72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Muv-Luv 2.

Kis túlzással a legszebb Blue-Gender -es időket idéző darálás volt. Ha ennyire nem félnek irtani akár még jó war anim is lehet.

A csapatvezető nagy beállása a 4 géppuskával nagyon ott volt.

Az tetszett hogy a nagy amcsi filmekben sokszor bevált
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kegyes halál a nagy felvezetés után nem jött össze.

Ami még jó volt hogy végre nem a Gundam 00 féle "16 óra harc után egy karcolás sincs" stílusba nyomtákahne már pár perces harc után is minden mech szakadt-véres-mocskos volt.

Viszont egy uncesored verziót lehet hogy meg kellene várni belőle.
  • PetruZ
    Mondtam, egy csomó mindenbe belenézek, aminek a leírása érdekelt (PV-ket sose nézek). :) Ezek kb. negyede - fele aztán elhullik az első pár hétben, szezononként úgy 5-6-7 marad, amit végig is nézek.

Most fejeztem be a Zetman elmaradásomat is, végülis egész jól kihozták a végét. Láthatóan jóelőre megterveztek mindent, az elejtett nyomok is összeálltak és kielégítő lezárást raktak össze. Egy erős 6/10-et megért, és nincs nagyon hiányérzet folytatásért sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Döbbenetes, hogy mennyi mindent megnézel... :)
  • Malakai
    Ja, már rég menne hozzá a Section 9, hogy lekapcsolja a faszit és a rendszerét. :)
  • PetruZ
    Sword Art Online (2012) AniDB
    Na, ez tök jól indult, jó a felvezetés, az MMORPG háttér, a tippikus 1. szintű vaddisznók és a n00b kezdők :P bemutatása, bár azt nem tudom, mennyire kivitelezhető egy ilyen szintű zsarolás. Eddig mindenesetre nálam 8/10.
  • Máté94
    Na, abban biztos. Instant brainfuck minden részben. :DD
  • Zomil
    Horizon-ban biztos nem fogunk csalodni :D
  • PetruZ
    Tanken Driland (2012) AniDB
    Egy népszerű japán fantasy MMORPG alapján készült sorozat, igazzy klasszikus monster hunting + treasure finding + gathering evil stílusú könnyed akciókomédia, bár nem egy Slayers, vagy Saber Marionette, de simán élvezhető, nekem tetszett (7/10).
  • LasDen #53619
    Kuroko egyetlen erénye a passzolás...nem tud lepattanózni, nem tud pontokat dobni. a való életben az ilyet könnyen levennék a pályáról ezért kellett kicsit átlépni az egész sorozattal a realitás határát...:DD de nem is teljesen lehetetlen...csak ahhoz 1-2 negyeden keresztül altatni kell az ellenfelet, hogy ne fogja, ne figyeljen rá és utána egy rövid időre lehetne ilyen pontos passzokat osztani....
    dehát úgy zsákolgat mindenki, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne :DDD
  • BEAST #53618
    Dakara boku wa H ga Dekinai elején még azt hittem szimpatikus lesz a srác, de az első rész végére már csak idegesített. Azért valószínűleg nézem még egy pár részen át a sorozatot, hátha.

A Hagura Yuusha no Estetica viszont szerintem egész jó lehet még. Legalábbis eddig számomra érdekes.

Sword Art Online első része meg kb annyit mutatott, mint az eddigi trailerek. Remélem a második részben azért történik is valamit.

Dog Days S2-t kb ott folytatják ahol az elsőt abbahagyták, bugyután aranyos hadakozás.

Majd még a horizon folytatására leszek kíváncsi. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez engem érdekelni fog: Joshiraku - Cutest rakugo anime ever

