72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Eddig csak egyetlen egy hasonló témájú animét láttam: "Summer Wars - Myanimelist + Anidb.net
Nem tudom, mennyire lett trendi időközben ez a téma... -
Eddig nem volt ennyi az biztos, de nekem tetszik, hogy végre lesz más is nem csak a .hack, ami minden téren inkább fura, mint jó. :D -
Erre jó visszatérni. :D Nem rossz felhozatal, már is van 3 ami leírás alapján nézős lesz. 
Sword Art Online
Campione!
Hagure Yuusha no Estetica -
Én a virtuális valóságban (mmo)crpg-s témán pislogok még, ez eddig is trend volt, csak nem vettem észre? :P -
Nem azt írtam, hogy mind az... :) -
sztem nem... -
Moe-invázió... -
Ja, van már ilyen is, vagy vótmá?
-
Hunter x Hunter 35. - A Madhouse odatette magát a harc meganimálásánál, az fix.
Viszont így visszatekintve, Wing még folytathatta volna Gon és Killua edzését... :) A következő arc-ban jól jött volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg annak fényében, hogy Kurapicának már sikerült teljesen kidolgoznia a nen képességét, és hát nagyon durva lesz. -
Ez meg csak ugy, egy csapat akik anime covereket csinálnak, a többség nagyon jo sztem :) -
:) -
Kingdom (2012) (AniDB): A nyári/őszi szezon egyik újdonsága, és a megszokottól eltérően kilométer hosszú (38 rész, az első az dupla) lesz. Amúgy történelmis - kínais - "Seven Kingdoms"-os - kardozós seinen, az első rész alapján a sztori érdekes és jó(nak tűnik), de a 3D CGI elég gyengén néz ki (mondjuk Pierrot, tehát maga az animáció jól néz ki, csak a grafika részletessége rossz). A fő karakterek kidolgozottak és általában nincs nagy baj a közeli nézetekkel sem (kivéve, ahol csíkoz...), de a távoliak és a jelentéktelen karakterek, helyszínek nagyon csúnyák. Azért egy 6/10-et adok rá eddig, a szegény rabszolgagyerekből híres generálissá váló kardozós sztori az intrikázós Hét Királyság háttérrel és a Csin-dinasztia felemelkedésével engem meg tud fogni.
-
Az évadok között mindig van legalább egy szezonnyi szünet, úgyhogy az tuti volt hogy nem egyből jön a folytatás. Plusz nem hiába anime original az utolsó rész. -
amig nincs konkrét idöpont addig sosem egyértelmü :) -
Azt hittem ez eddig is egyértelmű volt már... :) -
nah kiderült, h oktoberben jön, sejthetö volt, h kimarad 1 szezon :( -
Eddig csak sima dvd kiadasokkal talalkoztam de van csomo helyen boltjuk szerintem azokban biztos van -
Londonban hány ilyen üzlet van? :) Amúgy Anime Blu-Ray is kapható ott? Engem azok jobban megmozgatnának... :) -
Prof William #53169 Van egy egészen halvány sejtésem, hogy te nem egy magyar boltban készítetted ezt a képet. :)
Amúgy ha angol mangát akartok venni ez a legjobb hely.
http://www.bookdepository.co.uk/
Olcsó és nincs szállítási díj. Nem tudom hogyan éri meg nekik de már vettem vagy 3 mangát tőlük és mind remek állapotban érkezett meg és olcsóbban mintha máshogyan rendeltem volna. -
Mal-t és redditet elnézve nem nagyon irnak rola rosszat...ebböl gondolom, h az eladások is elég szépek lesznek a BR-böl, vagyis sztem nagy esély van rá, h folytatni fogják egy 2. évaddal :) -
Most csinaltam a boltban a biseg zavara :-D
-
Prof William #53166 Annyi mindent parodizáltak már hogy pont ezt hagynák ki?
De remélem hogy az EE-vel ellentétben ezen sirva fogunk röhögni.
Vajon terveznek második évadot? A Novell elméletileg sokkal előrébb van. -
Nyaruko-san 11. spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol, ugyebár most mindenki hirtelen eltünt és a hivatalos honlapot is átalakitották ennek fényében :)
sztem következö rész egy Endless Eight és Disappearance keverék lesz -
remek hir a mai napra :) -
Nem bánnám, ha ez lenne legalább 24-26 részes... Ha megint ilyen rövid évad jön, akkor az csak annyit jelentene kb. hogy a Gainax nem tervezi végigvinni a mangát. -
Prof William #53162 Na azért... -
Medaka Box Anime's 2nd Season Green-Lit -
köszi, így utolag is....:D -
Nocsak, tegnap nem jártam itt:
Boldogat LasDen így utólag is -
Én tényleg "Blade Children"-nek nevezték őket mindig. :D
Őszintén már nem emlékszem rá, de szerintemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végzet gyermeikei voltak. Talán még A+-os valakitől van a felirat, talán aki csinálta.
KanoneSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-ra meg nem is emlékeztem már.
Meg kellett néznem, hogy ki volt, de még úgy se rémlett, úgy igazán. -
My bad, sorry :) -
Én is bírtam, de ha emlékeim nem csalnak, akkor szinte semmi se derült ki a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!penge gyermekekről(magyarban végzet gyermekeinek volt fordítva?), vagy hogy mi van Kiyotakával. És végülis kb. semmi se oldódott meg. :)
Illetve Kanone karaktere is más már a mangában.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vadászként végezni akar az összes penge gyermekkel, végül meg önmagával is. A penge gyermekeken kívül viszont nem akar megölni senki mást, így Narumit se. Így egy szerintem érdekesebb helyzet teremtődött. :) -
Jaaa. :D Az "zawa-zawa" akar lenni a Fukumoto művekből... :D -
Az aláírásodban ez áll: Saba... Saba...
Én meg bolond fejjel arra gondoltam, hogy a "Shabba Ranks...Mr. Loverman" dalból a "shabba"-ra utaltál :) -
Lehetséges lenne úgy írni, hogy én is megértsem? :D -
Az animét anno nagyon szerettem.
A régebbi ilyen animéknek úgy van egy "dark"-abb hangulata. Bár már akkor is, a zenék nagyon jól rátettek az egészre. :) -
シャバ... :) -
Folytattam a Spiral mangát, és hát nem bánnék egy anime újrafeldolgozást, úgyse sok ilyen mű van mostanában... Vagy ha valami elkerülte volna a figyelmemet, szívesen várom az ajánlásokat. :) -
Köszönöm a válaszokat srácok!
Á, még nem tartok ott, hogy "Fate"-et nézzek - még a régebbi animékkel akarok foglalkozni, csak nagy ritkán nézek meg 2000+-os sorozatot/OVA-t.
Ha lehet ilyen nagyképűen fogalmaznom, akkor egy kis "anime kultúrát" akarok magamra szedni :)
Viszont, én a nagy release csapatoknál csak a Fate Zero 13 részét látom. Második évadot sehol. Mire odajutok, talán már a harmadik évad megy a japánoknál :) -
Nem igazán szükséges hozzá a Fate/Stay Night, anélkül is böven élvezhetö, viszont a Fate/zero 2évada teljesen egyben van, mivel az igy egyben egy történet. Amugy ha minden igaz a héten jön ki az utolso rész a 2. évadbol szoval elkezdheted nézni :D