72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sir Quno Jedi
    Sosem linkelnék, elég a cím, a többit kikutatjátok ti magatok, végülis netnésn vagytok, vagy mi.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha meg munkahelyről vagy, akkor a proxy amúgy sem enged felnőtt tartalmat linkelni...(?) :)))
  • Sir Quno Jedi
    gyerekek is járnak ide, én meg amúgysenem tudok semmit sem a témáról...
  • Seth
    Na akkor várjuk az ajánlásodat, képekkel illusztrálva :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nehéz veled... illetve a barátoddal, aki hallott olyanokról, akik láttak olyat... :)
  • Sir Quno Jedi
    Szvsz. félreértettél, nem szorulok "ajánlásra" etéren, vagyis a barátom aki hallott olyanokról, akik láttak olyat stb. nem szorul... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Poénos-erotikus nem is játszik?
    Olyat tudok ajánlani :)
  • Sir Quno Jedi
    Ha nem téma, akkor nem téma. Lezártuk. :D
  • Seth
    Majd Biomage ajánl valamit, talán csak neki van 20 terrányi hentai gyűjteménye :D
  • Malakai
    Nem igen szokott téma lenni, de hallhatsz olyanokat, akik hallottak már olyanokról... :)
  • IMYke2.0.0.0
    :))))))
    Élőszereplős azért jobb, mint a majd' mindenben túlzó japán rajzfilmes - szerintem. Igen, láttam hentait már :)
  • Sir Quno Jedi
    Nemén, de egyik barátom hallott olyanokról, akik láttak olyat, aki mesélt olyanokról, akik talán azt tették állítólag, de az sem biztos... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Te olyanokat nézel? :)
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm. Felnőtt japán "rajz"filmeket/sorozatokat is lehet ajánlani esetleg, vagy a téma 18 minuszos???
  • Malakai
    Zetman, néhol ígéretesnek tűnt, de átlagosnak mondanám úgy általában, egyik főhőse viszont kimondottan rossz, aki ahogy egyre erősebb csak egyre idegesítőbb lett a végére, úgyhogy simán rossz.
  • Ruley
    Úgy tudom a preorder alapján tisztességes eladásokra lehet számítani, de a KyoAni átlagán alulira, tehát kb. 7-10 ezer.
  • Malakai
    Remélem jók.
    Amúgy eddig elkerülte a figyelmem, hogy a nyári szezonban is menni fog #999">( MAL szerint, AniDB szerint TBA ), kíváncsi leszek 21 résszel mit kezdenek. Ja, abban voltam, hogy pár részen belül nyugiban vége. :)
  • LasDen #53290
    de mégis azt írják, hogy csalódást keltő picit, mert a pre-orders sokkal több volt...
  • Zomil
    az szép :)

zombie desu ka viszont elég gyenge :(
  • Lelouch
    Temporal Blu-ray + DVD Sales Rankings for Spring 2012 (the first volumes)

*1, 7,510 Haiyore! Nyaruko-san
    *2, 5,579 Saki: Achiga-hen - Episode of Side-A
    *3, 4,138 Eureka Seven AO
    *4, 3,302 Sengoku Collection
    *5, 3,192 Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead
    *6, 2,248 Acchi Kocchi
    *7, 1,318 Hiiro no Kakera

Szinte garantált a folytatás.
  • Zomil
    Haiyore! Nyaruko-san vége... :(
    Sztem nagyon remek anime volt, a rajzolás szép, a zene jo, nagyon remek parodia rengeteg utalásra más animekre és egyéb dolgokra :D
    Egy 8/10-et adok rá, mert sztem végig szorakoztato volt és a karakterek is nagyon tetszettek benne.
    De ahogy elnézem más oldalakon is nagyon kedvelik az emberek, ezért remélem az eladások is jok lesznek és hamarosan kapunk egy 2. évadot :P
  • LasDen #53286
    héten vagy jövő héten jön ki Hyouka BR-en nem?? kíváncsi leszek az eladásokra....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez egyszerűen gyönyörű (A-Channel The Animation) - az eredeti kép egy 6250*3950-es scan másik fele:

• Lelouch
    Eureka Seven Ao első benyomások 5 rész után:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó lenne tudni, mi történt egész pontosan a két évad között, de remélem itt nem kellesz várni Gaiden ovákra, mint anno a Darker than Black-nél. Mert az elég kemény, hogy pl. Rentonra még csak nem is utaltak eddig. :D
    Az IFO-kat meg miért csak gyerekek vezethetik? A 11 éves kislány is azért már tényleg túlzás.
    Eddig amúgy összességében bejön a sorozat. Ez eddig jobban megfelel az ízlésemnek, mint az elődje.
  • LasDen #53283
    hát annyit tudok a Time Travellerről, hogy más a sztorija mint az animenek...:DD de mivel időutazás, így muszáj lesz majd megnéznem...:DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá ezt véletlenül a "Japán" topikba szúrtam, miközben ide akartam :)

