72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Ja jo :D
  • cataflam02
    Az eddigi részekre gondoltam! Elnézést :D
  • Zomil
    Hogy végeztél vele, ha még nincs is vége? :D
  • cataflam02
    Végeztem a második évaddal is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amilyen gagyi és felemás volt az első évad, olyan kurva jó eddig a második. Részről részre jobb a sorozat. A karakterek végre kezdenek kibontakozni és a csaták is nagyon faszák. Kezdem Akunet is megkedvelni, Unzen pedig felkerült a harmadik legjobb karakter listámra. Remélem lesz harmadik évad. Eddig 8/10
  • cataflam02
    Pedig spoilerbe leírtam. :D
  • Máté94
    Hát akkor nem értem mi a probléma. :D
  • cataflam02
    Teszek még egy próbát a 2. évaddal.. remélem javulni fog a helyzet. És mindenkinek lesz szerepe és értéke is.. nem csak Medaka fogja egyedül megoldani a helyzeteket.
  • cataflam02
    Nekem nem ez a problémám vele :D Elfen Lied, Deadman Wonderland, One Piece, Hunter x Hunter stb stb.. ezek is elégé eltérnek a valódi világtól.. mégis mind kivételes anime :D
  • Lelouch
    Az első évadot nálam is a vége húzta le, viszont az Abnormal nekem bejön eddig.
  • Zomil
    A 2. évadban szinte végig az elsö évad vége fele jelelmzö zuzás van. De érdemes azért belenézni, mert sokat megtudni a világrol, meg hogy mi mért van.
  • Máté94
    Ebben a "világban" ez így természetes. Sokak "hibája", hogy nem tudnak elvonatkoztatni a valódi világtól és ami egy animében megtörténik, de a való világban nem, az már blőd, "hülyeség". :)

Szerintem adj neki egy esélyt.
  • cataflam02
    Üdv!

Olvasgattam a topicot valami új animet kerestem, így esett a választás a Medaka Box-ra
    Végeztem is az első évaddal.

Az első rész megnézése után, azonnal a Sket Dance ugrott be.
    Amennyire megtetszett az első rész, úgy csökkent a színvonal részről részre. Tudom, hogy egy shounen anime.. ezért is kezdtem el, de a 9. részben a váltás nem nagyon jött át.. egyik részről a másikra teljesen megváltozott minden.. hirtelen mindenkinek természetes, hogy a suliba szuper erős diákok is járnak, akik simán lerombolják a fél iskolát büntetés nélkül.. Az évad végén feltűnő főgonosz is elég bénára sikeredet..simán kiírt egy osztályt ? vagy csak félholtra ver.. és mindenki leszarja. Medaka SSJ formája is elég gáz lett.. vártam, hogy majd a társai fognak harcolni a merénylők ellen.. erre szépen elintézi mindet.. Unzen karakterek nem lett volna rossz, de a végére szerintem elbaszták.. Ja igen.. mielőtt elfelejteném.. a karakterek közül Medaka és Akune a két legirritálóbb az egész sorozatban.. viszont Zenkichi és Shiranui tetszik és jópofák.. utóbbinál kb biztos vagyok, hogy valami nagyon beteg gonosz karakter lesz. Nem tudom, hogy van-e értelme elkezdeni a 2. évadot. Ha ott is ilyen marad a színvonal akkor felesleges.. így most azokat kérdem akik látták már. Jobb lesz a 2. évad ? Vagy inkább kaszáljam ?

6/10 (De csak Zenkichi és Shiranui miatt)
  • Prof William
    Remélem nem fog a cenzúra oltárán elvérezni ez a mű. Legalább Claymore szintű durvulás kellm hogy benne legyen.

Csak persze nyárra 100% hogy nem fog befejeződni a manga, szóval tuti vagy félbevágják, vagy jön az anime only end.

Érdekel, hogy vajon a rajzstílust átveszik e?
  • LasDen #55981
    elkezdtem olvasni még valamikor anno a mangát, de nekem nem jött be...de majd meglássuk...
  • Lelouch
    Attack on Titan/Shingeki no Kyojin TV Anime Briefly Listed

Ez még akár érdekes is lehet.
  • Zomil
    :DDDD
    Nekem ott volt a csucspont mikor a hajo nyomott egy hátraszaltot, az mekkora király jelenet volt :D
  • LasDen #55978
    Horizon on the middle of nowhere II
    Röviden 8/10....Az utolsó 2 rész, amit adott te jóó ég :D Volt 1-2 vizuális megoldás benne, amit nem túl gyakran látni animékban. A karakterek, a párbeszédek, a harc, a világ, az egész....lenyűgöző. Amit itt 12-3. részben - főleg a 12.-ben - lehoztak, arra nincsenek szavak. Ilyen monumentális harcot azt hiszem legutóbb a Gundam 00 filmben láttam. De az meg kaotikusabb volt picit ennél. Sorozatban meg talán a Geassban voltak utoljára ilyenek.
    Olyan vizuális látványorgiát adtak a végén, hogy más animéknél ez az egész sorozat büdzséjére ment volna és a korábbi részek gagyik lettek volna. Itt meg folyamatosan tartották ezt a magas szintet, egyetlen kilengés nélkül.
    Fantastico...

