72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    De.

• Lelouch
    Nem 20? És mire gondolsz?

Egyébként meg lehet kövezni, de nekem most bejött ez a rész. :D
  • Máté94
    AW 21.: Nem hiszem el, hogy az utolsó részre tartogatják...
  • Zomil
    Horizon S2 08:
    Ez a kép mindent elmond a részröl...Eléggé wtf rész volt :D
  • Prof William
    Tasogare Otome x Amnesia manga 36-ik fejezet.

Mintha elég sok átfedés lenne az animés ending verzióval, bár ez majd csak a következő fejezetre lesz még tisztább. Úgy tűnik a készítők kikérték a mangaka véleményét is...
  • Lelouch
    Az első évad tempóját nézve jogos...
    A 4. évadnak viszont szerintem csak az szabna határt, ha a manga befejeződne a közeljövőben.
  • LasDen #54424
    nem kell annyit várnunk szerintem :DD meg nem hiszem, hogy lesz 4. évad (remélem inkább)
  • Lelouch
    Ahogy most elnéztem, a 3-4. évad körül már fog menni neki a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kosárra dobás is... :D
  • LasDen #54422
    igen-igen valami olyasmi, de van még 1-2 trükk a tarsolyában :D
  • Lelouch
    Kuroko no Basket 21.
    Kuroko abba az irányba fog fejlődni, mint amit a Shutoku-duó tárgyalt, mi? Az lesz majd a vanishing drive? Bár gondolom az már nem fog beleférni ebbe az évadba.

Viszont a Kise vs. Aomine összecsapás az előzetes alapján még most meg lesz ejtve. :)
  • Prof William
    Mivel ez valszeg az orosz flotta, ezért biztos hogy a ruszki matrózok elitták a felújítási pénzt. :)

Egyre jobban BR után kiált ez a sorozat.
  • LasDen #54419
    az utolsó részre tartogajták...:D
  • Seth
    Muv Luv 09.
    Részről részre, egyre minőségibb darab lesz :D

• Lelouch
    Amúgy ahogy elnézem, már kezdenek felvezetni a Sword Art Online animében egy anime-original szálat...
    Kirito párbajánál mutattak ugye egy "nevető koporsó" tagot. A bibi csak annyi ezzel, hogy az LN-ben nem volt ott, ami nem meglepő, lévén ekkorra ott már fel lett számolva a céh. Úgy látszik az animében ez nem történt meg, hiszen nem lenne tanácsos a céh göncében járkálni. :)

Kiváncsi vagyok, mit akarnak majd ebből kihozni... Bár végülis mindegy, csak ne nagyon térjenek el az LN-től, mert az a folytatás rovására menne.
  • Lelouch
    Töltsd ki az űrt valamivel, pl. nézz bele a Yu Yu Hakusho-ba. Ugyanaz írta a kettőt.
  • Zomil
    Nincs HxH a héten :(
  • Prof William
    Anime logika...

