72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Az AT-X is cenzúrázottan adja a To Love-Ru Darkness-t... Így akkor nem is nézem, míg ki nem jön BD-n.
  • Zomil
    Jah...az a cica...hát annak se láttam egyenlöre sok értelmet...ilyen tipikus rakjunk bele sok-sok random dolgot amivel minden réteget meg tudunk fogni. Szupererö,slice of life, szépfiuk, meztelen cicalány, meg persze látványos grafika. Kicsit nekem olyan tul soknak tünik :)
  • Ruley
    Pucérlány is van benne, szóval inkább mindenkit céloz egyszerre.

• Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Greed Island-nál már követelmény lesz, hogy legyen valami különleges fogásuk. Szóval már nem kell sokat várni. Utána elég komoly hangsúlyt kap majd az edzésük.
  • cataflam02
    Hát nagyon fasza, hogy vége a Sket Dance-nak... és ráadásul pont a fos Gintama miatt.. aminek a 80% a régi részek jobb grafikával..
  • Zomil
    K 01: Hát nemtudom...tetszett is meg nem is, kicsit tul sok az ilyen szépfiu benne(mintha egy lányos anime lenne) :D
    Jah és természetesen semmi nem derül ki az 1. részböl.
  • Zomil
    HxH 50: Huuuu hát...legalábbb...olyan 3másodperc uj jelenet volt az op-ben :D
    Amugy ez kicsit laposabb rész volt, de ez a Killua+Gon páros nagyon jo :)
    Jo lesz ha majd képességeket is megtanulnak.
  • Lelouch
    Az új Hayate no Gotoku-t senki se fordítja magyarra? Furcsa, azt hittem ennél azért nagyobb névnek számít.
  • Zomil
    Chuunibyou demo Koi ga Shitai 01: Huhhh...hát ez akkora marhaság, h megvett kilora :D
    Amikor a csaj a Konami kodot betolta az automatánál a röhögéstöl majdnem leestem a székröl :DDD
    Ezt meg vki linkelte :D

Már látom elöre ez is olyan hülyeség lesz, mint a Nichijou és minden részböl készül 80 gif :D
  • PetruZ
    Bakuman S3 (AniDB): Bakuman. :) 8/10
  • LasDen #55020
    26...legalábbis 9 DVD/BD lemez van bejelentve....
  • Zomil
    Little Busters: Hát kiváncsi vagyok mi lesz ebböl a történetet nagyjábol ismerem, mert elolvastam a wiki-n, de elég zavaros :D
    24részes lesz gondolom, az igazi dolgok, majd csak kb. a felétöl indulnak be, addig végig a baseballrol fog szolni :)
  • LasDen #55018
    magyarba meg ott van a Vampire Knight, a Méz és lóhere vagy a Lovely Complex...
  • Myselor
    köszönöm szépen:)
  • armageddon666
    Clannad, Kaichou wa Maid-sama, Ouran High School Host Club.
  • Myselor
    sziasztok.tudnátok ajánlani olyan animéket mi mondjuk egy lánynak is tetszene,az sem baj ha mondjuk harcolós.de ne dragonball féle.esetleg ha magyar az még jobb lenne.köszönöm szépen:)
  • Zomil
    SAO 14: Nagyon jo rész volt és most a müdráma sem tünt olyan eröltetettnek :)

Shinsekai Yori 01: Hát nem egyszerü eset, néhány OSTnél konkrétan kirázott a hideg, ebböl akár még valami fasza dolog is lehet :)

Zetsuen no Tempest 01: Érdekes. A zene kellemes, meg ugy a történet is elsöre jonak tünik...aztán hogy mi lesz belöle majd kiderül :)
  • PetruZ
    Magi (AniDB): Erősen arabos fantasy, "ezeregyéjszaka" hangulat, Aladdin és Alibaba nevű főhősök, dzsinn, titokzatos labirintusok, amelyekből még senki sem jutott ki élve, bögyös arab lánykák... Nem is kezdődik rosszul. :D 7/10
  • Ruley
    Nekem a Zetsuen no Tempest jobban tetszik eddig mint a Code:Breaker.

A Tempest-ben nagyon bejött ez az epikus hangulat, ezzel a teátrális színészkedéssel, a zenekari háttérzenével, meg a Shakespeare idézetekkel. Tisztára mint a Death Note amikor Dies Irae kántálás közben suhogtatja a tollát, vagy amikor a Legend of the Galactic Heroes-ban a Beethoven V.-re pusztítják egymást az űrhajók.

Persze ha nagyon belegondolunk elég gagyi ez a fajta "epikus" nagyzolás, de legalább itt elég jól van megcsinálva hogy ne kelljen nagyon belegondolnunk, mert még tudom az agyamat kikapcsolva élvezni.

Ehhez képest a Code:Breaker jóval átlátszóbban shonen, nem tudom anyira kikapcsolni az agyam hogy ne érződjön hogy az egész csak olyan formulákból van összerakva amiket egy 12 éves menőnek képzel.
  • PetruZ
    Code: Breaker (AniDB): Egyelőre so-so, 5/10. Ha nagyon komolykodós lesz, akkor elég hamar dobni fogom.

