72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ezen alig van olyan cím, ami tényleg lesz ősszel... :D Nagy részénél még anime sincs bejelentve. -
Inquisitor #54509 No igen csak első esetben ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2000 körülre ment vissza mert rossz maradt az időgép és pár hónapot élt, második esetben meg 25 évet 2000-ig. Ha Okabe hagyná, miről szólna a sorozat? De bármilyen fura lesz még drámaibb is. -
ennél van újabb is asszem, mert olyanok is vannak rajta, amik nem is léteznek (Bamboo blad, ichizon s2 [ami ONA lesz sorozat helyett] vagy a Gundam origin)....
de amúgy lesz néhány érdekes sorozat...Psycho-pass, robotics;notes (ami szerintem bukó lesz valamiér) vagy a key-es little busters, amitől megint csak bukást várok... -
Ha volt már, akkor bocsi: 2012 Fall Anime v1.0
Ismertetők (is) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Visszautazott 1975-be, de balul sült el. Utána egy D-mail javított a helyzeten, de Suzuha ugyanúgy meghalt 2000-ben. -
am hyouka 20 iszonyatosan unalmas volt...végig se néztem, teljesen hasznavehetetlen részek... -
mi is volt??? már nem emlékszem :(( -
Steins;Gate 16.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Suzuha...
Remélem Okabe nem hagyja majd ennyiben a dolgot... -
History's strongest disciple Kenichi, Tengen Toppa Gurren Lagann, Claymore, D.Gray-Man, Darker than Black, Dragon Ball, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Needless, Nurarihyon no Mago, Soul Eater, Hellsing Ultimate, stb... :D -
Kara no kyoukai, gundam, break blade.... -
Helló!
Mondjatok már nekem valami igazán jó animét... amibe van sok szereplő sok csata és jó story..
Jelenleg amiket nézek
Hunter x Hunter egyik legjobb jelenleg futó anime
One Piece BEST!
Fairy Tail
Accel World
Sword Art Online
Naruto, Bleach, stb.. kaszáltam mert unalmasok/gagyik..
Amik még tetszettek
Ano Hana, Code Geass, Mirai Nikki, Highschool of the Dead, Deadman Wonderland, To Aru Majutsu no Index, Neon Genesis Evangelion
Hirtelen most ennyi jutott eszembe amit élvezettel néztem végig..
Előre is kösz! -
Horizon S2 09: Tömény akcio. Tori szokás szerint meztelen a rész 90%-ában(valaki igazán elmondhatná hogy: MIÉRT? :D). Amugy korábban nem irtam, de nagyon bejön, hogy kicsit Tenzou központu most a történet. A légicsata meg nagyon király a végén, bár még egyáltalán nincs vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arrol nem is beszélve, h mekkora hatlmas troll ez a Musashi banda :D
Már 4-5 rész ota azzal szorakoznak, hogy valahogy joban legyenek az angolokkal, elözö részben végre a zsoldosaik lesznek...erre most HÁBORUT inditanak ellenük...kééééész... :D -
Inquisitor #54498 "Csak megjegyezném, hogy ha egy fordítás nem a szerző engedélyével történik, ugyanúgy warez, meg a szomszéd jogai, meg effélék. Szerintem."
A helyzet rosszabb. A kiadó engedélye is kell(ene). Rosszabb esetben még másoké is. -
Rosario+Vampire II 56. fejezet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Aizen" pozitív csalódás volt. :D Biztos megvannak a saját önös érdekek, de azért jó hogy most Tsukunéék oldalán van. Lassan a Bleach-ben is behozhatnák már a képbe... :)
Egyébként nem lepne meg, ha Akuha is a jó oldalra állna majd végül... Kokoa meg tisztában van vele, hogy az anyja és a nővére a fő ellenségek? :) És ha már itt tartunk, ő miért nem barna? :D -
Ja, hogy a végén felsorolja, mik voltak benne?
Én akkor írtam, amikor megláttam Nagato híressé, ikonikussá vált hóesés-tenyér jelenetét. [S mivel SG-scriptet használok, így a videó le is állt] -
Bőven több mint 10. A végén felsorol vagy 10-t normálisan, de a háttérben vannak más címek is, aztán a lépcső tetején is vannak még címek, és még így is felismertem olyat, ami nem volt kiírva. :D Vagy legalábbis nem láttam a kiírást. -
Qrva jó volt. Egy kis Haruhi is volt benne :) -
a srác a Hyouka-bol van, és igen, nagyon durva a szerkesztés, kb. olyan 10 anime-böl van összevágva az egész. -
Nem szoktam AMV-t nézni, de valamiért most megnéztem.
