Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Nagyon profi a rajz!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS

Boldog Szülinapot Efti! Tessék, egy falat süti. Haaaammmm!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Győri Devi
Boldog Születésnapot efti!!!!

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

armageddon666
Boldog születésnapot kívánok, efti!

@

IMYke2.0.0.0

LasDen
1-2 dologtól eltekintve nekem sincs vele bajom....😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
Nekem tetszik az Index. 😊

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LasDen
a sorozatszínvonalát hozni fogja, szinte biztos...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeventeV
Meglátjuk mit hoznak ki belõle. Remélem nem lesz rossz.

LeventeV
Boldog születésnapot Efti!

Lelouch
Boldog születésnapot, efti!
LasDen
baódog születésnapot efti...😄

Lelouch
Valószínûleg valami filler sztori lesz.
IMYke2.0.0.0
Váu! 4 hónap és hat nap elteltével a "Shiki" lenn van 😊

LasDen
gondolom szokás szerint megint valami csajt fog elpáholni 😄

LeventeV
A movie mirõl fog szólni? Van valami hír egyáltalán róla?

Lelouch
Daihesai arc végignézve... Ez az index igazi guilty pleasure. 😄
LeventeV
Következõ hétvégén lesz idõm és akkor megnézem angolul. Már így is túl sokat vártam. 😄

Baka to Test to Shoukanjuu Ni-t nézem meg ezen a hétvégén, meg be kéne fejezni a Trinity Blood-ot is.

Lelouch
Albel fordítja, de az Index befejezése elõtt nem fog kiadni SG részeket, úgyhogy ha nem akarsz jó sokat várni, akkor nézd inkább angol felirattal. 😄
LeventeV
Steins;Gate-et nem fordítja senki?

Zomil
Un-go 5-6 megnézve. Valamiért egyre jobban tetszik a sorozat, valahogy olyan jo hangulata van. Mostmár valami fötörténeti szál is kezd bontakozni.
Az ED meg nagyon tetszik 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a hanagai is tök jó lenne, de van 1-2 apróság, ami zavaró a részek alatt...a sena vs yozora harc néha-néha irritáló meg kobatonak a szerepjátékozása tud idegelni meg ahogy a nõvérrel viselkedik az annyira kisgyerekes...de ezen túl nagyon korrekt darab 😄

LasDen
(¬_¬")

Ruley
(Mármint nem a távirányítás létezik, hanem az elmélete, hogy fizikailag megmagyarázható.)

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Ruley
Ez igaz. Még ha tegyük fel, nem is tökéletes a távirányítású mechák elmélete (bár legalább létezik, szemben sok más technoblablával), azért sci-fi mércével elég standard, megszokott elképzelés.

Ebbe belekötni kicsit olyan mint amikor az Avatar-ról is ugyanígy kiderült hogy igazából annyira nem is jó film, aztán mindenki, ezt bebizonyítandó, azon kezdett hisztizni hogy "mér' emberarca van az ûrlényeknek", meg "mi az hogy unobtánium?" mintha az évtizedek óta istenített sci-fi klasszikusok nem is lettek volna tele gumiarcú ûrlényekkel, meg mágikus ásványokkal.

LasDen
akkor is fasság...nem érdekel 😄D

Ruley
Ha mechák nélkül mennéek ki harcolni, akkor rájuk lépnének az ellenfél emberei akik viszont mégis csak mechákkal mentek ki. Ennyi erõvel mindenki fakardokkal menjen harcolni, úgy a legegyszerûbb.

A fegyverkezés így mûködik, az a lényeg mindkét félnek hogy minél nagyobb és erõsebb legyen, és ehhez fontos hogy hatékonyan is lehessen irányítani.

Malakai
Miért felesleges baromság? Egy bazi mechát mozgat, nem maga harcol.
Ha kerítenének vmi hûdemély mitológiát a technológia köré, akkor meg már istenítenék az emberek. 😊

A legkissebb dologgal kötözködtök, ennél sokkal gázabb dolgok vannak a sorozatban sajnos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
ennek így semmi értelme...ennyi erõvel akkor nincs szükség a mechákra õk is kimehetnének harcolni ugyanúgy...nem nyújt semmi pluszt azaz érzet, hogy õk maguk a gép csak felesleges baromság

Lelouch
Az Index-ben elég érdekes versenyszámok vannak a sportfesztiválon. 😄 De egyébként is meglehetõsen nagy a lulz faktor... 😄
Ruley
Mert a bicigglidet nem az agyadra kötött érzékelõegységekkel irányítod. Ha úgy irányítanád, akkor a tested részeként észlelnéd. Épp ez a lényege az egész rendszernek, hogy a mecha pilóták ne csak kamerák képét lássák és gombokat nyomkodjanak, hanem õk maguk legyenek a gép.

