a kisgyereket, de maga a sztori eddig nem nagyon kötött a képernyő elé.
  • precision
    köszi szépen! ezek elég jónak tűnnek :)
  • Malakai
    Tessék lezárni a spoiler taget, így nem látni mire válaszoltál / miről írsz, csak ha kinyitja az ember.
  • LasDen #53059
    [spoiler]hát egyik pillanatról a másikra behoztak mindenféle isteneket és úgy beszéltek róla, mintha eddig is erről lett volna szó. aztán meg az egyik pillanatban még sétálgat Aktou valahol majd teleportál egyet és kitört a háború...
    meg Aktou is olyan felemás volt...
  • Zomil
    Humoros és komoly is? Hát megprobálok összeszedni párat aztán majd eldöntöd melyik szimpatikus :)
    Angel Beats!
    Chrno Crusade
    Macross Frontier(elötte esetleg meg lehet nézni a Macross Zero-t, nincs szoros történet összefüggés, viszont a Frontier egyik részénél némi szerepet kap a Zero története)
    Soul Eater
    Tengen Toppa Gurren Lagann(ez mondjuk nemtudom mennyire tekinthetö komolynak :D)

Ha tényleg csak annyit láttál amiket felsoroltál akkor még:
    Full Metal Panic!
    Elfen Lied
  • precision
    keresek valami jóféle anime -t amit nézhetnék amíg uborkaszezon van a sorozatoknál

most az Ergo Proxy -t nézem, ami nem rossz, (12. résznél járok) de eléggé "elvont" és komoly témájú... ami nem is lenne baj, csak most valami könnyedebbre vágyom

amiket néztem eddig az a Ghost in the Shell, Hellsing (kedvencem :)), Naruto, Naruto Shippuuden, Bleach (igaz azt abbahagytam a 80. rész környékén, lehet kéne folytatnom, érdemes?), Death Note, Claymore, Dragon Ball széria

olyasmit keresek ami humoros és komoly is egyben... ha valami természetfeletti vagy ilyesmi van benne az sem hátrány
    ja meg az sem hátrány ha nem 5000 részes :D

thx előre is!
  • armageddon666
    spoilerben mikkel volt problémád, mert nem rémlik. meg ez ugye az Ichiban Ushiro no Daimaou?
  • LasDen #53055
    végeztem daimaouval...tiszta káosz...a végén random tényeket kezdtek el bedobálni mindenféle felvezetés nélkül. aztán még a 9. atom háború is kitört, persze annak is 0 előjele volt...persze a végén mindenki happy...több részben ki lehetett volna fejteni mindent...
    nagyon összecsapták a befejezést, de ettől függetlenül nézhető kat. megütötte...:D
  • PetruZ
    Az egyik olyan anime, amit nem tudom, hogy miért nézek, mert már rég kaszálnom kellett volna... (Az utolsó részt még nem láttam.)

#53043: Thx, akkor nem sokat vesztettem, úgy érzem.
  • LasDen #53053
    befejeztem upottét...hááát, nem volt rossz, de jó sem...tele volt lyukakkal az egész sztori, de elmegy :D az utolsó rész meg szar volt. behoztak valami random gonoszt az előző részben, aztán showdown és mindenki haza ment, miután az erkölcsi tanulsággal okosabb lett....fuh de jó :D
  • Zomil
    Hát remélem azért fogják folytatni, mert az elsö évad is gyengén szerepelt mégis folytatták, hátha kapunk megint egy 10részes évadot :)
  • Lelouch
    Ebből a szempontból azért itt most annyira nem vészes a helyzet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Chris-ügyet ugye még függőben hagyták, illetve már megvolt az utalás Liliára, a Masou Shoujo királynőre is, aki a kövi arc kulcsalakja lesz majd. Szóval a folytatással nem lenne probléma.

Viszont most is pl. volt a Kyoko-s rész, amibe belezsúfoltak egy teljes kötetet, így rengeteg dolog kimaradt, köztük elég lényegesek is.
  • armageddon666
    Oh. O.o ez engem is érdekel :D
  • Zomil
    Ehh...az sosem jo, ha nagyon belenyulnak a dolgokba, mert akkor nehezebb folytatni :(
  • Lelouch
    Össze vissza dolgozták most fel az LN-t, sok módosítással, fillerrel illetve nem kevés kihagyott dologgal, úgyhogy passzolom, hogy hogyan állnak.
  • Zomil
    Hát ennek nem örülök, mert LN-t viszont biztos nem fogok olvasni :D
    Amugy meddig dolgozta fel az LN-t?
  • Lelouch
    Fény derül a Kafukát övező rejtélyre.
  • armageddon666
    volt valami kerete, hogy van vége?
  • Lelouch
    Valaki spoilerben nem tudná véletlenül összefoglalni, a Sayonara Zetsubou Sensei manga végét? Abból amit olvastam, volt mindfuck rendesen...
  • Prof William
    Tasogare x Otome Amnesia 10

