72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sugitaloid :DDDDD
-
Prof William #54146 Azt hiszem itt egy chanos hozzászólással élnék...
Miafaszt nézek.
:) -
wtf? :D -
-
Ez van ha egy Tomoki szerű főhős hatalmat kap és egója is megvan a használatához? :) -
Meg persze a felöltöztetésük...emellett pedig 3mérettel is meg tudja növelni a mellméretüket :D -
A nagy világmegváltó hős "legmagasabb skillje" pedig a fehérnemű lelopása a nőkről... :) -
Estatica: Laza egy föhös az biztos... :D
Szar sorsa lehetett, ha egy bordélyban kellett dolgoznia :D -
Na igen, szerintem jobb is ez a megoldás, mint amit az LN alkalmazott. Ez a gyilkosságos sztori is pl. a 8., melléksztoriknak szentelt kötetben van, de azon a ponton már kit izgatna? :D -
Ma valahogy nem koncentrálok rendesen, szóval az LN-ben nem igazán visszaemlékezés formájában kerülnek elmesélésre a melléksztorik. :) Így meg lényegében semmi probléma nincs azzal, hogy így oldja meg az anime. -
Ez így nem teljesen igaz. A fősztoriban max. utalások vannak, elvégre a melléksztorik nincsenek beépítve az LN-ben se a fősztoriba. Teljesen különállóak, Gaiden jellegű történetek... Úgy kell elképzelni, mint a Darker than Black-nél vagy most a Code Geass-nál... -
LN-ben, hogy van lényegtelen szerintem, na de mindegy. :) -
Ezek mind visszaemlékezések az LN-ben a fösztori közben visszaemlékszik Kirito 1-2 ilyen kis történetre. Ezeket nehezen nevezném föszálnak. Csak az animében kicsit máshogy oldották meg, mert itt "beépitették" a történetbe, nem pedig visszaemlékezésként van megcsinálva. -
*fősztori közben... -
Ami tény, hogy ezek side story-nak vannak jelölve az LN-ben, és csak a fősztori után lettek kiadva... Szóval ez csak ilyen Gaiden-szerűség ami most megy az animében. -
Eddig a főszál az volt, hogy bent vannak, milyen ez a világ, stb. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amíg másról szól a történet, addig más a főszál.A frontlineozásból semmit nem láttunk, gondolom azt mondják az emberek, mint főszál, de az még nincs akkor főszál sem lehet. -
To Love-Ru Darkness Buttocks Mousepads Auctioned for 100,000+ Yen
Azt a mindenit. Az ilyen limitált kiadású TLR cuccokkal aztán lehet pénzt keresni. :D
Emlékeztetőül... -
1. rész fősztori
2-7. melléksztori
Ha minden igaz a 8. résszel folytatódik majd a fősztori, legalábbis a részek címei alapján erre spekulálnak. -
A 2. résztől kezdve eddig az összes az volt. :) -
Van benne side story? :) -
Sao 05:
Ez még mindig Side-story? Vagy ez már a föszál része?
Horizon 04...Tori még mindig meztelen...de miéééért? :D
Jah bocs az utolso 2percre kapott ruhát :D -
Majin Buu után, de a timeskip előtt játszódik majd a története, ugye? Erőszintek szempontjából a legjobb, most meg is jött a kedvem a Janembás movie újranézéséhez. :D -
HxH
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából én csak Killua miatt sajnálom, mert így nem sokat fog szerepelni... Gon-t önmagában én se bírom, de be lett hozva pár karakter akikkel összeállhat majd. Egyébként a "fő" négyesből most Kurapicára fújok a leginkább, nagy segg volt az utolsó arc során...
Medaka:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig volt olyan. :) Arra ment ki az egész, hogy megdöntsék Medakát, és hogy szembesítsék azzal, hogy rossz úton halad, mert már nagyon el volt szállva... Illetve hogy Zenkichi megfossza őt a főszereplő rangtól. :) Bár azon a ponton már nagyon átmentek metába. Zenkichi először erővel akart hatni rá, de péppé verte Medaka, ezért állt elő az ötlettel, hogy ha erővel nem nyerhet, majd nyer az elnökválasztáson keresztül. Az meg elég megalázóra sikeredett szerencsére. :) Jött is a hajvágás+karakterfejlődés :)
-
HxH:
Kár...pedig sztem nagyon jo karaktere van :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt meg pláne sajnálom, ha már Gon és Killua is szétvált...valahogy Gon-t önmagában nem birom...
