72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Jolvan látom közben észrevetted, h mire irányult a kérdés :D
Ugye jol gondolom, h ezek mindig a rész után jönnek ki? Vagyis, ha a 4.részt láttam most, akkor csak a 4.-ig érdemes megnézni. -
Az meg szerintem tökmindegy, hogy URW vagy gg... -
Egészen véletlenül a magyar fordítócsapat oldalán van link egy torrentoldalra, ahol megtalálhatók a Lite részek is angolul... De pl. a MAL, és az AniDB is kiírja, hogy mely csapatok fordítják, és onnan el lehet jutni az oldalukra...
-
Magyarul nézem azokat és a rövideket nem láttam, h forditaná valaki :)
Girls und Panzer 04: Jo kis városi csata...hogy örült már a csávo, h az ö boltját zuzták szét :D
Utána meg az a tánc... :D
De a következö rész is jonak néz ki, megint kapunk egy kis csatát. -
Mondjuk onnan, ahonnan a rendes részeket is beszerzed? :D -
Chuunibyou 04: jaj...amikor magára csavarta a szalagot az nem semmi volt :DDD
De hát Nibutani-rol is kiderült, h volt egy vicces korszaka... :D
szerk: azokat a pár perces rövideket honnan érdemes beszerezni? -
~DESS -
omg, Babymetal...wtf :D -
Az igen!
-
Nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Have you ever heard of BabyMetal? They’re a loli metal band (of course from Japan), and all their public communications replace the Japanese sentence-ending particle です (desu) with DEATH (also pronounced in Japanese as desu). This retarded chick is doing exactly the same. I tried squeezing as many “death”s in her lines as possible."
Mondjuk az URW, amiből a magyar fordító dolgozik, pont nem törekedett a death szó használatára, így ebből a magyar feliratban se látszik semmi. -
Ennek örülök, mert én rosszakat hallottam róla, pedig meg akartam nézni. Így továbbra is tartom hogy megnézem :D -
A múltkori NGE nem tetszése után nem gondoltam, hogy animét fogok nézni, pár röpke nap alatt megnéztem a guilty crown-t és kellemes felüdülést nyújtott! -
Az nem inkább csak egy csúnyán ejtett SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!~desu? :DD -
Chuunibyou-ban bírom, ahogy Dekomori beszél... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!~death! -
Jo de az nem lenne buzulás, mert ö egyik nemhez se tartozik :D -
Neeee pedig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hideyoshinak szurkoltam. -
Szerintem jó, mikor először megláttam néztem egy nagyot, de már "rám nőtt"... :D -
hát ez csodás :D -
Azta.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Remélem ez csak trollkodás akart lenni :DD -
Az LN-spoiler alapján, amit olvastam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Már megvan a nyertes.[spoiler]Kubo -
Nemtudom ez mekkora spoilernek számit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez ilyen tipikusan az a sorozat, ahol a föszereplö sosem fog választani. Bár jelen esetünkben a föszereplö tul hülye ahhoz is, h felfogja a helyzetet :D -
BakaTest2/9:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó, Minami :(( Na most mi lesz. Ezek után olyan üres az egész. 3 rész elment a felvezetésre, csókos jelenet, és puff, semmi. És gondolom ez a.) feledésbe merül, b.) Minami kiesett a játékból. -
-
Tudom hogy lehet :) De azért nem csinál az ember minden apróságnak. Madokának ott volt a rúnák miatt, DMC-nek mondjuk ott van azért mert van 4 játék, meg anime, meg nem tudom még mi. Star Warsnak no comment. Bleach, Naruto, ilyesmi már több száz rész óta megy, persze hogy van nekik. Ez a Bakatest olyan elég egyszerű animének rémlett, nem gondoltam rá, hogy ehhez is vette valaki a fáradságot hogy csináljon :) -
