72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #53547 Hát igen 1-2-ről szinte ordít hogy hullajelöltek. -
Tari Tari nagyon jó lesz, úgy érzem. :)
Muv-Luv-ról Sky Girls jutott eszembe, persze itt azért gyorsabban kivégeznek pár lányt, a második részben ez már borítékolható. :DD -
Jó volt ez a Berserk movie, csak az a fránya CGI... :D -
Szerintem ebben a tekintetben, az Elfen Lied se tartozik külön kasztba. Egyébként meg, a powerlevel és képességek rendszere egy jól felépített világban szerintem nem számítanak irreálisnak. Persze hülyeségek és irrealitások itt-ott azért még előfordulhatnak, de azért szerintem nem helyes a műfaj összes képviselőjére ráhúzni a vizes lepedőt. :) -
a garei mondjuk nekem se tetszett...
ez az irreális dolog fura, hisz szinte a legtöbb elrugaszkodik a valóságtól dehát mindenkinek mások a preferenciái.... -
Én többet vártam a Gungrave-től. Nem volt rossz, de jobbra számítottam. -
A Ga-Rei-t is 3-án néztem meg... -
40 órányi alvatlanság miatt hagytam csak abba - tegnap hajnali 1/4 négykor [előtte pedig nem tudtam aludni a hőség miatt] Budapestre kellett induljak, és csak este fél 11 után értem haza, hullafáradtan. Míg készülődtem az alváshoz, elindítottam találomra a Gungrave 1. részét, és nem nagyon győzött meg...
De, majd pihentebben - most is kába vagyok, mint egy fejbe kólintott kismacska - talán adok neki még egy esélyt.
-
Azért remélem Gungravet nem hagytad abba első rész alapján. -
Az nem :) Az csak fikció, a "kezekkel"...
Az "egy-karddal-kettéhasítok-8-emelet-magas-szörnyet", meg más hasonló dolgok [meg a tegnap este félig megnézett Gungrave 1. epizódbeli "szörnyek", a 3 méter magas, 4 méter hossz karral, és ugyanolyan széles vállakkal megáldott férfi szereplőről ne is beszéljünk ~direkt túlzok~] SZÁMOMRA irreálisak, nehezen emészthetők, és nem annyira szórakoztatóak.
A fél percig levegőben kardozásokról, lebegésekről nem is beszélve... :) -
De hát az Elfen Lied is irreális, nem? :D -
A kurva életbe - elolvastam... :(((((((( -
Ezek után már véletlenül se fogja elolvasni a mangát... :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Onnan folytatja a manga ahol az anime véget ér. A részletekre pontosan nem emlékszem, de happy end a vége. Yominak is megvolt az oka, hogy miért lett gonosz, de a végére megint jó lesz és szellemként fog Kagura mellett állni, a többi halottal. :P -
Mangát nem olvasok :) -
Van manga is. ;) -
Személyes preferenciám nem sértő mások számára :) ÉN nem szeretem annyira az ilyen "irreális" dolgokat, és ÉN nem is nézem az ilyeneket nagy hévvel, mint mások :)
-
Már kezdem magam rosszul érezni, mert "irreális" harcolós animéket és mechákat nézek. :) -
Most jut eszembe: A "Minority Report"-os kikacsintások tetszettek - még képlopásokat is csináltam otthon :) -
"Ga-Rei: Zero" - 2008 - 10/7
AniDB +
Amennyiben lehetséges, akkor kerülöm a harcolós animéket, mert irreálisak [ahogy a röpködi mechák is], és ebben az animében is kifejezetten zavart pl. az "egy szál karddal kettészelek egy 4 emelet magas szönyet"-dolog, de ami miatt végignéztem: a sztori. Érdekelt, hogy mi lesz a vége az in medias res dolognak.
Tetszett a felvezetés [brutál-jó volt] a kifejlete... a sorozat vége persze nem, de hát semmi sem lehet tökéletes... :) -
-
Befejeződtek:
- Acchi Kocchi: Egész kikupálódott a végére, és bár nem teljesértékű a lezárás, azért mégiscsak volt valamiféle romantikus ending. Tőlem jöhet a folytatás, tetszett (7/10).
