72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Miért nem csodálkozom ezen? :)
    [A sorozatot még nem nézem, nem láttam]
  • Zomil
    Lol
    Girls und Panzer 8 részében :D

• LasDen #55949
    ezzel a Biblia Koshodou no Jiken Techouval mi a helyzet??? folyton ott van a toplista elején, de szinte nem találni róla semmit....
  • Zomil
    Csajok a tankokkal gyorsan lerendezték az Anzio elleni csatát, de legalább végre szereztek egy Tigris-t(ugye Tigris volt amit a végén találtak?), igy már azért könnyebb dolguk lesz, kiváncsi vagyok ki fogja vezetni a 2 uj tankot :)
  • tigeroo
    a logodban neked mi van am?:D

(már évek óta lappang bennem ez a kérdés)
  • tigeroo
    AO-ból néztem kemény 2 részt, sztem súlytalan az egész történet. nálam ott zárult le hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    asunávaé kikerültek és happy end

aztmeg pláne nem értem hogy, ha egy ekkora "celeb" kirito hogy egyáltalán túlélt meg minden egy ilyet, akkor az a minimum hogy interjúkat csinálnak vele a tv-ben, médiában stb nem? simán tudhatnák hogy mondjuk milyen néven játszott, így a mostohahugi is rájöhetne hogy kirito kicsoda az alfheimben.
  • Zomil
    Amugy vki azt is elmondhatná végre, h most akkor lehet érezni a fájdalmat vagy nem?
    Mert néha Kirito ott vigyorog miközben csapkodják néha meg majd beszarik a fájdalomtol...
  • Lelouch
    Szerintem a karakterkinézet nagy része is átjött a SAO-ból, csak fel lett ruházva a spriggan faj jellegzetességeivel.(tüskés haj, fülek, szárny) Ez szerintem kilövi azt, hogy olyan nagy eltérések lennének eredetileg... Viszont az LN illusztráció szerintem jobban mutatja, hogy egy kis eltéréssel is el lehet érni azt, hogy ne lehessen rávágni egyből, hogy az 'Kirigaya Kazuto' lenne a játékban. Elvileg másmilyen lenne a hangja is az avatarnak, szóval ezt az anime eléggé elrontotta. Ok, ezt már rá lehetne fogni arra, hogy a folytonosság kedvéért történt, de így elég bugyután jött ki a dolog...
  • LeventeV
    Megnézem őket. Kösz a gyors válaszokat.
  • LasDen #55942
    Totoro - A varázserdő titka és egyéb Ghibli filmek
    ha nem feltétel a szinkron, akkor a Summer Wars, Az idő fölött járó lány vagy a recollection of a certain airship pilot
    + Air movie, Clannad movie, Égenjárók, the place promised in our early days....
  • Malakai
    Valamiért a Perfect Blue jutott az eszembe... :D
    RIP Satoshi Kon.
    És üzenet után persze a Perfect Blue banner jött be. :)
  • LeventeV
    Chihiro-hoz és Vándorló palotához hasonló egész estés animét tudtok ajánlani? Barátnőmet sikerül rávenni, hogy nézzünk meg pár ilyet.
  • Malakai
    Azért sokat is sarazzák a franchiset. :)
    Persze ott is tudatos volt, direkt csinálták ilyenre, jelentése és a mitológia miatt, csak épp képregényben és 80 évvel ezelőtt nem volt ciki. :)
  • Zomil
    Nah igen... :D
  • BEAST #55937
    Superman és Clark Kent :D
  • Malakai
    Inkább csak "pff, noob"... :)
    Az, hogy Kirito oda van, meg ideges ettől az érthető, hisz neki valszeg minden perc számít, de amikor Lyfa, vagy a többi guild vezető izgul érte (Lyfa/hugi bőgicsél) az már paródiába is elmenne. :)
    Friss részben is...[spoiler]...Lyfa most beröppen hozzá nagy izgulva és kihozza a halott Kirito avatarját és feléleszti, mintha valami hatalmas dolog múlna rajta... Hatalmas csapás, hogy a városban respownolna és pár loot a torony aljába lotyogna, ahol még ellen se támad, ha bemennek csak. :)

Ami Kirito felismerését illeti ott szerintem Kirito eredetileg nem hasonlítana saját magára annyira, csak a nézők számára a folyamatosság kedvéért alig módosítottak rajta. És a haj módosítás ugye az animékben sokszor olyan mintha teljesen másik ember lenne a szereplők számára (is). :D[/spoiler]
  • BEAST #55935
    Tényleg elrontották azzal, hogy nem lett nagyobb különbség a irl Kirito és az új mmo karakter között. Egy maszk vagy valami sokat segíthetett volna ezen a vonalon. De ahogy a sztoriból kivettem azért nem ismerte fel, mert úgy tudja ő a szobájában tanul, mert akkora lemaradása van. Ezért van, hogy meg sem fordul a fejében, hogy a testvére lehet az a játékos, aki ereje szerint egyértelműen nem új a játékban.