KOMOLY SPOILER

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kb 60 éve járvány pusztított a faluban. El voltak nagyjából vágva a külvilágtól szóval pánik a köbön. Yuuko akkoriban segített a betegeken, főleg egy kislányon Asa-n akinek már mindenkije meghalt. A falu vezetői 5-10 ember kitalálta hogy átok ül rajtuk. És persze mi kell a feloldáshoz? Igen! EMBERÁLDOZAT! Persze nem csinálták nyilvánosan, mert azt nehéz lett volna titokban tartani. Bizonyos körülmények miatt Yuukora esett a választás akit szépen szénné vertek majd bedobták egy lukba (a szentély mellé) meghalni. Yuuko gyűlöletéből (bár eztt eléggé hülyén oldóttk meg másfél percben) született végülis meg Shadow Yuuko.
  • Lelouch
    Azt olvastam, hogy a Deen nagyon gázul adaptált a 2. évad során. Kár érte...
    3. évadba meg nem nagyon élném bele magam, ahhoz először a nagyon gyengén szereplő első évadnál több eladást kellene produkálni.
  • LasDen #53041
    én az első rész után úgy éreztem, hogy a sorozat a pofámba köpött és a 2. részig nem jutottam el....
  • Zomil
    Kore wa zombie 2. évadjának is vége...ehhh...olyan gyorsan elment ez a 10rész :(
    De megint nagyon fáraszto volt az utolso rész...perverz iszap...de legalább uriember... :D

Remélem azért kapunk hamarosan bejelentést a 2. évadra. Elsö évad után mennyi idö is telt el a 2. évad bejelentéséig?
    Azt tudom, h OVA elvileg jön összel azt hiszem, de egy 3. évadnak jobban örülnék :)
  • PetruZ
    Hm, az Amnesia-t én kb. a felénél dobtam, nincs már kedvem folytatni. Leírnád spoiler-be, hogy végül mi volt a szellemcsaj sztorija? :)
  • Lelouch
    Nálam azok közé tartozik, amit legszívesebben kitörölnék az emlékezetemből... :D
  • Prof William
    Jut eszembe a Amnesia 10-ben az elalvó gyertyák nem az egyre fogyó oxigént jelképezték? Vagy inkább ilyen szimbolikus jelentőségük volt?
  • BEAST #53036
    Az új Eureka első 2 része alapján sokkal jobbra számítottam, de még nincs vége szóval bármi lehetséges. :)

Viszont időközben annyira megszoktam az Accel World főszereplőjét, hogy fel sem tűnt, hétről hétre várom az aktuális részt. -.-
  • LasDen #53035
    én most az ichiban ushiro no daimaout kezdtem el nézni és egészen tetszik...valahogy klappol az egész...:D
  • Lelouch
    Én a Zombie-ra és a Medaka Box-ra várok, de hát... :D Ez jár a Saiyanrivals ignorálásáért. :D Na mindegy, helyettük eléggé belehúztam az Eureka Seven-be, tegnap 12 részt is megnéztem belőle, ami azért elég ritka tőlem. :D
  • Zomil
    Amnesia-t jo lenne ha AA kidobná végre :D
  • Prof William
    Ezek az anime traierek híresen semmitmondóak. De itt elgalább nem az megy másfél percen át, hogy szöveg-beszéd-szöveg BEVILLANÓ KÉP! - szöveg-neszéd-szöveg BEVILLANÓ KÉP - szöveg szöveg 5 MÁSODPERC MOZGÓKÉP - aztán pedig a megjelenési idő. :)

Tuti nem nézném meg a MS -t ha csak ezt a trailert látom.

Tasogare X Otome amnesia 10.

Bár ez nem "manga original" rész volt de véleményem szerint kimagaslóan jól megoldották Yuuko múltjának bemutatását. Minden tekintetben megütötte a mércét. Hatalmas gratula ezért a készítőknek...
  • IMYke2.0.0.0
    Öreg vagyok én már, hogy ilyesmikre mindig emlékezzek :))))
  • Győri Devi
    ahhoz képest hogy hányszor elsütöttük itt a topikban is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt megjegyzem - ez jó :)
  • Malakai
    A lebuzizás otaku módja. :)