72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kiváncsi vagyok mikor kapják már el ezt a Kuroko no Basket-os fenyegetőt.
-
simán....gondolom, ha jól fogy idővel lesz belőle anime is.... -
December 29-én jön majd ki belőle egy Jeanne D’Arc központú fejezet. De az LN-től függetlenül, szerintem az ötletek és a karakterek alapján már simán össze lehetne dobni ebből egy sorozatot. -
Simán....amúgy megfog jelenni idén? :D -
Ehhez mit szólnál? :D -
jó kis OP....tetszetős...
én valami más Fate sorozatnak örülnék inkább, mintsem fsnnek :D -
Inkább egy sorozat. Lehetőleg Ufotable feldolgozásban. Kár, hogy elvileg a FSN jogok még mindig a Deen-nél vannak... -
Jöhetne már egy movie ebböl az route-bol is :) -
-
-
Akkoriban valószínűleg még nem sűrűn jártam erre, vagy nem figyeltem fel rá. Tegnap is egy fenti random banner és a címe miatt néztem bele. :)
-
Hogy ne csak beszéljünk róla, itt a motiváció:D
Amúgy nekem kb az Excell-saga alatt volt hasonló érzésem hogy miazistent nézek én:D -
Hát, talán - egyszer :) -
-
Szerintem pedig volt itt róla szó hogy mekkora alkotás :D -
Én is igy éreztem elsőre de megéri végignézni, amint megszokod a wtf képi világot nagyon jó:D -
Aki a Tartakovsky-cuccokat szereti, annak ez teljesen megszokott. :) Néha átvált "hagyományosabb" anime stílusra, amikor a részletek fontosabbak, mint pl. amikor a két angyal csábos rúdtáncot ad elő egy autós üldözés közben. :P
-
Engem konkrétan a rajzolás taszított - első részbe belenéztem online. Ezért nem is adtam a továbbiakban esélyt a beszerzésére sem. -
Panty & Stocking with Garterbelt (AniDB): Eddig miért nem hallottam erről az animéről? :) Az első rész rohadt jó volt, mintha a Genndy Tartakovsky-féle Powerpuff Girls és egy borzalmas japán akciószexhorror (pl. Tokyo Gore Police) abortált szerelemgyereke lenne. Őrült tempó, mocskos szájú és szex-/cukorőrült angyalok, hülye háttértörténet, bugyiból (!) átalakuló szent fegyverek, félelmetes gonosz szellemek, idióta kutya... ááá, WIN! :D
-
Hát, megmosnám a fogát:DD -
Inquisitor #55814 Én szúrtam el! :D
A kép háttere tök úgy néz ki, mint a Holdfény Con/ Play IT büfé részlege melletti függő híd, ahova sokan jártak ücsörögni, mert máshol nem lehetett és tele volt Cosplay emberkékkel. De jogos, túl színvonalas az öltözékük, ott ilyen nem nagyon volt. (Ilyen szépségű leányok viszont igen.) -
Én ezen a ponton nem hiszem hogy vevő lennék majd a második évadra. Egy Accel World folytatásnak viszont még örülnék is, pedig az se volt tökéletes... :D -
Ha már engem idézve írtad ezt, megjegyezném, hogy az általam berakott kép nem a holdfény conról van. :D Netán ott is volt Fire Sisters cosplay? :D
Amúgy tegnap este nem akartam már ömlengeni, de szerintem ez már szinte felér Araragi Karen való világbeli megtestesülésével... A többihez képest mindenképp, amiket eddig láttam. :D
Még néhány kép. -
Lehet az ALO arc LN hűbb, de szerintem nagyon gyenge, a fő plotról is az jut eszembe, mintha egy sztori generátorban megnyomták volna a random epic shit gombot a cyberworld kulcsszóra. Ráadásul négy rész van a végéig és ennyire feleslegesen cseszték el a 21-set is. Persze ez animében nem ritka sajnos.
