72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
:)))))))
Nyilvánvalóan, nem lesznek olyan fordulatok, amiket már ne láttál volna, de az összkép - és a dialógusok - azért még sugallhat mást is, mint az eléggé egyértelmű "incest"-feelinget. A tiltott és lopott gyümölcs mindig édesebb. :)
Én még nem láttam tucatnyi ilyen sorozatot, így - úgy tűnik - felveszem a listámra.
Ahogy ez is érdekelni kezdett. -
Ez inkább olyan tipikus hentai történetnek néz ki :D -
Miután hugica 6 év után beköltözik bátyjához, mert egy iskolába fognak járni, majd bevallja, hogy szerelmes belé és brother komplexusa van, aztán első este egy szál fürdőlepedőbe csavarva felháborodottan számon kéri bátyust, hogy ha már nem vele fürdik, akkor miért nem leskelődik utána, és amikor kiderül, hogy a teljes diáktanács (még +3 lány, változatosan tipppikusak :) ) is ugyanott lakik és mind a bátyusra hajtanak... nos, az implikálja, hogy messzire elkerülje az ember az ilyen sorozatokat... vagy muszájból, úgyszólván kihívásból végignézze. :P
-
Off:
Nagy buli lesz japánban F1-ben Kobayashi megszerezte elsö dobogos helyét a japán futamon :)
On:
Lelouch: pff...kemény 12másodpercet sikerült belepakolni? :D
Mondjuk nem értem miért nincs uj OP, más sorozatoknál ennél sürübben váltanak, és pénz is biztos lenne rá, mert elég jol fut a szekér. -
Prof William #54986 A LN alapján még csak most jön majd a java. Nekem az ezutáni részek jobban tetszettek... -
Na végül kb. 12 másodpercnyi új képsor van benne, de nincs semmi utalás Greed Island-ra, szóval van esély teljesen új openingre majd olyan 10-15 rész múlva... :D -
"de muszáj lesz nézni. :D"

-
Belkar #54983 Ja értem akkor jó :) -
Logikus volt, de én sem rossz indulatbol irtam ám amit irtam :)
Amugy várom már már h elkezdjenek jönni az uj sorozatok forditásai. -
Nem néztem bele, nem olvastam, de most végeztem a 14. résszel és tetszett. Elég hirtelen jött ami jött mégis jó volt. Mondjuk a vége érdekes volt, általában egy sorozat utolsó előtti része szokott ilyen lenni, nem a sorozat fele. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is igaz, hogy lehet nem lett volna szerencsés még 25 szintnyi boss harcot leadni, szóval pont jókor jött a játék vége. Kíváncsi leszek mi lesz a való világban a párocskával, meg úgy mindenkivel. :) -
Valamiért az jutott az eszembe, pedig utólag belegondolva, tényleg elég messze van tőle... Azt a részt visszaszívom.
Mai utolsó darab:
Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai Yo Ne! (AniDB): Nincs évad egy jó kis harem - ecchi nélkül, itt az első, masszív bro-con-nal is megfejelve. 4/10, de muszáj lesz nézni. :D
-
Én viszont már teljesen az lettem, pedig szerintem totál logikus, amit írtam. -
nem láttam K-t, de amiket olvastam az alapján nem értem hogy jön összefüggésbe a Sket Dance-szel.... -
Egy előzetest nem fogok spoilerbe tenni, már megbocsáss. Máskor meg használom a spoiler funckiót, külön jelezve ha manga vagy LN spoilerről van-e szó, de mostmár hanyagolni fogom. -
K (AniDB): Mivel itt többen is vannak Sket Dance, és ilyesmi hívők, a "K" feltehetően tetszeni fog nekik, bár a fene tudja, jó-e a hasonlat. Itt egy átívelő sztoriról (előre tudott, hogy 13 rész), két szuperképességekkel rendelkező, egymással ellenséges csapatról és egy ártatlan (?) srácról van szó, akik egy near-future, techno-Tokyo környezetben csapnak össze egy gyilkosság miatt. A sztori még érdekes is lehet, a képi megvalósításra és animációra pedig néhol leteszi az ember a haját (a Go Hands azért eddig nem mutatott ilyesmi profizmust), szóval megütötte a nézhetőségi limitet, egyelőre marad (6/10). :)
-
na jol van akkor nem vagyok teljesen helikopter :D -
vagy rakd spoilerbe (de most ez tényleg olyan mintha azt mondanád hogy "ne gondolj arra hogy meglepetéspartid lesz")
-
Jót akar az ember, erre ezt kapja... :D Akkor mostantól hanyagolni fogom a spoilerre való felhívásaimat.
