72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szoval akkor egy Sengoku Otome másolat, csak itt a föszereplö fiu nem pedig lány :D -
AniDBs kép alapján tetszetős :) -
Oda Nobuna No Yabou (2012) AniDB
Főiskolás hősünk időutazva átkerül a klasszikus Sengoku időszakba, a japán polgárháború idejébe és "Monkey" néven (a későbbi nagy Hideyoshi) gyakorlatilag tűzközelből nézheti végig a híres eseményeket és személyeket, jövőbeli ismereteivel beavatkozva a dolgok menetébe. Apropó, személyek: ez egy kicsit alternatív múlt. Szinte minden jelentős személy - fiatal lányka... ;)
Egész jó volt, jókat lehet vigyorogni rajta és a korszakot is ismerem valamennyire, így kb. be tudom lőni, ki kicsoda női alakban. Eddig 7/10, bár nagy bugyutaságnak tűnik. :) -
Komolyan mondom, ha befejeztem a Spiral mangát pezsgőt bontok. :D Nem csodálom, hogy félbehagyták a magyarra fordítását is... :D -
Kokoro Connect: Érdekesnek tünik, nem nagy szám, de valahogy eltelt gyorsan az idö az elsö rész közben :) -
Campione!: Nah ez valahogy nagyon tetszett, jo kis elsö rész volt, bár félek, h a többi rész már nem lesz ennyire jo, de eddig tetszik :) -
Prof William #53661 Kelendoznak, kalandoznak és egyszer csak hirtelen éhen halnak. :)
Egy fejlett országban nem olyan elképzelhetetlen 10 000-ember infúzión tartása sztem. -
Az még egy dolog, h mi van miután felébrednek...de mi van közben? 10ezere embert infuziora kötnek? :D -
Prof William #53659 Mekkora gáz lenne ha pl 3-4-5 év után kijutnak, csak éppen arra hogy szépen kezdhetik a fizikoterápiát mert már minden izmuk elsorvadt.
És ha szerverleállás van akkor? Meghal mindenki? Vagy 20XX-re már ki sikerült küszöbölni a heti szerverkarbantartást? -
Naggyon spoiler a 2. részhez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen "szerencsére"(engem nem zavar) lesz egy kb. 2éves idöugrás, már a 80. szinten járnak és már eléggé belakták a világot :) -
Az op/ed alapján lesz valamiféle mágia-szerű dolog, de varázslók nem. Btw, az ending utáni rövidke részt ugye láttátok? :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vajon rögtön kis időugrás jön a 2. rész elején?
-
Lehetséges. Szvsz nem lesz ilyen csavar csak extra brutál kombo támadások, de konkrét mágia sztem nem lesz :) -
Csak leírom, szerintem... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)- Őrült tudós titokzatos találmánya a rendszer, senki nem ismeri úgyse.
- Kirito csak a nyolcadik, vagy hányadik szintig jutott a százból, tehát fogalma sincs azon túl mi van.
- Az, hogy külön kiemelték, hogy nincs mágia attól csak inkább gondolom azt, hogy később fordulat lesz, hogy mégis van. :) -
power-effect téma persze hogy lesz, illetve az már a vaddisznónál is látszott amikor a noobot tanítgatta a srác. :D -
Szerintem is. Nincs MMO mágia, vagy legalább valami power-effect nélkül, ázsiai MMO-kra ez különösen igaz. :)
-
Én is láttam a részt. -
Hát mivel az elsö részben mondták, h ebben a világban nincs mágia, igy nehezen hiszem :) -
Szerintem lesz az. :) -
Ezzel én is így vagyok. Sokkal többet várok a Sword Art-tól, mint az Accel World-től és én is hiányolom a mágiát. :D -
Sword Art online: Nah ez nagyon kellemesnek tünik, már most jobban tetszik picivel, mint az Accel World, aztán majd kiderül milyen lesz. Egyedül az nem tetszik, h nincs benne mágia :( -
-
és most gondold el, h végig ilyen részek lesznek és szokás szerint az utolso 3részben lezavarják a duellot :D -
Hát ez az Arcana rész nem hogy lagymatag, de kifejezetten szar volt. Ez az erőltetett tizedjére is mutassuk be magunkat/kártyánkat téma pedig már nem kicsit zavart. -.- -
Arcana Famiglia 2.: hát...elég lagymatag ez a sorozat...nem sok jot várok töle...
Jinrui wa Suitai Shimashita: nos hát ez egy nem épp könnyen emészthetö darab... :D
azért a kenyér öngyilkossága mindent vitt :D
Binbougami ga!: nem tünik rossznak igy elsöre, ilyen tipikus idiota sorozat, 1nek elmegy -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem derült ki róla semmi. -
Nekem is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy Gon anyjárol fogunk megtudni valamit? Vagy ez igy le is lett zárva? -
-
olvasom a Negima mangáját.
158. fejezet, 17. oldal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chao aktiválja az öltözékébe épített mágia áramköröket
Két vonalkód van azon az oldalon.
Az egyik a Mahou Sensei Negima 16. kötetére mutat (ISBN: 9784063637328), a másik meg erre (81929979004002)
-
Nekem bejön a Kiritsugu hangú Ging. :D -
Következö részben meg jön Kurapica :)
Amugy kicsit fura Ging ezzel a Kiritsugu hanggal :D -
Csak viccolkodtam. :)
Tudom, baromi klisé, de nekem Akira és Ninja Scroll volt az első, amit direkt úgy külön beszereztem, mint anime. :)
Egyébként 576 manga mániából művelődtem akkoriban a témában és igen még kis taknyos voltam. :D -
az első rész után dögunalmas volt...
a gundamba nem élőlények ellen harcolnak...és többségében űrben...úgy meg nehéz mocskosnak lenni.... -
Hunter x Hunter 38: Az elején, mikor mutatják a vadászokat csak ott van Kaito is. Valószínűleg majd a következő feltűnésénél benyomják flachback-ként amit kihagytak az első részből. Amúgy ahogy látom Greed Island utáni szereplőket is mutatnak, úgyhogy remélem tényleg végigviszik a történetet mondjuk addig, ahol most félbe lett szakítva a manga. -
20. évfordulót valahogy megkell ünnepelni :D
-
Varázslatos álmok volt a magyar címe. És ha már felmerült a Sailor Moon, jövőre abból is jön valami remake sorozat... :D -
mert?
Tudatosan animének én Full Metal Panic-ot tartom az elsőnek.
Igaz, láttam előtte Animátrixot, Cowboy Bebop filmet, Dragon Ballt, Holdtündért (mi a szar volt a magyar címe?), Nielss Holgerssont, Csip-csup csodákat, Metropolis-t. Ez, ami így hirtelen eszembe jut. A lényeg: akkor még nem érdekelt, hogy hú, hát ez japán, anime, stb. -
tudatos anime nézés....láttad az a lényeg, a többi nem számít :DD -
Nem csak éppen pokémont v dragon ball meg sailor moon(:D), meg még mittomén mit adtak kiskoromban a tévében nem igazán hivnám tudatos anime nézésnek...azok nekem mesék voltak :) -
A többit végigaludtad?
-
Blue Genderhez hasonlitod a 2. részt? hmmm...akkor azt hiszem nem fogok csalodni a sorozatban :D
(én vmiért nagyon szeretem azt a sorozatot, bár lehet az is közrejátszik, h az volt az elsö anime amit tudatosan néztem)