Képzelem milyen rengeteg munka volt ebben. Nagyot vállalt a Sunrise ezzel a címmel, viszont 100%-ig odateszik magukat és a lehető legtöbbet hozzák ki magukból és az anyagból. De ki is fizetődik ez a kemény munka. A folytatás nem kérdés, csak a mikor, mert erre rendesen fel kell készülni azt hiszem.

:D
  • Inquisitor
    Volt valaha jó, működőképes, nem szaggatós? :D
    Mennyit könyörögtek egy másik platformért az Indexnek. Még az is 1000x jobb lenne ha átpakolnák egy YB csatornára ...
  • Lelouch
    A Btooom az ötletforrás... :D
  • LasDen #55975
    kreatív :D
  • Zomil
    csodás :D
  • Lelouch
    SAO 22. - no comment

Viszont ez a Suguhás játék...
  • LasDen #55972
    én szoktam nézni :D
  • RelakS
    AMV topikot amúgy nem nézitek, vagy csak senkinek sincs kedve hozzászólni?
  • LasDen #55970
    ha már One Piece...rájöttem hogy az a sorozat nekem a vésztartalékom...legutóbb akkor néztem, mikor nem volt netem, és már mindent megnéztem a gépen, ami van...aztán megnézegettem ezeket is és jó volt. elnézegettem a részeket, és ugye ezt bármikor bármelyik részt lehet nézni mert nem maradsz le semmiről....
    viszont amint volt netem, nem érdekelt. van 1001 másik, ami jobb és érdekesebbb....szóval megmarad tartaléknak a vészterhes időkre :D
  • Frosty01
    tnap megrohanták őket az új sorozatrészek miatt :D
  • tigeroo
    indavideo csak nekem szarakszik tegnap óta? nemtudok egy one piece részt megnézni normálisan, vagy kapásból "médiahiba", vagy a bufferelés is szaggat.
  • PetruZ
    Chu2koi 9.: Valahogy már látszik, mi lesz az, ami "meggyógyítja" Rikkát (bár ez nem meglepő ;) ). :)

SAO 22.: Hm, szerintem ez most elfogadható drámázás volt, legalább történt is valami, nem csak a toporgás ment. A fájdalomérzet meg magyarázható a fej-egységgel is. Ha beleélik magukat, a valóságban is történnek ilyesmi reakciók. Nem volt itt azért olyan nagy üvöltözés miatta, pusztán csak düh, vagy félelem. Ez utóbbi feltehetően abból lehet, hogy a resurrect ugyanott történik, akkor meg szívás van, ha nincs senki, aki ki tudna vinni. Viszont nem értem, hogy Kirito miért nem kétkardozik, ha már egyszer abban jobb.
  • Zomil
    Hát azért az ujabb Tigrisek elég faszák voltak sztem, legalábbis elég erösek. De annyira azért nem vagyok tankbuzi :D
  • PetruZ
    A Tiger jól hangzik, van "híre", meg minden, de amúgy nem túl jó konstrukció volt. Lassú, a nehéz terepet nem bírta, a felfüggesztései eltörtek, stb.. Szerintem a Panther sokkal jobb volt, jobban tetszik. :)
  • Zomil
    Jah oké :D
  • Malakai
    Hülye tiniknek úgyse tűnik fel. :D
  • Zomil
    Erre senki nem tud válaszolni? :D
  • Zomil
    Akkor jol gondoltam, h az egy Tigris :)
    Jo lenne, ha az egyik tankjukat lecserélnék egy tigrisre, mert az a kedvencem :D
  • PetruZ
    Egy Renault B1-est találtak, ami működő volt és a hajó mélyén (meg a "ruhaszárító") talán egy Tiger darabjai voltak, mert a 8. részben, amikor felszerelték a hosszabb csövet, egyikük mondja, hogy úgy néz ki, mint egy F2 (az meg csak IV-ből volt). Ezzel utalhattak arra is, hogy az F2-est a szovjet T34-esek és KV-k ellen fejlesztették ki és nahát, a 8. részben pont a szovjet csapattal kell harcolniuk!... :) (Bár most, úgy tűnik, megszívták, de biztos kivágják magukat valahogy a csapdából.)
  • Malakai
    Dupla![spoiler]Helyes, most mondhatom, hogy ezt sejtettem én is. :) De örülök neki, hogy nem abszolút fasság, hanem tényleg taktikázott.
    [/spoiler]
  • Lelouch
    Ez engem is nagyon érdekelt, így megnéztem a mangában.
  • Malakai
    Ja az a számláló is vicc volt, elvághatták volna korábban is.
    Ezek olyan tipik rendezői melléfogások, nem tudja mivel fokozzon.
  • tigeroo
    hát az semmi, de méghogy a kiskrapek is?! aztán ottvolt még a csaj is, mutatta hogy a timer BIM lemegy 1-ig, és végig a hasán volt. aztán fú, eldobta -.- na szép... szerintem nagyon elcsépelt, oké kell vmi váratlan fordulat és beleraknak ilyesmiket, de ez a sok efféle húzás már nagyon öncélú... kb. akinek nem mutatják a tetemét, az mind túléli vmi csoda folytán
  • Malakai
    Btooom! 9
    Azért nagyon ajánlom nekik, hogy a köv részben magyarázzák meg, hogy hogyan is élte túl Ryouta a robbanást, mert a "bütűmben nem veszíthetek" nem kielégítő válasz. :D