Medaka:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem igazán olvastam ilyet, h Medaka ellenes szövetség, csak annyi volt, h az elnökválasztásnál Zenkichi nyer.
Olvasgattam én is h mik lesznek a következö arcokban, de nekem érdekesnek tünt.
Accel World 16:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megint egy olyan dolog " Incarnate system " amivel kb. mindent meg lehet majd magyarázni ezentul... -
Dragon Ball Zed Múvie Teaser....
durván néz ki...1-2 jelenet akár filmekbe is elmenne, olyan szép. és igazán figyelemfelkeltő előzetes. most megnézném már :D bár nem lesz benne semmi egetrengető újdonság, de a név kötelez....meg a full hd :DD
-
Hát nem tudom... Medaka Box manga spoiler ehhez kapcsolódva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit láttam belőle, lesz még rosszabb is. Még egy Medaka-ellenes szövetség is alakul majd, amiben benne lesz Zenkichi is... Ezen nem lehet mit megszokni, max. elfogadni, hogy okkal ilyen irritáló a karakter.
Egyébként látva milyen gyengén szerepelt az első BD+DVD kiadás, a 2. évad után nem nagyon lesz már több. :(
HxH
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leorionál az a baj, hogy powerlevel terén nagyon el van maradva. York Shin után jön majd Greed Island, ahol Gon és Killua baromi sokat fog fejlődni, eközben Leorio meg a tanulmányaira koncentrált... Utána jön egy oltári hosszú powerlevel arc(kb. 130 fejezet, messze a leghosszabb az egész mangában), ahol egyszerűen nem volt helye, kinyírták volna simán... A legutóbbi arc-ban már visszatért, de most megint jegelve lesz szerintem, már Gon és Killua is különvált.
Több szálon is folytatódhat a hiatus után a manga, kiváncsi vagyok kik lesznek főszerepben... -
Pedig egy idö után meg lehet szokni :D
HxH 42:
Nagyon várom, h elkezdödjenek a harcok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre megjelent Leorio és naná, h még nem tanulta meg a Nen-t... :D
Valahogy nekem mindig ö lesz a kedvenc szereplöm, kár h nem nagyon fog szerepelni késöbb -
az szar :DDD -
Egy nagy bajom van a Medaka Box-szal, Medaka karaktere... Már-már úgy tud irritálni, mint LasDen-t Momoi a Kurokóból... :D -
Top 15 Most Anticipated Anime of Autumn 2012 -
Elsőt végigolvastam - Tőlem ez nagy dolog ám - :))) -
Ilyenkor szokták behozni a válogatott szálat, nemzetközi meccsekkel és tornákkal, szerintem az se lenne rossz irányvonal. -
Bocs, tudom grammar nazi-dolog, de egy helyesírási hibát már észre is vettem az 1. kötet 1 részében, az első képen :( -
Prof William #54114 Ha már Nessi akkor ajánlom figyelmetekbe a Chykuu Misaki c mangát.
http://animeaddicts.hu/online.php?filelist.6882 -
igenis van lehetőség benne....mint kiderült a csodás generáción túl is voltak fantasztikus játékosok, csak a túl jó szereplésük elnyomta őket, de nem voltak rosszabbak náluk....
a nagy csapat első éve a trónra nem lehetett olyan sima menet....plusz mellettük lehet szó Kagamiról, hogy az államokban mit csinált akkor vagy Hyuuga és Teppei mi jót csinált...vna lehetőség benne :D
vagy folytassa ezt...elérik a céljukat és utána behoz egy újat, új mégerősebb (hova már?? :D) ellenfelekkel...tök eredeti és nagyon izgi...:D -
Evangelion 3.0 -
Nem tudom :) -
A K-on-ból lehet egyáltalán bármit is elspoilerezni? :D -
Új fotó Nessie-ről
Miért linkeltem? Mert tegnap belenéztem a K-On Movie-ba... aki látta a teljes filmet, érti, hogy mire gondolok!
De könyörgök, én még nem láttam, így ne spoilerezzétek le! :))))))))
-