72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Leorio és Kurapica is fog szerepelni, majd csak York Shin után kerülnek partvonalon túlra. -
HxH 35: Basszus...ez a sorozat eszméletlen jo :D
Hisoka x Gon mindent vitt...és még nincs vége. Viszont ugy tudom már csak 1 rész van az Arc-bol.
Ráadásul végre hallottunk valamit a többiekröl is, de sajnos csak 1-1 mondtban :(
Remélem azért hamarosan kapnak vmi hosszabb szerepet is(bár azt tudom, h Leorio még nagyon sokáig nem fog feltünni...) -
én nem szoktam váltogatni a cuccaimat...én hosszú távra tervezk a cuccimmail
nekem tetszik, hogy ilyen nagy :D -
miért vágyna 1év mulva másikért? :)
Sztem minden EVA fan egy ilyen után epekedik(én is :D ) -
Hogy aztán 1 év múlva egy másik után epekedhess... isten hozott a fogyasztó kapitalizmusban! :)
Amúgy: lassan egy kisebb laptop méretűek lesznek, és ezeket emelik a nerd-ök a fejükhöz... OMG... -
annyira király ez a teló.....kár hogy soha nem lehet ilyenem....:(((
-
vagy csak simán összebeszélnek a készitövel, mint az FMA:B-nél, h megyegyezzen a mangával :) -
a manga már úgyis a vége felé jár...vagy legalábbis én úgy látom :D -
Soul Eater mekkora királyság lenne :) -
végeztem chihayafuruvel...a 11. résznél leálltam anno aztán most úg látszik a 2. évad híre lökést adott a folytatáshoz....korrekt votl :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit több sikerélményük is lehetett volna. 2 győzelmen túl mindenki mindenhol kiszopott de úgy rendesen :DD persze gondolom majd a 2. évad...a Mester megmutatása meg időszerű volt már, de a queennel együtt eléggé ultimét ellenfelek...már-már szuper emberek :DDD -
A Soul Eater baromi jó lenne, vagy egy Darker than Black sorozat... -
a BONES egyik embere valami conon bejelentette, hogy egy régi sorozatuk új verzióján dolgoznak...
sokan sokmindenben reménykednek...én a magam részéről új Soul Eaterben :DD -
Ma ledaráltam az 5 részt és örülök, hogy "gundamos". :D Legalábbis más animekben nem emlékszem, hogy ilyen jól ábrázolnák a hadakozó feleket. A negyedik rész endingje pedig nagy kedvenc lett. -
Na, ezt nevezem! -
Csak érdekességképpen: Insane Photoshop Skills -
huh...5. Gundam UC fasza volt...jó volt a régi szereplőket is látniemegint :DD Amuro is feltűnt mégha csak egy kép erejéig is...
de a legdurvább az animáció...eszem meg áll annyira durván néz ki..iszonyat :DD -
No - ez "öröm és bódottá" :)))) -

-
Még idén ki fog jönni az összes lemez. Az első augusztus 31-én jön. -
én inkább őszre tippelnék... -
Ez akkor egy jövő év eleji BD-t sejtet, tévedek? -
tv-be most nyáron adják majd... -
Ebből nagy sorozat nem lesz, max. majd folytatják egy újabb évaddal valamikor. -
Már megint új banner-logo :))) -
Csak ebből a 10 részből (5 Volume)? :(
"Nagy" sorozat nem lészen-e majd-é? Shhhh. -
Természetesen lesz majd BD-kiadás is. -
"Upotte!!" webes sorozat?!?! Nem is tudtam.
Már csak egy kérdésem van: BD lesz-e? -
Ha nem fillereznének, és emellett hoznának egy Bleach minőséget megvalósítás terén, akkor nem lenne olyan rossz. Máskülönben viszont lehetne belőle egy újabb Beelzebub vagy Naruto is... :D -
nekik inkább ne... :D -
oda kell adni a Pierrotnak és akkor majd végig viszik :DD -
Hát lehet majd folytatni a mangával...
-
Igen én is egy 2 évadot kinézek még belöle, de nem hiszem h végtelenitve vetitenék, pedig nagyon tetszik :( -
Szerintem jön még újabb 12 rész valamikor, aztán vége. A Gainax úgyse fog végigvinni egy neverending sorozatot. Főleg, hogy az előrendelések alapján pénzügyileg se érné meg. Ez van. -
Medaka csak 12részes :(
Pedig pont most indultak be a dolgok...azért remélem elég népszerü lesz ahhoz, h kapjunk egy 2. évadot is, mert anyag van böven :) -
Nyaruka-san 10:
Némi beszolás a cenzurának :D
jah és persze megint volt benne jopár utalás, pl. volt benne EVA-s is :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A jobb oldali Ishihara, aki jpánban nagyon cenzurázni akar mindent.
-
A manga is epizódikus volt... Úgyhogy ez nem igazán tényező. De egyébként kétlem, hogy lettek volna olyan utalások, amikből teljes mértékben kilehetett volna következtetni ezt az egészet. :D -
erre volt bármi utalás? :D mert az anime eléggé epizodikus volt.
-
az laza...:D -
Na íme a lényeg a végével kapcsolatban, ha még nem olvastad volna eddig.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The second to last chapter reveals that Kafuka was Dead All Along. She was an organ donor so when she died her organs were given to a number of people who had attempted suicide. The organ recipients eventually turned out to be Nozomu and his students, who were all simultaneously possessed by Kafuka's spirit due to the donated organs. What this means is that every time Kafuka was seen, she was possessing one of the other girls in the class, and they all saw her as Kafuka.
There is also the revelation that when the girls attempted suicide, they were possessed by the ghosts of girls from the Showa period who had committed suicide but regretted it. The entire show was a ploy by Nozomu to exorcise the spirits from the girls' bodies by trying to recreate Showa period school life and having the girls "graduate", giving the spirits the closure they need to pass on. This is why Nozomu always dressed in such old fashioned clothes.
Nem gyenge... :D -
Valoban, mindenki végig szenved, viszont pont ez a lényege a sorozatnak, hogy remekül bemutatja azt, h milyen egy depresszio, h milyen nyomás van Shinji-n. És ezek mellett rengeteg elvont utalás, elgondolkodtato dolog van benne. Szvsz érdemes végignézni legalább 1szer mégha annyira nem is tetszik. Bár az utolso 2részben érzem h pörgetni fogod... :D
De azért még érdemes megnézni az End of Evangelion-t is megnézni. Meg az uj EVA részek talán még tetszenének is mert azok joval akciodusabbak és kevésbé szenvedösek :)