Muv-Luv 20, ilyenkor új intor/outro? o,0 Befejező arc meg itt is csalódás, jópár arcpálmával. -
Inquisitor #55810 Ja, amin meg én röhögtem. Volt ott egy halom Csillagkapus, Star Wars-os, Metal gear-es, arc, meg egy csomó általam nem ismert témához tartozó ENSZ(!) egyenruhás arc, összesen egy hadseregre való kamu géppisztollyal, géppuskával, aknavetővel, kézigránáttal, távcsöves puskával, meg minden. Ilyenek miatt nemrég valakire kihívták a TEK-et! Az SW arcok meg pl. kint sétáltak az utcán egy kis reklám okán ... -
Inquisitor #55809 LINK
Csak saját felelősségre! :D
Egyben volt a Holdfény Con vagy mi a szösz, meg egy játék kiállítás. Én utóbbira gondoltam elmenni, és haver hívott is, ott derült ki, hogy csak azért tett így, mert előbbi is ott volt. Aztán persze bámészkodtunk, de nem volt egyik rendezvény se egy hűha típusú sajnos, ő megvette az akciós játékot és húztunk is el.
Az egyetlen aki csinált is ott valami értelmeset a kis hölgy volt, aki egy színpadon produkálta magát és próbálta ezt elérni a nézőknél is.
-
Arrol beszélsz ami most volt 7végén? Arrol amugy nem láttam fotot az indexen. -
Ez milyen rendezvény? Meg mikori? Meg hol a fotó? :D -
Inquisitor #55806 Akartam fotózni a rendezvényen, de rájöttem nem fogok, mert valószínűleg a képek publikálása után egyből vittek volna a sittre pedofília gyanújával, már ha a helyszínen nem csuknak le szexuális zaklatásért, ha 3 másodpercnél tovább egy irányba nézek. :D
A kis hölgynek, aki a barátnőjével kéregettek belépőre a tök hidegben lenge öltözékben, kikerült a pópója ... izé, fotója még az Index oldalára is. Valószínűleg teljesen meztelenül se látszódhatna több belőle. Az ötödik elemből Leeloo-nak öltözött kislány meg szvsz nem volt még 14 se. És persze a filmben lévő leglengébb öltözékről van szó ... -
According to the official website, an OVA of SKET Dance was announced to be released in February 2013. It will animate one of the popular manga chapters and will be bundled with the 29th volume of the comic book.
Jön egy OVA..fuck yea...:D -
Már meg se lepődtem, hogy elküldés után egyből ez a banner jött be... :D -
-
Shinsekai Yori 9: Ahogy mondtam tegnap, félelmetes minőségi ugrálások vannak az egyes epizódok között. Ha a 8. volt a legsz*rabb ever (márpedig az volt), akkor a 9. talán az eddigi legjobb, remek cliffhangerrel a végén. Bár már sejthetők bizonyos dolgok, még mindig van egy csomó bizonytalan rész és most remekül rájátszottak erre, képben, animációban, hangban is.
OniiAi 8: Ahogy kezdenek kifogyni a verbális humorból és a szójátékokból, úgy kerülnek elő az unos-untalan ismert és ismételt ecchi/loli panelok, most pl. fürdőruha témában...
-
Ilyen eladásokkal biztos lesz folytatása.
Az LN-olvasók szerint amúgy az ALO sokkal jobb feldolgozás volt eddig, mint a SAO, viszont most egy jókora darabot teljesen kivágtak, ami elvileg a későbbiek során még visszaköszönt volna. De úgy látszik már ebben az évadban le akarják tudni a végjátékot.
Akit érdekel, az itt olvashat arról, amit kihagytak most. -
Őket bírtam, de az aktatáskás majmot, meg az ellenfelek nagy részét nagyon nem. Az előbbinél maga a karakter nem volt szimpatikus, míg az ellenfelek inkább csak túlzottan is furák voltak. (rajzolás, technikák, stb.)
Lehet később jobb lett ilyen téren, de mint mondtam, egyszer csak elfelejtettem nézni. :)
Edit: Tényleg nincs nagy konkurencia, de amennyire erőltetik a .hack animeket ebben a témában, messze elmaradnak az SAO-tól. -
Hát nincs nagy konkurencia :D
HxH-bol meg ki nem volt szimpatikus? Mert a vizsga után leginkább Gon és Killua központu az egész :) -
Szerintem még mindig a SAO a legjobb mmo/vr központú anime. Remélem az, hogy ennyire lassan haladnak inkább jelenti azt, hogy lesz folytatás, mint azt, hogy csak összecsapták. :)
A BTOOOM még egész jó, szívesen nézem. Viszont a HxH-t valahol a vadász vizsga közben elfelejtettem tovább nézni, valahogy egy két karakter nem szimpatikus. -
Van még Btoom is, azis egész jól leköt:) -
Ez igaz :) -
De mire véget ér a SAO, már nem lesz Medaka Box, a Greed Island meg kb. majd pont fel fogja váltani, mint másik játék-középpontú történetszál.