72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Hátha érdekel mást is, rajtam kívül:

Another アナザー
    2012, 109 perc.

Based on the novel "Another" by Yukito Ayatsuji (first published October, 2009 by Kadokawa Shoten).
  • Prof William
    Útjára indult hát 2012-ben is a Goldenblog!

Most először a blogom is indul a szavazáson!

Aki úgy gondolja látogasson el erre az oldalra

http://goldenblog.hu/szavazas.aspx

és az "Egyéb blogok" kategóriában szavazzon rám!

A szavazók között egy igazi hamisítatlan Yandere szivenszúrást sorsolunk ki amit Gasai Yuuno kézbesít majd a szerencsés nyertesnek!

• Lelouch
    Most tényleg rámaggatod a hater jelzőt csak azért, mert nem jött be a kivitelezés? Hát oké...
    Mondjuk 4chan-on mikor ez felmerült, azt írták az LN-ben jobban fel volt vázolva a dolog, szóval neki is ugrok aztán majd meglátom.
  • Lelouch
    Erre gondoltam.
  • BEAST #54343

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Természetes emberi reakció. Környezeti hatások, hosszabb elzárás, magány, esetleg mások/többség nyomására bármikor megtörténhet/nik ilyesmi a valóságban is. Persze ezeket a fellángoló érzelmeket a filmvásznon mindig elnagyolják, de így van értelme.

Ha megnézed Silica is azután kezdett el igazán érdeklődni Kirito után amikor meglátta, hogy a többi karakter kezd annyira beletörődni a játékvilágba, hogy párokat keresnek maguknak. Ugyan ezt láthattuk Lizbethnél is. Asuna révén szóba kerül a téma, majd megjelenik Kirito akivel egy elég meredek kalandot él át.

Ráadásul mindketten az életüket köszönhetik Kiritonak. Gyakran, főleg ilyen fiatal korban könnyen összekeverhető az őszinte csodálat és hála a szerelemmel.

De persze könnyebb fújtucatsablonhárem elem fikázni. Haters gonna hate. :)
  • Győri Devi
    hát akagit követem, kaijiban van egy jó nagy elmaradásom még, Tenbe egyszer belekezdtem de azóta hanyagoltam, a Realt olvastam el annak most nagyon várom hogy legyen folytatása hasonlóan Vagabondhoz, jelenleg meg a Worst-ön szaladok át :D

Zerohoz valami pontosabb linket nem tudsz adni mert van egy pár :D
  • Lelouch
    Saki? :D
    Amúgy nem értem, miért kell a Kaiji mangában is mahjongozni. A Ten és Akagi kettős nem volt elég Fukumoto-nak? Ráadásul az Akagi elvileg még be sincs fejezve, inkább folytatta volna azt akkor...

Az One Outs mangát amúgy olvasod? Vagy valamelyik Fukumoto művet? :D Most a Zero-n gondolkozok hogy el kellene kezdeni, bár abban állítólag matekoznak... :D
  • Győri Devi
    viszont mahjong anime nekem jöhetne :D
  • LasDen #54339
    ilyen a szerelem első látásra vagy 2.ra :D
  • Lelouch
    Sword Art Online 7.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mennyi időt is töltött együtt Lizbeth és Kirito? Így kb. teljesen hiteltelen volt számomra ez a hirtelen jött nagy szerelem Lizbeth részéről. De hát nem maradhat ki ebből se a háremes szenvedés és dráma.
  • Lelouch
    Na végignéztem a One Outs-t. Egy igazi élmény volt. Annak ellenére, hogy a baseball miatt eddig mindig halogattam a megnézését, most a végére még a 10/10-et is kiérdemelte tőlem. Végre egy sorozat, amit lehet egy lapon említeni a Kaiji-val. Nagy kár, hogy ezt is ugyanolyan kevesen vették anno, így nem várható belőle folytatás. A Kaiji-ból is csak az élőszereplős mozifilm reklámozására jött 2. évad...
    Amúgy olvastam, hogy a Madhouse-nál ugyanaz a készítőgárda dolgozott ezen is, mint a Kaiji-n. Ha már nem folytatják a One Outs-t, szívesen vennék egy Liar Game adaptációt tőlük, vagy egy másik Fukumoto-manga feldolgozást, amiben nem mahjongoznak... :D Bár látva, hogy milyen kicsi az igény az ilyenekre... Szomorú...
  • LasDen #54336
    hyouka 18...áh...minek kellett ez a rész??? annyira fölösleges volt....
  • Zomil
    Ez nagyon jo volt :D
  • LasDen #54334
  • IMYke2.0.0.0
    Höhö... vicces volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig csak átfutottam a topikot - direkt nem olvastam el a hosszabb lélegzetű írásokat, hogy még véletlenül se olvassak el olyan infókat, ami jövőbeli sorozataimat érintheti.
  • Zomil
    SAO 7. része egész kellemes volt, talán ez a sidestory tetszett eddig a legjobban. A 8. résztöl meg elvileg végre folytatodik a föszál. :)
  • LasDen #54330
    többször eszembejutott már, de mindig elfelejtettem mire odajutottam volna.
    az Ace Attorneyból mér nincs anime??? tökre adná magát az egész....:D
  • Lelouch
    Már nem kell sokat várni arra se, és hatalmas lesz.
  • armageddon666
    Most telt be a pohár!! :)

