72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Jinrui 04-be becsuszott egy kis Avengers utalás :D
    Amugy ez volt eddig a legjobb rész sztem :)
    Az op meg mindent visz...

• Lelouch
    Természetesen a 17. részre gondoltam.
  • Lelouch
    Kuroko 16. - Aomine nagyon durva, tényleg egy egész más szinten áll.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Seirinnek most tényleg reszeltek.
  • armageddon666
    K-On! Movie
    megnézve :D

Viszont van egy szám amit nem találok. Samodare 20 Love vagy mi a címe. De a Mio által énekelt verzió! (Vége felé csak részletet lehetett hallani belőle).
  • LasDen #54023
    szvsz nem lett volna nehéz....az elején mondták párszor aztán meg a nevét már nem emlitették...én is magam megjegyeztem, hogy jó névválasztás aztán annyi :DD
  • Lelouch
    Hű de jó, hogy mindenki ezen lovagol. Ennyire nehéz lenne elvonatkoztatni a magyar jelentésétől?
    A "dráma" meg máshol bukott meg, mennyit is láttunk a sárkányból mielőtt megtörtént a baj? Másfél percet? Így igazán megrázó volt. :D

Amúgy tetszett a 4. rész. Silica is szimpatikus karakter volt.
  • Lelouch
    Szvsz nézhető magyar szinkronnal is.
  • Zomil
    Amugy SAO 4. rész...kicsit nehéz volt átérezni ugy a drámát, h a csaj pet-jét Pina-nak hivták... :D
  • vegicsek
    Sziasztok. Egy véleményt kérek szépen aki tud nyilatkozni: A fullmetal alchemistet angol felirattal éri meg nézni, vagy jó a magyar szinkron?
  • Lelouch
    A Társulat új hangjai nem olyan rosszak, kivéve Shalnark, neki elég gáz lett. :D Egyébként meg mire lemegy a SAO, kb. pont akkor fog jönni itt meg Greed Island. Hogy véletlenül se maradjunk játék nélkül. :D
  • Zomil
    Little Busters trailer:
  • LeventeV
    Kiváncsi leszek rájuk. Ahogy lesz időm megnézem mindkettőt.
    Mirai Nikki-vel kezdem, aztán GC.
  • Máté94
    Akkor nem. :c :D

• Zomil
    Én sem értem néha miböl szüri le Máté ezeket :D
  • Lelouch
    Mindig olyan rossz irányba gondolkozol. :D
  • Máté94
    Ezek után az játszódott le bennem, hogy Kurapica majd megakarja ölni Hisokát, de ő elvileg nem igazi tag, ezért amikor odaérnek a harchoz, akkor jó kis cliffhanger érheti Kurapicát. :)
  • Zomil
    HxH 40,41: Uhhh, hát ez az arc nem lesz piskota már elöre látom :D
    Remélem azért Leorio is megérkezik majd :D
  • LasDen #54010
    melyik a kisebbik rossz :D
  • Lelouch
    Nem jó egyik se. :D
  • Zomil
    Hát...nehéz választani, h melyik anime föszereplöi a kevésbé idegesitöek :D
    Talán GC, mert a Mirai Nikki-t még nem volt kedvem végignézni...
  • Máté94
    Mindkettő, végül is. :)
  • LeventeV
    Kösz.
  • LasDen #54005
    hát...talán a Nikki...
  • LeventeV
    Melyik a jobb? Guilty Crown vagy Mirai Nikki?
  • BEAST #54003
    Arra azért kíváncsi vagyok milyen alapvető információkat/szabályokat hiányol.
  • Máté94
    Világra úgy értem, hogy az univerzum egyezik, tehát a bolygó, amin játszódik.
  • LasDen #54001
    szal akkor csak egy spin off...
  • Máté94
    Nem, csak ugyan az a szerző és a világ is elvileg egyezik.
  • LasDen #53999
    az Accel World közvetlen folytatása SAO-nak???
  • Lelouch
    De hát Zomil az LN ismerete nélkül állítja ezt...
  • Lelouch
    Igazából olyan részletesen nem vágom mi jön ezután, de ja, majd össze fog még állni Asunával. Még úgy is mint két kicsi legó, már ha érted mire gondolok. :D Bár az tuti nem lesz benne az animében, pláne hogy az csak a webnovel része volt. Mikor elkezdték kiadni LN-ként az Accel World sikere után, azt a bizonyos fejezetet érthető okokból kihagyták a könyvből. :D Szerintem vehető canon-nak, úgyhogy majd elolvasom azt is ha ott jár az anime. :D
  • Seth
    Legfeljebb azoknak nem élvezhető,akik ismerik a világát LN-ből és ahhoz görcsösen ragaszkodnak.
    Én nem ismerem,nem is fogom elolvasni, még sincs hiányérzetem, minden meg volt magyarázva a maga idejében
  • BEAST #53995
    Tudtam, hogy valaki említeni fogja ezért írtam külön oda "és még tetszik is". :D Jó pár .hack sorozatot/filmet megnéztem de mindegyik fura elborult világként ábrázolja az mmokat... pontosabban ha a világ rendben is lenne, nem magán a környezeten van a hangsúly hanem az idegesítő/elborult karaktereken. :D

