72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem is tudtam, hogy így is árulják:
-
Nagyon profik az ünnepi bannerek!
Nem grafikus vagy véletlenül? -
Tökéletes, köszönöm a segítséget!
-
Oh, ja hogy Chromeban adtad hozzá, akkor pöttyet bonyolultabb, de itt van:
AdBlock Options > Customize > Manually edit your filters: [Edit]
És írd be:
@@||anime.malakai.hu/banner/*
Szerk Eh, ez a cleditor (sg kieg) is szivat, hogy a | karaktert kiszűri... -
Chrome; Adblock-ba ilyen nincs. Vagy lehet, hogy vak vagyok. :D -
Jól van... igen, úgy. :D -
Megvan az nem tetszik neki, hogy a banner szó benne van az elérésben, elég marha széles skála ez szűrésre. :D
Egyébként tudsz kivételt hozzáadni azt gondolom tudod... :)
Open blockable items > Search: malakai; jobb gomb > Add exception rule for item > Add filter -
úgy érted, hogy 変化なし? :) (henka) -
Szerintem a chibis forma semmivel nem idillibb, sőt, inkább csak ront az összképen... Szerintem ez pont hogy nehezít a self-insert-en is. -
Nincs változás. (henko nashi) -
naésmost? -
Ajnasz listájában van valami, mert ha kikapcsolom és csak hufilter megy, akkor látszódik. -
Túl szigorúra van állítva a szűrő, pl rakat magyar szűrő csomag nincs jól tesztelve.
Bár sejtem min akad fent és lehetne rajta javítani.
php kiterjesztést leszedni -
Alapesetben tényleg mutatnia kellene, mert nekem is látszódik a banner, hiába van fent az Adblock. -
akkor rosszul van beállítva, mert nálam plö látszik plö :) -
Nem tudom, mert én a reálisabb mellett állnék, de lehet hogy abba nem élnék bele magukat szívesen az otakuk... nem mindig elég ugye ha megkapod a sok jó csajt, az is számít hogy te jó legyél, és ha a karakter nem olyan idilli... -
Sztem nagyon jo sorozat :) -
Miért nem állítod be akkor, hogy mutassa? :D -
Adblock sajna tiltja a bannereket... :( -
Tényleg, speckó bannerek. :)) -
Lesz. :) -
ez a magi lesz jobb? érdemes nézni? az első rész nem hagyott mély nyomokat bennem -
Miért jobb a chibi forma, mint inkább a realitás talaján maradni valamennyire? Hirano Kouta és Daru is működött rendes kinézettel és magassággal, hiába voltak ők is kövér karakterek. -
Ah, pedig a karácsonyiakat néztem volna meg, nagyon jok lettek :)
Boldog Karácsonyt amugy mindenkinek! -
Kellemes karácsonyt mindenkinek :)
Jók a keretes banner -
Boldog karácsonyt mindenkinek :) -
Rettentő távol áll az idilltől, szóval igen. Mármint a visszataszító az azért erős kifejezés. :) A nagyon kicsi kövér karakter viszont már ilyen chibi... szóval az már nem gáz :) Annyira. Szerintem utóbbi jobb lett volna. -
A megszokott képeket itt (478db perpill), a karácsonyiak viszont nincsenek közte, ünnepek után vissza is rakom a régit. :)
Majd egyszer összekapom magam és lesz rendesebb lista készítőre szűrve, mert amióta átvettem azóta megvan melyiket ki készítette. :)
Kösz mindenki! ^_^ -
Jók lettek.
-
Szerintem is. -
Elöször nem értettem miröl van szo, aztán felnéztem, nagyon jok :D
Amugy hogy is lehet az összes képet egyszerre megnézni? -
Pont írni akartam én is.
-
jajj de faszák :)))) -
Mindenkinek kellemes ünnepeket! :) -
A jobb oldali szimpatikusabb. -
Baccano? :D -
Valami ilyesmi visszataszító lett volna?
-
Érthetőbben: nem a főszereplő lányka volt romantikázós, hanem a másik két fiatal közül a fiú lángolt a másik lányért... -
12 Kingdoms-ban az eleje jó volt - aztán ott is átmentek daráldába [még be kell fejeznem a sorozatot]. -
Teljesen igaz. :)
Egyébként hirtelen nem jut eszembe anime, amiben normálisabb romantika meg akció van. Mármint a legtöbb hárem lefedi ezt a két kategóriát, csak a romantika részt elég gázul kezelik. :)