72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    MAL-hoz nincs ilyen? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tokyo - Cruise 2009.
  • IMYke2.0.0.0
    Ráadásul, az AniDB-n nem is vezettem eddig igazán a megtekintéseimet.

A MyAnimeList adatbázis alapján:

TV: 46, OVA: 34, Movies: 52, Spcl.: 23, Eps: 1,044, DL Eps: 0, Days: 19.45, Mean Score: 7.4, Score Dev.: -0.08
  • BEAST #53224
    Azt hol mutatja? Én csak azt látom, hogy mennyi időt töltött anime nézéssel. :p
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt mutathatja éppen a MyAnimeList is... meg a többi online adatbázis is :)

Nekem arra kellett, hogy ne kelljen kézzel felvinnem a gépem tartalmát - a WhereIsIt-en kívül.
  • Seth
    Azt mutatja, hogy mennyi időt pazaroltál el az életedből.
  • IMYke2.0.0.0
    A TELJES AniDB adatbázis a gépemen :)
    Az említett program ugyanis leszedi az összes információt, és OFFLINE böngészheted, listádat menedzselheted, és természetesen frissítheted a nagy oldalon is vele, stb.

Nekem, aki azt tervezi, hogy saját anime adatbázist hoz létre a gépén lévőkből, ez nagyon is jól jött :)
  • LasDen #53220
    emmi???
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt ki kell próbálnotok :)

• IMYke2.0.0.0
    Használja más az "AniDM O'Matic 0.5.17.264"-et? --- korr.jav ---> Használja más az "AniDB O'Matic 0.5.17.264"-et?
  • IMYke2.0.0.0
    Használja más az "AniDM O'Matic 0.5.17.264"-et?
    Én most próbálom - már vagy 20 perce megy a "Parsing dump".
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, olvasom, hogy 2011-ben az átlagos havi jövedelem 150.000 yen volt.

De itt van egy elemzés 2010-ből is: Withinjapan.com
    Egyetemi végzettséggel például 200.000 felett, alsó hangon.
  • Zomil
    sokat keresnek ellenben nagyon drága az élet...
    meg azt is tegyük hozzá, h sok helyen csak a férfi dolgozik...
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, azt amolyan "WTF"-keltőként tettem az összeállításba :)
    Elnézve az anime-BD-árakat, mindig felötlik bennem a kérdés: mennyit keres átlagos japán dolgozó...?
  • Zomil
    ahahahaha, az a Fate/Zero 420$...hát nem a 7köznapi ember pénztárcájához van igazitva :D
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    AA-n nem fórumozok. Nem igénylem.
  • Prof William
    Csak pár topicot használok de annyira nem tűnt fel a dolog.
  • Zomil
    én azért a spoiler szobáját szeretem, mert néha egész értelmes emberek vannak ott :D
  • armageddon666
    Arrogáns banda és egyre arrogánsabb ha jól veszem ki. AA... Arrogáns Animések, hahaha. De számomra az AnimeAddicts hasonló érdekeltségi szinten van már egy ideje, mint a Bleach. Csak a Bleachen még tudok nevetni :D
  • RelakS
    Mintha azokról is hallottam volna érdekeset, hogy nem igazán díjazzák a kritikát pl az oldallal kapcsolatban (ha jól tévedek a modik között vannak a fejlesztők is)
  • Máté94
    Moderátorokról van szó... :)
  • RelakS
    nem nagyon emlékszek, hogy itt írt volna bárki is jót az AA-s fordítókról...
  • Zomil
    Azért AA-nal is vannak elmebetegek...beirtam medaka box ki mit fordit topic-jába, "apro megjegyzés"(ezt irtam elötte)-ként, h örülnék, ha nem egyböl lenne átrakva oda a topic a befejezett forditásokhoz, mert igy nehezebb megtalálni, h már van uj felirat. Erre kapom a pm-et moderátortol, h milyen szerencsés vagyok, h ö vette észre elöbb a hsz-em nem pedig másik modi, mert egyböl kaptam volna pár napos kitiltás...WTF!!!??? Komolyan azért az kicsit pofátlan, h valaki ennyire ne birja a kritikát.
  • Ruley
    Nehéz megmondani, mert csak az első 2 fejezet volt lefordította, az meg még épp csak bemutatta az alapszitut, de nekem inkább úgy tűnt hogy inkább komolyan veendő problémaként vetette fel a testcserét, nem csak úgy mint a Natsuiro Kiseki amiben az egész természetfeletti csak egy körítés.