Amúgy nem tudom milyen alapvető információkról meg szabályokról beszélsz, eddig amit láttam minden magyarázható volt egy átlag mmo szabályaival... sőt mintha a Lineage 2-t látnám anime verzióban.
  • Zomil
    .hack nem ilyen? :) (nem láttam még)

Amugy meg sztem az anime önmagában nem teljesen élvezhetö mert alapvetö informáciokat hagynak ki a világrol és a szbályokrol. Persze ha csak egy popcorn guilty crown féle látvány animére vágyok akkor annak tökéletes.
  • BEAST #53993
    Nekem eddig nagyon tetszik a SAO, a negyedik rész pedig különösen jó volt. Az első mmo alapú anime ami tényleg jól ábrázolja a játék világot, a játékosokat és még tetszik is.

A manga/LN pedig különösebben nem mozgat, főleg amíg az anime önmagában is élvezhető.
  • Zomil
    Értem köszi :)
    AA-n azt olvastam, h hamarosan megint kapunk a föszálbol :)
    Amugy Asuna-val meg késöbb ujra összeáll? Mert ugy tudok kettöjükröl szol a föszál
  • Lelouch
    Biztos nem nézik jó szemmel az alacsonyabb szintűek, ha a jó kis vadász és edzőhelyeket a magasabb szintűek sokat használják. Arról is volt szó, hogy a források korlátozottak, így nézhetjük úgy is hogy elveszik a teret az alsóbb szintűektől, hátráltatva a fejlődésüket. Meg biztos vannak bajkeverők is, vagy akik visszaélnek a szintkülönbséggel. Viszont ha nem feltűnősködik az adott illető, nem hinném hogy problémát jelentene magasabb szinttel alacsonyabb szinten tartózkodni.

Az információs csaj meg Argo volt. A 2. részben aktív szerepet kellett volna játszania de teljesen kihagyták. Az első szint vezérének legyőzése után amúgy kiderült, hogy két ember volt Kirito barát listáján, Klein és Argo. Szóval elég jó viszonyt ápol Kiritóval. Gondolom ezt megjegyzem, hátha később lesz valami szerepe.
    A gyors szintlépéssel meg az a baj, hogy nagyon veszélyes, és sok kockázattal jár együtt.

Na igen, én ezért követem azt a receptet, hogy az anime epizódok után elolvasom LN-ben is az adott részt. Úgy azért jóval teljesebb kép áll össze bennem.
  • Zomil
    Lehet csak én nem értem, de amugy miért baj, ha valaki magas szinttel van alacsony területen? Mert azon kivül, h ez megegyezés szerint helytelen nem láttam rá konkrét indokot.
    Amugy a 3. rész végén meg is jegyzi az az informácios csaj, h felelötlenül lépkedi a szinteket. Ezt sem értettem, h miért baj egy mmo-ban ha valaki gyorsan lépked szinteket :D

Az a baj, h az anime nagyon kevés dolgot magyaráz meg, azt is csak röviden...igy kicsit hülyének érzem magam miközben nézem és nem értem h mi miért történik...
  • Lelouch
    Mondjuk az animéből kimaradt, de Kirito az eset után őrült szintlépő edzésbe kezdett. Egyszer összetalálkozott Kleinnel, aki szintén megkérdezte tőle hogy hanyas szinten áll. Akkor jött ez a monológ: "To be able to keep secret stats such as the level is a player's lifeline. To not ask is therefore an unspoken rule in SAO. But up till now there's been no reason to hide it from Klein, so I answered honestly."
    Szóval valamilyen szinten érthető, hogy eltitkolta, de ha már egyszer magára vállalta a beater szerepet, akkor most is megtehette volna, még ha ki is zárják a céhből, legalább megelőzhette volna a csapdás katasztrófát. De hát megfizette a tanulópénzt, az fix.
  • Malakai
    Továbbra is SAO 4:
    Ez alapján mondjuk van értelme annak is, hogy ott miért titkolta el és itt miért mondta el a szintjét. Itt csak 5 napot volt alsóbb szinten azért, hogy egy nem épp fair bandát lekapcsoljon és rács mögé dugjon, tehát nem lesz belőlle gondja, ha megtudják is, hogy magas szintűként járt ott.