72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Amikor hentai-rajongók találkoznak...
-
Nekem az Ingrid féle majdnem kasszikus rajztechnika (azé ott is trükköznek keményen) sokkal jobban bejön. Meg szebbek is a rajzok sokkal. -
úú asagi....Murakami Teruaki a hentai istene :DDD mondjuk az asagiban picit túlzásba vitte a kamerakezelési fétishét meg a blurozást, de az imouto paradiseban már minden tökéletes :DDD -
Nos megvenni gyáriba többségüket csak japánbú lehet... :D -
Á, csak a tőlem szokásos. :)
A srácok már fel sem veszik :) -
Ilyen ajánlók még jöhetnek -
- hátha egyszer kedvet kapok az egyikhez :)
[Mondjuk, beszerezni ezeket, gondolom, nem egyszerű...] -
Kicsikét érzékenyek vagyunk, vagy mi?!?!? :D -
Olyan rohadt nagy nem volt - de azért "szűzen" (nem tudván, hogy például jó ideig nem, majd aztán látni fogjuk a szemét, és mosolyogni is fog stb.) jobb lett volna látni ;-) -
Hentai ajánlónk:
Taimanin Asagi (4 epizód)
Elég fura film. Próbáltak modernizálni a rajztechnikán. EZ annyiból áll, hogy az "akció"jelenetek gyorsak, kapkodós kamerával, mindenféle képernyő utómunkákkal, pl. depth of field-del, homályosításokkal, fényekkel, spéci színekkel stb. Kicsit 3D-s animációs film hatása van, mert igyekeznek játszani a mélységgel és a különböző térbeli eltolásokkal. Gyakran mintha kézi kamerával látnánk a "rosszak" szemszögéből a történéseket. Néha persze kifolyik az ember szeme a sok "effekttől", de ettől függetlenül érdekes próbálkozás. Ez is démonvadász ninjákról szól (akiket jól elkapnak), mint az Ingrid (pláne mivel az ennek a spinoffja). Arénaharc a lényeg, meg az árulás. Mindenképpen érdemes megnézni, láthatunk némi újdonságot.
Tentacle & Witches (3 epizód)
Ez igazán jópofa kis hentai. Afféle iskolás anime mintára. Kis barátunkat monsztává változtatják és egy nagyhatalmú boszorkány és önhitt tanítványa mindent megtesz, hogy ne "ártatlan" nőkön élje ki az erejét (hanem rajtuk :D). Vicces helyzetekben bővelkedő, szórakoztató sorozat. Érdekes dologk derülnek ki a múltból és természtesen a főellenfél is idővel felbukkan, ahogy kell. Kár hogy nem lett hosszabb (ill. inkább több részes), mert felettébb szórakoztató volt. -
mér milyen spoiler volt,?? -
SPOILER-tagot azért illene használni... :( -
am az eheti Sket-dan tök fura volt...olyan szokatlan volt a rendezés
néha úgy éreztem, mintha Shaftot látnék :DD -
nem gyakran fordul elő velem, hogy valaminek a zsenialitása vagy megértése csak hónapokkal később tudatosul bennem. Majd fél éve láttam a Galactic Railroadot és már akkor is tetszett, de mostanába párszor eszembe jutott és elfilózgattam rajta és sokkal nagyszerűbbnek vélem, mint amikor láttam...furcsa :DD -
nem, nincs szó ilyesmiről. rengeteg interakció van közöttük. ez a jelenet is annak eredménye. :D ez az új csaj meg jó választás volt Urabenak. nem is tudom ki tudná még ilyen jól hozni a tapasztaltabbak közül :D -
Jó már megijedtem. Múltkor volt itt a nagy analízis a nyálszopkodás pszichológiájáról, aztán megjött a kedvem hozzá, de egy ilyen szótlan karakter meglőtte volna a tervet :) -
megszólal nem az...viszont a szemeit nem túl gyakran lehet látni és mosolyogni sem túl gyakran szokott (majdnem soha)
de nekem tök tetszett ez a jelenet :DD
-
Rosszul sejtetted. -
Csak képeket láttam, de akkor jól sejtettem hogy a csaj nem szólal meg a sorozatban egy jelentős pillanatig? -
talán a sorozat egyik legjobb jelenete...és tök jó hangja van Urabenak
remélem még sokszor hallhatjuk majd :D
-
KVEEECSÓÓN, KVEEECSÓÓN, kimi wa dare? :D -
Elég felnőtt (nem hentai téren), komoly, a lehetséges jövőkép és a végkifejlet miatt kissé nyomasztó cucc. Ajánlós.
-
PEdig a Heavens Feel a legjobb route szerintem :) -
Jajjjj... -
-
Fél percnél még reméltem, hogy elkezdődik végre a zene is... nem úgy lett :() -
46 mp-ig bírtam... -
milyen jó zene...:D
-
Akkor nem kell nézned ha lesz, ennyi. :D -
vagy inkább hagyják a picsába...Shirouból ennyi bőven elég volt :D -
Lovely Sakura Street in Japan [2012] -
azért azt tegyük hozzá, h ez csak ilyen kiragadott hülyeség, mivel ott abban a környezetben van értelme a mondatnak :D
remake-nek meg nem lenne sok értelme, inkább a 3. Heavens Feel route-ot csinálják meg. A remake semmi ujat nem tudna mutatni, ugyanaz lenne, mint az eredeti anime aprobb változásokkal, ha hüek szeretnének maradni az LN elsö route-jához -
Nekem viszont úgy összességében bejön eddig az Ao. -
Nem tudom, én az első rész alapján azt hittem nagyon jó lesz az új Eureka sorozat... de eddig kb Gundam AGE szinten mozog. :/ -
Eureka Seven Ao 7-9. rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez most vehető NTR-nak? Ezúttal nem bánnám... :D
Nem tudom mennyire megy majd bele a kapcsolatokba a sorozat, mindenesetre jobban örülnék, ha Fleur jönne össze Ao-val a végén. Bár Elena se lenne rossz, de vele még nem volt olyan development, ami ilyesmire utalna.
Ez a Truth meg egy overpowered faggot... -
Prof William #53353 A nők bálványa a "pepoles die if they killed" filozófia megalkotója és gyilkos CGI szexsárkányok legyőzője, aki 10 évvel később 1-1 elleni csatában elpicsázta a Hősök Királyát. :)
Viccet félretéve nem lenne rossz egy Fate/Stay - remake. -
nah befejeztem F/Z 2. évadot...az eleje és a közepe picit döcögött, de a végére beindult a szekér. Rideréket picit sajnáltam, bár elméletileg ugye a kapocs megmaradt köztük...és Gilgamesh is, amellett, hogy egy nárcisztikus pöcs azért tud elismerően is szólni mások erényeiről ha arról van szó :D
és aztán jött a pillanat, amire egész végig vártam...megjelent a későbbi hős, Shirou, aki majd egyensúlyt hoz az erőbe...:DD -
Ez a Zetman egész kellemes volt, csak kár h Kouga karaktere maximum csak visszafejlödött és mellette még idegesitö is volt... :S
Olyan 6-7/10-et adnék rá. -
ettől még mindig fekszek...:DD
-
nemtudom pontosan...szerintem vagy GITS vagy akira vagy ROujin Z...
a srác meg Heero a Gundam Wingből... -
az első kép miből van? Meg a mém?