A rajzstílusa egy kicsit megtévesztően befolyásolhat, mert az rajzolta mint a K-ont, de nem ő írta, szóval ez nem fogja befolyásolni hogy miről szól.

Egyébként ugyanez a Tari Tari-ra is vonatkozik, azt meg az a csapat animálja mint a Hanasaku Iroha-t, de egyébként más írja-rendezi, szóval még lehet baromi más a témája.
  • Győri Devi
    hát ez nekem elég gyérnek tünik :(
  • Zomil
    Huhh ez jol hangzik :)

Ruley: olyan tipikus slice of life-nak tünik a történet, de ezzel a testcserés dologgak akár még jo is lehet :)
  • LasDen #53200
    én úgy döntöttem, hogy megvárom míg befejeződik aztán egy maraton keretében lenyomom a 24 részt...:DDD
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    York Shin lesz a helyszín, ahová megbeszélték a találkozót szeptember 1-re. Be lesz hozva a csoport, akik lemészárolták Kurapica klánját. Nem kispályás egyik taguk se...
  • Ruley
    A Kokoro Connect nagyon érdekel, a manga első két fejezetét elolvastam, és nagyon jó volt. Valahogy olyan életszerűnek tűntek a karakterek, ahhoz képest hogy lehetett volna nagy klisé is, a párbeszédek meg a celekmény szintjén meglepően eredeti volt.

Talán a Haruhihoz tudnám hasonlítani, abban éreztem így, hogy az alapfelállás szerint lehetett volna egy se íze se bűze "Átlagos Yuuji és a háremje" történet is, de a jelenetek és a párbeszédek szintjén sziporkázott.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs szükség lenéző, kioktató stílusra.
    Nem a második mondatodban felvázoltakra utaltam, de bizonyára gondolatolvasó is vagy.
  • Zomil
    Amugy ki mit gondol, melyikre érdemes odafigyelni?
    Eddig Sword art online meg Horizon érdekel.
  • Ruley
    Az egészben van kettő darab olyan ami konkrétan arról szól hogy "lánycsapat aranyos dolgokat csinál".

Ezen kívül meg, na igen, ahhoz hogy a standard karakterdizájn egy orr nélküli nagy szemű tinilány, ahhoz illene már hozzászokni.
  • Zomil
    kicsit összement az a bluz mosás után... :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy az ilyen képeket - ezek a 3D-imitáló/irritáló gifek - mennyire utálom... :(

Technikailag remek a dolog, csak idegesítő :)
  • Zomil
    következö Arc-ban mi lesz?

A nyári szezon-ra meg: jön a Horizon...innentöl kezdve más nem érdekel... :D
  • LasDen #53191
  • BEAST #53190
    Sword Art Online-tól remélem, hogy jobb lesz, mint az Accel World. Bár már megszoktam a malackát is és így már egész nézhető a sorozat is. :D
  • Lelouch
    A Blood Lad már tuti hogy ebben a szezonban indul? Ha igen, akkor engem egyelőre csak az és a Sword Art Online érdekel.
  • Malakai
    Summer Wars azért erősen más jellegű volt szerintem. A virtuális tér ott is volt, de kb ennyi.
    Mondjuk Accel World pl egész jó, szóval ha azt a szintet hozza a többi és remélhetőleg nem ugyanarra a sémára épülnek majd, akkor nem bánom persze.