Hát ez valami hihetetlenül jól meg volt szerkesztve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor Miot elcsapta az autó, akkor kirázott a hideg. Durván jól össze van vágva az egész. Mondjuk relatív könnyű dolga volt a készítőnek. A himecut karakterek elég hasonlóak, így össze lehet válogatni jeleneteket. De hogy a srác honnan meg hogy került a képbe. Ugye K-Onban alig jelen meg srác, szóval azok a részek a legjobbak az AMV-ben amik K-Onosak :) -
Öhm :O
-
nem nézek olyan sokat most...kuroko, sao, sket, melody of oblivion, blassreiter, sengoku 2....és nem is spoilereztem el, bár nem is ódzkodom tőlük a saonál. nem is akadtam ki, csak egyszerűen nem izgatott a hogy létük és ez jelzi szerintem, hogy nem köt le túlságosan a sorozat, csak annyira hogy elmenjen a 20 perc vele... -
Szerintem megint megcsömörlöttél a sok néznivalótól, vagy egyszerűen elspoilerezted magadnak LN/akármi formájában, mert szerintem nincs ezzel semmi baj. Főleg hogy már ilyen bagatell dolgokon akadsz ki, hogy a hős megmenti a hősnőt és egyben jövendőbeli párját. :D -
nem..mer ha egy anime vagy más betud húzni, akkor nem unottan ülök, hanem igenis tudok értük szorítani és a többi.... -
mintha nem igy lenne, szinte mindegyik anime-ben :D -
Sao...pff...az volt ezzel a baj, hogy számomra az egész műdráma volt. egy fikarcnyit nem érdekelt mi lesz velük. és biztos is volt hogy legyőzik, így teljesen fölöslegesnek éreztem a nagy aggódásokat...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja hát aki ilyen modon kap powerup-ot az ne csodálkozzon, h megszivja :D -
Black Cat manga befejezve. Nagyon bejött, mindenképpen a legjobb shounen fight cuccok közé tartozik. Kár, hogy Yabuki Kentaro már nem is gondolkozik ilyenekben... :)
Érdekesség, hogy a To Love-ru szinte egy az egyben átvett néhány karaktert. :) Eve = Golden Darkness, Kyokou, Tearju... :) Még Train alteregója is feltűnt egy fejezetben. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lemondott a jövőjéről egy pillanatnyi powerup kedvéért... Nem csoda. Amúgy nem kutya a felerősödött kinézete se... XD -
Az a kép Gon-rol nem semmi :) -
Accel World 21. - Még nem láttam a részt, de mintha azt olvastam volna valahol, ahol az LN-t tárgyalták, hogy anno SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hime az Incarnate Systemmel nyírta ki a vörös királyt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurapicánál az ujjain lévő láncok közül mindegyik más képességgel rendelkezik. Van, amit bármikor használhat, és van, amit csak a pókokkal szemben. De amúgy ja, azért olyan erős.
A módszerrel, amit használ hatalmas erőre lehet szert tenni, de ugyanakkor hatalmas kockázatokat hordoz magában.
A gondolatmenetet másik spoilerben folytatom, ha esetleg nem akarsz lelőni semmit a chimera ant arc-ból. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gon is fogja használni majd ezt a módszert, hogy azonnali powerup-ot kapjon. Egy kis részlet a harcból. Utána nagyon csúnyán megjárta, ha Killua nincs akkor még a végén meg is hal... Egy kis betekintés abba, hogy nézett ki utána... Kurapica itt járatta le magát nálam, hogy nem ment meglátogatni Gon-t a "halálos ágyán", még a telefont se méltóztatott felvenni... Pedig még Senritsu is elment. -
SAO 09: Nah erre már azt tudom mondani, h jo rész volt, nagyon. :)
Gondolom innentöl felpörögnek az események.
Accel World 21:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most csak én érzem iszonyat pocséknak a forgatokönyvet? Mi az, h Niko v. a sárga király, esetleg Hime nem használt ilyeneket mikor bajban voltak...Mikor elvileg ök ismerik...Jo Niko azt mondta, h csak az ellen használják akik szintén használják...de ez egy akkora kamu kifogás :S -
HxH: ugy látszik mostantol mindegyik részre csak azt tudom mondani, h OMFG :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hisoka és Kurapica? hmmmm...szép lesz :D Amugy Kurapica azért ilyen erös, mert elkötelezte magát, h csak a pokokon használja azt a képességét?
Uvogi vs Kurapica harcot meg nem birom kivárni :D -
Nagyon japánosra vették :( - "Star Wars Japanese manga"
A tipikus kiabálós arcok, jaj. -
SAO- ban fény derült a kard kérdésre a mostani részben :) -
Most hogy AA kirakta mit fordit átnyálaztam az öszi szezont és rájöttem, h elég brutális öszi szezont kapunk teli igéretes alkotásokkal amik akár maradandot is alkothatnak. :)
Nehéz lesz heti 8-10 anime-t nézni :D -
Annak a linkjét nem kérem! "szarkazmus" -
Hozzáteszem, már adják magyar szinkronosan a Nickelodeon-on. -
Csak megjegyezném, hogy ha egy fordítás nem a szerző engedélyével történik, ugyanúgy warez, meg a szomszéd jogai, meg effélék. Szerintem. -
anime anime...