A halált én is hiányolom kicsit, de összeségében nálam már maga az mmo világ/karakterek/etc elvinné a sorozatot. :D
  • Zomil
    Nekem is ez a bajom, egyrész a Kirito-hugica szál tulságosan meg van csavarva, mert hogy Kirito nem ismeri fel a hugát...oké ez teljesen rendben van, de nehogymár Kiritot ne lehessen felismerni :D
    A másik meg amit emlitettél még. SAO-ban legalább tényleg gáz volt, ha valaki meghalt, itt meg vagy x idö után feléledsz vagy felkeltenek a társaid, erre olyan siránkozást levágtak páran, h Kirito egyedül probálja meg a várat...Érdekes eddig mmo-ban még nem volt olyan, h esetleg a guildtársaim ordibáltak volna, h ne ölessem meg magam egyedül :D
  • vegicsek
    Hát, én még aztmondom szeretem a SOA-t, de most ez így tényleg gáz : )
    Az baj, hogy mivel nem halhatnak meg, így a virtuális világ dramatizálása már röhej. A real life szerelmi dráma meg egyszerűen szar, és nem azért mert incest. A kirito-asuna kapocs sérthetetlen, így csak sajnálni lehet a hugit aztán ennyi.
    Engem inkább már az érdekel, hogy akarnak-e még ebből évadot, mert a light novel alapján még van hátra bőven.
    Viszont szerintem ezt az asuna kiszabadítós dolgot már nagyon le kellene zárni, meg összességében a sorozatot is, különben ilyen "Thank you Mario, but our princess is in another castle" feeling lenne az egész.
  • LasDen #55932
    lehet akkor majd odaugrok és onnan nézem....vaggy tuggya faszom :D
  • Zomil
    Szvsz az elsö évad a feléig 3/4 részéig kicsit unalmas, majd utána rendesen beindul az akcio...aztán azota is tart :D
  • LasDen #55930
    egyszerűen untam...de adok még lehetőséget neki...
  • Lelouch
    A japánoknak mégis bejön.
  • Lelouch
    Mi bajod volt a Medaka Box-szal? :D A Nise meg a SHAFT megvalósítás nélkül nem is lenne olyan jó szvsz. :D
  • LasDen #55927
    az a baj, hogy a karakterekkel nem lehet azonosulni vagy ilyesmi és nem érzi át az ember, hogy ez v az milyen komoly drámai jelenet....
  • LasDen #55926
    asszem se medaka se nise nem lesz megnézve...az előbbiből 10-et a másikból 5 percet bírtam....shaft meg ezek a túl cifrázott fos jelenetek....máskor lehet, de most nem kell....
  • Zomil
    Szvsz az iro tulzásokba esett a drámával...mert számomra ebben a sorozatban nagyon eröltetettnek hat...
  • LasDen #55924
    az ilyenek után még inkább jó lépésnek érzem, hogy féltávnál kiszáltam. végülis kaptam egy kerek sztorit a játékkal :D
  • Zomil
    SAO 22: Szerencsére lassan vége lesz ennek, igy nem fogom teljesen megutálni :D
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki mi van Yoshitoshi Abe mesterrel?
    Nagy rajongója vagyok, de ezer éve nem jött ki tőle semmi. Erre keresgéltem.
    18 hónapja nem frissül a blogja és a twittere, a saját oldala nem is üzemel.
    Utolsó infók arról szóltak, hogy egy Dispera c. animét készítenek, aztán felfüggesztették, aztán folytatták ...
  • Máté94
    Akkor csak az előzetes nem győzött meg eléggé, hogy tényleg ez lesz a utolsó rész az arc-ból. :)
  • Zomil
    space brothers ilyen népszerü? :)
  • LasDen #55919
    One piece milyen rengeteg eladással vezet....most nem tudom elképzelni, hogy bármi ilyet produkáljon a következő években...durva
    az is hogy Jump milyen szép számmal reprezentálja magát....:D

Kurokonak meg úgy látszi bejött az anime...
  • Lelouch
    10 Top-Selling Manga in Japan by Series: 2012
    A Kuroko tényleg nagyon feljött.
  • Lelouch
    Pedig a következő rész már az arc lezárása lesz, max. átcsúszik majd valamennyi az azutáni részbe is.
  • Máté94
    A következő gondolom még nem az arc lezárása lesz, de már várom az epic battle-t. :DD
  • Zomil
    Epic medaka rész után még jobb HxH rész...nemrossz :D
  • Zomil
    Hát nagyon remélem, h ez az évad sokkal népszerübb lesz :)
  • Lelouch
    Mondjuk Nisio LN-ként is folytathatná majd akár, 2 kötetet már a manga mellett is megírt. Ami viszont az animét illeti, kiváncsi vagyok, az Abnormal jobb eladásokat fog-e produkálni. Ha nem, akkor szerintem ennyi volt. Max. még a minus arc az, amivel tesz majd egy próbát a Gainax, Kumagawa népszerűsége miatt.
  • Zomil
    Értem :(