72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Semmi gond nincs ebböl :D
Annyira nem érdekelt, h rákeressek, amikor meg irogattatok rola vhogy mindig átsiklottam felette :)
Nem is gondoltam kotnyeleskedésnek, szerintem is vicces volt a belinkelt hsz... :D -
Erre meg nem is reagáltam: Hideg kirázott töle...iszonyatosan várom már :) -
Komolyan képes voltam beírni a Haganai szót a keresőbe... Hogy lehettem ennyire elvetemült?
De amúgy nem azt kerestem, hanem ezt, de az mégjobb volt végül... :D Szóval már a topikból is le lehetett szűrni mire utal. Bár amúgy nem tudom mennyi időbe tellett volna rákeresni mondjuk a google keresőjével, vagy a MAL adatbázisában. De bocsi, nem akartam kotnyeleskedni, csak így ezt furcsának tartom. :)
-
Inquisitor #55347 Figyeljétek meg, ha kijön a Pacific RIM film és sikeres lesz, hirtelen mindenki óriás robotos filmeket akar majd csinálni és megint leporolják az élőszereplős EVA-t. -
Na, 1honap hiján majdnem egy év... :D
szerk.: amugy meg komolyan képes voltál utána keresni? :DDDD -

-
Lol én meg eddig nem tudtam miröl van szo, mikor valaki a Haganai-rol beszélt... :D -
Haganai... most esett le hogy a ragokból rakták össze ezt a rövidítést :D Hát jó, részek közepén is ez van végülis :) -
Én a Haganai-t használom. -
Ez a BokuTomo nagyon jó (nem tudom hogy rövidítik). :) A srác húga valami hihetetlenül aranyos :DDD végre nem az az idegesítő loli. -
Köszönöm :) -
Egészen mássá válik egyébként a történet a folytatásban. Erről: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Sokan dobták is azon a ponton, amikor váltott a manga, én végigolvastam, kivéve az extra fejezeteket, mert amikor legutóbb néztem (nem mostanában), azok még nem voltak lefordítva.Ugrunk 10 évet elölre, amikor Rin már középiskolás és a nézőpont is vált, míg addig ugye Daikichi szemszögéből, az ő narrálásával ment a történet, onnantól Rin szemszögére váltunk. Ennek legnagyobb hátránya, hogy elhajlik a műfaj egy romantikázós, iskolai shoujo felé. És extra spoilerbe rakom, mert a lényegi részét és a végét lövi le:[spoiler]A főszál, hogy Rin rájön nem apaként gondol Daikichire (annak még mindig ott van a "nagyapa"), hanem szerelmes bele. Azzal ér véget, hogy némi zűrök után Daikichi végül vonakodva, de elfogadja Rin érzéseit. -_-SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott egyébként visszatér a kisikolás Rin időszakhoz. -
Értelek. Magyar felirattal - főképp a mai tinik/fiatalok által készített stílusban, írásképpel, fogalmazással, helyesírással - én sem nézek filmet, sorozatot. -
Nem. A sorozatra gondoltam. Mangához képest a story állítólag eléggé félbehagyott. Nincs befejezve. Olyan hasonlatot mondtak, mintha Death Notet befejezték volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!L halálánál.
Szóval hogy a manga még folytatódik egy elég más úton, de akkor is félbehagyott a sorozat.
Magyar felirattal nem nézek animét. Az már eggyel több ferdítés, mint kibírnám. :) -
Usagi Drop magyar feliratának félbehagyására gondoltál, ugye?