Amúgy: Hanasaku Iroha film jövő év március, OreImo S2 április. :)
  • Lelouch
    Steins;Gate Film Titled, Slated for Spring
  • PetruZ
    Finoman szólva is elég... érdekes listák...
  • Zomil
    Best Mecha Design (Top 3)
    1, Mouretsu Pirates

Azért ez beteg, h megelözött 2 mecha sorozatot :D
  • LasDen #55007
    The winners of Newtype Anime Award 2012 was announced at Machi Asobi vol.9. The winners were selected by fans' poll from TV anime and anime movies aired from Autumn 2011 - Summer 2012.

Best TV Anime (Top 10)
    *1, Fate/Zero
    *2, The iDOLM@STER
    *3, Nisemonogatari
    *4, Tari Tari
    *5, Hyouka
    *6, Mouretsu Pirates
    *7, Sword Art Online
    *8, Haiyore! Nyaruko-san
    *9, Kuroko no Basket
    10, Mawaru Penguindrum

Best Movie (Top 3)
    1, K-On! Movie
    2, Mahou Shoujo Lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's
    3, Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Best Director (Top 3)
    1, Nishigori Atsushi (The iDOLM@STER)
    2, Aoki Ei (Fate/Zero)
    3, Shinbo Akiyuki (Nisemonogatari)

Best Script Writer (Top 3)
    1, Machida Tohko (The iDOLM@STER)
    2. ufotable (Fate/Zero)
    3, Hashimoto Masakazu (Tari Tari)

Best Character Designer
    1, Nishigori Atsushi (The iDOLM@STER)
    2, Sudoh Tomonori and Ikariya Atsushi (Fate/Zero)
    3, Nishiya Futoshi (Hyouka)

Best Theme Song (Top 3)
    1, "Ready!!" (The iDOLM@STER)
    2, "to the beginning" (Fate/Zero)
    3, "Change!!!!" (The iDOLM@STER)

Best Studio (Top 3)
    1, ufotable
    2, A-1 Pictures
    3, Kyoto Animation

Best Actor
    Ohtsuka Akio

Best Actress
    Nakamura Eriko

Best Mecha Design (Top 3)
    1, Mouretsu Pirates
    2, Eureka Seven AO
    3, Aquarion Evol

Best Sound Effect (Top 3)
    1, Kajiura Yuki (Fate/Zero)
    2, Takada Ryuichi (The iDOLM@STER)
    3, Hamaguchi Shiro (Tari Tari)

Best Female Character (Top 3)
    1, Amami Haruka
    2, Saber
    3, Chitanda Eru

Best Male Character (Top 3)
    1, Rider
    2, Araragi Koyomi
    3, Emiya Kiritsugu

Best Mascot Character (Top 3)
    1, Hamuzo (The iDOLM@STER)
    2, Rinon
    3, Shantak-kun

idolmaster kurva sokat kapott...és nem érzem a többségét jogosnak....
  • IMYke2.0.0.0
    Hopp - ez is érdekelni kezdett: Ashura review (http://www.japantimes.co.jp)
  • LasDen #55005
    SAO 14
    egész pozitív volt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a sok kirito-kunt és asunat átpörgettem mer nagyon izgalmas volt....aztán mikor ki loggolt azt gondoltam hogy tök érdekes lehet majd így a továbbiak...aztán rájöttem, hogy nem, mert ugyanez szenvedés fog folytatódni....

még 1 rész...még 1...és azt hiszem elválnak útjaink...
  • PetruZ
    SAO 14: OMG! Fel voltam rá készülve... de erre nem... :O
  • Count Adyn
    Tonari no Kaibutsu-kun (AniDB) : Két szociopata főszereplő, ezis ien school romance nak tűnik de nem a szokásos karakterekkel:)
  • LasDen #55002
    olyan Key-es...:D idillien indul aztán majd gyün valami sötét fordulat....gondolom ez is ilyen lesz

• PetruZ
    Sukitte Ii Na Yo (AniDB): Hm, nocsak, itt az új Kimi ni Todoke? Minden adott hozzá: a mindenkitől idegen, barátok nélküli lány, az iskolában népszerű szépfiú, csak az irány a fordított, a fiú kezd érdeklődni a lány iránt. Igazzy school romance-nak tűnik, amely a KnT nyomdokain próbál haladni. Egyelőre 8/10, meglátjuk, veszélyezteti-e a trónt. :)
  • IMYke2.0.0.0
  • RelakS
    Nekem így valahogy jobban bejön.

• PetruZ
    Mondjuk szerintem inkább közepes volt (Little Busters), bár lehet benne potenciál. A rövid ismertetőből és a képekből le nem vágtam volna, hogy itt (is) lesz szó, amivel általában nincs bajom, csak... fura volt, a cím is mást sugallt. Úgy tűnik, azért lesz itt más is, szóval adok még pár rész esélyt neki.

A két eddigi Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai - Lite special epizód alapján a sztori inkább slice-of-school-life lesz, bár volt próbálkozás "átnevelésre", és a lány néha felhagy a "betegséggel" is, vagy belezavarodik. Jó lesz ez. :)

Mindjárt beszámolok a Sukitte Ii Na Yo pilot-ról is. ;)
  • LasDen #54997
  • LasDen #54996
    az első rész jó volt...nekem tetszett...k
  • Lelouch
    Plan to watch
  • Lelouch
    Számomra is érthetetlen, de ez legyen a legnagyobb probléma a sorozattal. :)
  • Lelouch
    Key, ennyi elég is a hype-hoz.
  • armageddon666
    Mit tud a Little Busters hogy elég híres?
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig a linkelt cuccban vannak "mechás" dolgok is.