72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Ez van, az ilyen fanservice nekem nem igazán jön be. :D
    Nálam most az Eureka Seven Ao mechái a viszonyítási alap, ahhoz képest rossz nézni ezeket a Satelight-féle CGI-mechákat mozgás közben. :D
  • LasDen #53506
    honnan ismernéd, ha animén kívül a többi nem érdekel??? máskor se ismerősek :D
  • Zomil
    az a bajom, h a mostani évadbol kb. semmit nem is ismerek még név alapján se, kivéve a folytatásokat...igy meg nehéz találni jokat... :(
    azt hiszem inkább nyáron megnézem 1-2 olyan anime-t amit már régota tervezek. Meg dog days-t is megkéne már néznem, mert k.b a feléig láttam, aztán felirat hiányában abbahagytam, de most meg itt a 2. évad :D
  • LasDen #53504
    service...hát istenem...:D
    a mechák meg szerintem bőven elfogadhatóak...
  • Lelouch
    Shitty fanservice, shitty CGI mechák... Mondom ezt a trailerek és az első rész képei alapján. Ezt se fogom nézni. :D
  • Zomil
    Nem emlékszem, h lett volna rola szo.
    Amugy azt hittem recap jön, szerencsére nem :D
  • LasDen #53501
    Muv-luv....az a durva, hogy én sokáig aszittem, hogy ez film lesz :DD
    de az első rész nem volt rossz. a végére beindultak az események, szóval még bármi lehet....
  • Lelouch
    HunterxHunter 37. rész - Kaito-ról volt már valami említés az új sorozatban? Ha nem, az elég gáz...
  • PetruZ
    Az Arcana Famiglia nekem nagyon nem jött be, minden panelt felvonultat az általam nem kedvelt digó maffia-szerű szervezet és az egy power-re kihegyezett karakterek legrosszabb kombinációjából. Dropped. :)
  • LasDen #53498
    de hát, hogy legyen laza másképp??? :D
  • Malakai
    De nem csipem ezt a beállást... :P
  • LasDen #53496
    milyen társadalmi odaszólások vannak benne már :DD
  • PetruZ
    Tari Tari (2012) AniDB
    K-ON + Nodame Cantabile, első blikkre három lány - két fiú felállásban.
  • PetruZ
    Jinrui wa Suitai Shimashita (2012) AniDB
    A távoli jövő, amikor az emberiség már kihalóban van és a Földet lassan átveszik a kb. 10 centis édességimádó tündérek. A főhős leányzó az ENSZ megbízásából az emberek és a tündérek közötti kapcsolattartásért felel a szülőfalujában. Egész könnyű munkának tűnik... elsőre...
    Fogós, nem mondom, hogy rögtön beszippantott, de a rajzstílus érdekes és van egyfajta bája és humora. A végén muszáj volt hangosan felröhögni, annyira váratlan volt. :) Egyelőre 6/10, nézős marad nálam.
  • Prof William
    Ház igen a katonai ruha kissé fura de hát biztos a győzelem múlott ezen, hogy így tervezzék meg. :)
  • Malakai
    Sokféle lehet még innen. Habár úgytűnik, hogy végre talán nem lesz egy ecchi + gore fest (pl Freezing) és komoly harcolászós lesz csajokkal.
    Azért persze a fanservicenek be kellet figyelni a pilótaruhák kapcsán. :)
  • Malakai
    Nekem speciel az egészben az volt a legszimpibb, a többit majd meglátom, de első rész alapján túl sok jót nem várok tőle, nem az én műfajomnak tűnik. :)
  • Zomil
    Még annyi megjegyzés, h a seiyuu gárda is elég fincsi :)
  • Prof William
    Muv-Luw Alternative: Total Eclipse 01

Valami School Life mechákal cuccnak tűnt az rész első fele alapján de aztán beindultak az események. Izgalmas volt az első rész mindez úgy hogy az ellenségről csak sejtéseket kaptunk. Tippre valami Tyranida szerű fajnak tippelem őket.

Első blikkre minden adva van egy komoly kis war animéhez (évek óta az elsőhöz).

Remélem a következő részben is tartják a lendületet.

• Zomil
    minden részben eljátsza ezt :D
  • Prof William
    Campione

Az elején a főhős...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megszerzi a szupererőt, gar lesz, elnyomja az Unlimited Blade Worksot, megszerzi a jócsajt, megöli az ellent és persze istenekhez hasonló ereje is lesz.