-
Ne már, direkt úgy írtam le, amilyen szemmel egy anime-only néző tekinthetne a benne lévő dolgokra... -
hasonló fogalmazódott meg bennem is. -
Azt is vedd bele, h te olyan szemmel nézed, h kb. mindent tudsz már a sorozatrol :) -
Zetsuen no Tempest (AniDB): Ez kevésbé sz*r, de az urban fantasy-t általában unalmasnak tartom, szóval ez is rögtön dropped. :)
-
LOL, erre már nem tudok mit mondani. Azért kiváncsi lennék pl. Vesgar véleményére, ha a 14. rész előtt megnézné.
-
Nem kell rávilágitani, mert ha nem világitanál rá fel sem tünne, ezért mondtam, h annyira azért nem spoileres ez :D -
Most komolyan rá kell világítanom a spoileres dolgokra?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tündéres avatarok! Ilyen nincs a SAO-ban.
Yui-t csak a SAO-ból való kiszabadulás után lehetne újraalkotni...
Kirito és Suguha egymás ellen kendózik - ez a SAO-n belül lehetetlen lenne
Ezek kielemzés nélkül is adják magukat.
-
-
lol :D -
Btooom! (AniDB): Ez szimplán sz*r... :) 3/10, dropped.
(Még ma este jövök három új pilot-tal. :) ) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elözö részben mondta Asuna, h tuti korházba vitték öket, mert többen is összestek és valahogy tuti életben tartják öket, igy nem annyira meglepö az a korházas nervgear kép, a többiröl meg(én legalábbis) meg nem mondanám melyik játszodik IRL és melyik a játékban :D
(meg a fene fogja kielemezni a zene a lényeg, nem a képekre figyeltem) -
Hát pedig ez elég komolyan spoileres.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem olvasott utána, az úgy hiheti, hogy az S1 végig a SAO-ban fog játszódni. Na azoknak ez a videó igencsak meglepő tartalommal szolgálna. :) -
A movie feldolgozásban máshogy alakulnak a dolgok, esetleg tehetsz vele majd egy próbát. :) -
Kellemes :)
Mondjuk ebben a 30másodpercben nem mondanám, h olyan sok spoiler van, pedig elöször féltem megnézni :D -
Lehet, sajnos Gundam-ban nagyon nem vagyok otthon, ezért bocsánat ha hülyeséget mondtam.
Nekem sem volt bajom az utolso 2résszel, de sztem a sorozat az EoE-vel teljes :)
Mondjuk nekem EoE Asuka harca az egyik kedvenc jelenetem a sorozatbol, egyszerüen baszott jo volt :D
-
-
+1 :D -
Amúgy nekem jobban tetszett a sorozat utolsó két része, mint az EoE. :D -
A mecha műfaj alapja nem a Gundam? :) Az NGE-t inkább a "the deconstruction of the mecha genre" jelzővel szokták illetni. -
Meg ahogy Lasden is irja, vagy bejön vagy nem. :)
De End of Evangelion-t sztem érdemes megnézni még mellé, ugy lesz teljes :) -
Mecha müfaj alapja, tökéletesen bemutatja egy depresszios fiatal helyzetét(ráadádul a készitö is épp depresszios volt amikor csinálta). Bele dobálva egy csomo apro utalás különbözö dolgokra. Méllyebb tartalma van ahhoz képest, mint amit mutat. Bár sztem nem árt megnézni hozzá az End of Evangelion-t, ugyanis az utolso 2részt vizualizálja igy joval emészthetöbb :) -
van akinek tetszik van akinek nem...ez ilyen...én elszálltam tőle olyan jó :DD