72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Miért, nem a mangából szedték? -
Code Breaker: Jesszusom, ez akkor szar, h a falnak megyek töle...még1részt megnézek aztán kuka...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!olyan idegesitö marhaságok vanna benne, föleg a föszereplö csaj faszságai...persze az osztály elött ordibálva hivja el délután, h még inkább az legyen mindenkibe, h belezugott, még véletlenül se négyszemközt probáljon ilyet intézni...meg teli ehhez hasonlo idgesitö marhasággal
persze a csaj is azon aggodik, h milyen hideg szeme van a gyereknek, meg hogy másokat meg akar ölni...az picit sem zavarja, h öt eddig kb. 3szor megprobálta kinyirni...
K 02: WAT? Nem kicsit random ez az anime, de legalább az elöbbivel ellentétben ez legalább szorakoztato :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szoval, ha valaki ki akar nyirni minket akkor jol fárasszuk ki és hivjuk meg reggelire, utána pedig aki ki akart nyirni minket fözzön nekünk finom kaját és együk meg, mindezt egy pucér macska lány társoságában...aha...értem...vagyis nem :D
-
igen, kemény feladat lehetett azt a sok idézetet megtalálni :D -
bones nagyon odatette magát a tempesttel...azt hiszem :DDD
-
A filmben se volt már. -
Még csak az S2 kb. bő felénél járok és a film is hátra van, de ha az S3-ban nincs az öreg cinikus narrációja, akkor... az nagyon rossz. :(
-
Hayaténál elég lett volna, ha simán ott folytatják, ahol a J.C. Staff abbahagyta a történetet, és akkor máris kevesebb a kockázat, lévén a manga egyik legjobb része jött volna elvileg. De azzal is hatalmas bakot lőttek, hogy már nincs Wakamoto-féle narráció se.
Én nem sajnálom őket, csak magukat okolhatják.
-
Nekem is úgy tűnt, hogy az ő hangja, csak "idősebben".
Folytatások:
- Ixion Saga 2: Szegény Sir Erec, nem elég, hm... "tökös" ahhoz, hogy lecsapjon egy idegen világból érkezett tinédzsert? Kicsit sok viccet építettek fel a helyzetére és most úgy tűnik, hogy a másik is... ó, jaj! :P Persze a varázskard is pont jókor kapcsol be, ahogy az szokott lenni... De azért marad.
- Magi 2: Dungeon-mászkálás, fura lord, még furább kísérők... Azért a neveken kívül valamit átvehettek volna az eredeti sztoriból is, akármennyire is lerágott csont. Ez is marad, mert ahogy kinézett a vége, a dungeoneering nem az egész évadra fog szólni.
-
A narrátor az szerintem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saki -
HxH 51: Nem semmi :D
Mi lesz itt :D
Shinsekai Yori 02 : Néha kiráz a hideg ettöl a sorozattol, nagyon durva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a narrálásbol itélve valaki mesél nekünk egy történetet, mert a hangja eléggé felnöttes és most mondta is, ha Maria nem születik meg sok életet megkimélt volna
Zetsuen no Tempes 02: Továbbra is érdekes...mondjuk ezek az idézgetések Shakespeare-töl elég viccesek :D
Little Buster 02: Jo rész volt, kellemes sorozat :)
-
szegényeknek sehogy sem akar összejönni....:DDDD -
Szomorú, mert ennél sokkal többre lenne hivatott a manga.
De ha már Manglobe, a legtöbb vélemény szerint ez az új Hayate is jó ratyi. Magyar felirat hiányában így egyelőre bele se nézek, angolul meg a mangát is tudnám olvasni, és akkor már sokkal inkább azt folytatnám... Főleg úgy, hogy állítólag ez az évad valamikor a manga jelenlegi állása után játszódik...
-
a manglobe szerintem már annak örül ha pénzt lát belőle :DDD -
ZnT 02: Minőségi darab azt kell mondjam. Nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára. Valami nagyon különleges hangulata van. :) -
Ennek sincs nagy jövője. A sima hódításokból még pár ovát össze lehetne hozni, de utána a goddess/vintage arc, meg a mostani jupiter arc már nem működne ilyen formátumban. -
gondolom így ova formájában gazdaságosabb lesz a dolog mint sorozatként... -
+ [URL=http://www.crunchyroll.com/anime-news/2012/10/14-1/second-the-world-only-god-knows-tenri-hen-ova-scheduled]Second "The World Only God Knows - Tenri-hen" OVA Scheduled[/URL]
Már aggódtam, hogy hogyan akarják majd 1 részbe belezsúfolni az egészet, de így már mindjárt más. -
ha kevesebb állókép és mozgalmasabb lesz, akkor érdekel...de mivel film így is úgy is megnézem...:D
de még mindig annyira lowbudgetnak tűnik és a kara dizájn...
-
HxH 51: Huhú, mik lesznek itt. :D -
- Shinsekai Yori 3: Na, azt hiszem, most kezd majd érdekessé válni (mármint a 4. résztől, mert a mostani nagy része megint semleges volt, a végét kivéve)...
