72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Boldog születésnapot Imi! -
Boldog születésnapot, IMY! -
Boldog SZületésNapot Imyke -
Boldog születésnapot Imyke! -
Igen, a fenti sor egy link -
tányleg.....én is csatlakozom...póódogg szültésnapot....:DD -
Boldog születésnapot, Imy!
-
HunterxHunter 43. - Uvogin ugyanabba a nen kategórába tartozik, mint Gon. Utóbbinak van még hová fejlődni. :) -
nah ez érdekes.....belenézek majd...főleg a dermesztő sagaba :DD -
lehet, nézni kéne, hiába "végtelen" sorozat? : } -
Úgy néz ki, hogy a Viasat6 fogja adni a Dragon Ball Z-t. -
Nem lesz jobb... -
Ja oké, jó tudni. :D Mondjuk én megvárom a videós kiadást, mivel láttam a régi sorozatot nem hajt annyira a tatár.
-
A hiba Önben van.
:DD -
A Mirai Nikki 6 rész után sem köt le annyira. Később sem lesz jobb? -
Neeem :)
US már kiadta a feliratot, csak a videos kiadást még nem ezért még nem hirezték ki :P -
Akkor megint le vagyok maradva. :) Lassan pótlom. -
Már angol felirattal nyomod? :D -
Havonta jön új fejezet. -
Nem tudom mikor láttam utoljára, mert már 2szer beértem. És elég ritkán jönnek a fejezetek úgy rémlik. -
HxH 43: Uhh, de szép felvezetés. Mi lesz itt omg :D
És Kurapica ezeket akarja legyözni? :D -
Lassan beérem a Rosario+Vampire II mangát. Touhou Fuhai és Akua behozatalától kezdve baromi jó az egész. :D Már-már Negima-tier. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tsukune most irtó brutál lesz, ezzel a Youjutsu + Shinso vér kombóval. :O
De jó lenne egy anime reboot... -
Horizon 6. részében ismét hallhato az elsö éved ost-jéröl a legjobb szám(szerintem) :) -
Nem sok az - a cikkben ki is van minden vesézve.
De, érdemes a többi link mögé is benézni. Némelyik 2011-es, tehát "friss", -
Nem a hitelességgel van problémám, hanem valahogy soknak tűnik... -
-
nem.. -
Első linkem mögött:
"According to an investigation by Media Development Research Institute Inc., a 30 minute episode of a TV anime in 2010 that totaled 11,000,000 yen (about US $145,214 at the current exchange rate) consisted of the following expenses:" -
epizódonként? nem sok ez egy kicsit? -
~150-200.000$ között... -
Ezt a kérdést már sokan feltették net-szerte.
Crunchyroll + Metafilter + Animenetworks + Otakupride + washiblog
Csak, hogy egy párat linkeljek a Google-keresésből. -
EnxTheOne #54236 Hi,
lenne egy láma kérdésem.
Egy jol rajzolt animének mennyi az "elöállitási költsége"? EGy epizod. :D:D:D -
Ez a One Outs zseniális. Nem semmi milyen elmejátékokat űznek, és mikkel állnak elő baseball közben. :D Tokuchi meg már be is került a top5 karakterek közé nálam.
-
Binbouga...
jujj.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A teljes Avatar (1) megvan, csak még nem szedtem össze annyi erőt, hogy nekivágjak - mire megtörténik, addigra a 2. sorozat is befejeződik, szerintem :) -
nem egészen értem a nagy felhajtást körülötte...jó mondjuk ebből a folytatásból még 1 részt nem láttam, de az első avatarból többet is és annyira hű de jó nem volt -
Augusztusban magyarul az Avatar - Aang legendája folytatása.
"A Nickelodeon elnevezésű, gyerekeknek és fiataloknak szóló csatorna augusztus 26-án, este kilenc óra után mutatja be itthon a The Legend of Korra, azaz a Korra legendája című animációs tévésorozatot, mely Amerikát már olyannyira meghódította, hogy még az első szezonja sem fejeződött be, de már berendeltét a folytatását. " -
comicketről...:D
-
Hunter x Hunter Film's 2nd Poster Visual, Story Unveiled
Hát, kiváncsi leszek... Szerintem nem pont a York Shin arc közben/után kellene Társulatos movie-t csinálni. :) -
végre vége a Hyouka fesztiválozásának...1 résszel túl húzták sztem :D nem volt rossz, de az ibara féle mellékvonalt nem értem minek kellett. tök érdektelen volt.