72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Elárulom, nem erről szóltak a panaszok. :D Mi baj lenne önmagában az időrendben történő adaptálással? :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik "probléma" viszont pont ebből adódik, mégpedig az, hogy időrend szerint másnak kellett volna jönni, mégpedig a "Firs Day" című fejezetnek a 8. kötetből. -
Honnan veszed? Mert a 2. rész még lényegében a bevezetés volt -
SAO 2. rész: még mindig nagyon jo a sorozat és már értem mi a gondja egyeseknek az adaptálással
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyebár korábban irtam, h itt elvileg lennie kéne egy hatalmas ugrásnak amikor a 80. szintnél járnak és a történetet ilyen melléktörténetek töltik ki amik bemutatják hogy jutottak el oda. Nos az anime-ben meg idörendben haladnak mindenféle ugrás nélkül -
hehe..:DDD
-
Bieber egy b*zi. -
Passz. A másik kérdésre, valószínűleg lesz az alábbiból kiindulva:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Akito has been geass'd. We don't know what he was ordered or by whom he was geass'd by, but it activates while he's in battle." -
a kép nagyon szar, de szartam bele :D
inspirálta... -
Dudu the Floatie (2012; a.k.a. Puka Puka Juju) AniDB
A Young Animator Training Project 2011 harmadik kisfilmje egy kislányról, az apjáról, a be nem tartott ígéretekről, és egy vízitehénről szól. Szépnek szép, de eléggé átlagos, a leggyengébb eddig. 5/10
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ök mit keresnek eu-ban? :D
amugy itt is lesz vmi geass-es moka v csak darálás? :D -
Amúgy ma ebből is volt valami premier előtti vetítés, és mutattak előzetest a 2. részről. Úgy néz ki abban már szerepelni fog mindenki kedvence is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Suzaku :D De legalább C.C. is fel fog tűnni majd. :) -
Ma rajtolt a Cartoon Network műsorán a Beyblade Metal Masters. A probléma csak annyi, hogy az előző évadból nem adták le az utolsó 21 részt... :D Így finoman fogalmazva is egy elég nagy lyuk tátong a két évad között. Ráadásul itt-ott a szinkron se túl következetes. -
(remélem látszik. Ha nem, del) -
Persze, hogy van olyan adaptáció, nem állítottam, hogy nem, arra írtam, hogy az anime tetszik, amíg tudatlan vagy az eredetivel kapcsolatban. -
Sajnos van böven olyan adaptácio ami nagyon gyenge lett :( -
Azért olyan is van, amikor tényleg rossz az anime. :D De itt a SAO-nál, a "nem sikerült a legjobbra" megfogalmazás az én szótáramban amúgy sem egyenlő azzal, hogy rossz... :) -
Ami nem azt jelenti, hogy az anime rossz, csak max az LN jobb / más. -
Huhh ez jo kis trailer volt :)
HxH 39 meg nagyon jo volt, végre Kurapica :D
Kiváncsi vagyok mit fog csinálni a láncokkal :) -
Úgy értem, amiről nem tudok az egyértelműen nem szokott zavarni. :D
Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito előzetes
-
Míg nem olvasom a véleményeket itt-ott, addig általában nekem se szokott lenni különösebb bajom az LN-adaptációkkal.
-
LN ismerete nélkül nekem nem volt különösebb bajom velehe, mégha fura is volt a legvégén a főszereplő döntése. -
Ha a régi sorozatból indulunk ki, akkor az se biztos, hogy 30 rész lesz... Ez a Kurapicás rész a régiben a 48. epizódra esett, tehát 48-62, aztán jött a 8 részes OVA, utána meg már Greed Island következett... Szerintem 25-26 résznél több nem nagyon lesz. -
HxH 39: Úristen...30-40 rész a yorshini arc-ra. Jó "lassan" fogunk haladni. :) -
copf+gitár+táska+egyenruha
Simán cameo ... mit fizethettek neki?
Zomil: Neked is köszönöm! -
Azunyan (legalábbis nagyon hasonlít :D) a Kokoroban...mondjuk csak a sankakun tűnt fel...
amúgy nem volt rossz a 2. rész...az első felében hiányoltam valami pluszt, ami aztán megérkezett, de még mindig hiányzik valami :D -
Boldog Szülinapot Relaks! -
Köszönöm széépen! :} -
-
Boldog születésnapot, RelakS! -
Baúldog? XD
Köszönöm ismét! -
Boldog Születésnapot RelakS! -
Baúldog Szüetésnapot RelakS -
Milyen jó lenne, ha legalább annyira értenék/olvasnék japánul, mint angolul!
Találtam egy olyan forrást, ahol a BD-RAW anyagok vannak...
- Black Rock Shooter Vol.1
- Black Rock Shooter Vol.2
és sok más. -
Köszönöm eddigi mindenkinek!
És nem bulizok :} Fogok majd a jövő héten unokatesóm lagziján :D Meg következő hónapban kollégámén
-
Boldog születésnapot Relaks! :) -
Boldog születésnapot Relaks - és ne csináld, hogy ma nem bulizol! :) -
Boldog születésnapot Relaks :D
mázli hogy én vagyok az első
-
Az ismertetőd (!) alapján engem is érdekelni fog a full batch :) -
passz...a harc jelenetek picit gagyik voltak, de nem volt rossz...
az jutott eszembe, hogy nem szívesen lennék ilyen helyzetbe. specialitásom, hogy online játékokba rengetegszer megmurdálok :D -
Az LN-olvasók visszajelzései alapján a SAO 2. része nem sikerült a legjobbra... Nem akartam LN-t olvasni, de így lehet belenézek majd. -
akkor nézd meg a gintamat...ja, nem fogod....