Mert a sorozatot befejezték, és fincsi BD-ripben néztem végig - nagyon kellemes darab. -
Elkezdtem Boku wa Tomodachi ga Sukunait :) Meg kigyűjtöttem a 2011 tavaszi-őszi szezonból animéket amik esetleg érdekelnek és van már hozzájuk Bluray rip :D Usagi drop benne volt eredetileg a listában, de úgy látom félbehagyták. Ha minden jól megy lassan elkezdem behozni a lemaradásomat. :) -
hosszabb előzetes....jáááááájjj de váááároom máááááá!!!!!!!!!! :DDD
-
Na igen, de ettől függetlenül a movie már jobbnak ígérkezik majd. -
money money money.... -
Megnéztem a Code Geass: Akito the Exiled első részét, de egyelőre nem sok értelmét látom az egésznek... Pláne így, hogy valószínűleg nem is lesz semmi ráhatása arra, ami az R2-ben történt. Meg annyi is leszűrhető, hogy Lelouch-féle karizmatikus karakter nélkül nem nagyon van jövője a Code Geass univerzumnak. -
Ezek azok a listák amikre már holnap se fogunk emlékezni :D -
Érdekes, hogy a Madoka mindkét listán előkelő helyen szerepel. Ennyire megosztó lett volna? :)
-
Prof William #55328 Bírom ezeket listákat. Nem igazán fedik a valóságot. -
igen azért vicces amikor egy anime mind2 listában szerepel :D -
4 anime szerepel mindkét listában :D -
10 anime amire senki nem fog évek múlva emlékezni
1. Sword Art Online
2. Puella Magi Madoka Magica
3. Haiyore! Nyaruko-san
4. Kuroko’s Basketball
5. Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!
6. Angel Beats!
7. Yuru Yuri
8. K-ON!
9. A Certain Scientific Railgun
10. Hyouka
10 anime amire évek múlva is emlékezni fognak
1. K-ON!
2. Tiger & Bunny
3. Clannad
4. Puella Magi Madoka Magica
5. Hyouka
6. The Melancholy of Haruhi Suzumiya
7. One Piece
8. Space Battleship Yamato
9. A Certain Scientific Railgun
10. Castle in the Sky
érdekesek az átfedések :DDDD ennyit érnek :DDD
de nem értem Yamato és Laputa mér vannak a listán...azokra már most is emlékeznek, nem mai darabok...Hyouka meg szerintem ellesz felejtve, nem volt kiemelkedő semmiben, nem emlékezetes.... -
Végigolvastam a xxxHolic mangát. Szép egy "befejezése" lett ennek is...
-
Girls und Panzer 4:
"- Hé, az az én boltom!... Ó, sebaj, legalább felújíttathatom.
- Bárcsak az enyémet is lerombolnák!"

-
-
mostanában nagyon nem vagyok képben a dolgokkal szóval ezekről lemaradtam.... -
Pedig sokan azt várták, hogy megelőzi majd pl. a nagysikerű SHAFT-sorozatokat is... :) -
Blu-ray
*1, 29,757 29,757 Strike Witches The Movie Limited Edition
*2, 27,326 27,326 Sword Art Online vol.1 Limited Edition
*3, 18,033 18,033 Kyoukaisenjou no Horizon II vol.2 Limited Edition
SAO 27 az iggen....nem gondoltam hogy ilyen népszerű lesz... -
Most visszanézve nem tudom... :D
De a lényeg, h a nagy felismerésre megint rá lehet tolni egy kis drámát :S -
Én csodálkoztam? Mikor? :D -
És még csodálkoztál, h nem tetszik... :D -
Sword Art Online 17.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leafa hogy nem jött rá Kirito kilétére? Nem igaz, hogy a kinézet, a hang, és a Kirito név se volt ismerős számára. :D De azt is furcsának tarthatta volna, hogy egy olyan erős játékos, mint Kirito hogyhogy nem tud szinte semmit a játékról. -
Van.
-
Ixion Saga 4: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fullmetal Ballchemist...
-
van olyan?? :DDD -
De jól esett az a néhány Detective Conan rész, amit mostanában az US kiadott, jó félévnyi szünet után.
Haibara Ai behozatalával végre jól fel lett kavarva az állóvíz is, már ami a főcselekményt illeti.