72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Elárulom, nem erről szóltak a panaszok. :D Mi baj lenne önmagában az időrendben történő adaptálással? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik "probléma" viszont pont ebből adódik, mégpedig az, hogy időrend szerint másnak kellett volna jönni, mégpedig a "Firs Day" című fejezetnek a 8. kötetből.
  • Seth
    Honnan veszed? Mert a 2. rész még lényegében a bevezetés volt
  • Zomil
    SAO 2. rész: még mindig nagyon jo a sorozat és már értem mi a gondja egyeseknek az adaptálással

ugyebár korábban irtam, h itt elvileg lennie kéne egy hatalmas ugrásnak amikor a 80. szintnél járnak és a történetet ilyen melléktörténetek töltik ki amik bemutatják hogy jutottak el oda. Nos az anime-ben meg idörendben haladnak mindenféle ugrás nélkül
  • LasDen #53784
    hehe..:DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Bieber egy b*zi.
  • Lelouch
    Passz. A másik kérdésre, valószínűleg lesz az alábbiból kiindulva:
    "Akito has been geass'd. We don't know what he was ordered or by whom he was geass'd by, but it activates while he's in battle."
  • LasDen #53781
    a kép nagyon szar, de szartam bele :D

inspirálta...
  • PetruZ
    Dudu the Floatie (2012; a.k.a. Puka Puka Juju) AniDB
    A Young Animator Training Project 2011 harmadik kisfilmje egy kislányról, az apjáról, a be nem tartott ígéretekről, és egy vízitehénről szól. Szépnek szép, de eléggé átlagos, a leggyengébb eddig. 5/10
  • Zomil
    és ök mit keresnek eu-ban? :D
    amugy itt is lesz vmi geass-es moka v csak darálás? :D
  • Lelouch
    Amúgy ma ebből is volt valami premier előtti vetítés, és mutattak előzetest a 2. részről. Úgy néz ki abban már szerepelni fog mindenki kedvence is...
    Suzaku :D De legalább C.C. is fel fog tűnni majd. :)
  • Lelouch
    Ma rajtolt a Cartoon Network műsorán a Beyblade Metal Masters. A probléma csak annyi, hogy az előző évadból nem adták le az utolsó 21 részt... :D Így finoman fogalmazva is egy elég nagy lyuk tátong a két évad között. Ráadásul itt-ott a szinkron se túl következetes.
  • RelakS

(remélem látszik. Ha nem, del)
  • Malakai
    Persze, hogy van olyan adaptáció, nem állítottam, hogy nem, arra írtam, hogy az anime tetszik, amíg tudatlan vagy az eredetivel kapcsolatban.
  • Zomil
    Sajnos van böven olyan adaptácio ami nagyon gyenge lett :(
  • Lelouch
    Azért olyan is van, amikor tényleg rossz az anime. :D De itt a SAO-nál, a "nem sikerült a legjobbra" megfogalmazás az én szótáramban amúgy sem egyenlő azzal, hogy rossz... :)
  • Malakai
    Ami nem azt jelenti, hogy az anime rossz, csak max az LN jobb / más.
  • Zomil
    Huhh ez jo kis trailer volt :)

HxH 39 meg nagyon jo volt, végre Kurapica :D
    Kiváncsi vagyok mit fog csinálni a láncokkal :)
  • Lelouch
    Úgy értem, amiről nem tudok az egyértelműen nem szokott zavarni. :D

Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito előzetes
  • Lelouch
    Míg nem olvasom a véleményeket itt-ott, addig általában nekem se szokott lenni különösebb bajom az LN-adaptációkkal.
  • Malakai
    LN ismerete nélkül nekem nem volt különösebb bajom velehe, mégha fura is volt a legvégén a főszereplő döntése.
  • Lelouch
    Ha a régi sorozatból indulunk ki, akkor az se biztos, hogy 30 rész lesz... Ez a Kurapicás rész a régiben a 48. epizódra esett, tehát 48-62, aztán jött a 8 részes OVA, utána meg már Greed Island következett... Szerintem 25-26 résznél több nem nagyon lesz.
  • Máté94
    HxH 39: Úristen...30-40 rész a yorshini arc-ra. Jó "lassan" fogunk haladni. :)
  • RelakS
    copf+gitár+táska+egyenruha

Simán cameo ... mit fizethettek neki?

Zomil: Neked is köszönöm!
  • LasDen #53764
    Azunyan (legalábbis nagyon hasonlít :D) a Kokoroban...mondjuk csak a sankakun tűnt fel...

amúgy nem volt rossz a 2. rész...az első felében hiányoltam valami pluszt, ami aztán megérkezett, de még mindig hiányzik valami :D
  • Zomil
    Boldog Szülinapot Relaks!
  • RelakS
    Köszönöm széépen! :}
  • Malakai
    Boldog születésnapot, RelakS!

• Lelouch
    Boldog születésnapot, RelakS!
  • RelakS
    Baúldog? XD

Köszönöm ismét!
  • LeventeV
    Boldog Születésnapot RelakS!
  • LasDen #53757
    Baúldog Szüetésnapot RelakS
  • IMYke2.0.0.0
    Milyen jó lenne, ha legalább annyira értenék/olvasnék japánul, mint angolul!
    Találtam egy olyan forrást, ahol a BD-RAW anyagok vannak...
    - Black Rock Shooter Vol.1
    - Black Rock Shooter Vol.2
    és sok más.
  • RelakS
    Köszönöm eddigi mindenkinek!

És nem bulizok :} Fogok majd a jövő héten unokatesóm lagziján :D Meg következő hónapban kollégámén
  • BEAST #53754
    Boldog születésnapot Relaks! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot Relaks - és ne csináld, hogy ma nem bulizol! :)
  • biomage
    Boldog születésnapot Relaks :D

mázli hogy én vagyok az első
  • IMYke2.0.0.0
    Az ismertetőd (!) alapján engem is érdekelni fog a full batch :)
  • LasDen #53750
    passz...a harc jelenetek picit gagyik voltak, de nem volt rossz...
    az jutott eszembe, hogy nem szívesen lennék ilyen helyzetbe. specialitásom, hogy online játékokba rengetegszer megmurdálok :D
  • Lelouch
    Az LN-olvasók visszajelzései alapján a SAO 2. része nem sikerült a legjobbra... Nem akartam LN-t olvasni, de így lehet belenézek majd.
  • LasDen #53748
    akkor nézd meg a gintamat...ja, nem fogod....