72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Szoval akkor egy Sengoku Otome másolat, csak itt a föszereplö fiu nem pedig lány :D
  • armageddon666
    AniDBs kép alapján tetszetős :)
  • PetruZ
    Oda Nobuna No Yabou (2012) AniDB
    Főiskolás hősünk időutazva átkerül a klasszikus Sengoku időszakba, a japán polgárháború idejébe és "Monkey" néven (a későbbi nagy Hideyoshi) gyakorlatilag tűzközelből nézheti végig a híres eseményeket és személyeket, jövőbeli ismereteivel beavatkozva a dolgok menetébe. Apropó, személyek: ez egy kicsit alternatív múlt. Szinte minden jelentős személy - fiatal lányka... ;)
    Egész jó volt, jókat lehet vigyorogni rajta és a korszakot is ismerem valamennyire, így kb. be tudom lőni, ki kicsoda női alakban. Eddig 7/10, bár nagy bugyutaságnak tűnik. :)
  • Lelouch
    Komolyan mondom, ha befejeztem a Spiral mangát pezsgőt bontok. :D Nem csodálom, hogy félbehagyták a magyarra fordítását is... :D
  • Zomil
    Kokoro Connect: Érdekesnek tünik, nem nagy szám, de valahogy eltelt gyorsan az idö az elsö rész közben :)
  • Zomil
    Campione!: Nah ez valahogy nagyon tetszett, jo kis elsö rész volt, bár félek, h a többi rész már nem lesz ennyire jo, de eddig tetszik :)
  • Prof William
    Kelendoznak, kalandoznak és egyszer csak hirtelen éhen halnak. :)

Egy fejlett országban nem olyan elképzelhetetlen 10 000-ember infúzión tartása sztem.
  • Zomil
    Az még egy dolog, h mi van miután felébrednek...de mi van közben? 10ezere embert infuziora kötnek? :D
  • Prof William
    Mekkora gáz lenne ha pl 3-4-5 év után kijutnak, csak éppen arra hogy szépen kezdhetik a fizikoterápiát mert már minden izmuk elsorvadt.

És ha szerverleállás van akkor? Meghal mindenki? Vagy 20XX-re már ki sikerült küszöbölni a heti szerverkarbantartást?
  • Zomil
    Naggyon spoiler a 2. részhez:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen "szerencsére"(engem nem zavar) lesz egy kb. 2éves idöugrás, már a 80. szinten járnak és már eléggé belakták a világot :)
  • PetruZ
    Az op/ed alapján lesz valamiféle mágia-szerű dolog, de varázslók nem. Btw, az ending utáni rövidke részt ugye láttátok? :)
    Vajon rögtön kis időugrás jön a 2. rész elején?

• Zomil
    Lehetséges. Szvsz nem lesz ilyen csavar csak extra brutál kombo támadások, de konkrét mágia sztem nem lesz :)
  • Malakai
    Csak leírom, szerintem...
    - Őrült tudós titokzatos találmánya a rendszer, senki nem ismeri úgyse.
    - Kirito csak a nyolcadik, vagy hányadik szintig jutott a százból, tehát fogalma sincs azon túl mi van.
    - Az, hogy külön kiemelték, hogy nincs mágia attól csak inkább gondolom azt, hogy később fordulat lesz, hogy mégis van. :)
    :)
  • BEAST #53654
    power-effect téma persze hogy lesz, illetve az már a vaddisznónál is látszott amikor a noobot tanítgatta a srác. :D
  • PetruZ
    Szerintem is. Nincs MMO mágia, vagy legalább valami power-effect nélkül, ázsiai MMO-kra ez különösen igaz. :)
  • Malakai
    Én is láttam a részt.
  • Zomil
    Hát mivel az elsö részben mondták, h ebben a világban nincs mágia, igy nehezen hiszem :)
  • Malakai
    Szerintem lesz az. :)
  • BEAST #53649
    Ezzel én is így vagyok. Sokkal többet várok a Sword Art-tól, mint az Accel World-től és én is hiányolom a mágiát. :D
  • Zomil
    Sword Art online: Nah ez nagyon kellemesnek tünik, már most jobban tetszik picivel, mint az Accel World, aztán majd kiderül milyen lesz. Egyedül az nem tetszik, h nincs benne mágia :(
  • LasDen #53647
  • Zomil
    és most gondold el, h végig ilyen részek lesznek és szokás szerint az utolso 3részben lezavarják a duellot :D
  • BEAST #53645
    Hát ez az Arcana rész nem hogy lagymatag, de kifejezetten szar volt. Ez az erőltetett tizedjére is mutassuk be magunkat/kártyánkat téma pedig már nem kicsit zavart. -.-
  • Zomil
    Arcana Famiglia 2.: hát...elég lagymatag ez a sorozat...nem sok jot várok töle...