Valaki látta már a "Time Traveller: The Girl Who Leapt Through Time" (時をかける少女 / Toki o Kakeru Shojo) live action filmet?
    [2010 márciusban jelent meg] - Youtube trailer

Érdemes megszerezni?
    És a "Gokusen" Live Action-t? :)
  • PetruZ
    Budapesten élek és dolgozom, de nem vagyok budapesti. De nem ellenszenv az, hogy vidéki vagy, hanem tényközlés, minden élc nélkül... Mert hogy egy elképzelt zombis outbreak-nek (vagy legyünk földhözragadtabbak: influenzajárvány) a népsűrűségen kívül mi köze a vidék vs főváros ellentéthez, azt csak a józan paraszti észnek ellentmondó logikán alapuló gyűlölet magyarázhatja, más nem. Kb. mintha azt mondtad volna, hogy "nem vagyunk mi pestiek, zombis kitörés nekünk is ugyanúgy jár, nekünk pesti zombi ne jöjjön ide harapdálni, majd a mieink!" Jár, persze. Mint valódi ősvidéki (szabolcsi) gyerek, fel nem foghatom, hogy jött ez most ide...
  • Lelouch
    Hát egyelőre maradjunk annyiban, hogy Gon még nem áll azon a szinten a mangában se, hogy Hisoka kihívja egy olyan küzdelemre, ahol az életük forog kockán. A plot se abba az irányba halad, hogy ilyesmire egyhamar sor kerülhessen, szerintem már nem lesz belőle semmi. Hisokának rajta kívül is elég játékszere van még amúgy. :) Az elsődleges vágya most az, hogy megküzdhessen a Társulat vezérével.
    Kurapicát meg ennyire leírod? :) Nem kellene... :) Majd hamarosan meglátod a nen edzésének eredményét.
  • Máté94
    Jó, elismerem a 20 részt eltúloztam. Viszont akkor csak lesz majd valami. Mondjuk Gon-t ismerve tényleg igazad van, hogy nem fogja megölni. Bár az is benne van, hogy ha nem tudja harcképtelenné tenni, akkor kénytelen lesz. Szerintem. Vagy csak nem szeret már bele? xD

Na meg még ez a társulatos rész. Jön Kurapica gondolom és bosszút fog állni... vagy próbálkozni fog, mert nem olyan erős, hogy elkapja őket.
  • Lelouch
    Ez nem erről szól, Hisokának (még) nem célja megölni Gon-t, és Gonnak se célja megölni Hisokát... Csupán annyi, hogy mivel Hisoka a Társulat tagja(igazából ugye nem, velük is csak játszadozik), így majd előfordulhat olyan szitu York Shin-ban, ahol ki kellene nyírnia Gon-t. :) Mivel ha nem így tenne, a Társulat túl veszélyes lenne még számára is. :)
    Egyébként 20 részes harc tuti nem lesz sose, a HxH nem az elnyújtott harcokról híres.
  • Máté94
    Hát, hogy azt mondta, hogy majd az életüket teszik kockára a következő harcukban. Gondoltam majd lesz a "nagy mindent eldöntő viadal" és egyszer majd csak 20 rész harc után valamelyik kinyiffan, bár ez tuti Hisoka lesz. Ha lesz ilyen. Gon-t nem hiszem, hogy ilyen könnyen kiírnák a sorozatból. :D
  • Lelouch
    Ez a Hisokától való búcsú ötlete most honnan jött? :D És milyen nagy harcra gondolsz? :D
  • RelakS
    a kezet?
  • Zomil
    HxH 36: Nah vége az arc-nak. Nagyon jo volt :)
    Várom a következöt.
  • Máté94
    HxH 36.: Kíváncsi vagyok vajon hány száz rész múlva
    búcsúzunk Hisokától. Már ha a történet oda tart, hogy a majd nagy harc közepette, Gon legyőzné. :)
  • Lelouch
    Most nézem újra a Yugioh GX első évadát, és hát nagyon gyilkos a magyar szinkron. :D A 4kids szerepe vitathatatlan az eredeti szöveg átírásában, de azért kiváncsi lennék, hogy mennyit tett még rá a lapátra a magyar fordító.
    Mindenesetre azért nem szidom, mert bár a karakterek jellemén ezzel változtattak, irtó poénos az egész... És végülis a hangok is jók. :)
  • LasDen #53271
    arról a másik 2-3 csapatról még eddig nem hallottam...
  • Zomil
    ja...értem :)
  • BEAST #53269
    Igen közben megtaláltam én is, hoyg az UTW csinálja majd valakikkel. :)
  • Lelouch
    Volt premier előtti vetítés az első két részből, de az szerintem erősen kétséges, hogy ebből valami felkerül majd a netre.