wikiat mindennek lehet csinálni...még magadról is csinálhatsz :D
-
Nem! :) Ez ilyen komoly cucc, hogy külön wikit csináltak neki? :D Azt hittem csak ilyen nagyszabású dolgoknak van. -
Ezt nézted már? -
Robotics;Note 02-03: Tetszik nagyon az anime, és kicsit ellöve pár spoilert magamnak elég izgalamas lesz a történet is. Amugy a föszereplönek(Kaito) mi baja van? -
Akkor ugy fogalmazok, h nekem valahogy tul lassu a cselekmény. Jo az egész, csak valahogy ugy érzem, minden kis apro cselekvés el van huzva, mint a rétestészta. De ez szigoruan csak az én véleményem :) -
Btooom: Milyen cselekményt vársz? :) Mert eddig 5 rész alatt már fel lett dolgozva 20 fejezet. Az 5. rész egymaga 5 fejezetet foglalt magába. Ebben a tempóban lehet még be is éri a mangát... Ennél gyorsabban nem nagyon lehetne haladni. :) -
From the new world 04: Nah végre megtudtuk, h nagyjábol mi történt a multban...nagyon tetszik a sorozat :)
Medaka Box 04: 10/10-es rész volt...nagyon jo volt a csata és még nincs vége! Következö részben megint kapunk egy nagyon jo harcot. :)
Btoom 05: Nem volt rossz rész, de a cselekmény nagyon lassan halad elöre. -
Oké... BakaTest első sorozatáról kérhetek egy összefoglalót? Mi történt benne nagy vonalakban, karakterek közötti kapcsolat miként alakult, honnan hova jutottak, ilyesmi? Nagyon vicces volt az első rész, csak valahogy idegenek voltak a karakterek, elég rég láttam az első évadot :) -
Haganai letudva. most várom a következő évadot. igazából a 3. résznél MALon elspoilereztem magamnak a nagyszabásúbb dolgokat, de az egyetlen meglepő közülük a Senás volt. És igazából azt a részt vártam, mikor is a 12. résznél leesett, hogy nem 26 részes a sorozat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yukimura elég egyértelműen lány már az első pillanattól kezdve, Sora és Taka múltjára tett "utalások" eléggé erősek voltak, tényleg csak a Senával való kapcsolat amire csak enyhe utalások vannak.
Most BakaTest2 van még letöltve, elkezdem azt. Illetve belegondolva lehet van még néhány második évad amit meg kéne néznem. :)
Ja, meg örömmel láttam hogy UTW elkezdte a Nisemonogatari BD kiadást fordítani :D Coalgirls nagyon csúnyán félbehagyta, ami van rls az meg nagyon selejtes. -
Gyerek szinészek kellenének nem pedig "vén trottyok" :D
Mondjuk a Game of Thrones-ban vannak nagyon jo gyerekszinészek. -
manapság a stúdiók franchiseokban gondolkodnak, szóval simán kihozható belőle több film is. a minőség most teljesen lényegtelen...nincs értelme róla beszélni, mert a film csak elméleti fázisban létezik, ergo csak előítéletekkel lehet róla beszélni...
Affleck és Biel??? elég szar szereposztás....de persze lehet, hogy 40 évesen még középsuliba jár valaki.... -
Prof William #55353 És természetesen a végén Shinji (akit Ben Affleck játszik majd) még a Asukával ( Jessica Biel ) is összejön. -
Háát, nem vagyok meggyőzve hogy ki tudnának hozni belőle egy Hollywoodi filmet. Jönnek a nagy biomecha EVA-k, összeszednek pár középiskolás gyereket, bedugják őket a gépekbe, megküzdenek az angyalokkal. Mondjuk jön 3-4 angyal, végén valami bossfight, aztán happy end? -
én nem bánom...szívesen megnézném...látványos lenne. hogy degradálnák egy szimpla robot harccá az más kérdés...megnézném, mert sok pénzből kurva jót lehetne kihozni belőle. egy anime geek rendezővel meg akár jó is lehetne...