Szerintem a mostanában divatba jött hosszú címek mellett nem gáz a rövidítések használata.
  • Zomil
    Jaja, jo kis csata volt, de Kurapica-t sajnos még nem láttuk rendesen harcolni :D
  • Lelouch
    Uvogin egy állat, a szó szoros értelmében. :D Ez a Rider hang meg telitalálat volt neki. :) Kurapica is akcióba lendült végre...
    Eddig nagyon elégedett vagyok a Madhouse munkájával, már nem is sajnálom annyira, hogy nem ott folytatták, ahol a régi sorozat abbamaradt.
    Féltem a cenzúrától is, mert azért csak a vasárnap reggeli műsorsávban megy, de eddig teljesen okés az is. :)
  • Lelouch
  • LasDen #54324
    most találta csak ki, hogy mit jelent...:)
  • Lelouch
    És hogyhogy csak most hoztad fel? Ez az egyik olyan sorozat, amiről szinte minden héten írunk ide. :) Eddig nem volt probléma? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mert itt határozottan rám szóltak a bannerben, hogy még csak gondolni sem szabad ilyesmire... :)
  • LasDen #54321
    mondja az aki egy csapatot sem nevez nevén...:DDDD

amúgy szerencsére ezek a rövíditések elég jellegzetesek és/vagy széles körben használtak, hogy ne legyen probléma a felismerésükkel....
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondtam [nem kértem], csak lakonikusan szóvá tettem, hogy rettentő mód rühellem az ilyet - és kiírtam, hogy mit takar a hieroglifa.
  • Lelouch
    Akkor most emiatt ne használjunk rövidítéseket? :D
  • LasDen #54318
    valamelyik nap megnéztem ezt a Gyot....hogy az mekkora egy szar....rondán néz ki, szarok a hangok és unalmas az egész....
  • IMYke2.0.0.0
    Ezeket a "rejtjeleket" sosem szerettem. Hunter x Hunter (2011) Episode 44.
  • Zomil
    HxH 44: Nagyon jo rész volt, nehéz lesz kivárni a folytatást :)
  • Zomil
    off:
    Fate fortress 2 :D
  • Zomil
    Hát igen...az ötletei jok, csak éppen másnak kéne megirnia nem neki :D
  • Lelouch
    A hosszú hozzászólásomban valami ilyesmire utaltam jómagam is. :)
  • Lelouch
    Ez jó lenne, de a mérleg másik nyelvében meg ott van az, hogy nem kellene túlságosan elsietni a dolgokat...
  • LasDen #54311
    és ebből mennyit láttunk??? csak egy nagy lófaszt...:D
  • Lelouch
    Amúgy meg jövőhéten már nem melléksztori lesz tudtommal.
  • BEAST #54309
    Nekem pedig pont ezért tetszik. Végre egy anime ami egész szépen és hihetően ábrázolja az mmo világot. Felőlem akár évekig mehetne ez, bár akkor kisebb ugrásokkal ha kérhetném.
  • Lelouch
    LOL. Nézd már meg, hanyadik szinten jár már a frontvonal a 7. részben. :D