- Natsuiro Kiseki: Elég átlagos volt minden tekintetben, amit még a kívánságkő sem tudott igazán feldobni (5/10).
-
Wasurenagumo: My mind is blown.
Remélem, még lesznek ilyen komoly művek a 'young animator training project' keretein belül.
-
Prof William #53524 Ez azért fura mert
1. Nem értem miért nem lehetett szépen megrajzolt csatajeleneteket belerakni.
2. Néhány huszadrangú mechasorozatban is jobb a grafika. -
Megnéztem a Berserk filmet...tetszett azt kell mondjam, elég hangulatos volt, a történet is érdekes, a karakterek is jok. Viszont...a grafika valami borzalom volt...a cgi annyira természetellenes volt, h bántotta a szememet... -
Mit miért? -
Ugyan miért? :D -
AMV, talán picit spoileres...
szerk.: szoval azt akarom mondani, h Imy ne nézze meg :D
-
Még szerencse, hogy hirtelen sehol sem találtam ahonnan leszedhetném. Közben észbe kaptam, hogy majdnem belekezdtem még egy sport animebe. :D -
Nyaruko téma:
ejj :D -
Első rész alapján egynek el megy. Meglátjuk mennyire veszik komolyan az elhalálozást. -
Kuroko no Basuke: Ennyi epicness-t a Kaiji óta nem tapasztaltam. :) -
Egyszer az életben ki kell jutnom... -
"Hitohira" - 2007 - AniDB + MAL
Pontszámom: 10/6
Mindenek előtt: ha nem szereted a rinyáló anime lányokat, akkor ne nézd meg! Engem is néha rettentően bosszantott Asai rinyálása...
A színjátszós (Dráma Klub) történet, a szereplők [a főszereplőn kívül] kellemesek, "laza" sztori.
Azonban, ha izgalmas történetre vágysz, ezt a 12 részt ne nézd meg :)
-
Temporal Blu-ray + DVD Sales Rankings for Spring 2012 (the first volumes)
*1, 7,834 Hyouka
*2, 7,510 Haiyore! Nyaruko-san
*3, 7,309 AKB0048
*4, 5,579 Saki: Achiga-hen - Episode of Side-A
*5, 4,698 Natsuiro Kiseki
*6, 4,138 Eureka Seven AO
*7, 3,499 Jormungand
*8, 3,302 Sengoku Collection
*9, 3,192 Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead
10, 2,248 Acchi Kocchi
11, 2,180 Hiiro no Kakera
12, 2,156 Tsuritama
13, 1,206 Queen's Blade: Rebellion
14, *,882 Kimi to Boku. 2
15, *,612 Zetman
hát Hyouka tényleg nem teljesített túl...mondjuk pár héten belül jön a Keion múúvi, az meg szerintem még a Niset is felül fogja múlni :DDD -
ez a tari tari még egész jó is lehet.... -
passz...sehol nem írják... -
Prof William #53510 Remélem gyakorlatban is láthatjuk azt amit az oktató mondott, hogy " az újoncok várható élettartama első bevetésen 8! perc". Kissé az angliai légicsatára emlékeztet ez a túlélési arány. Mondjuk a csajok között van 1-2 karakter akikröl ordít hogy ki fogják nyírni őket a következő részben.
Ezen kívül amit olvastam a sorozatról az alapján, csak kábítottak minket az első részben ezzel a "kawai csajok mechákat vezetnek" feelingel. Maga a sorozat állítólag sokkal komolyabb lesz.
Lehet tudni hány részes lesz? -
hát azért máshol itt-ott olvas roluk az ember, meg itt a topicban is néha hype-olva van 1-2 :D
de most semmi :D -
Az nem jó. Remélem ez nem azt jelenti, hogy a Madhouse is csak Greed Island végéig dolgozza fel a sztorit...