72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
na talán igy:)
-
nem jo a link -
Fate/Zero: öö jah hát az kajak ijesztő lehet:DDD
-
Ok... :D
Amúgy néhány LN-spoiler ismeretében, felmerül egy kérdés azzal kapcsolatban, amit Máté írt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Himének van egy nővére, de akkor ha Kirito tisztelegni akart Sachi emléke előtt, nem logikusabb lett volna, ha az elsőszülött gyermeknek adja a Sachi nevet? Szerintem ez így csak egy trollkodás az író részéről... :)
A többi LN-spoilerbe meg inkább mégse mennék bele...
-
(viccvolt, gondoltam a sok smiley egyértelmüvé teszi) :D -
Wut? -
Mert ök közbe beragadtak egy másik virtuális világba, azon most dolgozik az iro... :DDDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ez igaz lenne, elég szomorú, hogy még a kórházban se látogatták meg, miután mondhatni közel állt a halálhoz. -
AW/SAO spoiler-féle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kirito + Asuna = Sachi? = Sacchan = Kuroyukihime??? -
Szerintem viszont Haru volt az egyik legjobb karakter... :) És ez nem vicc. -
-
Ez a végsö harc nagyon kellemes volt, de én egyszerüen nem tudok többet adni 7/10-nél, mert a föhös egyszerüen irritált, voltak jo pillanatai, de nem sok. Viszont a többi karakter tetszett, a grfika, zene, mind jo volt, a történetben volt 1-2 hiányosság sajnos. Talán egy 2. évad jobb lenne amikor már tulvagyunk ezeken a drámákon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arrol nem is beszélve, h a végén már unalmas volt, h kb. az egész szereplögárda bögött...2szer is vödröt kellett cserélnem a monitor alatt
"Ja és nem vártam, hogy majd látni fogom a Parlamentet... :)"
elöször nem értettem, majd átpörgettem a részt és OMFG :D -
őőő...no comment :D magáért beszél
-
Jövő héten vége a SKET Dancenek...mit nézek én helyette??? :((((
SAO 12 már csak úgy nézem, hogy nézzem...fgantasztikus :D
a Horizonhoz nem ér fel :DDDDDDD -
Ja és nem vártam, hogy majd látni fogom a Parlamentet... :) -
Hiányozni fog a heti Accel World-adag, remélem minél hamarabb jön a folytatás. És bár nem mindig voltam maradéktalanul elégedett(...
), kap tőlem egy 8/10-et.
24. rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom, hogy Noumi melyik éne a nyomibb, az emlékezetvesztés előtti vagy utáni. :D
A rész végén lévő cameokkal kapcsolatban(LN-spoilert tartalmaz)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A buszon Rin volt, aka Ash Roller, de ez a múltkori figyelemfelkeltés után már gondolom megvolt. :) Mondjuk a tényleges behozatala csak a 9. kötetben történik meg, ami nem biztos, hogy beleférne a 2. évadba. :S Abból kiindulva, hogy most 4 kötet lett feldolgozva, meg 2 melléksztori a 10. kötetből. Apropó 10 kötet, még van benne egy melléksztori, egy SAO crossover, nem bánnám ha azt is meganimálnák majd.
A másik ismeretlen lány meg Utai volt, egy újabb korábbi Nega Nebulous tag. -
Kuroko 25...hát vége...
Murasakibara és Akashi is tiszteletét tette a végére :DD
jó lesz az a 2. évad...
a képzeletbeli csapatomban meg Kasamatsu lenne az irányító az tuti :D -
Felirattal nézem, japán hanggal. -
Talán rossz a magyar szinkron? Már ha azzal nézed. Amúgy passz, az RTL-es vetítésből nekem nem sok maradt meg, azóta meg bár láttam a Kai-t, abból ez teljesen kimaradt, filler lévén. -
És mitől vannak ekkora különbségek egy rész végén történtek és a következő rész elején történtek között? Most például egyik rész végén azt mondja Garlic Jr. egyik embere démona Piccolonak, hogy jó, hogy megjött, mert Garlic Jr. bosszút akar rajta állni. A következő részben ez már úgy hangzik, jó, hogy megjött, mert Garlic Jr. azt akarja, hogy Piccolo a szövetségese legyen. Most akkor mi legyen Piccoloval? Bosszút kell rajta állni, vagy szövetségest kell csinálni belőle? A képsorok amúgy ugyanazok.
De rengetegszer van az is, hogy máshogy mondanak el valamit egyik rész végén, mint a következő rész elején. Bár az értelmük nem sokban különbözik. Csak ez a Piccolos dolog már erős. -
Yousei végleg bezárt, vagy mija-a-fasz van? :( -
de láttam a Horizont...az első évadot....:DDD
és nem pontozok le mindent....de a szar az szar :DD -
Akkor lehet veled keverem, vagy mindenkit mindenkivel, már én sem tudom. :D -
a Horizon-t még nem is látta :D -
A' la Hanekawa: "Mindent azért nem, de ezt történetesen igen". :D -
Laden meg mostanában mindent lepontoz, ami nem Horizon. :p -
Ebben a topicban azért mindenki szavára adok :)
(najo Máténak sztem minden tetszik :D) -
attól még nézd meg...nem vagyok én kritikus, hogy adjál a szavamra :D
de azé megtisztel, hogy ennyire sokat nyom a latba :DDDD
meg úgyis jön valaki megcáfolva, hogy jobb volt annál :D -
kár pedig érdekelt volna, de igy elvetted a kedvem :D -
nah befejeztem Hyoukat....volt sok jó benne, de rengeteg szar is...
nagyon felemás volt. próbált hatost adni rá, de nem bírtam...... -
ps vita-ra kiadott F/SN op :) -
Sztornó!
Most ellenőriztem - az új php-s oldalon ez már nem működik! :( -
JDownloader-be szépen berakod (figyeli a Vágólapot, tehát, elég, ha a linkeken nyomsz egy másolást) és letöltöd. -
AA-rol lehet tölteni egyben? Mert láttam, h Azumanga AA project volt, ugyhogy neki is akarok esni, minöség biztos jo lesz :) -
-
Inkább US-t választom az azért minöségibb :)
Meg simán lehet, h a gintama forditojuk béna :) -
Ha úgy érzed, akkor nézd az ő feliratjukkal, nekem 8... :D Úgyis mindig itt lyukadunk ki, ha felmerül a téma. :) -
Estatica-t nézem tölük most és sztem nincs gond vele, bár az is igaz, h nem ézem mellé az angol szöveget, de magyartalanságot nem nagyon vettem észre, 1-2 helyesirási hiba meg belefér. -
Én semmit se nézek már tőlük. Néha azért beleolvasok a mangafordításaikba a TLR Darkness és a R+V kapcsán, de nagyon nem meggyőző egyik se, így azoknál is inkább maradok az angolnál. -
oh, pedig amiket nézek feliratokat velük azokkal nem voltak nagy gondjaim, de én is inkább az US-t preferálom :)
Közben még1 eszembe jutott nekem is: Itsuka Tenma no Kuro Usagi, itt már a legelejétöl 1pár a 2 föszereplö.