IMYke2.0.0.0

LasDen
jó de azok "emberek/idegenek" voltak....ez meg egy nagy monstrum gép...ha belerúgnak a bicigglimbe az nekem nem fáj....

IMYke2.0.0.0
...lelõtték az aviját. " - Jujj!

Az ilyen "becézések", rövidítések több mint furák.

Ruley
Azért amiért a Mátrixban is ha megsérülsz akkor az agyad elhiteti veled hogy tényleg megsérültél. Vagy az Avatar-ban is fájt a srácnak amikor arra ébredt a kamrában hogy lelõtték az aviját.

Szenzorok mennek bele a fejükbe, adják az adatot az idegeknek a helyzetükrõl, logikus hogy a sérülést is éppúgy érzik mint elõtte minden mást.

Zomil
Mirai nikki 05.: nah Yukki egészen megemberelte magát önmagához képest a végére 😄
Remélem nem nagyon esik vissza...Yuno meg még mindig félelmetes 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
felhoztam magam GC-vel...sok baja van ennek a sorozatnak, de a legnagyobb, hogy ott lebeg felette a Geass és ez rányomja a bélyegét. legalábbis nálam...nem tudom nem úgy nézni, hogy ne jutna eszembe a geass és ne hasonlítgatnám. és minden tekintetben bukóra áll a crown...
7. részbe ez a Dan nagyon amcsi kifigurázásnak tûnt...😄

ZOmil: Super 8-at én moziba néztem és érdemes volt...😄

Zomil
nemtom, egyszerüen jobban szeretem magyar felirattal, pedig angolul se jelentenek semmi gondot, pl. fringe-et(amcsi sorozat) rendszeresen angol felirattal nézem, mert nem akarok magyarra várni...anime-vel valahogy ugy vagyok, h ugyis japánul van igy teljesen mindegy, h angolul v magyarul olvasom el a szöveget és magyarul kényelmesebb 😄

nem is mondtam, h ultra szarok a Tf filmek csak, h egyszerü popcorn moziknál nem többek, bár számomra az elsö rész volt a legjobb a többinél a szinvonal lefele ivelt, bár a pocsék 2.résznél a 3. legalább jobb volt 😊
Mondjuk elég szomoru, h lassan több, mint fél éve egy moziba nézésre érdemes flmet sem találtam magamnak...a képregényfilmeket már meguntam és más értelmes filmet hollywood nem igazán termel sajnos...kár pedig imádok moziban filmet nézni.

LasDen
tudsz angolul, nemtom minek önkínzod magad...😄
a TF-be nincsenek ilyen fasságok (van más, de én attól még szeretem a filmeket bár ez a TF miatt is van 😄)

Zomil
mer csak...+dráma faktor 😄
irtam már, h azt ugy kell nézni mintha egy Michael Bay film lenne(pl. Transformers) nézzed és ne gondolkozzál rajta, mert akkor baromi szar lesz... 😄

Un-go: sajnos AA elég lassan dologzik ezen, ezért le vagyok maradva 😞

LasDen
nem értem guilty crownba ezt, hogy vannak ezek a mechak, amiket kivülrõl irányítanak az akárkik. de hogy akkor mér van az, hogy mikor megsérül a gép azt õk is érzik?? ennek tökre nincs értelme....
a zene mikor kihúzza a csajból a kardot még mindig jó....😄

LasDen
mi a halál fasza volt ez a mostani Un-go...
20 percen át fogtam a fejem, hogy most mi a tököm van. az elejét még értette, aztán ahogy belépett az ajtón csak lestem. viszont így is keci jó volt 😄

LasDen
és még is leszarja, hogy mit mond neki a másik, ragaszkodik a sajátjához...😄

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

efti
Azert Chihaya nem valami kellemes ismeros. Baromira nem erti a "kosz de nem"-et...

WWFSMD?

efti
Ugyesek vagytok, szeretnek fele ennyire jol tudni rajzolni mint amiket belinkeltetek <#eljen>

WWFSMD?

LeventeV
True Story

Lelouch