Jinrui wa Suitai Shimashita: nos hát ez egy nem épp könnyen emészthetö darab... :D
    azért a kenyér öngyilkossága mindent vitt :D

Binbougami ga!: nem tünik rossznak igy elsöre, ilyen tipikus idiota sorozat, 1nek elmegy
  • Lelouch
    Nem derült ki róla semmi.
  • Zomil
    Nekem is :)
    amugy Gon anyjárol fogunk megtudni valamit? Vagy ez igy le is lett zárva?
  • LasDen #53641
  • RelakS
    olvasom a Negima mangáját.

158. fejezet, 17. oldal
    Chao aktiválja az öltözékébe épített mágia áramköröket

Két vonalkód van azon az oldalon.
    Az egyik a Mahou Sensei Negima 16. kötetére mutat (ISBN: 9784063637328), a másik meg erre (81929979004002)
  • Lelouch
    Nekem bejön a Kiritsugu hangú Ging. :D
  • Zomil
    Következö részben meg jön Kurapica :)
    Amugy kicsit fura Ging ezzel a Kiritsugu hanggal :D
  • Malakai
    Csak viccolkodtam. :)

Tudom, baromi klisé, de nekem Akira és Ninja Scroll volt az első, amit direkt úgy külön beszereztem, mint anime. :)
    Egyébként 576 manga mániából művelődtem akkoriban a témában és igen még kis taknyos voltam. :D
  • LasDen #53636
    az első rész után dögunalmas volt...
    a gundamba nem élőlények ellen harcolnak...és többségében űrben...úgy meg nehéz mocskosnak lenni....
  • Lelouch
    Hunter x Hunter 38: Az elején, mikor mutatják a vadászokat csak ott van Kaito is. Valószínűleg majd a következő feltűnésénél benyomják flachback-ként amit kihagytak az első részből. Amúgy ahogy látom Greed Island utáni szereplőket is mutatnak, úgyhogy remélem tényleg végigviszik a történetet mondjuk addig, ahol most félbe lett szakítva a manga.
  • LasDen #53634
    20. évfordulót valahogy megkell ünnepelni :D
  • Lelouch
    Varázslatos álmok volt a magyar címe. És ha már felmerült a Sailor Moon, jövőre abból is jön valami remake sorozat... :D
  • RelakS
    mert?
    Tudatosan animének én Full Metal Panic-ot tartom az elsőnek.
    Igaz, láttam előtte Animátrixot, Cowboy Bebop filmet, Dragon Ballt, Holdtündért (mi a szar volt a magyar címe?), Nielss Holgerssont, Csip-csup csodákat, Metropolis-t. Ez, ami így hirtelen eszembe jut. A lényeg: akkor még nem érdekelt, hogy hú, hát ez japán, anime, stb.
  • LasDen #53631
    tudatos anime nézés....láttad az a lényeg, a többi nem számít :DD
  • Zomil
    Nem csak éppen pokémont v dragon ball meg sailor moon(:D), meg még mittomén mit adtak kiskoromban a tévében nem igazán hivnám tudatos anime nézésnek...azok nekem mesék voltak :)
  • Malakai
    A többit végigaludtad?
  • Zomil
    Blue Genderhez hasonlitod a 2. részt? hmmm...akkor azt hiszem nem fogok csalodni a sorozatban :D
    (én vmiért nagyon szeretem azt a sorozatot, bár lehet az is közrejátszik, h az volt az elsö anime amit tudatosan néztem)