72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hát ettöl nem igazán lettem okosabb :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A részt még nem láttam, de a mangában ez volt Oudo monológja ezzel kapcsolatosan.
Kumagawa képességét meg nem lőném le, a Good Loser Kumagawa részben valószínűleg úgyis le lesz leplezve. Az viszont fura, hogy nem érdekelt eddig Kumagawa, pedig már volt róla olyan flashback is az animében, ahol kiderült, korábban csúnyán elbánt [URL=http://images.wikia.com/medakabox/images/9/97/Ajimu_after_Kumagawa%27s_attack.png] az "op" Ajimuval is...[/URL] -
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 
-
Medaka S2 11: Iszonyat jo rész volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont nem igazán értettem, h Oudo mit is látott Medaka-ban amitöl ennyire megrémült és feladta?
A végén meg Kumagawa megjelenése...most tényleg mindenkit kinyirt? :O
Meg kéne már néznem, h mi az ö képssége, mert öt eddig még kihagytam mindig, mert nem nagyon érdekelt -
Kaptok tölem is.
Boldog Karácsonyt! :)
-
viszont neked is és a többieknek is :)
-
Ide is :)
-
To Love-ru Darkness OVA 2 - OMG!
-
Havi manga, és egyelőre csak 3 fejezet van, ami az anime vége után játszódik... Hogy ne kellene már sokat várni? :D -
Jah értem...Hát azért remélem nem kell sokat várni a folytatásra, mert igy pontozni se tudok egy félbeszakitott animét... -
Egyébként a helikopteres fickó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sakamoto ismerőse a Tyrannos-nál, akit már korábbról is ismert. -
24 részes elég nehezen lehetett volna, lévén a manga jelenlegi 53 fejezetéből 50 fel lett dolgozva... :D Így folytatás se mostanában fog jönni, már ha lesz majd egyáltalán... -
Psycho-Pass 11: Azta k**** mekkora rész volt ez! Most azonnal akarom a folytatást, simán az év egyik legjobb animéje! -
Kösz, meglesem majd ezeket, bár az elsőn kívül egyik sem igazán hozott lázba. :)
Zomil:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a bamba fickó akit korábban a megfigyelésével biztak meg?
Btooom vége is egész jó volt, de remélem egy ilyen "lezárást" hamarosan követni fog a folytatás. -
Btoom-nak vége...hát nem volt rossz, de igazán lehetett volna 24részes, mert most meg kell várni a következö évadot :D
Igy most olyan lett, mint az F/Z félbe lett szakitva... :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy a helikopterben a végén ki ült? Aki segiteni akar a föszereplönek? -
kuroko manga az agyamra megy.....reméltem, hogy talán végre vége lesz, de nem....túl naív voltam...4 perc ebből a kurva meccsből...és fogadok lesz legalább 4 fejezet ez a szar, hogy szopna le a mangaka.... -
rendesen odatett.... -
Magi 10. része is durva volt :O -
Zetsuen no Tempest 12: Huhh...hát rendesen beindultak az események :) -
januártól ezek indulnak, mint fantasy...
maou yushaa
mondaiiji-tachi
senyuu -
psycho pass 11. rész, atya ég.. :o -
Nos vége a Sword Artnak, bár a story elég gyengére sikeredett, pontosabban inkább a történetvezetés lett túl lapos, a világot imádtam. Remélem hamarosan indul valami értelmes fantasy anime, különben hiányérzetem lesz. :( -
jah btooomból most jött ki az utcsó rész, fasza:) -
Hát valami ilyesmi fogalmazodott meg bennem is :D -
:D -
Én azért belenézek majd először, és max. csak utána illetem majd a sz@r jelzővel.
-
Persze köszi, de akkor inkább angol, mint egy szar magyar :D -
Ok, én csak szóltam, hogy van fordítás. :D -
Nem fogok animét nézni indavideo-rol...meg gondolom annak olyan is a minösége... -
Indavideón fent van már a 11. részig. Bár én még nem néztem, úgyhogy passzolom, hogy milyen minőségű a felirat. -
Hát remélem hamarosan folytatják a forditást, mert érdekelne :) -
királyság nagyon! tetszeni fog. viszont - AA-ra mikor kerül fel az utsó része? - vagy mi más alternatíva van online megtekintésre :P -
Chuu2Koi 12 END: Rendes, szép lezárás, kicsit talán kiszámítható, de miután kiderül, mi (iletve ki) okozta Rikka "betegségét", nem meglepő. Jó sorozat volt, mindenképpen megérte. 8/10 (AniDB szerint még két rövid special lesz a BD-ken.)
-
From the new world 08: Hát...ez...érdekes volt... :D -
Btooom-ot fogom megnézni most az ünnepek alatt. Remélem jó lesz. :) -
levagyok picit maradva itt-ott :DD -
Az Akito első része már kijött... :D A movie meg ki tudja... Pedig én már azt várom... :D -
Geass csak jövőre jön....asszem... -
Köszi a válaszokat.
Az Index movie-ról hallottam, de a Railgun-ról nem még, de örülök neki. Nem olvastam a mangát, úgyhogy kiváncsi vagyok a Sisters arc-ra.
Code Geass-t nem 2012-re ígérték? Utóbbi pár hónapban nem követtem a híreket. :D -
én aszittem az már rég lement :DDD