akinél a nagyobb fegyó van és hangosabban ordít az az ász. :)
  • Malakai
    Muv-Luv 9
    Biztos én vagyok lassú, de itt miért is Yuuya volt az ász? Ő csak meghúzott egy ravaszt lényegében. :D
  • Lelouch
    Ha már itt járunk, ehhez még van egy adalék, amit még a "gyilkosságos" sztoriból hagytak ki...
    Kirito szándékosan titokban tartja, hogy egyedi képességet kapott, ennek ellenére valamilyen módon, Heathcliff, Asuna céhének vezére tudomást szerzett róla... De ez a Heathcliff amúgyis gyanúsan sokat tudott, mikor kérdezgették a játékkal kapcsolatban a nyomozás során...
  • Zomil
    Épp ezért nem értem, h még mindig nem mutatták meg, h miért csináltatta a kardot, csak annyi látszik, h elözö részben összeszenvedett egy ritka kardot, erre most el lett felejtve közben meg elözö részben még ugy volt elöadva, h ez lesz az uj kardja...
  • Lelouch
    Kiváncsi lennék mennyire hitelesek ezek a statok, az LN-ben nem voltak feltüntetve. Amúgy Kirito mondta azt Lizbeth-nek, hogy mostantól az új lesz az elsődleges kardja. Még nem láttam az új részt, de érdekes ha mégse azt használta. :)
  • Lelouch
    Idősorrendben halad az anime. Itt van a timeline, bár mivel az egész LN-re kiterjed, erősen spoileres.
  • Count Adyn
    de majd később
    dual wieldezni fog a kettővel mikor durvul :D
  • Count Adyn
    Nem vagy az:) Igazából a kristály kard
    (Dark Repulser)
    nem jobb mint az alap kardja
    (Elucidator)
  • Zomil
    SAO: Most lehet hülye vagyok...de az anime nem idösorrendben halad? Akkor Kirito miért nem a kristály kardot használja?
    De ezen kivül iszonyat jo rész volt :)
  • DarkHorSe
    Koszi, megnezem ezeket eloszor, aztan meg jelentkezem.
  • Count Adyn
    Mondjuk Fairy tail ami beugrik erre:)

Komolyabb témában meg Steins;Gate ami nagyon bejött, illetve Sword Art Online és Kokoro Connect ami nemrég fut és megtetszettek nekem:)
  • Zomil
    Nagyon sok nézhetö jo minöségü anime van a frissebbek között is, szoval ha tippeket kérsz szivesen adunk, csak szükitsd le vmi stilusra v mondj példát ami érdekel, mert berakhatok nekem egy 10-15-ös listát, de az sokat nem ér :D
  • Lelouch
    Ezekhez hasonló nézhető anime annyi van, mint csillag az égen. :D
  • DarkHorSe
    Hello, regebben sok aminet neztem, Fullmetal Alchemist, Death note, bleach, naruto meg ilyenek. Gondoltam ujrakezdem, mostanaban jelent meg valami ezekhez hasonlo nezheto anime? Barmilyen stilusu lehet.

Koszi
  • Lelouch
    Kenichi OVA 2. - Na ez már jobb volt, mint az első. Így összességében kap tőlem egy 8/10-et.
    Amúgy meg kevés volt ez a két rész... Most várok egy darabig, hátha jön egy rendes második évad, ha nem akkor nekivetem majd magam a mangának valamikor.
  • Inquisitor
    Még nem láttam, de a két részes mellékszálból, és a 19-ik rész végi ajánlóból sajnos előre sejthető volt és én már annak is örülnék ha az EP21 nem lenne ilyen.
  • Malakai
    Accel World 20, vissza a Noumi szálhoz, újabb kiábrándító epizód, de legalább unalmas.
  • Lelouch
    Pedig a manga már számtalanszor fel lett hozva itt is, hogy mennyivel merészebb, mint a sima. :D Az OVA meg egész jól tálalta, bár pl. Mikannál már nem mertek mellbimbót mutatni. :D
  • BEAST #54396
    Tényleg nem volt rossz... bár csöppet meglepett mennyivel több a villantás az alap To Love ru-hoz képest is.
  • Lelouch
    Én egy nap egy mangából bizonyos számú(ami hangulattól függ) fejezetnél nem tudok többet olvasni, mert mindig belefásulok... :D
  • Lelouch
    To Love-ru Darkness OVA 1.
  • Máté94
    Nem vagyok nagy manga olvasó, ami megtetszik, azt végigolvasom... legalábbis úgy vettem észre. :D
  • Lelouch
    75 fejezet egy nap alatt? Nem semmi. :D Vagy csak én haladok baromi lassan a mangákkal? :D
  • Máté94
    HOMONCULUS: Egész jól indult a manga, de a vége felé számomra nagyon elsablonosodott. Belegondolva hasonló felállásba már szerintem láthattunk ilyet. De egy nap alatt sikerült elolvasni, tehát annyira nem volt rossz.