72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
végre meg tudtam nézni az op-t, huhh nagyon tetszik a zene is jo :) -
Jo de ilyen helyzetben ahol páran hatalmat kapnak teljesen odaillik a környezetbe, ez nem felesleges ecchi. -
Meg lehet oldani azt anélkül is.Ha olyat akarok nézni,nézek hentait.Azért találták ki őket,oda valók.Mint filmekben a szexjelenet.Előre viszi a cselekményt?Nem.Akkor mi a f*sznak van benne?Arra is megvannak a megfelelő kategóriák,ahol lehet olyat találni.És még többet is mutat. -
Hülye magyar nyelv, nincs egy normális szavunk arra a főnévre hogy "rape", ami ne úgy hangozna mint egy rendőrségi jegyzőkönyv, ("nemi erőszak") vagy mint egy igeképzős főnév egy főnévképzővel. ("megerőszakolás"). -
Szerintem ezzel is reálisabb. Vagy azt mondod, szerinted ilyen nem fordulhatna elő abban a helyzetben, amiben lesznek? :) -
Nemi? Csöcsök után gondoltam érthető lesz milyen fajtára gondoltam. -
Egy animében ahol a tulélés a cél ne lenne eröszak? :D -
Hát épp néztem az op-ot és láttam,hogy nem is rossz.Nem olyan hörgős,brutál zene,gondoltam mégse lesz benne csöcs csöcs hátán,meg erőszak...De lesz.(1 perc körül)
Úgyhogy felejtős. -
igen...rengeteg dolgot dobtak be és picit basszák is fantáziám, hogy mik lehetnek, de attól félek, hogy nagy unalom közepette kapok válaszokat.... -
Hát igen, madhouse, eredeti mü, szar csak nem lesz már :D -
eddig nem izgatott ez a btooom, de aztán olvastam hogy madhouse, és egyből picit jobban kezdett érdekelni :D -
Sztem túl sok minden ömlött be egyszerre az első részben és az események fele kb. zavarosnak és értelmetlennek tűnik. Pl. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a fenét "zártak" le a kiscsajon a buddhisták, ha utána ott van a suliban, mint pszí használó? mik azok a szörny-izék, meg a fehér férgek és azok a világító tojások / peték? egyáltalán mire jó ez a pszí? (nekem úgy tűnt, hogy semmi hasznosra nem használják); miről beszélt az anyja, hogy nem akar még egy gyereket elveszíteni? mi volt a legelején az a modern városi jelenet a pszí-gyilkosságokkal? mi a sz*r az a macska(?), ami elviszi a bénákat? :)
-
Dat OP.
-
Pl. cenzúrázatlan nemi szervek. :P -
valószínű mert van rá igény :D -
miért tantacle rape miért van? :D
inkább azt kérdezném japánban mi nincs :D -
Agyfaszt kaptam
Ilyenek miért vannak? -
Véleményem szerint azért, mert miután az Accel World teli volt nyomva bögös drámázással(nem gyöztem cserélni a vödröt a monitor alatt), pedig egy hatalmas király koncepcio volt amibe rengeteg dolgot bele lehetett volna rakni, alig kaptunk némi harcot és azok is rövidek voltak. Aztán jön a SAO ami megint egy virtuális világban játszodik és elvárná az ember, h akkor mi most iszonyat epik boss harcokat meg raidelést látunk majd(mi mást várna az ember egy mmo-tol), erre eddig kaptunk 2bossharcot, a többi idö meg ki van töltve drámázással/slice of life-al/egyéb fillerrel.
Szvsz ez az emberek legföbb problémája, h egy mmo-rol szolo anime-ban alig van olyan jelenet amit elvárna az ember egy mmo-tol. -
Nem csak itt olvastam ilyen véleményeket ezért is érdekel ennyire, hogy miért. :) -
Sztem Lasden-en kivül senki sem szidja annyira a SAO-t :)
Nekem kicsit eröltetettnek tünik 1-2 drámázás, de ezen kivül elvagyok vele.
PetruZ: Ne irjál már ilyen jo leirást, mert eddig nem érdekelt de most nagyon felkeltette az érdeklödésemet :D -
nekem elég so-so lett...érdekel is, nem is..picit uncsi lett a rész...de meglátjuk mi lesz belőle... -
Köszönöm az ajánlót - felkerült a listámra. Another-t 3. epizódnál hagytam abba, játék miatt, most kedvet kaptam újra :) -
Köszönöm, ebbe lehet én is belenézek. :o -
No, megnéztem most, tehát Shinsekai Yori (AniDB): Ezer évvel járunk előrébb, de a világ abszolút nem technokrácia, hanem sokkal falusiasabb, aféle zöld utópia, bár vannak egyfajta kötelekkel (rope border) elhatárolt területek, amelyeken túl tilos menni, mert ott valamiféle szörnyű lények élnek. Mindenki birtokolja a telekinetika képességét és a főszereplők is ezt tanulgatják egy akadémián. A képesség egyesek szerint isteni hatalom, mások szerint átok, de úgy tűnik, mindenki birtokolja. Aki nem, vagy rosszul megy neki, egy nap nyom nélkül eltűnik...