Ez mind szép de akkor mi lesz a többi részben? Mert sokszor 26 rész alatt nem történik ennyi dolog a főhősökkel... :)
  • Zomil
    Ez az Arcana Famiglia valoban elég érdekesnek tünik :)
    Bár ezt a képességek bemutatását kicsit csinálhatták volna máshogy, mert néha az jön le, h régota ismerik egymást a szereplök, de mikor elöjön h mi a képessége vkinek ugy elcsodálkoznak, mintha most találkznának elöször.
  • Lelouch
    Ezen kár meglepődni, ennyi erővel már Taku ellen is veszítenie kellett volna az egyes szintű Silver Crow-nak.
  • Malakai
    Arra mondjuk ott van egy egyszerű magyarázat, hogy addigra már legyengült, még mondják is, azért is menekült a kijárat fele.
  • Zomil
    Engem az jobban zavart, h a lvl4-es kis pöcs egy imbamega rugással elpusztitott egy olyan ellenfelet ami még a lvl9eseknek is gondot okoz :D
    Sajnos ez is ilyen tipikus, mindent a föhös old meg egyedül és ver le dolog... :(
    Arrol ne is beszéljünk, h már most kaptunk egy klisés bonyodalmat amit a készitök bármikor elöhozhatnak(a péncél maradványra gondolok(
  • Lelouch
    Igen, ez elég nevetséges volt, sajnos nem a szó pozitív értelmében. :D
  • Malakai
    Engem jobban zavart, ahogy feloldották a problémát.
    - Hát nem akarsz nyerni?
    - Ja, tényleg.
  • Lelouch
    Accel World 11.
    Csak szerintem volt irtó gáz Kuroyukihime reakciója a videofelvételre, amiben lefejezi a vörös királyt? Elég bénán kezeli a drámát a sorozat.

A következő arc, meg ahogy olvasom eléggé rage-indukáló lesz. Már alig várom...
    Főleg hogy rengeteg Haruyuki szenvedés is várható.
  • Prof William
    Lehetséges.

A Freezing rajzolója is rajzolt hentai doujint a saját karaktereivel.

Törvénybe kéne iktatni hogy minden rajzolónak össze kell dobnia néhány doujint pluszba. :)
  • Máté94
    Most így megnézve tényleg igazad van, kicsit in media res kezdés szerűen csöppentünk bele a történetbe. :D
    De, ez nem vesz el semmit a nézhetőségéből, sőt, "erősen nézős". : DD
  • BEAST #53477
    Nekem ez a maffia család jellegű környezet volt elsőre furcsa, de amúgy tetszik és erősen nézős.
  • LasDen #53476
    arcana famiglia első része olyan volt mint egy shonen battle anime 120. része, ahol az újabb arc kezdődik...kicsit fura volt :D
  • Lelouch
    Szerintem ez most bőven elhihető. :D
  • LasDen #53474
    szerencsétlenség az...:DD
  • Lelouch
    Észreveszi, csak ő szerencsétlenségnek fogja fel. Illetve a többi karakter is jól tisztában van már Rito esési szokásaival. :D Egyébként lehet valami családi vonás, mert a legújabb extra fejezetben már a húga, Mikan is ugyanezt csinálja. :D
  • LasDen #53472
    ha 4chan legenda, akkor azért nem venném biztosra :DDD
  • Lelouch
    De hát ez nem hentai! :D Csak a lehető legnagyobb mértékben szeretnék kiszolgálni a rajongókat... :D Egyébként lehet hogy csak 4chan legenda, de a rajzolónak állítólag van egy saját készítésű gyűjteménye a karakterekről "saját használatra".(na vajon mire utalhat ez... :D) Az már sanszosabb hogy hentai. Nem tervezi kiadni, de ha a manga befejezése után árverésre bocsátaná, biztos sokat kaszálna. Az alapján, hogy nemrég egy korlátozott számban kiadott Momo dakimakura 2600 dollárért kelt el... :D

Én se vagyok egy hardcore EVA-fan, de az előzetesre azért emlékeztem... :D
  • Zomil
    Sztem erröl még a mangaka sem hiszi el, h nem hentai...
    Kb. a szexen kivül minden van benne :D

Jah hogy abbol az elözetesböl van...azt meg már régen láttam... :D
    De, mint irtam nem vagyok akkor hc fan...csak ugy félig...legalábbis amikor megnéztem NGE-t kb. 2hétig a netet bujtam, meg kielemeztem a részeket meg a különbözö utalásokat... :D
  • LasDen #53469
    rito észre sem veszi milyen szerencsés...az összes csaj mindig valami véletlen miatt vagy meztelenül vagy erősen félreérthető helyzetben landol rajta....kicsit sem gyanús...:DDD
  • Lelouch
    Ez a 2.22 végén lévő előzetesből van. Az meg nem béna minőségű volt. :D