-
Folytatások:
- Little Busters 2: Valamivel jobb volt, mint az első, és ahogy kinéz, mire odakerülnének, már tényleg rég nem aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fog szólni. Marad, azt hiszem, ezt már végigtolom.baseball-ról
- Oniiai 2: Ez kész. :D A másik három lány is több időt kapott "bemutatkozni" és "Onii-chan" sem által eltitkolni valamit, ami még érdekes lehet. Nézős marad.
- Code:Breaker 2: Nagggyon angst... Még egy esélyt kap, de már nagyon billeg.
- Sukitte 2: Kezd kicsit feleslegesen zavarossá válni és túl gyors a tempó, hogy igazi KnT-utód lehessen belőle, de nézhető.
-
Szerintem meg így pont jó volt. -
nemtudom, szvsz fele ennyi idö alatt lerendezhették volna ezt :) -
psycho pass...az első fele tetszett, de aztán...
az új csaj a legtöbbször olyan volt, mint aki tegnap jelentkezett rendőrnek és nem tudja mi vár rá...
és picit túl dramatizálta a helyzetet, és félek hogy ebből még problémám lesz később :DD -
átsiklottam felette... :) -
Fene tudja, hiányzik-e még egy... (bár az új OP árulkodó e téren).
-
én mondogattam, de itt senkit nem érdekel :D -
Első rész felét láttam csak. A világ meg story kicsit tényleg Zero no Tsukaimás, de stílusban sokkal elborultabb, közelebb áll mondjuk a Gintamahoz.
btw...
Gintamát folytatták?! És nem szólt senki? :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másik játék lesz, az Alfheim Online. -
És ez baj lenne? A mangában egyébként csak jóval később mutatták mindezt, de szerintem jobb volt már az elején letudni. -
Le vagy te... :) Nekem tetszett a 15. rész is és biztosan nézem tovább.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem másik játék, ez még ugyanaz. A másik fickó mondja, hogy a szerverek maradékát ők üzemeltetik, gyak. ő tartja még életben a lányt. A képen meg az látszik, hogy rácsok vannak körülötte. Nekem úgy tűnik, belenyúltak a kódba és mindenkit fogva tartanak, míg a technológiát ki nem sajtolják Kayabából, vagy ilyesmi. Esetleg sorban kihúzzák a dugót...
Ixion Saga (AniDB): Főhős srácot egy MMO-ban csábítgatja egy szőke leányzó, hogy élőben is hamarosan felkeresi, mert szüksége lenne a segítségére, aztán a következő pillanatban már székestől zuhan egy ismeretlen fantasy világban, majd egy durcás hercegnő kísérője lesz, akinek a házasságát valakik nagyon meg akarják akadályozni (egyelőre ismeretlen okból).
Újabb végtelen(nek tűnő) fantasy-shounen, a viccesebb fajtából, kicsit a Zero no Tsukaima-ra emlékeztet, egyelőre nézős. :)
-
akkor ennyi volt SAO...15. résszel kasza....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom akkor most átmegy abba a másik játékba, hogy megmentse asunat....bűűmegbáá....
kösz, de kösz nem :D -
Mert ő "normális", csak egy hülye macska-ügy miatt került oda. És fiatalként nem elég normálisnak lenni, annak is kell látszani. :) Amibe nem fér bele pl. hogy kiröhögik a háta mögött, hogy "nézd már, itt a srác a furcsák közül". Egyébként is, pont az új lány érkezése miatt fog maradni (és nem csak kényszerből), ez borítékolható. :D
-
Btooom 02: hát rövidebben is összefoglalhatták volna a lány történetét, mert igy semmit nem haladt elöre a cselekmény :S -
ez a Pet kanojo nem rossz, bár nem is túl kiemelkedő...és az új csaj nélkül lehet még jobb lenne :D viszont nem értem mér akar eljönni onnan, szerintem simán poén az a hely. jó lehet ott lakni :D -
ez is jó :DD
-
ez jól lett megcsinálva...
-
lassan 3 éve szenvedek azzal a szarral, de csak a 16. résznél tartok....egyszer befejezem :DD -
Sakaki volt az a nagydarab lány, akit minden macska elkerült, akármennyire is meg akarta szeretgetni őket? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény, majdnem egész végig ilyen is marad, aztán... :P
-
Hát jah, pedig jo lenne néha 1-2 régit beszurni közé, de most ez az öszi szezon nagyon kemény lett(legalábbis nagyon bejön).
De mondjuk azért Azumangát nézem lelkesen, 10. résznél járok, nem rossz, de sztem kicsit tul van hype-olva.
Bár Sakaki meg az irodalom tanár a legjobb belöle :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!irodalom tanár karakterét nagyon birom, mikor megkérdezték, h miért lett tanár és a válasz az volt, mert szereti a gimnazista lányokat :DDD
Meg a kulturális fesztiválon medence vizet kért amiben a lányok usztak...hát ott kész voltam :D
Sakaki meg már tulontul aranyos azzal a macskamániájával :)