Utánanéztem, hogy mi is a "rakugo", és az is érdekelne, mondjuk ha értenék japánul, és persze, ha odakinn is lennék :))))
  • PetruZ
    Tudom, de feszt' az jutott eszembe, nem tudom, miért. :)
  • Lelouch
    Én azt a kicsit se igazán látom.
  • PetruZ
    Olyanban, hogy segítenie kell valakinek megtalálni egy nagy hőst, de addig is az ERO-geniája hasznosítható. :) Mint írtam, csak "kicsit" olyasmi. Inkább DxD.
  • Lelouch
    Ha nem bírnád ki darálás nélkül, az nem azt jelenti, hogy mégis lenne kedved a daráláshoz? Na jó inkább hagyjuk. :D
  • Lelouch
    Hát akkor ez nem nyert... :D
  • Lelouch
    Kuroko-nál azt a láthatatlanságot tartom nagyon furcsának... :D
  • LasDen #53610
    IGGEN!!! :D
  • LasDen #53609
    kuroko baske...hogy én ezt mé nem kezdtem el előbb??? :DD na nem baj...van mit bedarálni :D mondjuk, ahogy kuroko játszik az kb anime-only szint :DD de mégsem lóg ki a lóláb...kagami meg olyan, mint LeBron volt régen. a tehetségére támaszkodott és önző volt...kagaminak fejben fel kell nőnie tudásához....:DDD
  • Zomil
    hajnali 1kor? :D
  • LasDen #53607
    akkor meg ne a gép előtt rohadj és bosszankodj, hanem mennyé folyóhoz, tóhoz vagy uszodába :DDD
  • Zomil
    El is olvastam mindegyik irást...majd meglesem öket...de má a faszom kivan a meleggel...semmihez nincs kedvem :D
  • LasDen #53605
    mivan menstruálsz??? :DD van 29 sorozat ebben a szezonban...ebből 20 sorozat elindult....nem tudsz szelektálni??? nem tudsz olvasni??? nem tudsz dönteni??? akkor nézd meg mindent...:DDD
    de még kérned sem kellett és írtuk róluk hogy melyik milyen volt...ha nagyon akartál volna megnéztél volna egyet :DDD csak baszol rá, mer nincs kedved....:DDDDE
  • Zomil
    Majd meglesem öket :)
  • Ruley
    Nekem eddig ezek tetszettek:

Jinrui wa Suitai Shimashita
    Natsuyuki Rendezvous
    Kokoro Connect
    Binbou-gami ga!
    Tari Tari
    Sword Art Online
    Utakoi

Ezek mind jók, és szerintem egyik sem kimondottan klisés, azon túl hogy általában van műfajuk amibe beleilleszkednek.
  • Zomil
    Nemis... :D
    Csak annyit irtam, h azért nincs kedvem régi animét nézni, mert most nincs kedvem darálni, mert darálás nélkül ugyse birnám ki...ezért inkább ujakat nézek, ott csak heti 1 rész van...de a mostani szezonbol meg fingom sincs mit nézzek...
  • LasDen #53601
    ne sértődj meg, de úgy érzem össze-vissza beszélsz :DDDD
  • LasDen #53600
    kokoro connect
    nem rossz, de nem is nagy szám...de Toyosaki, szóval...:D
  • Malakai
    Belekezdesz egyszerre két tucatba, mindkárt nincs időd darálni. :)
  • Zomil
    Mert egyszerüen nem birom ki, h darálás nélkül nézzek meg egy befejezett animét :D
    Illetve van egy kivétel...a Nichijou...de ebböl érthetö okok miatt heti 1rész böven elég :D
  • LasDen #53597
    nemtom mire gondolhat, szerintem csak a gyűjtögetésben hasonlít...de akkor a pokémonra is hasonlít :DD
  • Lelouch
    Milyen aspektusban hajaz a Kaminomi-ra? A választól függően lehet belenézek én is... :D
  • LasDen #53595
    Szvordo Árto Onlájin....

sok kérdés 0 válasz....de nézhető lesz...
  • Lelouch
    Mi az akadálya annak, hogy darálás nélkül nézz régit? :D
  • Zomil
    Az... :D
    Nemtudom, az a bajom, h régit csak ugy tudnék nézni, h ledarálom, de daráláshoz meg nincs kedvem :D
  • Prof William
    Ha a Muv-Luv Alternative: Total Eclipse tényleg kemény lesz a holnapi részben és nem félnek mészárlást rendezni, amivel megnő az esély egy komoly War animére akkor felkerül a nézendők listájára.
  • PetruZ
    Az biztos, hogy ügyeltek a kidolgozottságra... :P
  • LasDen #53590
    nekem tetszett...és látszik, hogy sokat adtak a megjelenésre...:DDD szabályos időközönként ilyen minőségben jöhetne folytatás :D
  • PetruZ
    Lehet ám, hogy csak én nyúlok bele minden ilyenbe, de hát bele szoktam nézni a futó animék kb. felébe-harmadába, az meg elég vegyes képet festhet. :)
  • PetruZ
    Asa Made Jugyou Chu! (2012) AniDB
    Hősünk végre eljut álmai főiskolájára, de egy adminisztrációs hiba - a neve női név is - miatt kénytelen a lányok emeletén lakni - női ruhában, álcázva, természetesen, különben kirúgják. Hogy a hibáját helyrehozza, Ayana-sensei vállalja, hogy egy szobában lakik vele és vigyázni fog rá...
    Egy részes OVA, bouncing gigantic boobs, ecchi, pantsu, fenekelés, némi leszbi, majd végül... végbélkúp! :D Szóval nem, ez nem straight hentai, de mondjuk azt, hogy a határvonal ugyancsak kacskaringós... De legalább vicces volt, egy megnézést megért (4/10). :)