Ér...dekes... Stílusában az Another-re emlékeztet a közelmúltból, hasonló képekkel és szűrőkkel operál, de a karakterek mások (ez A-1 Pictures). A történetvezetés is hasonló, a visszaemlékezések és a jelen képei egymást váltogatják. Az első rész eléggé mélyvíz még, sok minden értelme csak utalásból kikövetkeztethető, de látszik, hogy egyfajta pszicho-thriller lesz ez is. Nézem tovább, egyelőre 7/10, aztán meglátjuk.
-
Az év animéje és a kedvenc számomra nem feltétlen egy és ugyan az. A listámon van még pár olyan anime ami szerintem nem volt az adott szezon legjobbja, de számomra még is van bennük valami ami miatt kiemelem őket. Általában ez lehet egy-egy szereplő, rész vagy akár csak egy jelenet is. Ebben az esetben, a lentebb említett dolgok miatt lett most kedvenc, nagyon tetszik a világ amiben játszódik.
Amúgy mivel csak 5 hely van, ez elég sűrűn változik. :) -
Ha szerinted se év animéje, akkor hogy lehet hogy ez az egyetlen idei sorozat a top5-ödben? :) -
Igen, ezért nem értem. Szerintem sem év animéje, de vannak elemei amik kellemes csalódást okoztak. Ilyen például, hogy végre egy tényleg átgondolt és érhető mmo/virtuális világ, ami tele van átlag emberekkel, szerethető karakterekkel. .Hack pl ezért nem tetszik, vagy bugyuta vagy elvont a világ és a karakterek is.
A másik ami tetszik benne pedig az, hogy ismét egy anime, amiben nem csak kerülgetik egymást a főszereplők egy egész sorozaton át. Összejöttek és valamiféle közös életet is építgetnek és kb a sorozat felénél járunk. -
Már lent van, este megnézem, majd írok róla valamit.
Haganai 13: Átvezető az első évad végéről a következőbe (ami majd januárban jön). Szokásos klubdélután, ezúttal egy folytatásos novella megírásával próbálkoznak, random kisorsolt sorrendben, szóval az elején szamurájosként induló történetből a végére valami egészen más lesz. :) 7/10
-
Shin Sekai Yori első része kint van. Nézi valaki? -
Ha nem azt kapja az ember, amit az óriási hype alapján elvárt, akkor az általában ilyen véleményeket szül. :)
Ami engem illet, szerintem elég távol áll a nézhetetlen és szar jelzőktől, viszont nem is egy év animéje szint. -
Ó, igen, a Nichibros, a másik nagy kedvenc. Nagyon okosan és komolyan tud irtózatos hülyeség lenni. :D
-
Nem célom, hogy másokat győzködjek nekem miért tetszik, az pedig főleg nem, hogy megmondjam másoknak miért tetsszen. Tehát még egyszer nem az zavar, hogy másoknak nem tetszik, csak az zavar, hogy nem értem miért.
Egyszerűen kíváncsi vagyok mire fel ez a nagy negatív véleményáradat a SAO irányába.
Kicsit bővebbre gondoltam, mint az eddigi "nézhetetlen" és "szar" jelzők. Persze nem kötelező válaszolni, mehet tovább az, hogy hetente pár ember beírja mennyire szar és nézhetetlen, de sajnos az ilyen értékelésekkel nem tudok mit kezdeni. :/ -
Hozzám ezen a ponton közelebb áll az Accel World. :) -
Olyan nehéz elfogadni, ha valaki nem magasztalja a SAO-t? :) -
jah ott van egy rész, ahol nem volt kedvem már kifejteni....még így is erőltetett néhol az írás, hogy kipréseljek magamból valamit oda :DD -
"13. Baka to Test to Shokanjuu
Vicces és ecchi…"
Nem vitted tulzásba, pedig elég szép helyen áll :DDD -
A legtöbbször azt látom negatívumként, hogy miért nem mutatják a frontot, miért nincs több harc, mi ez a hülyeség, hogy élni próbálnak a virtuális világban.
Nem is igazán értem mi érdektelen abban amit művelnek... egyszerűen egyetlen értelmes vagy érthetően megfogalmazott negatívumot se láttam még senkitől, de tényleg kíváncsi lennék. -
Lehet válogatni mit nem láttam még legalább:)
Amugy a Danshi Koukousei no Nichijou először nagyon fura volt, de sírtam néha a röhögéstől, a legjobb a literary girl-ös részeken:D -
nem kell agyatlannak lenni, és köszi hogy ennyit nézel ki belőlem :DDD
nincs bajom a drámázással, de itt érdektelen amit művelnek és nézhetetlen ezen része számomra.... -
TOP 50 anime by me....
egy kis unatkozás eredménye...:DD